ممنون ميشم از اعضاي انجمن كه يه گوشي شيك و در دار سوني اريكسون كه دوربين هم داشته باشه ولي زيادي گرون نباشه رو بهم معرفي كنين
Printable View
ممنون ميشم از اعضاي انجمن كه يه گوشي شيك و در دار سوني اريكسون كه دوربين هم داشته باشه ولي زيادي گرون نباشه رو بهم معرفي كنين
دوست عزيز من پيشتهادم بهت گفتم ولي يه گوشيه ديگه يادم اومد و300 اينم خيلي خوشگله
z530 : قیمت: 155000 اینم مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با نظر علي موافقم(البته با اين مشخصه هاي كه شما ميخواين) توسوني اريكسون بهترين گزينست موفق باشيد
اينم اطلاعات w300:
دبليو 710 و زد 710 هم عاليند و داراي دوربين 2 مگا هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمتش رو نميدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهراد جان اين گوشي ها هنوز توليد نشده
این w300 که شما میگین خوبه ولی قیمتش یکم بالاست (دوستمون گفته بودن زیاد گرون نباشه)
قیمتش حدود 230 هست.
خب اگه قراره تا این قیمت بره بالا که من کا 750 رو پیشنهاد میکنم!!!!!
********** z530 **********
نه 230000 نيست 195000 و پايين ترم شايد اومده باشه
اصلا" حواسم نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهراد جان اين گوشي ها هنوز توليد نشده
ما هم به ايشون پيشنهاد كرديم ك750 بگيره ولي ايشون رنانه ميخان و دردار باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این w300 که شما میگین خوبه ولی قیمتش یکم بالاست (دوستمون گفته بودن زیاد گرون نباشه)
قیمتش حدود 230 هست.
خب اگه قراره تا این قیمت بره بالا که من کا 750 رو پیشنهاد میکنم!!!!!
عزیزه دل زیادی گرون نباشه یعنی چه قدر مثلا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 250 تومن خوبه؟نقل قول:
نوشته شده توسط PARADISE
W550 با یه نارنجیه فوق العاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمم یه زمانی داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و550 به نظر من اصلا زنانه نيست و اصلا خشگل نيست و الانم الكي گرون شده و نميارزه و550 بخره
و550 به نظر من اصلا زنانه نيست و اصلا خشگل نيست و الانم الكي گرون شده و نميارزه و550 بخره
و300 يه گوشيه شيك وجديدهو البته زنانه
اتفاقا این دخترانه ترین گوشی که دیدم این بوده ! دیدی پسر تا حالا از این داشته باشه ! الته 7610 هم تقریبا گوشی زنانه ایه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
اره 7610 دست دخترا زياد ديدم ولي و550 بيشتر دست پسرا ديدم. خيلي از دوستام دارن.
حالا به نظر شما و300 از و550 دخترانه تر نيست؟
w300تقريبا همون چيزيه كه شما ميخواين ولي قيمتشو ندارم آخرين بار 210 قيمت كرده بودم
من Z550 سوني اريكسون رو با قيمت 212000 تومان پيشنهاد ميكنم :)
مشخصات بيشتر
اينم عكسش
اگر قصد خرید فوری دارید برای یه خانم جوان بهترین گزینه بین گوشی های موجود سونی اریکسن W300
گزینه بعدی که خیلی نزدیک به W300 هست Z530 که البته پیشنهاد می کنم با اختلاف قیمت کمی که دارن همون W300 رو بخرید
گزینه بعدی برای یه خانم Z520
پیشنهاد می کنم با توجه به اینکه الان دیگه دست هر کسی W550 هست این گوشی رو نخرید
اگر صبر کنید W710 یا Z710 هم میتونن گزینه های خوبی باشن البته قیمت ها معلوم نیست
W710 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Z710
ولی از Z610 به هیچ وجه نمیشه گذشت
ايول !!!! چكار ميكنه اين سوني اريكسون!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
z610 رو میگم آدم از دیدنش سیر نمیشه
فقط یه نگاه به اون صفحه نمایش بیرونیش بندازین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم Z610 بعدش w300
راستی این Z610 تو بازار هست؟
مرسي سياوش جان از توضيح جامع و كاملت.به نظر من هم Z610 خيلي خوشگله و زنونه هم هست ولي حيف كه هنوز اينجا نيومده هنوز.
كسي خبر از قيمتش داره يا نه؟
از همگي دوستان هم براي نظراتشون تشكر مي كنم......................
نيومده و فك كنم يه 3 ماهي طول بكشه بياد
الان از اونایی که هستش زد530 و w300 و زد 550 بهترین انتخاب هستن.
همون w300 رو بگیر
عالیه
بسیار شیک و سبک با امکانات عالی
فقط کیفیت دوربینش پایینه
Z610 رو امروز تو علا الدین دیدم:460000 تومان
و W710 هم 360000 تومان
زد520قیمت157000تومان
دبلیو810قیمت29000تومان
بهترین انتخاب w300
فقط باید بی خیال دوربین شی
تازه یه تایپیک جداگانه براش زدم
برو حال کن
من هم همین مشکلات را دارم.یعنی عکسش افتزاح است؟
در توضیحات دبلیو300 خواندم interpolated to 1.3 MP
منظورش چیست یعنی قابل ارتقاء است؟ اگر هست چطور؟
در ضمن قیمت آن چند است؟
همچنین زد550 چند است؟
در ضمنکا 510 چطور است؟
من هم همین مشکلات را دارم.یعنی عکسش افتزاح است؟
در توضیحات دبلیو300 خواندم interpolated to 1.3 MP
منظورش چیست یعنی قابل ارتقاء است؟ اگر هست چطور؟
در ضمن قیمت آن چند است؟
همچنین زد550 چند است؟
در ضمنکا 510 چطور است؟
منظور از interpolated to1.3 MP این نیست که بشه ارتقاء داد.به صورت نرم افزاری سایز و کیفیت عکس از 640*480 که همونVGA هست به 1280*960 یا همون 1.3 تبدیل میکنه.
من بهتون w550رو پيشنهاد ميكنم. موفق باشيد
Z550
190 تومان
بنابراین یعنی کیفیت عکس آن از وج ا های معمولی بیشتر است؟ یا آنکه در حد 1.3 کیفیت عکس دارد؟
بنابر این یعنی کیفیت آن در حد 1.3 است یا آنکه نه کمی از و ج ای بیشتر است؟نقل قول:
نوشته شده توسط hamed1297
در مجموع در چه اندازه ای است؟ و آیا تاثیر قابل ملاحظه ای دارد؟
خیلی ممنون میشوم اگر مرا راهنمایی کنیید!!!
ببینین.حداکثر سایز تصویر با این گ.شی 1280*960 هست.کیفیت رو نمیدونم چقدر با Vgaفرق داره ولی بایستی که بهتر باشه ولی نه زیاد.
قربونت برم بهر حال توضیح مبدهید با این اوصاف زد 550 را بگیرم یا و300 را در ضمن و300 را با گارانتی نیکاتل و دو کابل (یکی برای اتصال به تلویزون) که کارت256 را به همراه نداشت 215 قیمت گرفتم. قیمت آن چند است و کارت 256 و512 هرکدام چند است اکر بعدا بگیرم.
چشم انتظار کمک شما هستم.
تا حالا هم خیلی زحمت دادم!
قربونتون
من برای خانمم زد550 روگرفتم خیلی هم ازش راضیه
به نظرمن شيك ترين گوشي جهان w710i ..سوني اريكسون است...
قربونت برم قیمت ان گوشی الآن تو بازار چنده؟ آیا بزودی پایین میاید؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohsen_sniper
سلام . ببخشید k800 الن چند قیمته؟