چون این مدل تویه ایران به صورت رسمی نیومده خواستم بدونم کسی از بانه خریده و چطوره؟
Printable View
چون این مدل تویه ایران به صورت رسمی نیومده خواستم بدونم کسی از بانه خریده و چطوره؟
سلام
قیمت و تفاوت قیمتاش چقدر هست؟ حضوری می گیرید از بانه یا با ارسال پستی؟
سلام
از طریق پیک مخصوص خودشون میفرستن..پولشم گفتن بعد از تحویل و تست بهشون بدم
این مدل رو گلدایران هنوز نیاورده که تفاوت قیمتش مشخص باشه
ولی اون مدلی که بانه هست مدل اصلی ولی گلدایران منتاژ ایرانه
دوستان، مطمئن ترین جایی که بتوانم این مدل را بخرم کجا هست؟
من تهران هستم.
دوست عزیز علی این مدل رو گلدایران هنوز رسمی وارد نکرده و بهمین دلیل باید از بانه بگیری چون دارن این مدل رو
سایت بانه مارکت برو شماره تماسشون هست
باهاشون صحبت کن و پول رو بعد از تحویل گرفتن تلویزیون بهشون بده.فقط پول کرایه بار بانه تا تهران رو اول میدی و پول خود تلویزیون رو بعد تحویل گرفتن و تست و نصب به نمایندشون میدی
این مدل امکانات بیشتری نسبت به 76100 که به ما انداختن داره :دی
یکی از اصلی ترین امکاناتش این هست که می تونید تصویری که رو تلویزیون در حال پخش هست تو یه مکان دیگه تو خونه با استفاده از گوشی یا تبلت ببینید .
فروشنده به ما گفت اینم داره در حالی که نداشت !!!
داداش کیفیت تصویر 76100 چطوره؟نقل قول:
86000 خیلی امکانات بیشتری داره نسبت به 76100 من که صد سال حاضر نیستم مدل قدیمی و کم امکانات تر بگیرم
مگه فقط کیفیت تصویر مد نظر باشه که باید مقایسه کرد
سلام اقا بانه رفتی؟ منم میخوام برم شرایط اونجا چطوریه اگه نرفتی حال میکنی با هم بریم؟؟
سلام دوست عزیز نه من نرفتمنقل قول:
شرایط خرید اونجا جنس قیمت ها ارزونتره و جنسی که میخری باید یه برگه خرید از فروشنده بگیری که اجازه خروج جنس از شهر بهت بدن
نه دوست عزیز نمیرم چون میخوام سفارش بدم از سایت بانه مارکت خودشون میفرستن برام و پول تلویزیون رو بعد از تحویل گرفتن بهشون میدم
من خودم امروز دنبالشم میگن شرکتیش هم تو تهران به میزان محدود وجود داره بین این و LM96000 شک دارم
با سلام من این تلویزیون رو از بانه خریدم خودم حضوری رفتم به مدت نیم ساعت تلویزیون رو با تمام امکاناتش تست کردم و بعد تحویل گرفتم نمایندگی هم این مدل رو وارد کرده و تفاوت قیمتی1.600 هست البته اگر حضوری بگیرید با قیمت سایت بانه مارکت 400 تفاوت داره همه چیزش خوب هست ولی فقط کنترل جادویی داره.
دادش شما با ماشین شخصی رفتی؟
مثلا la86000 چند اونجا؟
واقعا صرف میکنه برم اونجا بخرم؟
داداش از tv راضی هستینقل قول:
چند اینچ و چند گرفتی؟؟؟
از tvراضی هستم دوربین اسکابپ داره 8گیگ حافظه داخلی داره دو تیونر دیجیتال داره من 47 اینچگرفتم اگر بتونی بری بانه باهات کمتر در میاد چون مغازه اونجا خیلی زیاد هست و قیمت ها متفاوت قیمتهایی که توی سایتها میزنن با قیمت اونجا زیاد توفیر داره بهر حال بستگی به جیبت داره ببین برای این فاصله قیمتی ارزش رفتن داره یا نه
داداش من ماشین ندارم میتونم با اتوبوس بیارم کدوم مغازه ها بهترن
با سلام دوست عزیز راستش من این قضیه رو نمیدونم من پیغام خصوصی نمیتونم بدم ولی ایملتون رو بدین براتون اسم مغازه و شماره تلفن رو بدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال داشتم مثلا این سایت هایی هستن تو بانه جنس میفروشن بعد میارن تهران تحویل میدن یه جنس رو گزاشته 3800 خودم برم چند میتونم بگیرم؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما از تصویر این tvکه گرفتین راضی هستین ؟ ایا مقایسه ای هم با سونیw804 داشتین؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام من تا دیروز بانه بودم چون مرزها رو بستن قیمت ها کمی تو بانه بالا رفته
اما الجی 86000 47 اینچ رو 4180 میدادن من سونی 804 رو با 86000 مقایسه کردم کیفیت تصویر سونی بهتر بود اگه امکانات مهمه 86000 رو بگیر
اما اگه تصویر مهمه 804 رو بگیر 86000 واقعا عالیه اما کیفیت سونی یه چیز دیگست من که 804 گرفتم
دوست عزیز مبارکت باشه.کیفیت این دو تا مدل تو شرایط یکسان مقایسه کردی؟ سونی چقدر بهتر بود که الجی نگرفتی؟من میخواستم به بانه سفارش بدم اما گفتن مرز رو بستن قیمتا بالا رفته بعضی مدلها هم نیست.نگفتن مرز کی باز میشه؟
در بانه 42la8600 چقدر بود؟
دوست عزیز 42 86000 حدود 3200 تا 3300نقل قول:
البته قیمت ها به دلیل بسته شدن مرز بالا رفته
معلوم نیست مرز کی باز میشه سعی کن مرز باز بشه بعد بری بانه در ظمن اگه خودت میخوای بری با ماشین خودت برو چون مو.قع برگشتنقل قول:
اگه بخوای با اتوبوس بیاری کرایه زیاد میگیرن درد سر هم داره در ظمن از نظر کیفیت تصویر هم بگم سونی 804 خیلی رنگ ها رو طبیعی و زنده نشون میده اگه برات کیفیفت مهمه رو 804 شک نکن ولی اگه امکانات مهمه 86000 رو بگیر انتخاب باشماست
مرسی.منهم میخوام صبر کنم تا قیمتا متعادل بشه.من میخوام 7400 بگیرم با سایز 55 البته اگر قیمتش متعادل بشه.بودجم به 8600 نمیرسه و میدونم کیفیت تصویر 7400 با 8600 تفاوت زیادی نداره.امکانات برام مهم نیست فقط تصویر مهمه.از کدوم فروشگاه گرفتین قیمتش به نسبت سایتهای اینترنتی چقد پایینتر بود؟
دوست عزیز موقعی که من رفتم زیاد با فروشگاهای اینترنتی بانه قیمت ها فرق نداشت چون قیمت های بالا رفته اگه مرز باز باشه
جنس زیاد میاد قیمت ها هم خوب میشه اگه نظر منو میخوای سونی یه چیز دیگست بخوصوص سری w804 و 904
خودم هم سونی رو ترجیح میدم منتها بودجه نمیرسه.ناچارا الجی رو انتخاب کردم میشه تل فروشگاه رو پیام خصوصی کنی.مرسی
دوست عزیزا لان 86000 تو بانه 42 3200 میدن اگه صبر کنی مرز باز بشه میتونی 804 46 رو 3500 هم بگیری بازم انتخاب با شماست البته سونی 804 42 رو میتونی 3050 هم بگیری
الان 42la8600 را نمایندگی با گارنتی توی تهران حدود 3610 می دهد. به نظرتان از نمایندگی بگیریم به صرفه تر هست؟
یا بانه ای را سفارش ارسال به تهران بدهم؟
دوست عزیز الجی که نمایندگی داره میده تو ایران داره مونتاژ میشه و به هیچ عنوان کره نیست پیشنهاد من به شما اگه میخوای الجی بگیری 100%
از بانه بگیر چ.ن اصل هستش و کره اگه تو بانه 3200 باشه 150تومن هم هزینه کرایه میخوره میشه 3350 هم از تهران قیمت مناسب تره هم الجی اصل کره میگیری اما به نظرم صبر کن مرز باز بشه قیمت خیلی میاد پایین
سلام دوستان.کسی میدونه که تلویزیونهای بانه نرم افزارهای فارسی [Local apps] رو داره یا میشه روشون نصب کرد یا نه؟بعضی از برنامه هاش جالبه.
جالبه که این مدل سامسونگ تقریبا هم قیمت ال جی 6600 هست
سلام دوستان.کسی میدونه که تلویزیونهای بانه نرم افزارهای فارسی [Local apps] رو داره یا میشه روشون نصب کرد یا نه؟بعضی از برنامه هاش جالبه. :n13:
من 47 la8600v رو 3750 قیمت گرفتم امروز از بانه
داداش قیمت خوب گرفتی 10 روز پیش اونجا بودم 4200 بود اون موقع چون مرز یسته بود قیمت ها بالا بود الان خیلی خوب شده
اگه خودت بری پایین تر هم میتونی بگیری البته به سونی w804 فکر کن
سلام دوست عزیزنقل قول:
لطف میکنید اگه سورس این مقایسه ها رو به من معرفی کنید
و اینکه samsung f6400 با مدلهای نمایندگی مثل f6450 , f6850 فرق داره قاعدتا...یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم
داداش منبعشون تویه عکس ها نوشته شده avforums
داداش f6400 اسم بازار اروپا مدل f6450 بازار خودمون هست و تلویزیون خیلی خوبی هست
ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
این بررسی حاصل نظر کارشناسان avforums محسوب میشه یا نظر کاربران و مردم عادیه؟
نطر کارشانسان هستش ولی مردم هم نقد هاشون رو نوشتن و تائید کردن
سلام من می خوام la8600 رو از بانه سفارش بدم بیارن. می شه سریع راهنمایی کنید وقتی اوردن چه تست هایی انجام بدم و چه جوری تستش کنم.
همین امروز یکی از فروشنده های بانه می گه این مدل 47 اینچش حدود 3800000 ولی می گه اگه اصل می خوای 4150000 ما که نفهمیدیم هر کی یه چیزی می گه