دوست عزیز موضوع پرداخت هزینه اضافی نیست ، موضوع اینه که الآن نه سریال اصلی گیر میاد ، نه میشه داد سریالشو اصلی کرد . من هم می خوام تبدیلش کنم به w610 ، و باید اصلی باشه ، حالا موندم چی کار کنم . . . :19:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز موضوع پرداخت هزینه اضافی نیست ، موضوع اینه که الآن نه سریال اصلی گیر میاد ، نه میشه داد سریالشو اصلی کرد . من هم می خوام تبدیلش کنم به w610 ، و باید اصلی باشه ، حالا موندم چی کار کنم . . . :19:نقل قول:
سلام دوستان .
دیروز یک دستگاه 550 خریداری نمو دیم ، نمی دونم چرا وقتی باتری رو در میارم ، همه چی ریست می شه .
برا شما هم همین طوریه ؟
همینطوریه! البته نه همیشه، بعضی وقت ها ریست می شه، بعضی وقت ها هم نمی شه!نقل قول:
من هم حرف شما رو تایید می کنمنقل قول:
سلام .
من هم حرف شما رو تایید می کنم ، اما وقتی سریال اصلی نبود ، تقصیر من چیه ؟ صبر هم که نمی تونم بکنم تا سریال اصلی بیاد ، در واقه یه مغازه که یه گوشی مشکی برام آورد ، و معلوم شد که سریال اش اصلی نیست ، گفت اگه بخوای می رم برات سریال اصلی میارم ، همین الآن تو آنبار ام هست ، اما سفیده ، من ترسیدم که سید 53 باشه ، سفید بودنش رو بهونه کردم ، گفتم نمی خوام ، الآن هم دنبال ثبت سریال گوشی تو مخابرات ام ، از طریق mci.ir ، بعد می دم درست اش کنن ، و بعد هم تبدیل به 610 .
شما راه بهتری به ذهنتون می رسه ؟
مرسی
چه ضایع است با این حسابنقل قول:
سلام آخوند جان
مبارک باشه
اول سعی کن که رجیسترش رو اصلی کنی
اگه شد که خیلی خوبه
اگه نشد یه پچ هست که بعد از اینکه گوشی سریال چنج رو فلش کنی اونو نصب کنی گوشی بالا میاد
ولی نمیدونم واسه Db2020 باشه یا نه
اگه خواستی بگو واست بپرسم شاید بود!!!
سلام ...
به کمک نیاز دارم ...
یک هفته قبل یه K550 گرفتم ... ظاهرا همه چیزش عادی هست اما شارژش خیلی زود تموم میشه ...
میخواستم از دوستانی که k550 دارند یا باهاش کار کردند بپرسم در چه حد باتری مصرف میکنه ...
از نظر شرایطش آنتنش خوبه و مشکلی نداره ... باتری هم ظاهرا چین هست ...
حدودا 1 ساعت و نیم شارژش طول میکشه ... بعد از روشن شدنش سریع شارژ خالی میکنه ...
به طور مثال یکی مورد عکس رو باهاش تست کردم ...شارژ روی 58% بود ... 10 تا عکس 2MP با فلاش باهاش گرفتم ... دقیقا دهمی رو که save کرد پیغام Battery Low داد ...
حالا نمیدونم شارژش غیری طبیعی کم میشه ... یا مشکل از باتری هست ... یااز خود گوشی ...
خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید ...
کلآ شارژ این گوشی کمی ضعیف هست
البته با توجه به باتریش و اینکه همون باتری ک800 هست خیلی م نگه میداره
ولی نه اینجوری که شما میگید
الان من تبدیلش کردم به دبلیو 610 واقعآ باتریش بهتر شده
باتری همه ی سونی اریکسونها چین هست
ممنون ...نقل قول:
کلآ شارژ این گوشی کمی ضعیف هست
البته با توجه به باتریش و اینکه همون باتری ک800 هست خیلی م نگه میداره
ولی نه اینجوری که شما میگید
الان من تبدیلش کردم به دبلیو 610 واقعآ باتریش بهتر شده
باتری همه ی سونی اریکسونها چین هست
خوب الان یعنی باتریش به نظر شما مشکل داره ؟
یعنی طبیعی هست یا پیگیری کنم ؟
بعد شماره سریال چنج شده به این موضوع ربطی داره؟