با سلام میخام گرافیک بخرم واسه سیستم زیر بودجممنهایت700-750 فقطم برای گیم میخام cpu:core i7 2600k ram8gb 1333 main:asus p8b75-v
Printable View
با سلام میخام گرافیک بخرم واسه سیستم زیر بودجممنهایت700-750 فقطم برای گیم میخام cpu:core i7 2600k ram8gb 1333 main:asus p8b75-v
پیشنهاد من Sapphire 6870 1GB DDR5 با قیمت تقریبی 680
GeForce nemishe karid ba in pol
از انویدیا هم میتونین تهیه کنین ولی من در این رنج قیمت پیشنهاد میکنم از ای ام دی تهیه کنین.
به هرحال از انویدیا میتونین GTX 650 Ti 1GB DDR5 رو تهیه کنین. البته بسته به برندش قیمتهای متفاوتی هم داره ولی در کل حدودا 700 هست.
من قبلن6970داشتم واقعا عالی بود ایا با این کارت گرافیک شما پیشنهاد دادید میتونم اکثر بازیارو با بهترین کیفیت در رزو فول اچ دی بازی کنم
با توجه به بودجتون و بازیهای روز ، یه مقدار انتظارتون بالا هست. ولی در کل میتونین در کیفیت و جزیات خوب و High فریم قابل قبولی بگیرین.
خب اگر بخام ا بهترین کیفیت بازی کنم باید چقدر هزینه کنم؟
به عنوان مثال ، در بازی کرایسیس3 حتی قدرتمندترین کارتها هم کم میارن. در کل پیشنهاد میکنم با کمی هزینه بیشتر اگر بتونین Sapphire 7850 2GB DDR5 رو با قیمت تقریبی 880 تهیه کنین ، پرفرمنس و کارایی بهتر و بیشتری در بازیها میگیرین.
ولی اینکه انتظار داشته باشین در بهترین کیفیت بازی کنین ، به نظر من یه مقدار انتظار بیجایی هست.
ایا 7850 قویتره یا 6970؟
تفاوتشون خیلی زیاد نیست و تقریبا در یک سطح قرار دارند :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من با دوتا 6870 هنوز نمیتونم کرایسیس 3 رو روی high بازی کنمنقل قول:
کسی امار بازیارو داره چندتان مثل کرایسیس که کارت قدرتمندی میخان؟ و6999چی اونم معمولیه؟!
بازیهای با گرافیک و موتور گرافیکی قدرتمند هرروز دارن زیاد میشن. و نمیشه وبازی خاصی رو نام برد.
gtx550ti چی خوبه یا همون6870 بهتره
مسلما 6870 قدرتمندتر هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه ممنون فقط کدوم برندشو بخرم کدوم بهتره؟
Sapphire یا XFXنقل قول:
من برند سافایر رو پیشنهاد میکنم. ولی در کل تفاوتی بین برندها وجود نداره.
هر کدوم ارزونتر بود !نقل قول:
دوستان فیمت 6990 و جی تی ایکس570رو چه حدوداییه
قیمت 6990 رو اطلاعی ندارم. ولی 570 حدودا 1.100 هست. البته بسته به برندش فرق میکنه.نقل قول:
ایا میارزه بیشتر خرج کنم؟
مسلما هرچه بیشتر هزینه کنین و گرافیک قدرتمندتری تهیه کنین ، بازیها رو با جزییات و فریم بیشتری بازی میکنین. در کل اگر بتونین همون 7850 که گفته شد رو تهیه کنین انتخاب خوبیه.
یه سوال دیگه فریم مناسب برای بازی با جزیبات بالا یا قابل قبول باید حداقل چقدر باشه20.30.40....70
به نظر من 30 به بالا قابل قبول هست. ولی همونطور که قبلا هم گفتم ، در بازیهایی مثل کرایسیس اینکه انتظار داشته باشین در بالاترین جزییات بازی کنین و فریم خوبی بگیرین یه مقدار انتظار بیجایی هست.
اقا رفتم کارت بخرم موفق نشدم خیلیا میگفتن6870نخرو... الان تو نت گشتم واسه گیم اکثراgtx480 gtx660 hd7850تو محدوده200 دلار تو تهران ج ت ایک480 و 660گیر میاد و قیمتشوون؟:n28:
به نظر من گرافیک 660 از انویدیا نسبت به قیمتش ارزش خرید نداره و بصرفه تر هست که 7850 تهیه بشه.
480 هم به نظر منقدیمی شده و خیلی ارزش خرید نداره.
قیمت gtx660چنده
قیمت GTX 660 Ti بسته به برندش متفاوت هست ولی در کل حدودا 1.300 هست.
دوست عزیز 200دلار همه جا اشتباه نمیکنی 1300یعنی دلاری4300؟حساب میکنن
شاید مدلی که مدنظرتون هست GTX 660 بوده که با GTX 660 Ti متفاوت هست. در ضمن قیمت قطعات در ایران مصوب نیست و برحسب دلار خیلی تعیین نمیشه.!!!
تو بازی کدوم سختافزار موعثر تره و بیشتر درگیر میشه؟
هر قطعه تاثیر خودش رو در انجام یه بازی با جزییات و فریم خوب داره و ضعیف بودن یک قطعه ممکنه باعث ایجاد محدودیت برای قطعات و عوامل دیگه بشه. ولی در کل گرافیک بیشتر درگیر هستنقل قول:
یعنی می ارزه سی پی یکمو بفروشم ای3 بخرم پول اضافیشو بزارم رو کارت گرافیک قدرتمندترشو بخرم
پردازندتون چیه؟
Core i7 2600k
پردازندتون پردازنده قدرتمندیه و به نظر من ارزش نداره که بخواین بفروشینش. به هرحال با توجه به بودجتون 7850 انتخاب خوبیه. اگر هم میخواین گرافیک قدرتمندتری تهیه کنین میتونین صبر کنین تا بودجتون بیشتر بشه ، در غیر اینصورت همون 7850 کفایت میکنه براتون.
باشه ممنون از راهنماییتون راستی رمم 4گیگ1333هست نیاز هست ارتقا بدم
مادربوردتون چیه؟ بله اگر رمتون 8 باشه خیلی بهتره.
Asus p8b75-v