هممون منتظریم جواب این سوال از سنجش بیاد بیرون !:31:نقل قول:
Printable View
هممون منتظریم جواب این سوال از سنجش بیاد بیرون !:31:نقل قول:
خوب ما 6 مهر چیکار میکنیم؟ منتظر سایت سنجش باشیم ؟ یکی میگه باید برین روزنامه بگیرین من نمی دونم باید چیکار کنم
میشه در مورد 6 مهر یه ذره توضیح بدین که باید چیکار کنم این سایت سنجش هم که در مورد تکمیل ظرفیت هیچی نگفته
فقط اینو بگم که اگه اعلام شده 6 مهر
تجربه ثابت کرده 5 مهر جوابا میاد!! یعنی 1 روز زودتر
دوستان میشه من که غیر انتفاعی قبول شدو و ثبت نام کردم پیام نور هم برم در تکمیل ظرفیت؟
2تاش با هم میشه؟
تا اونجایی که من می دونم نه نمیشه 90 درصد نمیشه حالا بازم سوال کننقل قول:
اگه ثبت نام هم کردی من هم فکر نکنم بشهنقل قول:
دوستان میشه من که غیر انتفاعی قبول شدو و ثبت نام کردم پیام نور هم برم در تکمیل ظرفیت؟
2تاش با هم میشه؟
ولی 100% مطمئن نیستم
ایسنا: معاون سازمان سنجش آموزش كشور از آغاز مرحله تكميل ظرفيت كنكور 87 از روز دوشنبه 8 مهر خبر داد و گفت: انتخاب رشته اينترنتي داوطلبان در مرحله تكميل ظرفيت تا روز سهشنبه 9 مهر ماه ادامه خواهد داشت.
دكتر حسين توكلي خاطر نشان كرد: ويژه نامه تكميل ظرفيت كنكور 87 شنبه از طريق ويژهنامه پيك سنجش منتشر ميشود.
معاون سازمان سنجش تصريح كرد: داوطلبان ميتوانند با مطالعه ويژهنامه منتشر شده سازمان سنجش و با مراجعه به سايت سازمان به نشاني www.sanjesh.org نسبت به انتخاب رشته اينترنتي خود در مرحله تكميل ظرفيت اقدام كنند.
گفتني است، تكميل ظرفيت پيش از اين قرار بود در روزهاي ششم و هفتم مهرماه از طريق سايت سازمان سنجش صورت گيرد كه به روزهاي هشتم و نهم مهرماه تغيير كرده است.
بچه ها کسی نمی دونه ویژه نامه ی پیک سنجش با پیک سنجش فرق میکنهیا نه؟نقل قول:
پیک سنجش که دوشنبه ها توزیع میشه و تا شهر ما (بندر انزلی) بیاد ، یه روز طول میکشه........حالا نمی دونم این ویژه نامه هم دوشنبه میاد یا نه؟
پیک سنجش تو شهر ما هم معمولا 2شنبه و 3شنبه (به ترتیب عصر و صبح) توضیع میشه.نقل قول:
ولی این ویژه نامه فکر کنم فرق داره و در مواقع ویژه خارج از تاریخ منتشر میشه. واسه همین به جای هفته نامه بهش میگن ویژه نامه.
البته اگه اشتباه نکنم.
:11:
پس چرا این خبر به این مهمی تو سایت خود سازمان سنجش نیس ؟؟:19:نقل قول:
بو داره قضیه .....:3::24: