به نظر من
حمید عسکری خوب ظاهر شد ولی اگه مثل فریدون غیبش نزنه خوبه....
چاووشی هم خیلی خوب بوده ولی اخیرا ضعیف شده
بنیامین روهم که اصلا ولش کن
Printable View
به نظر من
حمید عسکری خوب ظاهر شد ولی اگه مثل فریدون غیبش نزنه خوبه....
چاووشی هم خیلی خوب بوده ولی اخیرا ضعیف شده
بنیامین روهم که اصلا ولش کن
به محسن چاووشی تنظیم هم اضافه کن...خداییش من تو هیچ البومی تنظیماتی که تو البوم متاسفم بود رو گوش نکردم...خوب شاید بگی که محسن خودش تنظیم نمیکرده ولی خوب محسن انتخاب کرده بود شهاب اکبری رو...نقل قول:
بدون شک آلبوم حمید عسکری بهتر از 2تای دیگه بوده....بعدشم آلبوم محسن....
حمید : 8.5 از 10
محسن: 8 از 10
نظر سنجي خيلي فشرده شده . ممنون . ادامه بديد
نقل قول:
در مورد فريدون كه درسته ، كم كاره . ولي يه نكته داخل پرانتز كه البوم فريدون عزيز در راهه .comming soon
ولي در مورد محسن . چرا اخيرا خيلي ضعيف شده ؟
در مورد بنيامينم اگه دوست داشتي توضيح بده
نقل قول:
اگه میگفتی ضعیف شده ما میگفتیم هر کسی یه سلیقه ای داره و قابل احترامه اما حالا که میگی خیلی ضعیف شده باید دلیل بیاری
چرا محسن چاووشی خیلی ضعیف شده؟
محسن چاووشی ضعیف نشده...نقل قول:
موسیقی ایران خیلی پیشرفت کرده!!!!!!!
به نظر من از لحاظ موسیقی کارهای بنیامین خوب بوده . اما از لحاظ شعر افتضاح و از نظر نوع خواندن و کار خوانندگی بد .
تازه بنیامین به نظر من فقط یکی دو تا آهنگ قشنگ ساخته بود
خلاصه فقط محسن عزیز
اگه میدونستید من چقدر آهنگ گوش میدم اصلا به نظر من اهمیتی نمیدادید:31: ..... ولی دلیلی که من به خودم جرات دادم این نظر رو در مورد محسن بدم فقط این بود که یه بار توسط دوستم یکی از آلبوم های اخیرش رو گوش کردم و احساس کردم اون جذابیت قبلی رو نداره و موسیقی آهنگها همه شبیه هم هستن :13: .......البته من نمیدونم این آلبوم آخریش بود یا نه ولی میدونم که مال این اواخر بوده.... بازم میگم من خاستم یه چیزی گفته باشم همین....لازم نیست زیاد خودتون رو ناراحت بکنید:10:
اما چیزی که مسلمه اینه که فعلا محسن بهتره ...... اما باید ببینیم عسکری چیکار میکنه:8:
:11: :11: :11: