سلام
کاربرد:فوتوشاپ و نرم افزارهای گرافیکی
سقف بودجه:1 میلیون
چندتا مدل از برندهای مختلف معرفی کنید ممنون میشم
Printable View
سلام
کاربرد:فوتوشاپ و نرم افزارهای گرافیکی
سقف بودجه:1 میلیون
چندتا مدل از برندهای مختلف معرفی کنید ممنون میشم
dell inspiron n5110 6gig ram 640gig h.d.d.
سلام
hp6050
یا acer 5750
یا asus n53 sv
به به ببین کی اومده اینجا .نقل قول:
سلام آقا حامد ، خوبی داداش ؟
کمک تو pc رو فراموش نکردم ، رفتم برای رفیقم همون کانفیگی که گفتی رو خریدیم ولی قیمت هایی که داده بودی یه مقدار پایین تر از بازار بود . بیخیال . . .
خب پیشنهاد های من ایناس :
از برند hp مدل های 6050 (اگه بتونی 100 بذاری رو پولت و 6070 رو بخری بهتره چون core i7 هست )
صفحه نمایش خوب هم داره .
عکساش :
از برند ایسوس مدل های K43 SV و N53 SV رو میتونی برداری .کد:http://www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dv6-6008eg-Notebook.56672.0.html
نکته » کیبورد N53 SV زیاد جالب نیست .
عکساشون :
,کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-K53SV-SX131V-Notebook.56057.0.html
از برند ایسر مدل 5750 .(میتونی core i7 رو برداری ولی مطمئنم از صفحه نمایشش خوشت نمیاد )کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N53SV-Notebook.43709.0.html
عکساش :
از برند msi هم میتونی CX640 رو بردای :کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5750G-Notebook.46094.0.html
از برند لنوو هم Z570 :کد:http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-CX640-Notebook-GT-520M.52171.0.html
از برند فوجیتسو هم مدل AH531 :کد:http://www.notebookcheck.net/Lenovo-IdeaPad-Z570-A1.59514.0.html
نظر من بیشتر رو مدل های hp هست .کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Fujitsu-Lifebook-AH531-Notebook.55738.0.html
امیدوارم زحمتی که برام کشیدی رو جبران کرده باشم .
بازم سوالی داشتی بپرس .
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
شاید این پستمم بتونه یه مقداری کمکت کنه .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6452162&postcount=9
یه HP DV6 - 6050ee بخر هم کار کن هم بازی کن تو این رنج از نظر گرافیک و کانفیگ خوبه و دیزاینم که خوب هستش بخر حسابی صفا کن........
سلامنقل قول:
سلام آقا حامد ، خوبی داداش ؟
ممنون دوست من
خواهش میکنم . مبارکتون باشهنقل قول:
کمک تو pc رو فراموش نکردم ، رفتم برای رفیقم همون کانفیگی که گفتی رو خریدیم ولی قیمت هایی که داده بودی یه مقدار پایین تر از بازار بود . بیخیال . . .
تشکرنقل قول:
خب پیشنهاد های من ایناس :
والا راستیتش این لپ تاپ رو برای یکی از آشناها میخوام
خودم ACER 5742G دارم و کاملآ هم راضی هستم
از بین این مدلها از ASUS N53V و HP 6070 خیلی خوشم اومد
ولی همونطوری که میدونید در کارهای گرافیکی مخصوصآ گرافیکهای 2 بعدی زیاد نیازی به گرافیک قوی نیست
و پردازنده و رم تاثیر گذار هستند البته این مدل ها علاوه بر گرافیک مجتمع یک گرافیک قوی هم در کنارش دارن
میخواستم ببینم مدلی نیست که از نظر پردازنده قوی باشه ولی گرافیک آنچنان قوی ای نداشته باشه و فقط پاسخگوی کار با فوتوشاپ باشه هست؟
قیمت حدودی این مدل ها رو هم بفرمایید ممنون میشم
مبارک صاحابش باشه :31: برای رفیقم خریدمش .نقل قول:
خواهش میکنم . مبارکتون باشه
چه جالب من هم 5742 دارم و انصافا لپ تاپ فوق العاده ایه .نقل قول:
خودم ACER 5742G دارم و کاملآ هم راضی هستم
hp مدل خبی خوبیه .نقل قول:
از بین این مدلها از ASUS N53V و HP 6070 خیلی خوشم اومد
ولی حواست به کیبور N53 باشه . :13:
الان بیشتر مدل هایی که با گارانتی معتبر ارائه میشن و قیمتی بالای یه تومن دارن معمولا با همین گرافیگ ها هست مگر چند مدل خاص که Custom شده باشن و درصد ریفر بودنشون میره بالا و خریدشون اصلا توصیه نمیشه .نقل قول:
میخواستم ببینم مدلی نیست که از نظر پردازنده قوی باشه ولی گرافیک آنچنان قوی ای نداشته باشه و فقط پاسخگوی کار با فوتوشاپ باشه هست؟
از برند hp مدل 4530 هست که بدیش اینه که cpu ش core i7 نیست . و تو ایران فقط با core i3 و core i5 موجوده .
وگرنه گرافیک متوسطی داره . (6470 و 6490 هست )
* اگر به نظرت core i5 کافیه راحت میتونی رمشو ارتقاء بدی (البته به نظر من برای یه گرافیست حرفه ای کمه )
از برند لنوو هم یه مدل به نام G570 هست که گرافیکش پایینه (6370 هست ) و من تو لیستی که دارم (برای 2 ماه پیشه )
این لپ تاپو با این کانفیگ :
core i5/4 gig ram / hard 640 / Dos و گارانتی سازگار با قیمت 780 تومن دارم .
اگه بتونی همینو با cpu ی core i7 پیدا کنی خیلی خوبه (بعدا رمشو خودت زیاد میکنی )
تو اینترنت همین مدلو با کانفیگ core i7 و رم 8 گیگ و هارد 750 و گرافیک 1 گیگ 96370 به قیمت 1140 دیدم .
6050 = 920 - 950نقل قول:
قیمت حدودی این مدل ها رو هم بفرمایید ممنون میشم
6070 = 1100-1150
K53 sv = 960-980
N53 sv = 970-1000
5750 = 990-1030
CX640 = 900-920
AH531 = 920 - 945
نکنه » مدل های hp رو بدون گارانتی گفتم . اگه با گارانتی معتبر بخوایی این میشه .
6050 = 1020
سلام.من یه لپ تاپ تا 1 تومن میخوام بگیرم.خواسته هام اینه :
1- سرعت خوب
2- هارد بالا
3- گرافیک زیاد مهم نیست (آن بورد نباشه بهتره)
4- ظاهر زیبا چون واسه خواهرم میخوام بگیرم
5- سبک باشه
لطفا چند تا مدل پیشنهاد بدین
خودم اینارو پیدا کردم:
1- HP Pavilion DV3-4305
2- Dell Vostro 3350-A
3- Sony VAIO S132FX
4- HP Pavilion DM4-1155
5- Sony VAIO S134GX
به نظرم شماره 5 خوبه
سلام....core i7هم هست اگر کسی مایل بود بگه آدرس مغازه رو براش بفرستم....نقل قول:
از برند hp مدل 4530 هست که بدیش اینه که cpu ش core i7 نیست . و تو ایران فقط با core i3 و core i5 موجوده .
.نقل قول:
.
.
.
میخوای حتما 13 اینچ باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
اگه 14 بخوای میتونی از Asus مدل خوب برداری K43SV ....که CPU Core i7 داره و گرافیک و کیبورد مناسبی داره اما USB 3.0 نداره
سلام.ببینم خیلی کانفیگ بهتری داره 14 برمیدارم .بخاطر سبکی 13 رو انتخاب کرده بودم.نقل قول:
میشه کانفیگ و قیمت اینو بگی؟
الان کانفیگ دقیق و قیمتشو برات پ . خ میکنم .نقل قول:
راستی میتونی از برند ایسوس مدل K43 SV
از برند ایسر مدل های 4750 و 4755 (این نسبت به 4750 خوشگل تره )
از برند Msi مدل CR460 برداری .
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
بعید میدونم تا یه تومن بتونه core i7 بگیره .نقل قول:
از بین چیزایی که خودم گفتم نمیشه انتخاب خوبی کرد؟؟؟؟نقل قول:
خب . . .نقل قول:
نظر من اینه که از بین مدل های جدید برداری که سندی بریج باشه .
که تو اون 5 تا مدلی که خودت گفتی فقط دل سندی بریجه و اگر خواستی بخری حتما با گارانتی زیگورات بخر .
اگر از سونی بخوایی برداری مدل های core i3 و با گرافیک اینتل باید برداری که مناسب نیست .
اگر 13 اینچ میخوایی برداری نظر من رو مدل 3750 از برند ایسر و یا همین دلی که خودت معرفی کردی هست .
.نقل قول:
.
.
.
مدل که هست اما K43SV میشه برداشت (یکم بالا پایین ).....از دل هم همون Vostro خوبه......اما من میگم که یه سری به کانفیگ این مدل Asus بزنی بد نیست......مدل دارم بهت معرفی کنم اما زیاد کانفیگ جالب نیستن
برند HP خوبه؟؟؟ چون دوست خودم لپ تاپ فروش هست همه برندها رو داره ميگه خوبه ولي خراب بشه ديگه به درد نميخوره الان بازار ايران دست دل هست و بعد سوني و ايسوس.نقل قول:
آقا منظورت از نرم افزارهای گرافیکی چیه؟
.نقل قول:
.
.
آره خوبه چرا بد باشه...از جایی بخر که خدمات پس از فروش خوبی ارئه بده
بين برند هاي سوني - ايسوس- لنووا- اچ پي و دل كدوم برندها بهتر هست ؟؟؟ برندي كه هم داغ نكنه هم كيفيت تصويرش عالي باشه براي ديدن فيلم و اينا و چشم رو خسته نكنه براي خواندن كتاب و اينا و از نظر روشن بودن و دانلود مداوم مثلا 2 روز روشن باشه.
البته دوستم لپ تاپ فروش هست ميگفت لپ تاپ هاي جديد 2 كارت گرافيكه شدن و از نظر سرعت و نگه داشتن باطري خيلي عالي شدن و از نظر قيمت هم الان لپ تاپ خيلي به صرفه تر هست و اينترنت وايمكس هم كه دارم ميگيرم به دردم ميخوره.
ممنونم از راهنمايي
.نقل قول:
.
.
هرکدوم از برندها مزایای و معایب و خودشون رو دارن........آره CPU Sand Bridge داری گرافیک Intel رو خودش هست........واسه کیفیت تصویر خوب Sony پیشنهاد میشه
سوني قيمت هاش بالاست. ولي الان دل اينسپرون 5110 قيمتش مناسبت هست نسبت به امكاناتش ولي دل هم ميگن وسترو خيلي بهتر هست ولي قيمتش بالاست.
لپ تاپ هاي اپل عاليه براي قيمت بالا و فوق العاده گرافيك عالي و سرعت بالا ولي سيستم ويندوز دار هم ميزد خيلي خوبد بود چون مك الان بازار گرمي نداره. براي خريد لپ تاپ واقعا مشكل شده نميدونه كدوم برند رو بگيره ولي كسي ك امريكا زندگي ميكنه خودش برنامه نويس هست الا مدير هست لنووا استفاده ميكنه. ولي من خودم مشخصاتي رو كه ميخوام كدوم برند ها دارن؟؟ باطري با دوام و داغ نشه و مرتب روشن باشه صدمه نبينه خركار باشه.
اين CPU Sand Bridge چي هست؟ كارش چيه؟؟ همين كه روي لپ تاپ هاي جديد گذاشتن حالت 2 كارت گرافيك؟ يا لپ تاپ هاي خاصي دارن؟
سلامنقل قول:
لنوو تو خرکاری معروفه .
مدل پیشنهادی من Z570 هست .
.نقل قول:
.
.
Sandy Bridge نسل جدید از CPU های شرکت اینتل هستش......کارت گرافیک Intel HD روش هست.....اینایی که Sandy Brdige دارن این گرافیک رو دارن
دوستان لپ تاپ بين 800 تا 900 براي استفاده خانگي بگيرم كه كيفيت ال سي ديش هم رضايت بخش باشه براي كار كردن و چشم خسته نشه و براي ديدن فيلمي چيزي چي خوبه؟؟؟ البته من از شركت وارد كننده فاميليمون ميگيرم كه اون سود 150 هزار توماني رو از من نميگيره يعني قيمت اصلي خود لپ تاپ رو ميده نهايت با 40 هزار سود. براي همين من با 800 چه برندي بگيرم خوبه. البته ميخوام ه حتما Cor i7 باشه. البته صاحب شركت كه كارش pc - laptop هست خودش هم در شركت و هم در منزل Acer داره. حالا نميدونم چي بگيرم؟؟ قيمت مناسب و كيفيت خوب و كارايي بالا.
ممنونم
4530 از برند hp .نقل قول:
در ضمن بعید میدونم با این بودجه بتونی core i7 برداری (حتی اگه هیچی ازت سود نگیره )
من این سه مدل رو پیشنهاد می کنم کانفیگ هاش رو ببینیدنقل قول:
Sony EB44EG/B/W
SAMSUNG RC510-S02
Fujitsu Lifebook AH-531 با این کانفیگ Core i5-2.3GH Ram4 Hard 500
الان یکی از دوستام هز لپ تاپی بخوای میگیره و 200 هزار میگیره 6 تا چک میگیره بقیه اش رو سودشم کمه هست. اینجوری به صرفه هست بخره آدم چیز خوب بگیره تا سقف 1 میلیون؟!!!
راستی Core i7 با Core i5 چقدر فرقشون هست؟؟ اگه زیاد تاثیر آنچنانی نداره یه لپ تاپ خوب بردارم ولی Core i5 باشه؟؟؟ یعنی این HP که شما گفتی از اینا بهتره؟؟؟
منم فک نمی کنم بتونید Corei7 تا سقف یک تومن چیزی بگیریدنقل قول:
این سه مدل سی پی یو corei5 دارن و کانفیگ هاشون خوبه
HP G6 1161se
SAMSUNG RC510 S02
Acer 4750G
خیلی خوبه ، تازه شما میگی ارزون هم بهت میده . پس اگه بتونی یه مدل خوب برداری خیلی بهتره .نقل قول:
الان یکی از دوستام هز لپ تاپی بخوای میگیره و 200 هزار میگیره 6 تا چک میگیره بقیه اش رو سودشم کمه هست. اینجوری به صرفه هست بخره آدم چیز خوب بگیره تا سقف 1 میلیون؟!!!
شما کاربرد دقیقتو بگو ، بر اساس نیازت میگیم که core i5 بردار و یا core i7 پس ،نقل قول:
راستی Core i7 با Core i5 چقدر فرقشون هست؟؟ اگه زیاد تاثیر آنچنانی نداره یه لپ تاپ خوب بردارم ولی Core i5 باشه؟؟؟
کاربرد ؟
از کدوما ؟نقل قول:
یعنی این HP که شما گفتی از اینا بهتره؟؟؟
به نظر من dell 51-10بگیر CPU Core i7 رم1 iهارد 630 تازه قاب پشتش هم عوض می شه می تونی هر رنگی که خواستی بخری به زاری
طرح زیبایی هم داره به هر حال به درد خواهرت می خوره امید وارم خوشت بیاد
Processor: Intel® Core™ i5-2410M Sandy Bridge (2.3GHz~2.9GHz) 3M L2 Cache
Memory: 4.0 GB DDR3
HDD: 500 GB SATA
Graphics: GeForce® GT525M 1.0 GB up to 4.0 GB
Display: LCD 15.6" LED
Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, HDMI
[/PHP]
dell 5110 پیشنهاد میکنم با گارانتی اصلی
البته به 2-3 مدلی از دل و بقیه برندها هستن که زیر 1 میلیون هست. ولی دوام خود لپ تاپ هم مهمه.نقل قول:
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
دل 5110 خوبه ولی از نظر کیفیت میگن خوب نیست.نقل قول:
من برای ساتفاده جایگزین pc میخوام که در حال حاضر کامپیوتر خانگی من مادربورد ایسوس p5ql هست با 4 گیگ رم و کارت گرافیک 9660 ایسوس 1 گیگ. من میخوام که لپ تاپ کند نباشه و کار من یه کار خاص حرفه ای مثل میکس و گرافیک این چیزا نیست ولی یه موقع خواستم با یه نرم افزار گرافیکی کار کنم کم نیاره یا بازی خواستم بکنم کم نیاره چون من تا به حال بازی نکردم زیاد دنبالش نیستم. برای همین نمیدونم که core i5 بگیرم یا core i7 .نقل قول:
لپ تاپ دلی که گفتی نسبتب ه برند Lenovo و غیره که ذکر کردهب ودم. چون زیر 1 میلیون برند خوب بین acer , dell , lenovo به نظرم لنوو خوبه چون خر کار هم هست و کیفیت ال سی دیش از ایسر بهتره. ولی میگم کسی که خودش تو کار کامپیوتر و واردات هست هم محل کارش و هم منزلش ایسر داره. ولی ایسر خوندم که کیفیت ال سی دیش پائیه برای فیلم دیدن و اینا به مشکل میخوریم باید از زاویه درستش نگاه کرد فقط.
سلام به همه عزیزان
بچه ها اگه قصد خرید نوت بوک یا لپ تاپ رو دارید.
حتما به وبلاگ من سری بزنید.
ضرر نمی کنید.
سوالی هم داشتید بنده در خدمتم
موفق باشید.
اینم وبلاگ:
/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها به نظر من برند FUJITSU از همه بهتره.چون آلمانیه.من خودم نمایندگی رسمیشو دارم و دارم میفروشم و تمام مشتریهام ازش راضیند.چون الان دل و..همه چینی شدن که آکبندشون هم در خیلی موارد مشکل داشته.
در وبلاگ زیر توضیحات کامل دادم برای این برند.
/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین
علی
salm man mikhastam ye labtop dar hade 1500000 toman bekharam che marki va modeli bekharam khobeh va che marki?
dell xps l502 . البته قیمتش یکم بالا رفته .نقل قول:
گارانتی زیگورات 1680000
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
از چه لحاظ بهت گفتن ؟نقل قول:
از نظر کیفیت که قطعاتش خوبه از نظر فنی ولی از نظر کارکرد و کیفیت سطحش پائینه و نمیدونم به درد بخور باشه یا نه.نقل قول:
سلام دوستان
من مهندس نقشه برداری هستم و بیشترین کار رو با اتو کد و لند دسکتاپ انجام میدم حالا سوال من این هست که مدل k43sv با مشخصات زیر :
CPU :Core i5 2410
RAM:4G DDR3
HDD:640
VGA:GFORCE GT520 2 G و گارانتی مادیران .
برای من مناسب هست ؟ در ضمن لپ تاپ ویندوز نداره و از جایی که میخام بخرم فقط دستگاه رو اک به من تحویل میده . آیا شرکت مادیران برای من ویندوز و درایوهای اون رو می ریزه یا باید برم جای دیگه ؟ سوال آخر آیا این مدل خوب هست یا نه و داغ میکنه ؟
نقل قول:
دوست عزیز این برند فوجیتسو چطور لپ تاپی هست؟؟؟ من تا به حال دست کسی ندیدم چه برسه آدم هایی که حرفه ای کار میکنن. البته جسارت نشه ولی چون شما نمایندگیش رو دارین میشه از دید فروشنده نگین و واقعا بگین؟؟؟
ممنون