سلام همگی دوستان
من پسورد ایدیم یادم رفته چه باید بکنک
البته بگم تمام کارهای که باید تو یاهو انجام میدادم رو انجام دادم ولی فایده نداشت
کمکم کنید:20:
Printable View
سلام همگی دوستان
من پسورد ایدیم یادم رفته چه باید بکنک
البته بگم تمام کارهای که باید تو یاهو انجام میدادم رو انجام دادم ولی فایده نداشت
کمکم کنید:20:
دوستان لینک 1 دونه از این برنامه ها که از رو سی دی بوت میشه و میشه پسورد ادمین رو تغییر داد رو بدین که رو سرویس پک 3 و 2 ویندوز xp کار کنه من برنامه Reset XP Admin Password رو دارم و ویندوزم سرویس پک 2 هست برنامه پیغان میده که پسورد رو عوض کرده ولی وقتی وبندوز میاد بالا تغییر ایجاد نشده حالا نمیدونم ایراد از کار منه یا به خاطر سرویس پک 2 بودن ویندوز منه حالا شما بار طرز کازشو بازم دقیف بگین مه ببینم من اشتباه انجام دادم
اين روش هايي كه اين جا هست كدومش 100% و هميشه جواب ميده ؟
متاسفانه هیچ کدوم از سی دی ها یا فلاپی هایی که قبل از ویندوز گفته میشه با اعمال تغییراتی (تاکید می کنم قبل از بالا اومدن ویندوز) پسورد ادمین رو برمی دارند روی فرمت فایل ntfs که فرمت رایج ویندوز های 2000 به بعده کار نمی کنند..( just fat32 , fat)
هر چند که من هنوز کاملا این تاپیک رو نخوندم و از امکانات جدیدی که توش معرفی شده خبر ندارم
در کل ntfs خیلی از مشکلات امنیتی fat رو نداره...
SODIOM
گفته شما کاملا اشتباه است برنامه به راحتی پسورد ویندوز را ریست میکندنقل قول:
Active@ Password Changer
بله .. با شما موافقمنقل قول:
سلام به دوستان
من یه مشکل دارم اگه کمک کنید ممنون می شم
isp من که ازش سرویس adsl گرفتم برداشته روی بیشتر سایت ها موقع دانلود کردن فایل ها پسورد گذاشته مثلووقتی می خوام دانلود کنم مثلا با IDM یا FDM یا مستقیم ازم username و pass ادمین رو می خوادکد:www.download.com
چکار کنم از این رد بشم و بتونم دانلود کنم
ممنون می شم کمک کنید
برنامه های l0pht cracker و cain هم مفید هستند
سلامنقل قول:
پسورد ادمین چه ربطی به isp داره؟
بعدشم isp نمیتونه روی سایتا رمز بزاره مگه اینکه توی قراردادش نوشته باشه
مگه الکیه؟
با سلام
اقا کسی روشی رو میدونه که بوسیله اون بتونم رمز و قفل vista رو هک کنم ؟!!