-
على دايى موقتاً به صورت همزمان در تيم ملى و سايپا كار خواهد كرد
خبرگزاري آريا - رئيس فدراسيون فوتبال گفت: حضور همزمان على دايى در تيم ملى و سايپا به صورت موقت خواهد بود.
به گزارش سرويس ورزشي خبرگزاري آريا، «على كفاشيان» اظهار كرد: ما با باشگاه سايپا و على دايى مذاكرات لازم را انجام داده ايم. در حال حاضر و با توجه به اينكه سايپا درگير رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا است تا انتخاب سرمربى جديد سايپا، على دايى به صورت همزمان در تيم ملى و سايپا كار خواهد كرد. وى افزود: پس از اين كه باشگاه سايپا سرمربى جديدش را انتخاب كرد، دايى تنها در تيم ملى فعاليت خواهد كرد اما تا پيش از آن زمان و واگذارى مسئوليتش به مربى ديگرى، به غير از اين كه در سايپا كار مى كند، بر روى تيم ملى و بازى هاى تيم ملى در رقابت هاى مقدماتى هم متمركز خواهد شد.
-
محمدحسین علیزاده رئیس آکادمی فوتبال شدطی حکمی از سوی رئیس فدراسیون فوتبال، محمدحسین علیزاده به عنوان رئیس آکادمی فوتبال ایران انتخاب شد.به گزارش خبرگزاری مهر مهر، در این حکم علی کفاشیان با اشاره به توانمندی های علمی، پیشینه مدیریتی و ورزشی، از علیزاده خواسته است تا با عنایت به اهمیت فعالیت های اصولی و زیر بنایی در فرایند توسعه فوتبال کشور، به تدوین ساختار و تشکیلات و برنامه بلند مدت آکادمی پرداخته و نسبت به برنامه ریزی در جهت توسعه فعالیت های علمی و آموزشی، استاندارد سازی، تدوین شاخصه های مربوط به نحوه حضور مربیان و بازیکنان خارج، ساماندهی نظام پشتوانه سازی و مدارس فوتبال، بهره برداری از ظرفیت های داخلی نظیر دانشگاه ها، آکادمی ها، مراکز پژوهشی و عتامل با نهادهای ذیربط در فدراسیون استفاده لازم را به عمل آورد
-
به پيشنهاد علي دايي صورت ميگيرد
افزودن 2 مربي آلماني و يك ايراني به كادر فني تيم ملي فوتبال
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال قصد دارد براي تقويت كادر فني 2 مربي آلماني و يك ايراني را به خدمت بگيرند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي برنامههاي ويژهاي براي تقويت كادر فني تيم ملي فوتبال ايران دارد.
وي در همين زمينه خبر داد كه 2 مربي آلماني را به زودي به كار فني اضافه خواهند كرد.
علي دايي تا كنون نام 2 مربي آلماني را معرفي كرد؛ اما خبر داد كه با آنها در آلمان و حتي در ايران فعاليت داشته است.
علاوه بر 2 مربي آلماني، سرمربي تيم ملي تاكيد كرد كه براي تقويت بيشتر قصد دارد يك كمك ايراني را نيز در اختيار داشته باشد.
بنابر اظهارات علي دايي، دستياران وي در تيم ملي هفته آينده معرفي خواهند شد.
-
تيم تحقيق كشورهاي شركتكننده درليگ حرفهاي آسيا درآخرينجلسه كنفدراسيون فوتبال آسيا كه به رياست سابوروكاوابوچي برگزار شد تصميم گرفت كه فروردين ماه سال آينده از ايران ديدن كند.
به گزارش ايرنا به نقل از سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا، در جلسه كميته ليگ حرفهاي قرار براين شد كه حداقلهاي موجود حفظ شود و شرايط ورود كشورها يا باشگاهها به هيچ وجه آسان تر از اين نشود.
از فروردين ماه امسال تيم تحقيق ليگ حرفهاي آسيا با در نظر گرفتن موضوع هاي،سازماندهي،استاندارد فني،تماشاگران ، مديريت / پشتيباني ، ماركتينگ ، معيارهاي تجاري ، مديريت مسابقات، رسانهها، ورزشگاه و امكانات و باشگاه ها از ۲۱كشور آسيايي بازديد كرد.
درنهايت بين ۱۴تا ۱۶كشور به ليست فعلي راه پيدا كردند كه روي آنها از اسفندماه امسال تحقيقات بيشتري انجام خواهد شد تا نتيجهنهايي درجلسه ۲۰۰۸ اعلام شود.
ايران يكي از كشورهايي بود كه در فهرست كشورهاي مورد بررسي قرار داشت و تيم تحقيق ليگ حرفهاي از فدراسيون و باشگاههاي ايران ديدن كرد.
كاوابوچي براي يادآوري دوباره به فدراسيونها در جلسه كميته ليگ حرفهاي گفت:"انجام اصلاحات به سختي انجام ميشود وتا زماني كه فدراسيونها نتوانند اين مشكلات را پشت سر بگذارند هيچ پيشرفتي حاصل نميشود. براي تغييرات ما احتياج به حركتهاي اساسي داريم و تغييرات جزيي كمكي به ما نخواهند كرد".
رييس كميته ليگ حرفهاي همچنين گفت: " كشورهايي كه در بررسيهاي بازيهاي ۲۰۰۹نتوانند امتياز لازم را بدست آورند يكبار ديگر براي بازيهاي ۲۰۱۱در ليست ارزيابي قرار ميگيرند و اگر در سال ۲۰۱۰نمره لازم را بگيرند وارد بازيهاي ۲۰۱۱ميشوند.
باشگاههايي كه در بازيهاي ليگ حرفهاي آسيا شركت ميكنند بايد داراي مدير عامل تمام وقت و كارمنداني و افراد مسئول و تمام وقت براي بخش مسابقات ، فني، جوانان و پايه، رسانه ها، بازاريابي، مالي و اداري داشته باشند.
تصميمات ديگر كميته در جلسه روز جمعه به شرح زير بود:
-۱قهرمان و نايب قهرمان بازيهاي كاپ Afcبراي حضور دربازيهاي ليگ حرفهاي ۲۰۰۹در بازي پلي آف بازي ميكنند.
-۲تقويم بازيهاي ليگ حرفهاي ۲۰۰۹به تاييد رسيد.
-۳سمينار و كلاسهاي آموزشي براي مديران و برگزاركنندگان باشگاهها انجام خواهد
-
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد ورزش
مبلغ قرارداد علی دایی سرمربی تیم ملی که پیش از این به نظر می رسید برابر با قرارداد کلمنته باشد، براساس شنيده هاتنها 150 ميليون تومان است.
به گزارش موج و به نقل از يك منبع آگاه ، لازم به ذكر است در صورتي كه فدراسيون فوتبال تصميم داشته باشد علي دايي با تيم فوتبال باشگاه سايپا ادامه به همكاري ندهد بايد مبلغ قرارداد او با اين تيم و خسارت احتمالي موجود را با بودجه فدراسيون پرداخت كند.
-
قطبي : با دايي کار نمي کنم
"افشين قطبي" سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس اظهار داشت که هرگز با "علي دايي" سرمربي جديد تيم ملي ايران همکاري نخواهد کرد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" و به نقل از سايت "گل" قطبي نزديک ترين فرد به نيکمت ايران بود،اما در آخرين دقايق اين جايگاه به علي دايي کاپيتان سابق تيم ملي واگذار شد. در همين راستا پيشنهاد شد تا قطبي به عنوان کمک دايي در تيم ملي مشغول به کار شود. قطبي در اين باره گفت : من يک بار ديگر سرمربيگري تيم ملي را به دايي تبريک مي گويم و اميدوارم او بتواند تيم ملي را به جام جهاني 2010 هدايت کند؛ اما من با او در تيم ملي کار نمي کنم. علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال ايران، قبل از انتخاب دايي تصميم گرفته بود تا هدايت ايران را به قطبي بسپارد. سرمربي پرسپوليس اضافه کرد : من و کفاشيان روز شنبه به توافق رسيديم و حتي با بازيکنانم نيز خداحافظي کردم،اما نمي دانم پس از آن چه اتفاقي افتاد. قطبي کمک مربي سابق تيم ملي کره جنوبي که به عنوان محبوب ترين مربي در ميان طرفداران فوتبال در ايران برگزيده شد، حالا تمام تمرکزش را بر روي کسب عنوان قهرماني براي پرسپوليس خواهد گذاشت.
-
سايت گل نوشت:"افشين قطبي"هرگونه همكاري احتمالي با "علي دايي"سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران را رد كرده است.
قطبي سرمربي تيم پرسپوليس صدرنشين ليگ برتر گزينه نخست مربيگري تيم ملي ايران بود اما در آخرين دقايق ورق به نفع دايي برگشت.
برهمين اساس خبرهايي منتشر شده است مبني بر اينكه دايي از قطبي خواهد خواست به عنوان دستيار با او همكاري كند.
قطبي دراينباره گفت:يكبار ديگر به دايي براي انتخاب به عنوان سرمربي تيم ملي ايران تبريك ميگويم و اميدوارم بتواند تيم را به جام جهاني ۲۰۱۰ ببرد اما هرگز در تيم ملي با او همكاري نخواهم كرد.
گزارشهاي ديگري حاكي ازاين است كه"علي كفاشيان" رييس فدراسيون فوتبال ايران قبل از انتخاب دايي، تصميم گرفته بود قطبي را به عنوان سرمربي جديد تيم ملي معرفي كند.
قطبي افزود:من روزشنبه با كفاشيان به توافق رسيدم و حتي با بازيكنانم خداحافظي كردم اما نميدانم بعدا چه اتفاقي افتاد.
اين مربي ايراني آمريكايي و دستيار سابق "گاس هيدينك" در تيم ملي فوتبال كره جنوبي، چهره محبوب علاقمندان مشتاق فوتبال در ايران است اما اكنون بايد تمام توجه خود را به قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر جلب كند.
-
گزارش فرانس پرس از واكنش مطبوعات ورزشي ايران به انتخاب "علي دايي"
Mar 04,2008
خبرگزاري فرانسه در گزارشي نوشت : مطبوعات ورزشي ايران روز دوشنبه از انتخاب "علي دايي" به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال اين كشور آن هم بعد از ماهها جستجو، تمجيد كردند.
دايي كه بهترين گلزن تاريخ فوتبال جهان است، روز يكشنبه دريك انتخابي كه شبيه به يك شوك بود، سكان هدايت تيم ملي فوتبال ايران را به دست گرفت.
وظيفه اصلي او رساندن تيم ملي به جام جهاني ۲۰۱۰آفريقاي جنوبي است و كار خود را از روز ۷فروردين با ديدار برابر كويت شروع خواهد كرد.
تيم ملي فوتبال ايران با تساوي بدون گل مقابل سوريه در اولين مسابقه خود در مقدماتي جام جهاني ،۲۰۱۰آغاز خوبي نداشت.
يكي از روزنامههاي ورزشي ايران با اشاره به ماهها انتظار براي اعلام سرمربي جديد تيم ملي به طنز تيتر زد، " ... و دايي سرمربي شد".
ايران در آستانه امضاي قرارداد با " خاوير كلمنته" بود اما اين مربي اسپانيايي با اصرار بر اقامت در كشورش و حضور در ايران قبل از مسابقات، امضاي قرارداد را منتفي كرد.
روزنامه "نود" نيز با اشاره به ۱۰۹گل دايي در ۱۴۸مسابقه ملياش ركورد بزرگاني همچون "پهله" و "فرانس پوشكاش" را پشت سر گذاشت، نوشت، "آقاي گل جهان، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران شد".
دايي در اولين اظهارات خود بعد از انتخاب به عنوان سرمربي تيم ملي به تلويزيون ايران گفت: باافتخار اين پست را ميپذيرم. با افتخار به تيم ملي خدمت خواهم كرد.
روزنامه "گل" با چاپ تصوير مهيجي از دايي نوشت،" اين نيمكت (مربيگري) حق او بود".
روزنامه "ايران ورزشي" هم با چاپ تصوير خنداني از دايي در تيتر خود نوشت، "دوباره اسطوره شد".
دايي كه سابقه بازي در بايرن مونيخ و هرتابرلين آلمان را هم دارد سال گذشته ازدنياي بازيگري خداحافظي كرد و از آن زمان به بعد هدايت تيم سايپا را به دست گرفت.
وي در اولين فصل حضورش در سايپا اين تيم را به قهرماني در ليگ برتر ايران رساند
-
سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران گفت:من كار خود را در تيم ملي فوتبال ايران با نظم وانضباط آغاز خواهم كرد و به آبروي خود بيش از هر چيز ديگري اهميت ميدهم.
"علي دايي" روز سهشنبه درنشستي خبري درجمع خبرنگاران اظهارداشت:مهمترين كار من درتيم ملي ايجاد نظم و ترتيب در اين تيم است.
وي گفت : من به صورتي غير منتظره به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شدم و از لحاظ فني دوست دارم تيم ايران بهترين بازيها را انجام دهد.
وي در خصوص تصدي هر دوپست مربيگري تيم سايپا و ملي ايران بهصورت همزمان افزود: اگر بر روي يك نقطه تمركز كنم، بهترين نتيجه را ميگيرم، من فراز و نشيبهاي زيادي داشتهام. تعهد دارمتا دربازي تيم سايپا با الكويت به عنوان مربي تيم باقي بمانم ودر كنارآن سرمربيگري تيم ملي را نيز برعهده بگيرم.
دايي افزود: اگر اين بازي تمام شود تا بازيهاي بعدي فرصت زيادي دارم.
وي در خصوص برنامههاي خود براي تيم ملي گفت : از تجربه پيشكسوتان حتما استفاده خواهم كرد ودر انتخاب همكاران دقت لارم را به خرج ميدهم تااگر يكي دو روز حضور نداشتم بتوانند هدايت تيم را بر عهده بگيرند و كارهاي لازم را انجام دهند.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در خصوص بازي سايپا باالكويت گفت:تيم حريف ۷بازيكن ملي پوش دارد وسرمربي تيم الكويت سرمربي تيم ملي كويت نيز هست و بازي با اين تيم بسيار مهم است و ميتوانم از تجربيات آن استفاده كنم.
سرمربي تيم فوتبال سايپااز حضورش در اين تيم به عنوان مربي اظهار رضايت كرد و گفت: تمامي نتايج تيم به من بر ميگردد. در اين تيم كمبودي نداشتم و همه چيز فراهم بود، سايپا تيم شناخته شدهايي است و بهترين تيم ليگ محسوب ميشود.
باشگاه سايپا در حد توان خود همه امكانات را در اختيار من قرارداد و با اين شرايط تيم سايپا در مسابقات باشگاههاي آسيا از گروه خود بالا ميآيد.
وي درمورد اسامي بازيكنان تيم ملي گفت: به من اجازه داده شده به غير از ۵۱نفر موجود چند نفر را به اختيار خودم به اين جمع اضافه كنم.
دايي درپاسخ به اين سوال كه چه كسي لياقت پوشيدن پيراهن شماره۱۰را دارد گفت: همه بازيكنان شايسته پوشيدن اين پيراهن هستند .
وي در خصوص اينكه حالا كه سرمربي شدي آيا خودت را اگر بازيكنبودي به تيم ملي دعوت ميكردي يا خير گفت: البته خودم را براي پيوستن به جمع ملي پوشان به تيم دعوت ميكردم.
مليپوش اسبق تيم ملي فوتبال ايران درخصوص مذاكرات خود با فدراسيون گفت:
فدراسيونبه قول و قرارهاي خود بايد وفادار بماند قرار نيست،همهچيزدر كاغذ نوشته شود اگر قرار باشد قراردادي بسته شود آن وقت همه چيز را مينويسيم ، ما ايرانيان بر حرفي كه ميزنيم ميايستيم،من به كفاشيان قول دادم و به آن متعهد هستم .
دايي درمورد ميدان دادن به جوانان در تيم ملي گفت : هر جواني كه شايسته باشد و از خود لياقت نشان بدهد حتما دعوت ميشود.
وي درباره تغييرات در تيم گفت : با امدنم قرار نيست كه همه تيم را عوض كنم زمان ميخواهد و آمادگي و لياقت افراد براي من مهم است.
دايي در مورد دعوت از تيموريان به تيم ملي گفت : وي در انگليس تمرينات خوبي دارد و تمريناتي كه انجا دارد در ايران نيست و اگر آماده باشد او را به جمع بازيكنان تيم ملي دعوت خواهم كرد.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درخصوص دعوت از هاشميان هم گفت: وحيد دوست من است و اگر لازم باشد از وي نيز براي پيوستن به تيم دعوت خواهم كرد، كسي كه به تيم ميآيد بايد از دل و جان مايه بگذارد.
وي درمورد تعيين مدير فني تيم گفت: مدير فني بايد تعريف شود كه چه كاري انجام دهد و وظايفش چيست،من به عنوان سرمربي اختيار تام دارم كه كادر تيم ملي را خودم انتخاب كنم.
دايي افزود : سعي ميكنم از گزينههاي خارجي كه قبلا با آنها كار ميكردم كمك بگيرم و ازدستيار ايراني هم استفاده خواهم كرد اما ابتدا بايد موافقت دستياران خارجي را بگيرم و سپس اسامي را اعلام نمايم.
وي در پاسخ به اين سوال كه برخي از مردم به شما انتقاد دارند،گفت : من هميشهانتقادات را قبول ميكنم و مخالف هرگونه غرض ورزي و دروغ پردازيهستم.
هيچكس نميتواند ۱۰۰درصد راي را به دست آورد خيليهااز من و مربيگري و اخلاق من رضايت ندارند اما من به همه آنها احترام ميگذارم .
سرمربي تيم سايپا در خصوص استفاده از بازيكنان ايراني الاصل گفت: هر كسي ايراني باشد و دلش براي ايران بتپد و لياقت داشته باشد دعوت ميشود اول بايد خود فرد طالب باشد.
وي در خصوص بكارگيري مربيان ليگ به عنوان دستيار در تيم ملي اظهارداشت:
در اين مورد فكر ميكنم و پس از نتيجهگيري نطرم رااعلام خواهم كرد.
ملي پوش اسبق تيم ملي فوتبال ايران درپاسخ به اين سوال كه براي بازي با كويت چه برنامهاي داريد،گفت: من با برنامه آمدم و بازي با كويت حساسترين بازي است كه من در پست سرمربيگري تيم ملي بر روي نيمكت خواهم داشت ، فقط كمي زمان ميخواهد كه همه چيز معلوم شود.
وي درخصوص سيستم بازيهاي تيم ملي گفت: من به سيستم تهاجمي اعتقاد دارم و به فوتبال دفاعي فكر نميكنم.البته به اين معتقدم كه دفاع هم لازم است.
وي در مورد برگزاري بازي خداحافظي براي خودش گفت:مناصلا اينكار را دوست ندارم فوتبال همين است من عاشق تيم ملي بودم و در اين راه مشكلات را قبول كردم ،من با لباس بازيكن از تيم رفتم و امروز نيز با لباس سرمربي گري بازگشته ام .
وي در پايان از تمامي رسانهها كه در اين مدت از وي تعريف و انتقاد كردهاند،حلاليت طلبيد و گفت : امروز در صحنه كار روز جديدي براي من شروع شده است
-
- گاهی در عرش قدم می گذاری و گاهی در فرش بدنبال اثبات خود هستی، زمانی به اسطوره مردمانی تبدیل می شوی که در پی روزنه ای برای شادی هستند و زمان دیگر به منفورترین فوتبالیست روی زمین بدل می شوی، روزی بهترین مرد هستی و خوشبختی را در زیر دندان هایت مزه می کنی و روز دیگر به بدترین شکل در زیر قلم نویسندگان و قدم دوستداران فوتبال له می شوی. تو مردی هستی که فاصله صفر تا صد را در یکچشم بر همزدن می پیمایی،مرد سیاه و سفید فوتبال خاکستری بعد از جار وجنجال های خود در برنامه 90 به صندلی هدایت تیم ملی رسیده است. روزی که عکس های نشست علی آبادی و علی دایی بر روی سایت سازمان قرار گرفت حتی بدترین منتقدان تیم ملی هم جایی برای شماره 10 سابق بر روی نیمکت تیم ملی در نظر نگرفته بودند.
2- با تو می خواهیم به کجا برسیم؟ عرش آرزوهایمان را چگونه باید برایت معنی کنیم و از چه راهی همراهت شویم؟ نچسب ترین گلزن جهان که از ابتدای معروفیتش تا اوج محبوبیت و از اوج محبوبیت تا سقوط موقتش در اوج معروفیت همیشه رفتاری دلسرد کننده داشته و با رگ گردن متورم، کوچکترین انتقادی را بر نمی تافت حالا سرمربی تیم ملی پرحاشیه شده است. دایی همان مردی است که از شکست بیزارست و همین می تواند امیدوارمان کند اما ترس بزرگ از شیوه رفتارش در تیم ملی و تنش در مجموعه است.
3- مطمئن باشید ساعت شما و دایی یک زمان را نشان نمی دهد، او ساعتش را بر اساس علاقه خود تنظیم می کند و بعنوان نخبه ای دست نیافتنی تابع درونیات خود است برای همین ممکن است در ظهر سوزان تابستانی او از صبح حرف بزند. فوتبال برای دایی همه زندگی نیست اما حتی اگر بیش از نیمی از آن باشد می تواند روزهای جذابی را برای همه ما در پی داشته باشد. او باز هم می خواهد یک تنه در مقابل همه بایستد و بگوید:«بله، من هستم. همانکه گفته بود تا جام جهانی 2010 در تیم ملی خواهد ماند» چقدر طنز تلخی است که سال ها بعد به حرف از روی عصبانیتت برسی و به آن جامه عمل بپوشانی.شاید هم دایی واقعا فكر این روزها را می كرده است!
4- فعلاً منتظر می مانیم تا عکس العمل دایی را ببینیم، جرقه اول اوست که ما را بر می انگیزاند، چیستی های انتخابش را در حد سئوال باقی می گذاریم. او پاسخگو خواهد بود؟ شیوه رفتارش و برخوردش چگونه خواهد بود؟ انتقام جام جهانی 2006 را از دوستان قدیمش خواهد گرفت؟ انتقادها چه تاثیری در عملکردش خواهد داشت؟ جنگ های پشت پرده برای انتخاب بازیکنان چگونه خواهد بود؟ انتخاب سازمان و فدراسیون بهترین خواهد بود؟ فعلا كه وی در نصاحبه هایش عنوان كرده دیگر عصبی نخواهد بود و كدورتهای سابق بر رفتارش تاثیر نخواهد گذاشت...ما هم امیدواریم!
5- اسطوره شماره 10 به تیم ملی بازگشته است و تبدیل به مرد شماره یک شده است، انتخابش خوشحالمان می کند و البته امیدوار، امیدوار به نسلی که در مربیگری فوتبال جهان از رودی فولر آغاز شد و به دیدیه دشان، یورگن کلینزمن، مارکو فان باستن و روبرتو دونادونی ختم شد. آیا او می تواند اسطوره جدیدتری بر روی نیمکت مربیان برای فوتبال ملی مان باشد؟