hvاره ميتونم
Printable View
hvاره ميتونم
ممنون ازینکه دعوتم کردی.Accept زدم.من الان لول ساختمون اصلیم رو بردم بالا.
صفا جان شما برا من منبع فرستادی؟
راستی هر وقت از بازی میریم بیرون Log outکنیم یا خودش اتومات میشه این جوری؟
وقتی توی بازی نیستیم احتمالش هست به دهکدمون حمله کنن؟
توی قسمت ریپورت میتونیم از وضعیت کل اعضای گروهمون خبردار بشیم درسته؟
راستی الان منابع منو همشو زده هزار اما همشون روش رنگ قرمز هست.در ضمن وقتی رویware houseکلیک میکنم میزنه برا هر 3تا منبع فول هستش.برای اینکه سرعت رفتن منابع در ساعت بالا بره باید ساختموناشو آپگرید بکنم دیگه؟
ببینم حداکثر منابعی که میشه به دست آورد 1000 هست؟
چه جوری فارم میتونم بسازم.روش کلیک میکنم ولی فقط اطلاعاتشو میاره.
ویرایش شد:فکر کنم یه چیزایی فهمیدم.برا اینکه محدودیت تعداد منابعت بره بالا بایدwarehouse رو آپگرید بکنی.خب برای سرباز ساختن باید به کدوم ساختمون بری؟توی کدوم قسمت هست که میشه ساختمونا رو ساخت؟
egotrek would like to add you to his Buddy list. Click the following link to access your Buddy list. There you will be able to accept or decline the request.
ببینم این یوزر خودی هست یا نه؟قبول کنم یا رد کنم؟
یه سوال دیگه؟وقتی لوگ اوت میکنیم منابع دیگه اضافه نمیشن تا برگردیم درسته؟وقتی هم ازصفحه رو ببندیم اتومات لوگ اوت میشیم دیگه؟
ببين براي سرباز خونه بايد Village Headquarters
مرحله سه باشه
وWarehouse مرحله 2
اگه اينا رو كردي سرباز خونه ميده
و سرباز خونه رو هم بزاري ديوار و ماركت ميده
درباه لوگ اوت
اصلا لوك ات نكن از ويندوز ايكسپلور بيا بيرون حتي بعداز 3 يا 1 روز بيا اوني كه بايد اپديت بشه زمان داره كه بعداز گذشت زمان حتي در وجود تو يا نبودن تو ميشه
درباره اون دعوتنامه ای که برام رسیده چی؟
egotrek would like to add you to his Buddy list. Click the following link to access your Buddy list. There you will be able to accept or decline the request
یه پیشنهاد:تاپیک رو منتقل کنید به بخش اصلی بازیها.نه اینجا.اون ور مخاطبش بیشتره میتونیم گروه بزرگتری داشته باشیم.
چطوري ميشه حمله كرد؟
وقتي به ما حمله كنن بايد چي كار كرد؟
اگه به يكي از اعضاي گروه حمله بشه ميشه فهميد و كمك فرستاد؟
ميشه تو حمله با هم متحدي حمله كرد؟
برديا مختصات دهكدهات رو بده واست چيزي بفرستم.
(281|632) K62
البته الان نفرست.بزار منwarehouseرو آپگرید بکنم تا ظرفیت منابعم بره بالا.تا یه ساعت دیگه بفرست.
اسم روستام همperspolisهستش.یعنی همون تخت جمشید.
راستی چه جوری امتیازت میره بالاتر؟با آپگرید کردن ساختمونات امتیاز میتونی بگیری؟
آره با آپگريد ساختمونا امتياز ميگيري.
يكي يه دهكده زده درست چسبيده به دهكده من مي خوام بهش حمله كنم اما نمي دونم چطوري.يكي كمك كنه.