بي زحمت يه بسته 12 تايي ميخوام!!!!!!!!!!!!!!!1نقل قول:
بي زحمت يه بسته 12 تايي ميخوام!!!!!!!!!!!!!!!1نقل قول:
حالا یه چیزی گفت بی خیالش بشیننقل قول:
حتما از فامیلای رییس سونی اریکسونه (شکلک نداشتم که بخندیم)
مصطفي جان عكسها كاملآ لود ميشننقل قول:
این عکسهای صفحه ی اول واسه من لود نمیشه...تاپیک کا 850 پر عکس بود اما اینجا.....
لطفا از هر مدل حدقل 5-6 تا عکس از زوایای مختلفش بگذار بهراد جان
بگو کدومش 960 هست و کدوم 910
شاد باشید
سه صفح قبل يعني صفحه 7 هم عكس از هر دو مدل هست
هنوز توليد نشده ميفروشينقل قول:
سلام
w960 با کلیه لوازم و بدون گارانتی 1200000 .
هر کی میخواهد pm بزارد.
اگه داري يه عكس خودت ازش بگير بذار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب پليري خوشگلي داره
كنترل بين سيم هم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاب
شايد كيفيت عكسبرداري دبليو 960 پايين باشه ولي فيلمبرداري اين گوشي طبق جي اس ام آرنا VGA هست يعني سايز فيلمش اندازه ن93 يعني 640*480 هست و اين باعث قطعي شدن خريد اين گوشي شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شايد الكي زده باشه يا اشتباه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا
منم الان خوندم . کیفیت فیلمش به نظر باید خوب باشه.
پس این اولین گوشی سونی اریکسون با کیفی فیلم برداری 640*480 هست.
لامسب تو هیچی کم نذاشته ! البته در مورد عکساشم که بحث شد فکر میکنم به خاطر نور مصنوعی محیط و محیط بسته تا حدودی نویز داره ( که این واسه همه دوربیناست !) ضمن اینکه همونطور که گفتی باید نسخه نهایی گوشی عرضه شه تا بهتر بشه نظر داد !نقل قول:
شايد كيفيت عكسبرداري دبليو 960 پايين باشه ولي فيلمبرداري اين گوشي طبق جي اس ام آرنا Vga هست يعني سايز فيلمش اندازه ن93 يعني 640*480 هست و اين باعث قطعي شدن خريد اين گوشي شد
البته انتظارم نمیره تو این گوشی به اندزه ی K800 روی عکس کار شه ! طبیعی هم هست چون K800 یه کمرا فون فوق العاده هست !
جالبه كا850 كيفيت فيلمش به اندازه اين نيست!!!!
خوب معلومه دوست من لنز و دوربين توي فيلمبرداري اونقدر تاثير ندارن!نقل قول:
ميشه بيشتر توضيح بدينقل قول: