باسلام
دوستان یه کتاب کمک آ»وزشی برای ریاضی 2 بهم معرفی کنن
میخوام ریاضی ام قوی بشه
بهتر مطالبی رو که توی کلاس میگن یاد بگیرم
ممنون
باسلام
دوستان یه کتاب کمک آ»وزشی برای ریاضی 2 بهم معرفی کنن
میخوام ریاضی ام قوی بشه
بهتر مطالبی رو که توی کلاس میگن یاد بگیرم
ممنون
[quote=meka;3030711]بنده امسال سال اول هستم كه وارد دانشگاه شده ام ودر رشته مهندسي مكانيك دانشگاه فردوسي قبول شده ام دنبال كتاب براي درس رياضي عمومي هستم كه مثال هاي فراوان وتمرين هاي متنوع با پاسخ هايش داشته باشد اگر لطف كنيد وكتابي معرفي كنيد در اين زمينه بسيار ممنون ميشم
راستي يك كتاب pdf ه دانلود كردم كه سوالات امتحاني بود به نام 401 problem in calculus اگه كسي جواباشو داره لطفن لينك بده :40:
با تشكر:10::11:[/quoteسلام من بهت کتاب آرمانوویچ رو پیشنهاد می کنم کتاب عالی و خوبیه با تمرین فراوان
سلام من کتاب آرمانویچ رو بهت پیشنهاد می کنم یه کتاب عالی با تمرین فراوان اونم تمرینایه آدم کش و مبارزه طلب
من هم دقيقا مشکل همين دوستمون رو دارم، يعني به کلي هرچي درس تو دانشگاه مربوط به رياضي هست رو من مشکل دارم و هيچي سر در نميارم و هرچي ميام ياد بگيرم نميشه که نميشه و ديگه اعصابم خورد شده تا الان که به کارشناسي رسيدم هنوز رياضي همراه من هست نه يکي که اونم سه تا! اونم همين ترم اول و از همين اول کار به مشکل خوردم و ميترسم همين اول کاري مشروط بشم :(
رياضي هايي که من تو ترم اول کارشناسي دارم اين ها هستش و با هر سه تاش هم مشکل دارم:
1- معادلات ديفرانسيل: که پايه اون فکر کنم بايد انتگرال و مشتق و همچنين مثلثات باشه.
2- آمار و احتمالات مهندسي: که اين مورد هم همش با نمودار و اينا سر و کار داره که بازم چيزي ازش نمي فهمم.
3- رياضي گسسته: با ترکيبات (استتناج و ...) و فکر کنم جبر بول و اينا سر و کار داره که بازم متأسفانه از اينم هم زياد چيزي سر در نميارم و تا بحال خودم به تنهايي موفق نشدم جواب يه سؤال رو هم کامل بنويسم!
به نظر شما کسي که فقط تا اول دبيرستان رياضي داشته و بعدش بخاطر اينکه رشته اي که انتخاب کرده (و اشتباه بزرگي هم کرده) شاخه کاردانش رشته کامپيوتر بوده و حالا بايد به اين بدبختي که رياضي هيچي بلد نيست دچار بشه و به شدت هم از رياضي متنفر شده چه راه حلي هست که بتونم حداقل همين سه رياضي که دارم رو ياد بگيرم و اينقدر بخاطر اين سه درس حرص نخورم.
البته ناگفته نماند که يه درس ديگه هم هست به نام طراحي الگوريتم که اونم متأسفانه توش رياضيات داره که مربوط به حد و ميل کردن و اين جور صحبت ها ميشه که من حتي تا الان اسمشون رو هم نشنيده بودم!!!
خلاصه ممنون ميشم دوستان من رو در اين امر راهنمايي کنند که چه کنم تا مشکل من در رياضي حل بشه و بتونم حداقل حالا نه با نمره خوب اما با يه نمره قابل قبول اين درس ها رو پاس کنم.
دوستان عزیز ، میتونین از کتاب سبز رنگی که قلم چی با عنوان " ریاضیات پایه " برای دانش آموزان دوره متوسطه رشته ریاضی منتشر کرده استفاده کنین .
سلام
به علت زیاد شدن درخواست کتاب تصمیم گرفتم تو این بخش پیدا کردن کتاب خوب رو آسو نتر کنم
قوانین:
1.درباره هر کتاب با دلیل منطقی نظر بدید
2.سال انتشار و نام ناشر رو بنویسید
3.تا حد امکان سعی کنید درباره کتابی که بحث شده بنویسید
نکته: اگر کسی کتاب خاصی رو مد نظر داره بنویسه تا دوستان راهنمایی های لازم رو انجام بدن.
:11:
من یه کتاب می خواهم که اگه از نظر مدیران محترم اشکالی نداشته باشه اینجا مطرح می کنم(شرمنده ام)چون این کتاب کتابی نیست که تو شهرمون زیاد استفاده کنن کتاب فروشی ها نمیارنش و سفارش هم نمی دن .اینم مشخصاتش
مجموعه فرمول ها و جدول های ریاضی
شامل 2400 فرمول و 60 جدول آمار ،مهندسی و مدیریت مالی
تالیف مورای.ر-اشپیگل
ترجمه علی-محمد حسینی
انتشارات استاد- مشهد
فکر کنم دور ور 2000 تومان باشه
هر کی دوست داشت آمادگی خودشو اعلام کنه مشخصاتم را بهش میدم برام بفرسته و تمام هزینه با اتم و اکمل پرداخت میشه
اگه کتابی میدونین بهتر از این هست برام معرفیش کنین ببینم چی میشه کرد.
برو تو سایتای خرید کتاب.خیلی کمک می کنه.
ولی من میفهمم مشکلش فکرمیکنم از اول دبیرستان به بعد باشه
تو خیلی از سایت ها رفتم یا نداشتن یا سفارش نمی پزیرفتندنقل قول: