کار نکردن وی پی ان در ویندوز 8
سلام دوستان،
من Windows 8 Enterprise Evaluation نصب کردم، تریال 90 روزه دارم استفاده میکنم و هنوز کرک نکردم، فکر میکنم از زمانی که اواست نصب کردم وی پی انم کانکت میشه اما اینترنتم پینگ نمیده!! فایروال اواست رو هم غیر فعال میکنم اما بازم فرقی نمیکنه! اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم!
نقل قول:
دوست عزیز ازکانکشنهای اماده استفاده کن من مشکلی ندارم واز وی پی ان استفاده میکنم درضمن انتی ویروس نصب کنی وی پی وصل نمیشه من از انتی ویروس اواست اخرین نسخه اش استفاده میکنم با هزار دردستر تاراه حلش راپیداکردم تاوی پی ان مشکل نداشته باشه وقتی وصل میکنی انتی ویروس را تنظیمات شخصی رابزن قسمت فایروالش را غیرفعال کن مشکل پیدانمیکنه با وی پی ان من الان از وی پی ان استفاده میکنم نود 32 هم استفاده کردم اخرین نسخه اش مشکلی نداشت
کانکشن آماده با دستی فرقی رو ایجاد نمیکنه! فایروال اواست رو هم غیرفعال کردم تاثیری نداشت! کلا آنیستالش میکنم ببینم چی مشه!!
نقل قول:
ممکنه مشکل از کرک باشه !
منم همین مشکل رو با نسخه ی 32بیتی چند ماه پیش داشتم ! ولی الان نسخه ی 64بیتی رو از میهن دانلود گرفتم با کرک خود میهن دانلود و الان این مشکل رو باهاش ندارم ! ||وی||پی||ان|| راحت وصل میشه و اینترنتو قطع نمیکنه !
البته اینم بگم که کرک جدید تر از اونی که توی میهن دانلود هست هم وجود داره ولی من هنوز امتحانش نکردم !
توی اون نسخه ی 32 بیتی چند ماه پیش حتی قبل از کرک ویندوز هم همین مشکل وجود داشت !
ولی الان با نصب نسخه ی 64بیتی مشکل من حل شده !
نقل قول:
سلام
این مشکل به کرک ارتباط داره
ویندوز من 64بیتی و کرک نشدست و دارم 90 روزه استفاده میکنم، سورس اورجینال مایکروسافته، RTM بود و آپدیتش کردم.
نقل قول:
سلام
تو قسمت تب سکیوریتی در Properties کانکشن vpn اون گزینه CHAP رو فعال کنید و همچنین data encryption هم باید غیر فعال باشه..
برای من اینطوری وصل شد
نقل قول:
و سرانجام چیز پی ان من راه افتاد تو 8
لول هزار تا تغییر دادم اما آخرینش این بود
Under the Security Tab
1. I switched from the VPN type to: PPTP
2. I switched the data encryption to: Optional encryption
3. I changed the "Allow these protocols" to just: CHAP (Challenge Handshake Authentication Protocol)
البته هیچ تضمینی نیست که بعد از ریستارت دوباره کار کنه:sq_24:
نه تفاوتی ایجاد نکرد واسه من :(
نقل قول:
سلام
میگم یکبار امتحانی فایروال ویندوز رو غیر فعال کنید.شاید جواب داد.
سرویسش رو هم Disable کنید!
کلا Private و Public رو Off کردم اما فرقی نکرد،