تنها دلیلم اینه که دوست دارم به روز باشم ... مثلا از وقتی ویندوز 7 اومده با اینکه بتا هست کلا با 7 کار میکنم و ویستا رو کنار گذاشتم ! :دی
البته مشکل ناسازگاری برنامه زیاد دارم ... که سعی می کنم در این صورت برم سراغ برنامه های دیگه از همون مدل !
Printable View
تنها دلیلم اینه که دوست دارم به روز باشم ... مثلا از وقتی ویندوز 7 اومده با اینکه بتا هست کلا با 7 کار میکنم و ویستا رو کنار گذاشتم ! :دی
البته مشکل ناسازگاری برنامه زیاد دارم ... که سعی می کنم در این صورت برم سراغ برنامه های دیگه از همون مدل !
خیی مشتاقم که دلیلاتون رو بدونم...نقل قول:
1) بروز بودن ! من همه برنامه های نصب شده روی سیستم ام ، آخرین نسخه های کرک شده اند !
2) ایمن تر بودن و پایاری بیشتر در مقابل خرابی و ویروسها (مثلا ویروس new folder تو ویستا کار نمیکنه)
3)ویندوز 7 ر ا هم بعنوان ویندوز دوم دارم و تست اش میکنم !
4)search فوق العاده ویستا که انقلابی در ویندوزه ! بعد از اینکه فهمیدم serach اش اینطوریه نمیتونم به xp برگردم چون بینهایت ازش استفاده میکنم
5) شناختن بهتر ه سخت افزارها و ....
!!!!! ویستا از هر نظر فعلا بهترین ویندوزه !!!!!!
سلام من تقریبا مجبور شدم ویستا نصب کنم... لب تابم دل 1525 هستش و با ایکس پی ( درایورهاش) مشکل داره ولی ویستا راحت درایور ها رومیشناسه...
DirectX 10
سلام.
نمیدونم چرا خیلی ها از ویستا بد میگن، من 3-4 روزیه دارم ازش استفاده میکنم. هیچ مشکلی ندیدم.
گرافیک فوق العدش هم دیگه حرفی برای گفتن نذاشته.
دلیلم هم تنها این بود که دیگه از شر این xp راحت بشم... و یه ذره به روز باشم.
شاید بهتر بود می گفتید که کارتون چیهنقل قول:
یه دوستمون گفت داره از ویندوز 7 استفاده میکنه
من هیچ وقت از هیچ برنامه بتایی استفاده نمی کنم
از ویستا هم فقط چون از اول روی لپتاپ بوده دارم استفاده میکنم
ولی بیشتر کارهام رو با pc و xp انجام میدم
چون خیلی برام مهمه که در موقعی که واقعا عجله دارم و باید حتما کاری رو انجام بدم ویندوز برام گیر الکی بده یا به علت اینکه هنوز کامل همه چیز تحت کنترلم نیست وقتم رو حروم کنه
به روز بودن خوبه ولی اگه وقتش رو داشته باشید تا هزینه های بروز بودن رو هم بپردازید
من ویندوز ویستا نصب کردم خوشم نیومد دوباره xp نصب کردم
با سلام:
دوست عزیز من خودم، رو سیستمم ویستانصب کردم. ازنظر محیط گرافیکی خیلی خوبه. کار کردن باهاش خیلی راحتتره و سرعتشم از xp بیشتره.فقط مشکل امنیت داره که امیدوارم اون هم حل بشه.
بدلیل کارم نیازمند سیستمی هستم که از پایداری کاملی برخوردار باشه و امنیت بالایی داشته باشه
علاوه بر اینها ویستا رو یه سیستم عامل هوشمند میدونم
قابلیت های گرافیکی مناسب و امکانات جانبی و به روزش اکثر نیازهامو برطرف کرده