سلامنقل قول:
سلام آقا این کرل 13 بعد از نصب اجرا نمیشه پیغام دی ال ال میده
مشکل از سی دی هست
از یک سی دی دیگه استفاده کنید
مرسی
Printable View
سلامنقل قول:
سلام آقا این کرل 13 بعد از نصب اجرا نمیشه پیغام دی ال ال میده
مشکل از سی دی هست
از یک سی دی دیگه استفاده کنید
مرسی
كارت عاليه لطفا ادامه بده
آقا pdfاين آموزشها رو ندارين
سلام
من چند تا سوال در مورد چند گزینه توی برنامه کرل دارم. کسی هست بتونه این گزینه ها و کاربرد اونها رو برام کامل توضبح بده.
ممنون میشم.
Links
Over Print Outline
Over Print Fill
آقا یکی به من در مورد پاک کردن در کورل توضیح بده من مثلا یه تصویر آقا دارم که اونو آن گروپ کردم منظورم تصویر برداریه بعد که میخوام بخش کراوات اونو بعد از سکت پاک کنم یه بک گراند مشکی باقی میمونه به جای کراوات که مثل سایه اونه و این مشکل رو کلا با همه آبجکت ها دارم تو رو جون عزیزتون راهنماییم کنید خیلی کلافه ام این پاک کردن در کورل هم یه مصیبتیه ها
در مورد overprint مي تونم بگم كه اين گزينه در كارهايي استفاده ميشه كه محدوديت رنگ داريد. براي مثال مي خواهيد براي صرفه جويي تنها با دو رنگ آبي و زرد يك كار مثلا سربرگ طراحي كنيد. با فعال كردن اين گزينه عملا شما در حالي كه با دو رنگ كار مي كنيد مي تونيد يك رنگ سوم هم از تركيب دو رنگ (در اين مثال سبز) داشته باشيد. با اين كار در مصرف فيلم و زينك صرفه جويي كرديد. Link رو هم حضور ذهن ندارم ولي در اولين فرصت پيدا مي كنم و مي گم.نقل قول:
احتمالا اين تصوير از اون دسته تصاويري هست كه به جاي outline يك لايه كامل پشت آبجكتها قرار دادند كه لبه هاش از آبجكت بيرون زده و مثل outline عمل مي كنه. در فايلهاي wmf آماده زياد ديدم. مي توني اون لايه رو كامل حذف كني ولي شايد كارت چون outline ديگه نخواهد داشت بي ريخت بشه. مي توني هم آبجكتهاي رويي رو يك بار از اون لايه كم (trime) كني شاسد حل بشه.نقل قول:
کارتون فوق العاده بود . من خودم یک کمی کرل کار کردم . تازه فهمیدم هیچی بلد نیستم . ممنون از اینکه حالیم کردین
سلام
من کرل13x4 دارم و نمی تونم فونتهای فارسیم رو توش فعال کنم کسی می تو نه مشکل من رو حل کنه؟
سلام
من کرل13x4 دارم و نمی تونم فونتهای فارسیم رو توش فعال کنم کسی می تو نه مشکل من رو حل کنه؟