در مورد قیمتش بعضی ها میگن فعلا با 650 عرضه میشه ولی مطمئن باش تا دم عید نوروز به حدود 450 میرسه مثل سایرگوشیهای سونی اریکسون
و قیمتش هم هم اندازه ی ان95 معمولی خواهد بود نه بیشتر .
Printable View
در مورد قیمتش بعضی ها میگن فعلا با 650 عرضه میشه ولی مطمئن باش تا دم عید نوروز به حدود 450 میرسه مثل سایرگوشیهای سونی اریکسون
و قیمتش هم هم اندازه ی ان95 معمولی خواهد بود نه بیشتر .
من امشب از نمایندگیه سیتادل پرسیدم گفت سال جدید میلادی این گوشی و میاریم w950 رو هم که از دیروز وارد کرده بودن به سر عت نور تموم کرده بودن هیچی نداشت .
فکر کنم w950 میخواد پوز 6600 رو بزنه
کسایی که تحمل ندارن وایسن تا این گوشی تو دبی پخشه بعد از حداکثر 1 هفته تو پاساز پایتخت (ادرس دقیق و میدم) برن بگیرن .
بابا يه خورده تحمل داشته باشيد w960 هم مياد دو روز بعدش بهتر از اونم مياد تا بوده همينجوري بوده
کاملا درسته ، موافقم ... باید منتظر K1 ، W1 و K890 و... بود . خداکنه زود تر ساخته بشن نوکیا باید در کار خونه رو تخته کنه :31: موفق باشید .نقل قول:
نترش عزیز نوکیا به این راحتی در کارخونش تخته نمیشه .... اگه شما منتظر دبلیو1 هستی برو بچ نوکیا هم منتظر ان94 هستن با دوربین 8 !نقل قول:
من هم شو میخوامنقل قول:
انشالله که اینها هم میان ... ولی به نظرم اینقدر گرون باشن که همشونو نمیتونی بخری !:31:نقل قول:
ما هم منتظر N94 هستیم تا N94 بیاد سونی اریکسون 20 تا 8 مگا داده بیرون فکر کنم ..:19:
موفق باشید
بابا گوشيها هم مثل قطعات كامپيوتر ميمونند امروز خريدي فردا بهترش مياد
( مثل من كه k800 خريدم 440 الان 235 شده)
زياد عجله نكنيد فعلاً نوبره بهاره
گوشی نوکیا با دوربین 8 توی سال 2008 میاد.ولی W1 با اون مشخصات فضایی که داده بودن ملت براش میره بعد از 2010.
نقل قول:
تو رو خدا از این بحث ها راه ندازین خواهش میکنم...
کسی خبر جدید نداره که تو دبی اومده یا نه ؟
بابام سر برج میره دوبی اگه کاراش درست بشه 100% میرفستم آمارشو بگیره
فقط تا سر برج...:41: