اين خيلي خوبه...بازي هاي معروف بيشتر بذار...نقل قول:
Printable View
اين خيلي خوبه...بازي هاي معروف بيشتر بذار...نقل قول:
با سلام خدمت دوستان ، دوستان گرامی همه دکمه هایی که شما گفته بودید و بقیه دکمه های موجود در صفحه کلید
رو یک به یک زدم ولی هیچ تاثیری نداشت در ضمن این کار رو حداقل برای 5-6 بازی انجام دادم در ضمن گوشی من P990i
هستش از دوستان اگه کسی اطلاعاتی ر این زمینه داره لطفا راهنمایی کنه با تشکر.
با سلام ممکنه یه کم در باره بازیهای گیم بوی و تفاوت با بقیه همچنین ngage نحوه نصب چه نرم افزارهای کمکی باید نصب بشه رو چه گوشیهایی نصب میشه توضیح بدین
تمام فروم و وبلاگتون رو گشتم چیزی دستگیرم نشد
روی 5700 امکانش هست؟
سلام.نقل قول:
چيز ساده اي هستش. گيم بوي يه وسيله مثل پي اس پي هستش كه بازي هاش يه صورت فايل GBA هستش و با شبيه ساز هايي كه هم تو فروم هستش و هم تو وبلاگم مي تونيد اون ها رو اجرا كنيد.شما شبيه ساز (Vbag) مخصوص سري 60 ورژن 3 رو دانلود كنيد و برنامه رو نصب كنيد و بعد بازي ها رو به همون آدرسي كه قبلا گفتم بريزيد و از بازي لذت ببريد. اين گيم بوي بازي هاي جديد و با گرافيك بالايي داره و هر روز داره بازي هاي جديدي براش ساخته ميشه.
آقا واقا نمي دونم اشكال كار كجاست.دوستاني كه پي 990 داشتن تا حالا همچشن مشكلي نداشتن.نقل قول:
اصلا وارد بازي نميشه؟ يا شما بازي ها رو مي بينيد و لي دكمه كار نميكنه؟ بيشتر توضيح بديد.
vahid69 جان با عرض سلام و خسته نباشید باید خدمت شما عرض کنم که بازی تا مرحله قبل از استارت بالا می آید ولی زمانی که باید دکمه استارت زده بشه یا بهتره بگم زمانی که برای انجام بازی یا تنظیمات یا هر کار دیگری که نیاز به زدن کلیدی باشد صفحه کلید اصلا کار نمیکند و هیچ کدام از دکمه ها عمل خاصی را انجام نمیدهند اگه ممکنه بنده رو راهنمایی کنید با تشکر.
عزیزم زحمات دیگران را بی خودی از بین نبر بدهکارتون که نیست خوب داره یه زحمتی می کشه فارسی برا بعضی دوستان که انگلیسیشون ضعیفه توضیح می ده کمکشون می کنه باز یها رو گلچین می کنه بالاخره وقتشو می زاره چیزی هم که بهش نمی دیمنقل قول:
آقا جون به کارت ادامه بده از زحماتت هم ممنون
سلام.نقل قول:
ببينيد دكمه استارت پيش فرض برنامه كليد 9 هستش و براي تقيير اون ها بايد ok سمت راست رو فشار بديد كه منوي تنظيمات نرم افزار شبيه ساز بياد. اگه اين كار هايي كه گفتم كار نكرد ديگه من نمي دونم مشكل از كجاست چون اين رو پي 990 تست شده.:10:
7610 کشش این بازی ها رو نداره نه؟ مثلا تیکن؟
bazi doom 2 shatranji mishe va aslan namisheh bazi kard goshim ham n70 hast hala bayad chi kar kard