سلام
می خواستم نظر شما رو درباره ی کار جدید مایکروسافت به نام ویندوز ویستا بدونم!!!!
ممنون میشم در نظر سنجی شرکت کنید!!!!
Printable View
سلام
می خواستم نظر شما رو درباره ی کار جدید مایکروسافت به نام ویندوز ویستا بدونم!!!!
ممنون میشم در نظر سنجی شرکت کنید!!!!
چرا نظر سنجي نگذاشتي
ولي
به نظر مي عاليه.
گذاشتم ولی نیومد!!!
عجیب هست نه؟
شرمنده
نظر من این که خیلی رو گرافیک اون کار شده و ناسازگاری داره در نصب و اجرا برنامه ها!!!
به نظر من از همه لحاظ عالی
حرف نداره من که حال میکنم باهاش البته هنوز کاملش دست مانرسیده و یه مشکلم که داره اینکه که اسکنر hr7جنیوس منو نصب نمیکه ونصبم میکنه دیگه ویندوز بالانمیاد.
موفق باشین
به نظر من بد نیست وبیشتر خوشگل است!!!!
ناسازگار هم هست!!!
در کل توپه
اقا افتضاحه
مطمئن باشيد كه كارش عاليه . حالا شايد مثل دوستمان با اسكنر جنيوس و امثال اون مشكل داشته باشند ولي در كل مطمئن باشيد كه روي هم رفته حرف نداره .
من نسخه Ultimate رو دارم ولی نتونستم برنامه های مورد علاقه خودم از جمله Sunbelt kerio firewall و system mechanic 7و چند تا برنامه دیگه رو توش نصب کنم.
جالب اینجاست که Office 2007Enter price هم نصب نشد.:blink:
باید همگی دست به دانلود باشیم تا نسخه های جدید رو که با ویستا سازگاره دانلود کنیم.
به خاطر این مشکلات و اینکه هنوز برای چیپست Nforce4 و AMD Athlon درایوری نیومده فعلا گذاشتمش کنار ولی آینده مال ویستاست.
اینم بگم که برای کارتهای گرافیک Geforce و کارت صدای Realtek درایورش اومده.
ظاهرش حرف نداره ولی یه مدت طول می کشه تا جای XP رو بگیره و توش روان بشی.
کلا اگر مشکلات بالا حل بشه یه شاهکار برای مایکروسافته;)
موفق باشید
اونقدر که مقاومت سر تغیر کاربران از 98 به ایکس پی بود
این مقاومت فکر می کنم سر ویستا کمتر باشه
من یکی که پدرم در اومد تا چندین نفر رو راضی کردم از 98 اومدن رو ایکس پی
در کل من هنوز نصب نکردم
ولی تو این چند روزه سه تست می کنم
تقریبا ویستا شلوغ وسرگیجه آور است بعضی ها راحت طلب هسنتد و به خاطر همین از ویستا بد می گن و گرنه عالیه!!!!
واقعا حرف نداره . عالیه
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
من که سرگیجه گرفتم آقا تکلیفه مارو مشخص کن ؟؟بالاخره خوبه یا نه؟؟:biggrin:
من نسخه ی ultimate ان را دارم .
گرافیک ان خیلی بالاست.
ولی نمیدونم چرا مودم zoltrix smart spirit من را نمیشناسه.
من که شخصا خیلی باهاش حال میکنم
اگه سیستمتون ردیفه، حتما نصبش کن. اما اگه سیستم توپ نداری زیاد بهت حال نمیده
رم 1 گیگ و سی پی یو 3 و کارت گرافیک خوب میخواد(خود من چون کارت گرافیکم 9200 نمیتونم aero رو فعال کنم)
اما ظاهرش که عالیه. یکی از بهترین مزیت هاش سرچ خیلی خوفشه. مخصوصا اینکه تیو هر سوراخ سمبه ای باشی میتونی سرچ کنی.
ظاهرش خوب بود ولی مادبرد گرافیک و tv capture منو نشناخت و هیچکدوم درست بشو هم نبودند
در ضمن سیستمم کاملا جدید هستش
اگه نسخه 64 بیتی رو نصب کرده باشی ، مودم رو نمیشناسه ولی برای 32 بیتی می تونی درایورش رو از سایت zoltrix دانلود کنی.نقل قول:
در یک کلامنقل قول:
گرافیک=فوق العاده
سازگاری=فعلا خیلی بد
امنیت=بهتر از ایکس پی
در کل خوبه و بهتر هم میشه(با برنامه های جدید تحت ویستا)
اقا میدونید مشکل من با ویستا چیه ؟
اینه که نتونستم آخرین نسخه ش رو نصب کنم چرا؟؟؟
چونکه دی وی دی درایو ندارم
حالا چرا ندارم چون پولش روندارم
حالا اگه گفتید چرا پولش رو ندارم؟؟؟
چون کار نداری.
ولی ویستا خیلی خوب شده هر چند زیاد Ram میگیره.
10 گیگ ram هم بذاری همشو می گیره.
نقل قول:
سلام
منم با Feli تقریبا هم رای هستم فقط یه کوچولو مخالفم اونم اینه که سازگاریش خیلی بد نیست بلکه
افتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تضاحه ، افتضاحه
ولی گرافیکش عالیه
امنیت که هنوز چیز خاصی ندیدیم
در یک کلام فعلا باید کج دار مریض باهاش کار کنی تا شاید اوضاع بهتر بشه
آخ نگید که منم امروز اینو هیولا رو نصب کردم حالم رو گرفت با به قول دوستمون 1 گیگ هم رم داشته باشی میگیره با نرم افزار ها بسیار ناسازگاره از رو سی دی های کینگ که اصلا نمیشه نرم افزار ریخت همه رو خطا میده به نظر من تا نرم افزار های رده اول با سازگاری کامل نیموده باید دورش رو خیط کشید این نظر منه چون جز حال گیری چیزی نسیبتون نمیشه
ببینید هر ویندوزی که میاد اوایل به نظر جالب نیست. مثلا همین ویندوز xp . یادم میاد وقتی که اومد برای من کار کردن باهاش سخت بود اونم به دلیل تغییر اساسی در ظاهر و برخی امکانات. در مورد ویندوز ویستا هم همینه. مطمئن باشین تا دو سال دیگه میشه حکایت ویندوز 98 و ویندوز xp . به سایر امکانات و برخی ناسازگاری هاش با سخت افزارها کاری ندارم ولی مدیا سنترش فوق العاده است . اگر اهل dvd هستید فقط یکبار به کیفیت صوتی و تصویری پخش مدیا سنتر ویستا توجه کنید مطمئن باشید دیگه سراغ power dvd و یا inter video نمی رید. در مورد مطلالبی که گفتم خوب فکر کنید تا شاید شما هم به این نتیجه برسید که مشکل تمام سیستم عامل هایی که جدید ارائه می شوند در متفاوت بودن ظاهر اونها و وجود امکانات بهبود یافته و یا تغییر یافته است که فقط با گذر زمان و عادت کردن کاربران قابل حل است.
نه مشکل فقط ناسازگاریه و نرم افزار هاش هنوز زیاد نیست باید یه 6 ماه الی 1 سال صبر کرد من خودم با یه گیگ رم cpu دوئل کور با حاش مشکل دارم
خب..
چه نرم افزار هايي ايجاد ناسازگاري كردن ؟
من تقريبا اكثر نرم افزار هاي مرتبط با تست سخت افزاري رو روي ويستا نصب كردم . خيلي از داريور هاي قطعات رو هم ( همون درايور هاي قديميشون رو نصب كردم )
Acrobat Reader و Fire Fox هم نصب كردم
=====
ديگه اگه كسي چيزي به ذهنش مي رسه بگه تا نصب كنيم ببينيم با چه چيز هاي نا سازگاره !
سلامنقل قول:
خوب اگه بخوایم به صورت تخصصی بگم
مثلا اکثر کارتهای tv و ----- با ویستا ناسازگارند یعنی درایورشون هنوز به بازار نیومده.
آخه كارت TV و Reciever مثل خيلي از قطعات ديگه خيلي Public نيست ..
البته اين نظر منه .
===
اگه Software خاصي مدنظرتون هست بگيد
نقل قول:
یکی از چیزایی که نصب نمیشه Nero هستش .... به نظرت این public نیست ....
nero به راحتی نصب میشه توی سایت microsoft هم جزء برنامه هاییست که ساپورت میکنه ویستانقل قول:
نسخه 7.7.5.1
ویندوز خوبیه ولی هنوز جا نیافتاده و ناسازگاری زیاد داره مثل زمانی که ویندوز ایکس پی اومده بود یکم جا هم زیاد م یگیره هفتو نیم گیگه هاردو می گیره که واسه یه سیستم عامل به نظر من زیاده . سرعتش تو تست هایی که من انجام دادم در حدد یکی دو ثانیه از ایکس پی سریع تر عمل می کنه . سرچ بسیار قوی و جالی داره . محیطشم که خوشکل شده . با هیچ کدوم از قطعات کامپیوتر من مشکل نداشت همشون نصب شد . ولی من پاکش کردم
چون به نظر من الان کارایی لازم رو نداره چون با خیلی از برنامه ها مشکل داره (اینم طبیعی چون تازه اومده ) و به شخصه شیش ماه دیگه ایکس رو کاملا می ذارم کنار و به ویستا روی می آرم .
موفق و پیروز باشید
جاوید
حرف نداره عالیه . فقط مودم منو نمیشناسه
من که دیگه xp نصب نکرم الان هم فقط ویسستا دارم که عالیه
سلامنقل قول:
درسته دوست عزیز ولی بازم به طور کامل ساپورت نمی کنه یعنی به عنوان مثال ایمیج درایو در ویتا مربوط به برنامه نرو غیر فعال شده و وجود نداره البته من تونستم یه فکری بحالش بکنم . یعنی اومدم برنامه daemon ورژن 4.08 رو نصب کردم تا ایمیج هام رو باز کنه.
نظر شما چیه ؟؟؟؟:blink: :cool: :)
سلام دوستان من در حال حاضر به راحتی دارم از ویستا استفاده میکنم و خیلی ام راضی هستم.
اینجور که فهمیدم دوستان دلیل نارضایتیشون از این ویندوز به خاطر ناسازگاریشه و من این مشکل با نسب جدید ترین ورژن برنامه هایی که مورد نیازم بود تقریبا حل کردم و برای حل کامل این مشکل باید یه مقدار صبر کرد.
ضمنآ من از این ویندوز خیلی خوشم امد اگه چند تا دلیلشم بگم
1-directx 10 موجود که به دلیل فناوری جدیدش گرافیک عالی برای سیستم محیا میکنه و اونم در کمترین زمان
2-افزایش سرعت اجرای دستورات در صورت دارا بودن سیستم قوی
3-اضافه شدن امکانات جدید این ویندوز
این عواملی که مطرح کردم از نقاط قوت این سیستم عامل که تو همون نگاه اول خودشو نمایان مکنه
و شخصا از حالت AERO این ویندوز خیلی خشم امد.
سلام
من یه هفته ویستا رو داشتم و همه ی قطعاتم رو جز بلوتوث شناخت
ولی ازش خوشم نیومد . بنظرم ویستا فقط خوشگله و هیچ مزیت دیگه یی هم نداره
با اینکه سیستم خوب بود بازم بعضی وقتا هنگ می کرد
فلن بی خیالش شدم تا یه مدت بگزره و امتحان خودش رو پس بده
برای تنوع ویندوز بدی نیست
پولی فقط در همین حد
الکی 10 گیگ فضا پر میکنه چیز جالبی هم نداره . حتی بازیاش هم بر خلاف Xp ازشون خسته میشی به غیر از ورق بازیش البته
من مشخصات سيستم ام:سي پي يو:3000 فول رم:1 گيگ مادربورد:اسوز p4p800se گرافيك:رادئون 9600 256MG
HDD:160GIG MONITOR:LG F700P
هيچ مشكلي هم ندارم/ويستا اكتيو شده هم دارم.ولي احساس خفقان ميكنم توش.تو اكس پي راحت ترم/نسبت به اكس پي هم سرعتش كمتره(البته در سيس:46: :41: تم من)
سیستم واقعی مورد نیاز برای ویستا چیه؟
Amd 2400 و Ram 256 کافیه؟
حداقل رم 512نقل قول:
ویستا ویندوز جالبی است اما برای سیستمهای قبل از انتشار آن قدری مشکل ساز است . مثلا درایور opengl را نصب نمی کند و نیاز دارید کلیه درایورهای سازگار با آن را دانلود کنید . ضمنا در نصب برخی برنامه های XP هم مشکل پیدا کردم .
كمي در مورد محيط ايرو ويستا توضيح بديد .
ممنون