:37::37::37::37::37::37::37::37:نقل قول:
او هم كه براي هزارمين بار گفتي ديگه؟!! براي ياد آوري!:19:
يعني چي؟ پس كي ميخواد بياد اين تريلرش ؟ اگه يادم باشه گفته بودن توي پاييز! لابد ميخواد 30 آذر بياد :19::19:
Printable View
:37::37::37::37::37::37::37::37:نقل قول:
او هم كه براي هزارمين بار گفتي ديگه؟!! براي ياد آوري!:19:
يعني چي؟ پس كي ميخواد بياد اين تريلرش ؟ اگه يادم باشه گفته بودن توي پاييز! لابد ميخواد 30 آذر بياد :19::19:
دقيقا 30 اذر ساعت 11 و 59 دقيقه و 59 ثانيه و 59 صدم تانيه مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبونتو گاز بگير !! :19::19::19:نقل قول:
اين كپكام مارو ديوونه كرد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست دارم ببينم حدسام تا چه اندازه در مورد شخصيتها درست بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من يه تريلر ديگه از اويل 5 پيدا كردم اما بايد آنلاين نگاش كنيد اينم آدرسش اما تقريبا همون اولي هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
نقل قول:
آخ جون،دستت درد نکنه مگی.بابا تو دیگه کی هستی!
خواهش!:11:نقل قول:
تريلرهاي باحالي داشت اما تريلري كه شخصيت ها رو نشون بده هنوز نيووووووووووومده!
:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:
بابا اين كپكام هم مارو گير اورد 2 ماه ديگر عرضه ميشه هنوز يه تريلر درست و حسابي نداده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيقا!نقل قول:
من ديگه دارم از كوره در ميرم دوست دارم يكي رو بزنم!:19::19::19::19::19::19::19::19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم بازم ميگردم بلكه يه چيز بدردبخوري پيدا شد:19:
نه بابا پيدا نميشه
شايد اصلا ساخت بازي متوقف شده و كپكام رو نداره بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بي خود ميكنه اين كپكام!نقل قول:
من گيرش ميارم بالاخره:21: