من داغش مي كنم.
فرهاد جان اين كاري كه من گفتم درست نشدا چيكار كنم. از Setrange كه نمي تونم استفاده كنم چون اصلا نداره.
Printable View
من داغش مي كنم.
فرهاد جان اين كاري كه من گفتم درست نشدا چيكار كنم. از Setrange كه نمي تونم استفاده كنم چون اصلا نداره.
نقل قول:دوستان عزیز باز هم که زود قضاوت کردید!نقل قول:
اصلا بحث سرد شدن من یا داغ شدن تاپیک در بین نیست. من این آموزشها رو فقط بنا به درخواست چند تا از دوستان عزیزم در همین فروم که از طریق پیغام خصوصی مطرح شد، شروع کردم. و مطمئنم که تاپیک جالبی بوده. چرا؟ کافیه به آمار بازدید تاپیک بعد از ارسال آموزشهای جدید دقت کنید.
حالا ممکنه مشکلی برای دوستان پیش نیومده باشه و مطرح نکرده باشند.
این که دیگه دستورات رو ادامه نمیدم فقط به خاطر مشغله ای هست که در پست 84# هم مطرح کردم و دلیل دوم واصلی این هست که دستورات مربوط به ذخیره و بازیابی داده ها - DML - تقریبا به صورت کامل گفته شده و فقط دستورات ساختن اشیا در پایگاه داده و تنظیم ویژگی ها و خصوصیات پایگاه داده - DDL - باقی مونده که میدونم گفتن تمام اونها ضرورتی نداره و اگر موردی پیش بیاد حتما گفته میشه. به هر حال ممنون که مطرح کردید
تمام تلاش من و اساتید عزیزم فقط برای بالا بردن سطح دانش برنامه نویسان ایرانی است حتی به میزان بسیار کم وگر نه هیچ کس از روی اجبار اطلاعات خود رو در اختیار بقیه قرار نمیده. (دیگه سخنرانی شد)
پیروز باشید
این برای سومین بار:نقل قول:
اين كاري كه من گفتم درست نشدا چيكار كنم. از Setrange كه نمي تونم استفاده كنم چون اصلا نداره.
با ترکیب and و od در where هم میتونی به نتیجه برسی. اون رو هم تست کننقل قول:
اگر هم اینجوری درست نشد مقدار نهایی STRtemp رو بنویس. اینجوری نمیشه کاری کرد
سلام فرهاد جان
من در قسمت OnfilterRecord دیتابیس کد جستجو رو وارد میکنم
این کدش
حالا من مثلا وارد میکنم در ادیت ها به ترتیبکد:Accept := (
(edit1.Text='') or
(Pos(edit1.Text,adoquery2.FieldByName('fname').AsString)>0)
) and
(
(edit2.Text='') or
(Pos(edit2.Text,adoquery2.FieldByName('lname').AsString)>0)
) and
(
(edit3.Text='') or
(Pos(edit3.Text,adoquery2.FieldByName('Phone').AsString)>0)
محمد ایمانی 5 جدول میره جستجو میکنه و برام میاره
محمد ایمانی 5486532 در صورتیکه من اصلا شماره 5 ندارم و لی چون اول تلفن 5 هستش داره برام میاره
حالا من میخوام فقط هر چیزی که کاربر تایپ کنه بره دقیق همون رو بیاره نه شبیه اون رو
ممنون میشم کمکم کنی بای
این کاملا طبیعیه. چون شما از pos استفاده کردی. عملکرد تابع pos اینه که محل وجود رشته 1 رو در رشته 2 برمیگردونه. شما حتی اگر "محمدرضا ایمانی نژاد با شما ره تلفن 521412" رو در جدول داشته باشی و همون موارد بالا رو در edit هم وارد کنی، هم محمد رو داری هم محمدرضا!
به جای pos از strcomp استفاده کن.
راستی چرا اینجا مطرح کردی؟ اینها که sql نبودند
موفق باشی
سلام. برای اینکه دوستان عزیزم مطمئن باشند که هنوز خستگی بهم غلبه نکرده! امروز یک آموزش دیگه دارم:
SELECT INTO
این دستور اغلب برای BackUp گرفتن از جدول ها مورد استفاده قرار میگیره. دقت کنید که شما با کامپوننت ها هم میتونید backup بگیرید اما از تمام دیتابیس. پس زمانی که نیازی به backup تمام دیتابیس نیست بهتره که از select into استفاده کنید.
شکل کلی دستور:
این دستور فوق العاده انعطاف پذیر هست، چون هم میتونید پشتیبان جدولها رو در همون دیتابیس ذخیره کنید و هم میتونید به یک دیتابیس دیگه انتقال بدید.کد:SELECT column_name(s) INTO newtable [IN externaldatabase]
FROM source
حالت اول:
حالت دوم:کد:SELECT * INTO table_backup FROM table
حالتهای دیگر: انتخاب چند فیلد مشخص به جای استفاده از * ، به کار بردن عبارات شرطی مانند where و گرفتن پشتیبان از وضعیت جاری، پشتیبان گیری از چند جدول درون یک جدول.کد:SELECT * INTO table_backup IN backup.mdb FROM table
موفق باشید
دست خوش
آقا فرهاد شما هر از گاهی هم که یک پست را ارسال کنید خوبه .
این هم مقاله
دستورات SQL را به صورت Pdf در لینک زیر قابل دانلود است
دستت درد نکنه خیلی خوب بود همشو save کردم مرسی.این بود یه چیزه به درد بخور
سلام. دوست عزیز جناب اصغر کوهی ( as13851365 ) نکاتی رو در این آموزشها دیدم که بهش اشاره میکنم:نقل قول:
- از اونجا که در 80 درصد آموزشها از مطالب این تاپیک استفاده کردید بهتره که منبع (لینک تاپیک) رو در فایل آموزشی ذکر کنید
- مواردی مثل تعریف کاربر رو که ذکر کردید مختص MS SQL هست و با استفاده از توابع از پیش تعریف شده این dbms انجام میشه. آموزشهای این تاپیک همینطور که قبلا هم گفتم مربوط به زبان Transact-sql هست و شما باید طبقه بندی موضوعات رو رعایت کنید
- در قسمتی از آموزشها هم از ClientDataSet و StoredProce ها استفاده شده که مطرح کردنش در یک صفحه باعث سردرگمی برنامه نویسان تازه کار میشه. اگر اطلاعات یا منبع کاملی دارید بهتره در یک تاپیک جداگانه مطرح بشه. من هم تا جایی که بتونم همکاری میکنم
اینها رو اولین نگاه به آموزشها دیدم و لازم دونستم عنوان کنم.
اگر دوستان PDF رو بیشتر ترجیح میدن در آینده نزدیک میتونن منتظر باشند. البته امیدوارم وقت آزاد بیشتری پیدا کنم.
موفق باشید