در مورد کاسیاس همون جمله ای که گفته شد فکر می کنم گویا باشه: Form is temporary, class is permanent
یه مطلب دیگه که شاید جالب باشه:
It's well known on the Spanish circuit that Fabio Capello, while winning the second of his two La Liga titles with Madrid, wanted to sell Casillas and replace him with Lopez (then in the dog days of his first (spell at the Bernabeu
من شبیه به این مطلبُ قبلا یکی دو جای دیگه دیده بودم، اما اطلاع دقیقی راجع به این موضوع ندارم، بعضی جاها گفته میشه کاپلو در دوران اول حضورش در رئال (16 سال قبل)
مایل به به کار گرفتن لوپز بوده و در دوره دوم حضورش (6 سال قبل) به خاطر حضور چند ساله هر دو در آکادمی باشگاه با توجه به برنامه هایی که در زمین داشته، دروازبان قد بلند
رو ایده آل تر می دونسته، به طور ضمنی از کاپلو گفته شده که لوپز دروازبان تاکتیکی تری هست و کاسیاس استعداد ذاتی و توانایی شوتگیری بهتری داره اما نهایتا کاسیاس با
جایگاه و درخششی که داشت خود به خود باعث شد لوپز از تیم اصلی جدا بشه و به ویارئال بپیونده... در هر صورت این صحبت ها بیشتر از هر چیز دیگه ای توانایی های بالاتر لوپز
(نسبت به اون چیزی که قبلا خود من یا خیلی های دیگه فکر می کردنُ) نشون میده و حالا که تقریبا یک سال مداوم هست که در رئال خودشُ اثبات کرده شایسته دعوت شدن به تیم
ملی هست، اما دل بوسکه از اون دسته از مربی های محافظ کار هست (درست نقطه مقابل مورینیو) که بیشتر از "فرم" به "اعتماد" به بازیکن ها و داشتن یه جو با آرامش اهمیت
میده و این جزو اصول همیشگی کارش در طول دوران موفقش (چه در رئال و چه تیم ملی اسپانیا) بوده و از اون مواردی هست که تا وقتی که نتیجه بگیره نمیشه بهش خرده گرفت.