در این تاپیک تمام مباحث مربوط به ویندوز Vista بحث و گفتگو می گردد
با تشکر از همراهی شما عزیزان
Printable View
در این تاپیک تمام مباحث مربوط به ویندوز Vista بحث و گفتگو می گردد
با تشکر از همراهی شما عزیزان
نقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
90% زیاده یکمی ;)
من خودم با درایور کارت گرافیکم مشکل دارم
ویندوز فقط تونسته بود تشخیص بده که کارتم 9200 اه (ATI) اما کامل نصب نشده بود
اومدم درایورش رو نصب کردم (با پیغام خطا ولی به زور نصبش کردم)
وقتی ریست کردم بالا که اومد دیدم وضعیت سیستم ترکیده. خیلی کند شده بود و صفحه ها رو با مکس باز میکرد. مجبور شدم unistal اش کنم. اما الان دیگه حتی نمی تونه تشخیص بده که کارتم چیه. داریورش هم توی لیست کارت های موجود نیست.
از این نظر یکمی خند داره. 7 گیگ ویندوز نصب شده اما حتی کارت صدای معروفی همچون realtak که روی خیلی از مادربوردا هست رو باید روش نصب کنی! در زمینه نصب درایور ها که ضعیف عمل کرده :sad:
سلام
من یه مشکلی با ویستا دارم (البته مشکل ها که زیاده. فعلا دنبال راه حل برای اینم)
اینه که print screen کی بورد غیر قعال شده!
کس دیگه ای هم همچین مشکلی داره؟
میدونین چکارش باید بکنم؟
آقا بازي ها، چي نصب ميشه؟
راستي DirectX براي چه ماهي است!!!!
واسه من که فعاله !نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
فکر هم نمیکنم این مشکل شما به ویندوز ویستا ربطی داشته باشه ! :)
بازی که من چیزی امتحان نکردم .نقل قول:
نوشته شده توسط Feli
اما DirectX 10 روشه ;)
سرعت این ویندوز و امنیت اون چه طوره!!!؟
سلام
نوشته شده توسط كاپتان هادي:
------------------------------------------
مخلصيمنقل قول:
نوشته شده توسط کاپتان هادی
سلام
من روی سیستمم یه ویندوز اکس پی و سرور 2003 نصب هست میخوام بدونم با نصب ویندوز ویستا آیا منوی انتخاب سیستم عامل اضافه میشه یا باید یکی از اینارو پاک کنم جاش ویستا رو نصب کنم
ممنون
بله یه منوی دیگه اضافه میشهنقل قول:
نوشته شده توسط sh-a
دوستان کسی میدونه بازیهایی که باید توی داکیومنت فولدر بسازن رو چطوری باید نصب کرد؟
اگر کسی برنامه ای میشناسه که برای این ویندوز ساحته شده باشه معرفی کنه
نقل قول:
نوشته شده توسط sh-a
اگه منظورت اینه که توی یه درایو هم مثلا ویندوز xp داشته باشی و هم ویستا... نه امکانش نیست. اگه روی درایوی که ویندوز روش نصبه بخوای ویستا نصب کنب ویندوز قبلی میترکه. اما اگه روی درایو های مختلف باشه اشکالی نداره
سلام دوستان - بالاخره ديروز براي اولين بار windows vista را روي دستگاه ريختم (در كنار WinXP) - فروشنده با اطمينان گفت اين نسخه Final هستش (Built 6000) اما انگار هنوز اين هم نسخه RTM يا Ready to Manufacture نيست هر چند كه جايي خواندم نسخه نهايي چند روز ديگر آماده مي شه و ورژن آن نسبت به اين نسخه به صورت مثلا 6000.11 عوض ميشه . دوستان اطلاعي در اين مورد دارن؟
2- من معمولا در XP مي خواستم يكي از ويندوز ها را پاك كنم پارتيشن اونرو format ميكردم بعددر فايل Boot.ini خط مربوط به آن ويندوز را delete ميكردم ولي در vista همانطور كه مي دانيد اول system commander مربوط به خودش اجرا ميشه، آيا يك راه مطمئن براي پاك كردن vista بدون مشكل دار شدن XP و system commander آن سراغ داريد (من روي PC دو تا XP و يك Vista دارم ). مرسي
Yamicsoft.Vista.Manager.v1نقل قول:
اگر کسی برنامه ای میشناسه که برای این ویندوز ساحته شده باشه معرفی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://lix.in/524b46
منبع : بلك مايسکد:http://rapidshare.com/files/3966118/NOD32_Antivirus_System_2.70.16_for_NT_2000_2003_XP_vista_x64_-_Final.rar
=-=-=
البته انجمن بحث هاي نرم افزاري هست ولي خب شايد هم به دور نباشه
erd commander واسه پسورد ویستا عمل میکنه؟
سلام.
من ویندوز vista نصب کردم.
وقتی میخواهد وارد ویندوز شود جلوی administor پسورد میخواهد.وقتی بدون پسورد ok میکنی یک صفحه باز
میشود که مربوط به active ویندوز میباشد البته من در حالت safe mode برنامه Activator را نصب کردم ولی باز هم
کد میخواهد.لطفاُ مرا راهنمایی کنید
[QUOTE=ali74م - فروشنده با اطمينان گفت اين نسخه Final هستش (Built 6000) اما انگار هنوز اين هم نسخه RTM يا Ready to Manufacture نيست هر چند كه جايي خواندم نسخه نهايي چند روز ديگر آماده مي شه و ورژن آن نسبت به اين نسخه به صورت مثلا 6000.11 عوض ميشه . دوستان اطلاعي در اين مورد دارن؟
2- من معمولا در XP مي خواستم يكي از ويندوز ها را پاك كنم پارتيشن اونرو format ميكردم بعددر فايل Boot.ini خط مربوط به آن ويندوز را delete ميكردم ولي در vista همانطور كه مي دانيد اول system commander مربوط به خودش اجرا ميشه، آيا يك راه مطمئن براي پاك كردن vista بدون مشكل دار شدن XP و system commander آن سراغ داريد (من روي PC دو تا XP و يك Vista دارم ). مرسي[/QUOTE]
در مورد موضوع اولی با شما موافقم خبرهای غیر رسمی حاکی از اونه که بیلد نهایی با شماره 6600 !! برای فروش به بازار میاد اما نباید فرق زیادی بکنه (به خصوص در core )
در مورد دومی هم به راحتی می تونید توی ویندوز xp درایو مربوط به ویستا رو فرمت کنید
من این کار رو حداقل 5 بار در مورد بیلدهای قبلی کردم صفحه بوت اولیه بدون مشکلی از بین می رود
سلام
من یه Dvd ویندوز ویستا رو از تکنو 2000 خریدم بعد که آوردم خونه دیدم یه سی دی توشه که کرک ویندوز توشه و یه سری مراحلی رو گفته که تاریخ بایوس مادربرد رو جلو ببرید و یکی دو تا کار دیگه تا نصب بشه مثلا زمانی که سریال میخواد چیزی وارد نکنید و این چیزها
میخواستم بدونم مگه سریالی نیست که بهش بدیم نصب بشه ؟
پس بچه هائی که از قسمت معرفی نرم افزار اون لینک ها رو دانلود کردند چطور نصب کردند ؟
اگر ممکنه یه توضیحی در مورد نحوه نصب توسط سریال معتبر رو بگین یا اگر کرک بهتر و کم دردسر تری هست
ممنون
كرك درست و حسابي نيست هنوزنقل قول:
نوشته شده توسط sh-a
2 تا فايل مي ريزي
بعد با سريال RC می توني محدوديت رو بيشتر كني اينگار
دوستان بحث كرك رو لطفا در اين تاپيك ديگه مطرح نكنيد
چون تاپيك داره خودش
من ویستای خودمو قانونی کزدم و حتی آپدیتهای مایکروسافت رو هم از سایتش گرفتم کرک کردنش سخته و دردسر زیاد داره
اگر یه جاش اشتباه کنی باید دوباره درایوت رو فرمت کنی و از اول ویندوز بریزی
سلام
می دونید که این بار مایکروسافت ویندوز (ویستا) رو در نسخه های مختلفی منتشر کرده...
دو سوال...
کاملترین و بهترین نسخش کدومه؟؟؟
برای ما چه نسخه ایش مناسبه؟؟؟
لطفا مراحل دقیق کرک کردن ویندوز ویستا رو بگین
Ultimate کاملترین نسخه این ویندوز هستش ;)نقل قول:
نوشته شده توسط cyrus_achamenian
خیلی دردسر داره تو یک فرومی یادگرفتم و به علت قوانین کپی رایت نمیتونم اینحا بگم اما اگر مدیران اجازه بدن لینکش رو بزارم تا همه یاد بگیرن
یعنی مدیران با وجود این همه کرک و درخواست کرک اجازه نمیدند راهنمای کرک کردن رو اینجا بگذاری ؟؟
بابا یکی آموزش تصویریش رو بزاره
ما که هر کار کردیم نشد که نشد
کرک اولیه برای ویندوز ویستا !!! ریست تایمر !!
ین فایل .BAT رو دریافت و اجرا کنید. البته باید روش کلیک راست کنید و به عنوان Administratorاین فایل رو اجرا بفرمایید واین بسیار مهم هست...
حجم فایل : کمتر از یک کیلو بایت
لینک دانلود :
پسورد : BMC
تایمر اکتیواسیون ریست میشه و به روز اول میره ...یعنی بازم 14 روز فرصت دارید برای اکتیو کردنش...و می شه هر دو هفته این کار رو تکرار کرد.حد اقل در ظاهر که اینطور به نظر میاد...
اگه رو سیستم ویندوز ویستا نصب کردید و 14 روزه هست و دوست دارید برای شما کرک بشه با نصب این برنامه ویستا رو اکتیو کنید تا را حت از اون استفاده کنید .
This .exe file patches windows vista and removes the 14 day trial
کد:http://dl19cg.rapidshare.de/files/25598629/2215709155/Win_Vi_Act.rar
Elfin-D جان
مطمئنی که این کرک کار میکنه؟
اولا لینک که مشکل داره...
ثانیا این فایل روی rapidshare.de آپلود شده. اما نسخه نهایی ویستا که 2 هفته بیشتر نیست اومده! این 2 تا یکمی با هم تناقض نداره؟!
من نسخه که نصب کردم 30 روزه هست چطوری باید اکتیو بشه ؟
Windows Vista Activators AIO 2006
10.21 مگابايت
کد:http://rapidshare.com/files/6196287/KVN.rar
کد:http://depositfiles.com/files/422384
کد:password: railvist
نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
سلام امیر جان
میشه لطف کنی یه توضیحی در مورد این فایلی که گزاشتی بدی؟
این کرک چه مزیتی نسبت به vista final crack by raven داره؟ این که واسه ورژن فاینال ویستا همونو معرفی کرده!
اما خیلی ضایعه اگه فقط همون باشه. چون اون موقع فقط 300 کیلوبایت رو دانلود میکنیم اما الان باید 10 مگ رو بگیریم! :ohno:
اگه اشتباه میگم بگید
ما نفهميديم بالاخره نسخه ي فينال اون امده بازار يا نه!!
نسخه فاینال که چند هفتس وارد بازار شده
در اون که شکی نیست دوست من
هنگامی که از داس میخوام نصب کنم در حالیکه همه درایو هامntfs هست هنگام نصب هیچ درایوی رو نشون نمیده از ویندوز هم که میخوام نصبش کنم
یه همچی اروری میده(البته نه دقیقا همین) مبنی بر ناتوانی در کپی کردن فایلها(در حالیکه ایمیج بدون هیچ اروری اکستراکت شد )
آیا کسی میتونه راهنمایی کنه
نقل قول:
نوشته شده توسط ahesard
با ایمیج از روی ویندوز که نمیشه نصبش کرد. واسه منم همون پیغام رو میداد.
فکر کنم تنها راه نصبش از طریق dvd خودش باشه!
من با dvd توی داس یا ویندوز امتحان کردم علتش چیه کسی نمیدونه یعنی شماها بدون مشکل نصب کردید؟
کسی نمیتونه کمک کنه منتظرم
آقا اينترنت سكوريتي كسپرسكي و آفيس 2007 در اين ويندوز نصب ميشه؟
هر دو بله!نقل قول:
مخلصیم
من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم یعنی با اینکه بدون ارور اکستراکت شد هنگام کپی فایلها در حدود 50 درصد ارور می دادنقل قول:
فکر نکنم راه حلی داشته باشه اشکال از یکی از فایلهای دانلود شده است یا باید از اول دانلود کنی یا اینکه از خیر دانلود بگذری و بخریش