ارش
فرشاد امين
محسن چاوشي!
Printable View
ارش
فرشاد امين
محسن چاوشي!
زن
هايده
گوگووش
؟؟؟؟؟
بالاخره نتيجه رو از كجا بفهميم؟
سیاوش قمیشی
محمد جان ارش جان زحمت کشید و در صفحه قبل اعلام کرد
مهدی جان دوست عزیزم سلام و ممنون از تا÷یکی که زدی بابت اضافه کردن مهدیان به لیست هم تشکر می کنم
خواننده مرد:
1 رضا صادقی
2سیاوش قمیشی
3 محسن چاووشی
خواننده زن:
1 هایده
2 نوش آفرین
مهدی جان عزیز بحث تا÷یک رو منحرف نکن تا قفل بشه شما هم اگه دوست داشتی انتخاب کن در غیر این صورت خواهش میکنم بحث تا÷یک رو منحرف نکن و در مورد ÷ستی هم که میخواهی بدی بیشتر فکر کن که بعدا کارت به معذرت خواهی نکشه در مورد خواننده ه هم باید خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که خواننده های نسل جدید بجز چند تاشون به نظر بنده بقیه شون چرت و ÷رت میخونن باز هم خواننده های قدیمی که در سایت مهدی جان دوست بسیار عزیزم به ان ذکر نکرده قمرالملوک وزیری - مرضیه - دلکش - ÷وران و.... که همشون در کار خودشون استاد بودند و از مهدی جان به خاطر زحمات فراوانش در سایت تشکر میکنم
جناب مهدي خان عزيز
اولا كه اون كلمه "پست خودتي" رو من نگفتم و دوستان ديگر گفتند كه به دليل اين بوده كه شما توهين كرده اي و آنها جواب شما رو داده اند.
ثانيا همه مي دونن كه در همه تاپيكهايي كه كسي بر عليه جمهوري اسلامي حرف زده يا تاپيك را سياسي كرده اند اولين كسي كه برخورد كرده خود من بوده ام. ولي موسيقي و علاقه داشتن به خواننده ها اصلا با قوانين جمهوري اسلامي منافات نداره. همانطور كه خيلي از خواننده ها به ايران رفت و آمد دارند.
ثالثا من همكار انجمن هستم و اختيارات خاص خود را دارم اما در مورد اينكه از كجا فهميدم كه شما همان يكي هستيد بايد بگم كه اينقدر تابلو پست مي دي كه هر كس ديگري نيز مي تواند اين را متوجه بشود. شما دقيقا با هر 2 آيدي با ادبيات خاص خود كه خيلي هم بي ادبانه است صحبت مي كني و پست مي دي و كاملا مشخصه كه هر 2 آي دي شما هستي.
رابعا آي دي شما كه بن شده بود براي 3 روز بود و الان باز شده و مشكلي نداره.
خامسا اطلاعات خاصي شما در اين سايت نداري كه بخواد لو بره يا محرمانه بمونه ولي همان اطلاعات ناچيزي هم كه اينجا هست محفوظ خواهد ماند و هيچكس از آن خبر نداره.
سلام
من این تاپیک رو ویرایش کردم ... :mellow:
ممنون
آخه من حرفم اینه که چرا برای خوانند گان زن کردی خوب من که با مردان مخالف نبودم این میثم آقا که هر چی پست در ضمن دیمال من بوده پاک کرده من خودم هم با موسیقی میانه خوبی دارم ولی با خوانندگان زن نه
من دیگه ام اینجا پست نمی دم خوشحال شوید در این تایپیک(فکر کنم بیشتر از همه مدیر خوشحال شد)