-
Juventus | بیانکونری
باشگاه یوونتوس ایتالیا
سومین باشگاه قدیمی سرزمین چکمه ای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاسیس
1 نوامبر سال 1897 بر روی نیمکتی در خیابان "ره اومبرتو" توسط جوانان دبیرستان "داتزیلو" و به رهبری برادران "کنفاری"
نامگذاری باشگاه : به علت جوانی باشگاه و همچنین حضور پرشور جوانان ، سرانجام نام "یوونتوس" برای باشگاه برگزیده شد.
Juventus ریشه در لاتین دارد و به معنی "جوانی" است
القاب
بانوی پیر ایتالیا
گورخرها
دوست دختر ایتالیا
بیانکونری (سیاه و سفیدها)
باشگاه یوونتوس از سال 1923 توسط خاندان "آنیلی" اداره میشود.
تاریخچه مختصر باشگاه یوونتوس
از روی یک نیمکت رویایی بزرگ اغاز شد (۱۸۹۷)
اولین اسکودتوی یوونتوس (۱۹۰۵–۱۸۹۸)
همراه با شروع جنگ جهانی اول (۱۹۲۳–۱۹۰۶)
دومین اسکودتوی یوونتوس (۱۹۲۹–۱۹۲۳)
دوران طلایی و رویایی یوونتوس (۱۹۳۵–۱۹۳۰)
در حاشیه جنگ جهانی دوم (۱۹۴۹–۱۹۳۵)
اولین اسکودتوی بونیپرتی (۱۹۵۷–۱۹۴۹)
دوران شکوه سیوری و چارلز (۱۹۶۱–۱۹۵۷)
همراه هررا اسکودتوی دیگری از ان یووه شد (۱۹۶۹–۱۹۶۱)
سه اسکودتوی دیگر به افتخارات باشگاه افزوده شد (۱۹۷۶–۱۹۶۹)
اولین اسکودتوی جیووانی تراپاتونی (۱۹۸۲–۱۹۷۶)
دوران شکوه میشل پلاتینی (۱۹۸۶–۱۹۸۲)
دوران شکوه دینو زوف (۱۹۹۰–۱۹۸۶)
اغاز نه سال باشکوه (۱۹۹۴–۱۹۹۱)
جامهایی که با مارچلو لیپی به دست امد (۱۹۹۸–۱۹۹۵)
آغاز حرکتی نو با مربیگری کارلو آنچلوتی (۲۰۰۱–۱۹۹۹)
مارچلو لیپی بار دیگر در کنار بانوی پیر بود (۲۰۰۳–۲۰۰۲)
همراه مربی سابق آ اس رم، کاپلو بازیکنانی نظیر امرسون و زلاتان ابراهیموویچ راهی یووه شدند (۲۰۰۶–۲۰۰۴)
تبعید به سری ب و قهرمانی در رقابتهای سری ب همراه با دیدیه دشان (۲۰۰۶–۲۰۰۷)
ایستادن در جایگاه سوم و عنوان آقای گلی رقابتها توسط الساندرو دل پیرو (۲۰۰۸–۲۰۰۷)
ایستادن در رده دوم سری آ و رقابت نزدیک تا آخرین هفته با رقیب دیرینه اینتر میلان، در کنار خداحافظی پاول ندود (۲۰۰۸–۲۰۰۷)
فصلی سیاه همراه با ناکامیهای متعدد در کنار برکناری چیرو فرارا و بازگشت یک آنیلی در سمت مدیریت یووه (۲۰۱۰–۲۰۰۹)
حضور لوئیجی دل نری و تغییرات متعدد در ترکیب اصلی یووه و خداحافظی بازیکنان بزرگی نظیر دیوید ترزگه و مائورو کامورانزی (۲۰۱۱–۲۰۱۰)
حضور آنتونیو کونته و تغییرات متعدد در ترکیب اصلی یووه و خداحافظی بازیکن بزرگی نظیر الکس دلپیرو (۲۰۱۱–۲۰۱۲)
قهرمانی یوونتوس برای سیامین بار در سریآ ایتالیا با پشت سرگذاشن یک فصل بدون شکست (۲۰۱۱-۲۰۱۲)
قهرمانی متوالی و بلامنازع یوونتوس برای سی و یکمین بار در سریآ ایتالیا و قرارگرفتن در جمع هشت تیم برتر لیگ قهرمانان اروپا (۲۰۱۲-۲۰۱۳)
افتخارات یوونتوس
اسکودتو ( 30 بار )
جام حذفی ایتالیا ( 9 بار )
سوپرجام ایتالیا ( 5 بار )
سری ب ایتالیا ( 1 بار )
جام باشگاه های اروپا ( 2 بار )
جام یوفا ( 3 بار )
جام در جام اروپا ( 1 بار )
سوپرکاپ اروپا ( 2 بار )
جام بین قاره ای ( 2 بار )
استادیوم
ورزشگاه یوونتوس آرِنا
ظرفیت 41,254
-
پیراهن های ورزشی فصل 2014-15
-
نمیخوام از الان ناامید باشم...اما الگری ؟:n15:
کسی که میلان رو بیچاره کرد حالا اومده شده سرمربی ما...
پیرلو هم که گفته به خاطر اون از میلان رفته..
واقعا تصمیم مسخره ای گرفتن اینو گذاشتن سرمربی..
-
خب دوستان یه سری اطلاعات هم راجع به نقل و انتقالات یووه بدم (البته تا به این لحظه)
آلوارو موراتا از رئال به یووه پیوست ! ارزش این قرارداد 18 میلیونه ولی رئال اگه بخواد سال بعد این بازیکن رو برگردونه باید 30 میلیون و 2 سال بعد 36 میلیون پرداخت کنه .
کارلوس بلانکو مورنو بازیکن 18 ساله بارسا در خط دفاعی که مدنظر باشگاه رئال هم بود با قراردادی آزاد به یووه پیوست !
کینگزلی کومان بازیکن 18 ساله PSG هم با قراردادی آزاد اومده ! میگن بسیار تکنیکی و سرعتیه و قابلیت بازی در کناره ها رو داره .
لوکا مارونه که فصل پیش قرضی در ساسولو بازی میکرد دوباره به یووه بازگشت !
بنا به گزارش های رسیده ، یوونتوس روز دوشنبه با روبرتو پریرا بازیکن سرعتی اودینزه قرارداد امضا خواهد کرد .
شاید پاتریس اورا هم در این هفته کار انتقال خود به یوه رو تموم کنه .
فابیو کوالیارلا به تورینو رفت ! پلوسو به ساسولو پیوست ! ووچینیچ به الجزیره رفت ! اسوالدو قرارداد قرضی که داشت تموم شد و به لیگ جزیره بازگشت
-
پیراهن دوم یووه خیلی خوبه. یاد اون پیراهنشون تو سال های 96-97 افتادم.
وای وای از یه میلانی قدیمی میشنوین، اصلاً به این آلگری دل نبندین. شاید یووه بازم قهرمان بشه ولی اگه بشه فقط به خاطر بازیکن هاش خواهد بود. یکی از عجیب ترین خبر هایی بود که خوندم.
-
این موراتا بازیش چجوریاست؟ هیچ آشنایی با سبکش ندارم.
-
نقل قول:
این موراتا بازیش چجوریاست؟ هیچ آشنایی با سبکش ندارم.
بازیکن خوب و گلزنیه اگه بهش بازی داده بشه تو رئال بیشتر نوک بازی میکرد - تو بازیسازی هم کمک میکنه به تیم
اگه بهش بازی برسه خیلی پیشرفت میکنه (تو رئال بازی نمیکرد زیاد)
-
پاتریس اورا رسما یوونتوسی شد ! نمیدونم از این خبر خوشحال بشم یا ناراحت :n27:
موراتا هم مصدوم شده و احتمالا 1 ماهی دور باشه ! خدا به خیر بگذرونه . شنیده بودم آلگری با تمرینایی که به
بازیکنای میلان میداده اونا رو مصدوم میکرده ، که با این مصدومیت موراتا بهم ثابت شد :n23:
بازیکنای یووه هم که همه فانتزی ، یکم بهشون فشار بیاد سریع مصدوم میشن
-
البته اون طوری که توی خبرها نوشته موارتا در برخوردش با روبینیو {دروازه بان سوم یووه} دچار این مصدومیت شده .
احتمالن این مورد ارتباطی با آلگری نداشته :n02:
-
نقل قول:
پاتریس اورا رسما یوونتوسی شد ! نمیدونم از این خبر خوشحال بشم یا ناراحت :n27:
موراتا هم مصدوم شده و احتمالا 1 ماهی دور باشه ! خدا به خیر بگذرونه . شنیده بودم آلگری با تمرینایی که به
بازیکنای میلان میداده اونا رو مصدوم میکرده ، که با این مصدومیت موراتا بهم ثابت شد :n23:
بازیکنای یووه هم که همه فانتزی ، یکم بهشون فشار بیاد سریع مصدوم میشن
این موضوع مهمیه چون کونته خیلی خوب بازیکن ها رو سالم نگه می داشت... تو این چند سال پیرلو با این سن و سالش و سوابق مصدومیت زیادش، اصلا مصدومیت جدی پیدا نکرد و هیچ بازیکن اصلی تیم هم مصدومیت جدی نداشت. البته نکته مثبت اینه که سوابق مصدومیت میلانی ها به قبل از دوران الگری هم برمی گرده و جای امید هست :n02:
-
اولین شکست یوونتوس همراه آلگری در دیدار دوستانه
اف سی یوونتوس دات آی آر – تیم فوتبال یوونتوس امروز در دیداری دوستانه به مصاف تیم آماتور لوسنتو رفت که در نهایت این دیدار با نتیجه ۳بر ۲ به نفع این تیم پایان یافت.
سرمربی جدید یوونتوس در این دیدار با تغییر ارنج سال پیش , با سیستم مورد علاقه خود یعنی ۴-۳-۲-۱ وارد زمین شد, که کارلوس توز و جووینکو به عنوان مهاجمین کناری و یورنته نیز به عنوان فوروارد مرکزی در میدان حضور داشت.
ترکیب یوونتوس در این دیدار:
استوراری-موتا-سورنسن-اوگبونا-بارلوکو(تعویض با لیویرو در دقیقه۵۲)-پادوین-مارونه(تعویض با پریرا در دقیقه۵۲)-پپه-توز(تعویض با کومان در دقیقه۵۲)-جووینکو-یورنته
در این دیدار ابتدا بازیکنان لوسنتو با ضربه سر به گل رسیدند.پریرا که قبل بازی در کنفرانس مطبوعاتی قرار داشت در نیمه دوم اولین بار با پیراهن یوونتوس وارد زمین شد.یورنته ۲ گل یوونتوس را به ثمر رساند.در ۱۵ دقیقه نیمه دوم نیز تیم لوسنتو موفق به زدن ۲ گل شد.
یازیکنان یووه البته با بدشانسی هم رو به رو بودند و ۴ بار توسط جووینکو(۲بار) پپه و پریرا توپ را به دیرک دروازه زدند.
گفتنی است یوونتوس پیش از این نیز در سال ۲۰۱۱ در بازی دوستانه این تیم را با نتیجه۶بر۱ شکست داده بود.
-
رومالو ، هافبک-مدافع تیم هلاس ورونا در تست های پزشکی یووه
برزیلی الاصله ولی برای جام جهانی 2014 برای ایتالیا دعوت شده بود ولی چون مصدوم شده بود اسمش خط خورد
میگن توی هلاس ورونا آچار فرانسه ای بوده برای خودش :n02:
دفاع چپ و راست وایمیستاده ، هافبک چپ و راست ، هافبک وسط ! کلا همه جای زمین میتونه وایسه :n02:
از اینجور بازیکنا خیلی خوشم میاد ! بازیکنایی که توی پست های مختلفی وایمیسن و کارشونو انجام میدن (مث کینگ آرتور خودمون)
-
دومین بازی دوستانه هم با یه نتیجه ضعیف تموم شد...هنوز هم برای آوردن سرمربی دیگه ای وقت هست...کاری که امسال آلگری میخواد با یووه بکنه را حتی ماسیمو موراتی در سال 2006 با یووه نکرده.
ویدال هم مثل اینکه با منچستر تموم کرده :n03:
-
نقل قول:
دومین بازی دوستانه هم با یه نتیجه ضعیف تموم شد...هنوز هم برای آوردن سرمربی دیگه ای وقت هست...کاری که امسال آلگری میخواد با یووه بکنه را حتی ماسیمو موراتی در سال 2006 با یووه نکرده.
ویدال هم مثل اینکه با منچستر تموم کرده :n03:
نشریه های انگلیس شایعه درست کردن که فن خال شماره 7 را برای ویدال کنار گذاشته :|
البته ماروتا اعلام کرده ویدال با وی ملاقات داشته و گفه در یووه میمونم . ولی کسی ویدال رو در اطراف باشگاه یووه ندیده
حالا معلوم نیس کچل چی زده بوده که داشته تو عالم هپروت با ویدال میحرفیده :n02:
به نظرم ویدال رو هرچه سریعتر بفروشن بهتره . چند هفته است که داره مسخره بازی درمیاره و جواب قاطعانه ای نمیده
واقعا اگه میخواد بمونه پس بیاد و تمرینات رو پشت سر بزاره
اگه واقعا میخواد بره پس هرچه سریعتر بره تا با پول فروشش بشه جایگزین خرید
-
یووه در دیداری دوستانه تیم منتخب لیگ اندونزی را 8-1 شکست داد !
بعد از 1 باخت و 1 تساوی در دیدارهای دوستانه ، بالاخره یه پیروزی بدست آوردیم
البته این نتیجه ها اصلا ملاک نیست ، هدف "رسیدن به ترکیب ایده آله" !
توی این بازی تنها نکته ای که منو خوشحال میکنه بازگشت سیمونه په په بود ! سمت راست یووه رو تضمین میکنه (اگه مصدوم نشه)
توی این بازی هم زیبا کار کرده بود ، حرکات سرعتی خوبی به نمایش میزاشت !
-
خب قرعه کشی جام باشگاه ها هم انجام شد
گروه 1 : آتلتیکومادرید ، یوونتوس ، المپیاکوس ، مالمو
گروه خوبیه ، یجورایی میشه گفت فقط 2تا تیم قدرتمند توی گروه هستن (برخلاف فصل پیش)
امیدوارم توی همین گروه صعود کنیم و اتفاقات فصل پیش تکرار نشه
-
ویدال هم بلاخره افتخار داد و در توییتر اعلام کرد که تو یووه میمونه!
-
نقل قول:
ویدال هم بلاخره افتخار داد و در توییتر اعلام کرد که تو یووه میمونه!
کاش همون موقع که منچستر پیشنهاد 60 میلیونی ارائه داده بود ، ویدال رو میفروختن :n27:
با این مصدومیت سنگینی که ویدال داشته ، بعید میدونم به شرایط آرمانی برگرده !
گفته میشد چند روز پیش منچستر آخرین پیشنهاد خودش رو ارائه کرده بود (پول حدود 40 میلیون + چیچاریتو)
من موافق فروش ویدال با این پیشنهاد بودم ، ولی بشرطی که حداقل یه بازیکن تاپ و درجه یک برای جایگزینی ویدال میخریدن !
-
اومدم ببینم تو نقل و انتقالات چه کردید،ولی سوت و کوره که
ضمنا از سران یووه ممنونم که با آوردن آلگری امید قهرمانی سایر تیمهارو بیشتر کردند :n02:
کونته با اینکه در یووه (یکی از تیم های رقیب میلان) بود ولی دوست داشتنی بود.امیدوارم توی تیم ملی بتونه مثل یووه به موفقیت برسه.
دوباره واسه آلگری تسلیت میگم! :n02:
-
نقل قول:
اومدم ببینم تو نقل و انتقالات چه کردید،ولی سوت و کوره که
ضمنا از سران یووه ممنونم که با آوردن آلگری امید قهرمانی سایر تیمهارو بیشتر کردند :n02:
کونته با اینکه در یووه (یکی از تیم های رقیب میلان) بود ولی دوست داشتنی بود.امیدوارم توی تیم ملی بتونه مثل یووه به موفقیت برسه.
دوباره واسه آلگری تسلیت میگم! :n02:
ما بازیکن آنچنان بزرگی نخریدیم ولی بازیکنایی خریدیم که به کارِمون بیان
رومولو بهترین بازیکن فصل پیش هِلاس ورونا بود که اومد یووه ، روبرتو پریرا هم بازیهاشو ندیدم ولی میگن هافبک خوبیه و توی بازیهای پیش فصل عالی کار کرده بود
بازگشت سیمونه په په خودش یه خرید فوق العاده حساب میشه . توی بازیهای پیش فصل به شدت عالی بود و سمت چپ حریف رو آزار میداد
اما میخوام به یه بازیکن اشاره کنم که همانند پوگبا با 0 میلیون اومده یووه و مطمئن باشید (شک نکنید) این فصل یکی از بهترینهای سری آ میشه : کینگزلی کومان
اگه بازی هفته اول یووه - کیه وو را دیده باشین (یا حداقل خلاصه بازی رو دیده باشین) میبینین چه استعداد نابی رو خریدیم
من بابت خط حمله یووه نگرانی هایی داشتم ولی با این بازی که از کومان دیدم ، مطمئنم این فصل میترکونه :n02:
و اما راجع به آلگری ، من ایمان دارم که امسال خیلی بهتر از کونته میتونیم توی سری آ و CL کار کنیم
آلگری با میلانِ درب و داغون جلوی بارسا توی نیوکمپ 2-2 کرد ، با همون میلان برای بارسا دردسر ایجاد میکرد
-
نقل قول:
ما بازیکن آنچنان بزرگی نخریدیم ولی بازیکنایی خریدیم که به کارِمون بیان
رومولو بهترین بازیکن فصل پیش هِلاس ورونا بود که اومد یووه ، روبرتو پریرا هم بازیهاشو ندیدم ولی میگن هافبک خوبیه و توی بازیهای پیش فصل عالی کار کرده بود
بازگشت سیمونه په په خودش یه خرید فوق العاده حساب میشه . توی بازیهای پیش فصل به شدت عالی بود و سمت چپ حریف رو آزار میداد
اما میخوام به یه بازیکن اشاره کنم که همانند پوگبا با 0 میلیون اومده یووه و مطمئن باشید (شک نکنید) این فصل یکی از بهترینهای سری آ میشه : کینگزلی کومان
اگه بازی هفته اول یووه - کیه وو را دیده باشین (یا حداقل خلاصه بازی رو دیده باشین) میبینین چه استعداد نابی رو خریدیم
من بابت خط حمله یووه نگرانی هایی داشتم ولی با این بازی که از کومان دیدم ، مطمئنم این فصل میترکونه :n02:
و اما راجع به آلگری ، من ایمان دارم که امسال خیلی بهتر از کونته میتونیم توی سری آ و CL کار کنیم
آلگری با میلانِ درب و داغون جلوی بارسا توی نیوکمپ 2-2 کرد ، با همون میلان برای بارسا دردسر ایجاد میکرد
آره متاسفانه هر چی بازیکن این اخیرا یووه میخواست بخره را بقیه ی تیم ها با قیمت بالاتر رو هوا زدن :n15:
ولی کومان! kingsley coman !!! این اسم را بخاطر داشته باشین! پدیده ی امسال میشه :n02: سبک بازی و دریپلش مثل نیمار میمونه...شاید همزاد بودن :n10:
EDIT: الان داشتم فکر میکردم که اورا، پوگبا و کومان من را یجورایی یاد دوران تورام، وییرا و ترزگه میندازن !
-
نقل قول:
آره متاسفانه هر چی بازیکن این اخیرا یووه میخواست بخره را بقیه ی تیم ها با قیمت بالاتر رو هوا زدن :n15:
ولی کومان! kingsley coman !!! این اسم را بخاطر داشته باشین! پدیده ی امسال میشه :n02: سبک بازی و دریپلش مثل نیمار میمونه...شاید همزاد بودن :n10:
EDIT: الان داشتم فکر میکردم که اورا، پوگبا و کومان من را یجورایی یاد دوران تورام، وییرا و ترزگه میندازن !
البته نباید فراموش کنیم که حفظ ویدال و پوگبا و حتی یورنته و بازگشت سیمونه په په خودشون خریدهای عالی به حساب میان
درضمن سمت چپ یووه با وجود آساموا برای تیمهای حریف آزاردهنده بود ، الان که اِورا هم اضافه شده دیگه چه شود :n02:
من توی روز دِدلاین نقل و انتقالات نگران خط حمله بودم و منتظر بودم ماروتا حداقل یه مهاجم بخره که نشد
درعوض آلگری مصاحبه کرده بود و گفته بود که از کومان در نوک خط حمله استفاده میکنم !
توی بازی با کیه وو که فوق العاده بود و هرچی زد با بدشانسی به بیرون میرفت. مطمئنم این فصل ازش زیاد میشنویم.
کومان تا موقعی نوک حمله وایمیسه تا موراتا به روزهای آمادگی برسه.پست اصلی کومان وینگر + پشت مهاجمه !
-
تاپیک بدجور داره خاک میخوره هاااااا :n15::n27:
خب اولین گام توی لیگ قهرمانان رو عالی برداشتیم ! البته توقع شکست دادن مالمو رو 100% داشتم ولی گمون نمیکردم انقد خوب بتونیم بازی کنیم !
بچه ها عالی بودن ، همشون
توز بعد از 5 فصل توی لیگ قهرمانان گل زد !!!!!!! :n04:
گل اولش روی یک دوی فوق العاده زیبا و تماشایی با آساموا به ثمر رسید
گل دومش هم دقایق انتهایی بازی روی یک ضربه کاشته !
یورنته و لیختشتاینر موقعیت هایی داشتن که ازشون خیلی بد استفاده میکردن
البته من بازی رو نصفه دیدم ولی بچه هایی که کامل دیدن میگفتن موراتا خیــــــــلی انگیزه داره
میخواد خودشو بدجووور نشون بده !
-
آره تاپیک خیلی خاک میخوره، فقط من و خودت اینجا با هم حرف میزنیم :n07: انجمن اینجا حداقل 30 40 تا یوونتوسی داره ولی فکر کنم دیگه نیستن
و تبریک بابت برد، تیم با الگری تا اینجا خوب نتیجه گرفته امیدوارم که ادامه پیدا کنه و طلسم ناکامی های لیگ قهرمانان را بشکنه.
-
منم هستمممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مم!
سلام دوستان
من هم از این به بعد سعی میکنم اینجا فعالیتم بیشتر کنم با جازتون!
دیشب نیمه اول خیلی گیج بودیم ولی نیمه دوم تیم خوب بود! دو گل آپاچی هم عالی بود!
میگم هر کی میادیووه تو ضربه ایستگاهی استاد میشه!:n02:
امیدوارم امسال تو اروپا نتیجه خوبی بگیریم!
بابت برد هم تبریک ایشالا این برد ها مداوم باشه!
کم کم هم باید بریم سر وقت میلان!
-
2-0 آث میلان میبره به دلیل اینکه مهره ها یخیلی قوی تره داره
-
نقل قول:
تحلیلتون تو حلقم!:n04:
-
نقل قول:
میلان این فصل تقویت شده و شکّی در این قضیه نیست
ولی فقط میخوام ازت بپرسم دقیقا میلان توی کدوم خطوط از یوونتوس قوی تره !؟!!! :n04:
دروازه بان که دیگه همه میشناسنش ، خط دفاع هم که بازم یووه قوی تره
خط هافبک که اصن حرفشو نزن ، قابل قیاس با ما نیستید
فقط در مورد خط حمله میشه گفت در یه سطحن ، البته اونم یووه خطرناکتره !!
باید منتظر موند تا شنبه ، ببینیم بازی چطور پیش میره
ولی نمیشه تیم برنده رو از پیش تعیین کرد
-
الگری با سه برد پیاپی تا حد زیادی جو منفی طرفداران یووه رو علیه خودش پایین اورده
اگر الگری را بخواهیم جدی تر بشناسیم و اینکه مربی در عیار یووه است یا نه همین بازی با میلان است. اگر بتواند بازی را ببرد برای او اعتباری است ولو اینکه یووه مهره هایش بهتر از میلان است.
اما از دست دادن نتیجه با این بازیکنان خوب مثل کومان و موراتای سرعتی غیر قابل قبول است.
-
خــب ایــنم از 3 امتیــاز شیـریــن از بـازی بـا میـلان
از دقیـقه 11 که بـازی رو نگـاه کـردم ، میتونـم بگـم میـلان به غیـر از هـد هـوندا دیگـه موقعیـت نداشـت
یـووه خیــلی عالــی توپ و میـدان رو در اختیـار خودش داشـت و مـزدِ ایـن برتـری رو هـم گرفت
چـقـد پاس گـل پوگـبا عالــی بـود !
کلـا پوگبـا و مارکیزیـو تو ایـن بازی فوق العاده بـودن
تـوز هـم که همیـنطوری داره به گـلزنیــهاش ادامـه میـده
حالا اون دوستی که میگفت میلان میبره چون مهره های بهتری داره کجاس !؟؟
بگید بیاد ببینیم چیزی برای گفتن داره عایــا !؟؟
-
خب منم تبریک میگم دوستان
خدایی کاملا از میلان سر بودیم و حقمون هم برد بود
البته میلان هم فک کنم خودش رو کم کم داره جمع و جور میکنه که خب خبر خوبی هست!
واقعا این پوگبا محشره! مارکیزیو هم عالی بود توز هم که . . . !(با اون بچه بازیاش!!)
فقط دکتر یکم سوتی میداد دیشب که چون تازه برگشته مشکلی نیس!
:n12::n12::n12:
-
گود نیوز
good news
اخبار شیرین
-
خبری که این چندوقته تو سایت ها و شبکه های اجتماعی پخش شده :
لوچیانو موجی مصاحبه کرده و گفته به احتمال فراوان آندره آ آنیلی میشه مدیرعامل گروه خودروسازی فــراری
و از اونطرف ، پاول نـدود میشـه مدیرعامل یووه !!
البتــه خیـلی خیـلی خیـلی بعیـده که این اتفاق بیفــته !
از طرفـی آنیلی هرچقد بد باشه بازم خیلی بهتر از ندود میتونه تیمداری کنه (هرچند تیمداریش تعریفی هم نداره:n15:)
از طرف دیگه ، نام یوونتوس همیشه با نام خاندان آنیلی گره خورده و بعید میدونم بخوان به این راحتی ها دست از یووه بردارن
درهرصورت باید منتظر موند و ببینیم این دفعه برای یوونتوس چه خوابی دیدن
فقط امیدوارم شرایط یووه (البته کادر مدیریتی و مدیرعاملیِ یووه) از این بدتر نشه
-
اینم یه 3 امتیاز دیگه و البته یه کلین شیت دیگه برای سوپرمــن :n12:
بوفون موفق شده 891 دقیقه گل نخوره و این فصل هم فعلا گلی دریافت نکرده
خدا رو شکر تیم داره عالی کار میکنه و آلگری نه تنها جای خالی کنته رو پر کرده بلکه به نظرم از کنته داره بهترم کار میکنه
بازگشت ویدال با 2تا گل همراه بود و این نشون میده مصدومیتش به کل رفع شده و آمادست تا بترکونه
لیخت هم که با فرارهاش از سمت راست ، سمت چپ حریف رو کلاً بسته و یه گل هم روی همین فرار به ثمر رسوند
تا حالا تیمی نبوده که بتونه پشت محوطه یووه توپ رو به گردش دربیاره و امیدوارم این روند همچنان ادامه داشته باشه
اینم از آمار بازی که نشون میده تیم چقد فوق العاده داره کار میکنه
البته نباید فراموش کنیم تو این بازی ، به پوگبا و توز استراحت داده شده بود و پیرلو و بارزالی هم نبودن
فک کنین اگه اونا هم باشن دیگه چــه شـــود :n02::n12:
-
آتالانتا را هم 3-0 سرنگون کردیم تبریک!
توز هم که هر چی تعریف کنم کمه...
ولی دو بازی خیلی سخت داریم! اتلتیکو توی لیگ قهرمانان و بعدش بازی با رم!
امیدوارم که اون چندتا مصدوم هم که داریم خوب بشن تا اون موقع.
-
افتضاحه سطح فوتبال ایتالیا انقدر پایین اومده که عادت کردیم و دیگه هیچ حرفی برای گفتن حتی جلوی تیم های متوسط غیر ایتالیایی هم نداریم.....سال به سال هم داریم بدتر میشیم تو لیگ قهرمانان....رم هم که سنگ تمام گذاشت....
-
یوونتوس دیشب خوب بازی کرد، موقعیت های خیلی زیادی داشت اما متاسفانه بدشانس بود! موراتا هرچی زد گل نشد.
البته این المپیاکـوس داره تحت ژوزه گونزالز هم خوب داره کار میکنه، هم یوونتوس و هم اتلتیکو رو تو زمین خودش برد و سرگروه هست.
-
خداوکیلی دیشب چقــد حرص خوردم مــن !
هــرچی زدیم نشــد ، باور کنید اگه 90 دقیقه دیگه هم بازی ادامه داشت ، دروازه بان المپیاکو گل نمیخورد
نیمه اول از همون دقایق اولیه بازی معلوم بود که بازیکنا دارن گیج میزنن
بدترین بازیکن زمین به نظرم پیرلو بود ، بعد ویدال !
پیرلو فقط سرعت بازی یووه رو میگرفت و با پاس های اشتباه ، موقعیت درست میکرد برای اونا
ولی نیمه دوم عالی بودیم ، از همون شروع نیمه دوم معلوم بود تیم داره بهتر بازی میکنه و میتونستیم به گل امیدوار باشیم
ولی از شانس بد ما ، دیشب بهترین شب روبرتو بود !!
اگه بازی برگشت جلوی المپیاکو امتیاز بدیم بهشون ، حذفیم !
-
هفت صفر!!!
فکر نمیکردم تغییر سیستم اینجوری جواب بده، عجب گلایی زدن چه پاسکاریی میکردن.
بعد از گل توز نگاه میکردم ببینم خودش بود یا مسی !
چه روزی هم اتفاق افتاد امروز تولد 40 سالگی کاپیتان همیشگی دل پیرو هست :n01:
-
فوری؛ اسنایدر با یوونتوس به توافق رسید
طرفداری- تازه ترین گزارشات رسانه های ایتالیایی، نشان می دهد که وسلی اسنایدر هافبک هلندی تیم گالاتاسارای با مسئولان یوونتوس به توافق نهایی رسیده است.
در هفته های اخیر، شایعات پیوستن این ستاره هلندی به تیم یوونتوس قوت گرفته و لحظاتی قبل رسانه های ایتالیایی خبر از توافق نهایی این باشگاه با وسلی اسنایدر دادند.
مدیربرنامه های اسنایدر نیز عصر امروز تأیید کرد که باشگاه یوونتوس به دنبال موکلش است و در صورت توافق دو باشگاه، موکلش آماده بازگشت به ایتالیاست.
اکنون اسپورت میدیاست ایتالیا، لحظاتی قبل عنوان کرد که این بازیکن هلندی با باشگاه یوونتوس به توافق نهایی رسیده و وی به زودی برای پیوستن به این تیم راهی ایتالیا خواهد شد.
اگرچه گفته می شود باشگاه یوونتوس و گالاتاسارای ترکیه هنوز بر سر انتقال این بازیکن به توافق کامل نرسیده اند، ظاهراً باشگاه گالاتاسارای برای انجام این انتقال خواهان 10 میلیون یوروست و باشگاه یوونتوس نیز پیشنهاد 7.5 میلیون یورویی برای اسنایدر ارائه کرده است.
وسلی اسنایدر سابقه فتح سریآ ایتالیا و لیگ قهرمانان را با اینتر دیگر باشگاه ایتالیایی در کارنامه خود دارد.