ممنون !:20:
Printable View
ممنون !:20:
حالا چند می فروشیش ؟ من دیروز جمهوری بودم و نمایندگیها داشتنش
البته خیلی وقته که تو بازاره و من E720 گرفتم 2 ماه بعد اومد تو بازار . اما خوب تبلیغی نداشت و مردم هم که کورکورانه میرن خرید و اصلا نمی بینن این چیزارو ولی قیافش یه خورده قدیمی شده .بهتره بگم باریک نیست و تنها ایرادش همینه . اما هنوز ته بازاره و تازه مردم کشف کردن یارو symbian هستش .حتی فروشنده ها هم دیگه تاکید می کنن . این مدل و I300 تبلیغات نداشتن و گرنه خوب می فروختن .
والا من كه گفتم قيمتشو ! اول ميخواستم 280 بفروشم ! بعد شد 270 ! الان هم كمي تخفيف ميدم !:20:
اگه همچنين كسي نخره احتمالا تا چند ماه ديگه به كسي كه ببرتش يه پولي هم ميدم !:5:
تازه من شخصا گوشي هاي كتوكلفت رو به باريك ترجيح ميدم !:10:
از ديگر اشكالات گوشي هاي باريك ، باتري هاي ضعيف است !
اگه اشتباه نکنم گفتی رو V3x سیمبین نصب میشه
میشه بگی چطوری؟
اخه من V3x دارم
اینجا انجمن سامسونگ هست.نقل قول:
انجمن موتورولا، همسایه بغلی، پلاک 2 هستن :31:
(اینجا پلاک 3 هست)
سلام . اين بحث رو از اول خوندم . خيلي جالب بود مخصوصا اون كاراكتر كه توي گوشيه و با صاحب گوشي ارتباط برقرار ميكنه .
من دنبال گوشي هستم كه سيمبين باشه . از بعضي از شركت ها مثل نوكيا به خاطر صهيونيستي بودنشون هم خريد نميكنم .
براي همين به سوني اريكسون روي آوردم .
وقتي فهميدم سامسونگ هم سيمبين داره يعني همين دي720 خيلي خوشحال شدم ولي كاش دوبينش 2 مگا بود .
در ضمن آقاي الفردو شما كه ميخواي پي 910 سوني اريكسون بگيري چرا پي 990 نميگيري .
راستي يك بار صحبت از p1000 كرديد . بايد عرض كنم سوني اريكسون تازه عرضه كرده و اسمش هم p1 هست من ميخوام منتظر بشينم تا بياد چون تمام ايدآلها داخلش هست ... يه چيزي تو مايه هاي پي 990 اما دوربين 3 مگا و ظاهري زيبا تر و كوچكتر. اينم عكسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا علي
برو بچ یه خبر باحال . امروز من آی 750 رو توی تهران دیدم . با قیمت 420 تومن
عجب قيافه خفني !:10:
مشخصاتش كجاست بريم ته توشو در بياريم !؟؟؟؟:5:
راستي چرا Shop.ir ديگه آپديت نميشه !؟:41:
مهیار جان عجب خبر توپی دادی اگر اینطوری باشه که خیلی عالی میشه این قیمت باگه با گاراتنی پارس قائم باشه که فکر می کنم همین طور باشه با 350-60 میشه خریدنقل قول:
لطفاً بحث رو منحرف نکنید.
فقط دی720
انجمن سونی اریکسون هم پلاک 4 هستش. برای بحث در مورد اون گوشی، به انجمن مربوطه اش مراجعه کنید.