بابام من اونو خوندم اون واسه فلش گوشی هستش آخه مسئله این جاست که گوشی من روشن نمیشه؟چیکار کنم....نقل قول:
Printable View
بابام من اونو خوندم اون واسه فلش گوشی هستش آخه مسئله این جاست که گوشی من روشن نمیشه؟چیکار کنم....نقل قول:
ای با با . . .
دوست من گفتم که یه بار فلش کن ، برای من هم موقع هک اش یه بار همی جوری شد ، روشن نمی شد ، کامل فلش کردم ، درست شد .
ضمنا به دویل گفتی ؟
چه فایلی رو فلش کنم.اونو بگید......و با چه نرم افزاری؟؟؟Setool2lite?نقل قول:
راستش با Setool2lite هم احتمالا باید بشه ، اما من بلد نیستم . . . .
من این جوری بلدم :
با برنامه xs++ اول فایل K510_p3k_dcu.49R.ssw را رو گوشی ات بریز ، بعد هم فریمور جدید رو ، K510_R4EA031_MAIN_GENERIC_RED49.mbn بریز رو گوشی ات .
نگفتی به دویل گفتی یا نه . . . ؟
( بهتره اول به اون بگی ، بعد دست به کار بشی )
گفتم ولی هنوزی جوابی نداده.....نقل قول:
برو تو تاپیک هک براش پست بزن ، اونجا رو دیگه حتما جواب میده . . .
راستی داشتی چی کار می کردی که دیگه روشن نشد ؟ داشتی کاری می کردی ؟ ( هک ، پچ و . . . )
داشتم پچ تبدیل 3gp به mp4 رو add میکردم با برنامه.Phone-XS V2.01 Beta فلش میکردم...وقتی نشد وسط کار قطعش کردم بعدش هم روشن نشد...؟؟؟؟چیکار کنم.نقل قول:
سوال نداره...گوشی وقتی روشن نمیشه بهترین حالتش اینه که مشکل نرم افزاری داره و با فلش درست میشه
با ستول فلش کن...بلدی دیگه(اموزشش رو که میدونی دیگه کجاست)
بعد 5 دقیقه گوشیت روشن میشه اشالله...
چی رو فلش کنم همین طوری در برنامه setool2lite دگمه فلش رو بزنم و بد از این که تموم شد گوشی ام روشن میشه؟نقل قول:
آره آموزش رو کاملا بلدم ولی این که چطوری گوشی ام خاموش هستش یه کاری بکنم روشن بشه رو بلد نیستم.
در ضمن اون پنچ دقیقه ی رو که گفتی منظورت چی هستش........
یعنی 5 دقیقه به گوشی دست نزنم و از کابل هم بعد از تمام شدن کار جدا نکنم بمونم روشن بشه؟؟؟آره......
کمک کنید.........
بابا پچي . آكوستيكي و... چيزي واسه اين گوشي وجود نداره
يه لينك دانلودي چيزي بدين ديگه