باید جذابترین بازی جام باشه
پیشبینی بازی سخت خواهد بود
اما من شانس اسپانیا رو بیشتر میدونم
Printable View
باید جذابترین بازی جام باشه
پیشبینی بازی سخت خواهد بود
اما من شانس اسپانیا رو بیشتر میدونم
بالاخره پیش بینی هشت پا درست در اومد
اسپانیا میره واسه قهرمانی .
مدعیان سوخته آلمانی که میگفتن 4 هیچ میبره و ضایع شدن الان میان میگن هلند 8 هیچ میزنه :دی
این دیگه نظرسنجی نمیخواد.هلند از اولش قهرمان بود.
اسپانیا با این وضعی که بازی میکنه علاوعه بر قهرمونی دیگه همه رو از فوتبا ل بازی کردن زده
جاي تاسفه كه با اين همه سابقه توي اين سايت
هنوز نميدونيد كه تاپيك تكراري زدن خلاف قوانينه
من دو روزه دارم توي تاپيك ويژه فينال
عكسها و تاريخچه فينالهاي گذشته رو ميزارم
فكر نميكنم نديده باشيد
:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم که چپ و راست تاسف میخوری.
عیبی نداره.به اون تاپیک هم سر میزنیم.
فعلا مهم اینه که هلند قهرمان بشه.
شما توي اون تاژيك تاريخچه فينال رو معرفي كرديد و مختص بازي فينال نبودهنقل قول:
در ضمن اينجا مدير داره و نياز به تاسف شما نيست
من حتی اگه اسپانیا هم قهرمان بشه زیاد ناراحت نمی شم چون تیم سومم بود(اولی آرژانتین بعد هلند و سوم اسپانیا)
اما اسپانیا خیلی پاس میدن اعصاب آدم خورد می شه.قشنگ بازی نمی کنن.فقط به فکر برد هستند و به بازی زیبا اهمیت نمی دن.
پس JUST NEATHERLANDS
هر کدوم ببرن واسه من جالب توجهه. اما ترجیح میدم هلند ببره. از سبک بازیش و تیم همیشه پر ستاره اش خوشم میاد اما معمولا نتیجه نمیگیرفته که حالا داره میگیره. ایشالا قهرمان بشه.
ایشالا اسپانیا قهرمانه...:40:
اوناییم که میگن زیبا بازی نمی کنه،لطفا بیان بازی زیبا رو برا ما هم تعریف کنند تا ببینم بازی زیبا به چی میگن؟!!!
چند سالته؟ تیم اسپانیا فقط 2 ساله اسمش درومده مطمئن باش 2 سال دیگه هم با رفتن اینستا و ژاوی اسمی ازش نمیمونه. فکر کنم پدرو جایکزین خوبی برای اینا باشه!نقل قول:
در مورد سوخته هم بگم میگن. چیــــــــــــــز هر که را به کیش خود پندارد!
البته برد های یک هیچ یعنی خیلی زیبا بازی می کنه مثل مورینیو
منظورم اینه که زیاد گل نمیزنه.برد براشون مهم تر از اینه که خودشون رو خسته کنن یعنی با سیاست بازی میکنن..اصلا نمی گم که شایستگی بردن رو نداره و اصلا هم نمی گم که دفاعی بازی میکنه.نقل قول:
فقط زیاد پاس میدن این میره رو اعصاب.(که البته این هم یه نوع سبک بازیه)
شاید من چنین احساسی رو دارم.:20:
NETHERLAND IS HERO OF WORLD CUP
spain will take the CUP
ما که از اول گفتیم فقط هلند
نظر شما محترم...نقل قول:
منظورم اینه که زیاد گل نمیزنه.برد براشون مهم تر از اینه که خودشون رو خسته کنن یعنی با سیاست بازی میکنن..اصلا نمی گم که شایستگی بردن رو نداره و اصلا هم نمی گم که دفاعی بازی میکنه.
فقط زیاد پاس میدن این میره رو اعصاب.(که البته این هم یه نوع سبک بازیه)
شاید من چنین احساسی رو دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به نظر من بازی ترکیبی و سریع با تعداد پاسهای زیاد جزو قشنگ ترین تاکتیک هاست...(تیکی تاکا)
من که از سبک بازی اسپانیا اصلا خوشم نمیاد
در ضمن بازی زیبا
به نظرم اگه یه بار دیگه بازی ارو گوئه و هلند رو نگاه کنی معنی بازی زیبا رو درک کنی
بازی زیبا یعنی بازی سراسر هیجان همراه با گلهایه زیاد (منظورم دوتیم اینطور بازی کنن نه مثل پرتغال که 7 تا زد :2:)
تا حالا که این سبک بازی بیشتر رو اعصاب بوده تا خلق موقعیت واسه گل زنی شما هم چون طرفدار اسپانیایی مهم واست نتیجه اس
وگرنه دیشب که با این سبک مزخرفتون آخر از رویه ضربه ایستگاهی گل زدید:2:
هلــــــــــــــــند قهرمانه .... نیگا این جامو ...
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه هلـــند بیا منو بگیر ... بیا منو بگیر...
اسپانیایی ها بدونن که هلند مثل هیچ تیمی نیست ... با همه فرق داره ... میگم این بازی یه باتلاقی درست کنیم دوستان اسپانیایی ما تو عمرشون ندیده باشن . :27: باتلاق که می دونید چیه ؟!! :31:
اسپانیا هم در باتلاق هلند گیر میکنه و با سه گل مغلوب لاله های نارنجی میشه
درود بر اسپانياي كبير!
اگر خدا بخواد كاپ رو كاپتان پويول بالاي سر ميبره
از هلند هم خوشم مياد! ولي مي خوام اسپانيا ببره...
هردوتيم لايق هستند
ولي اسپانيا بهتر بازي ميكنه
من گفتم یا آلمان میشه قهرمان یا تیمی که بتونه آلمان رو بزنه.
اسپانیا قهرمانه
تیم های ملی فوتبال اسپانیا و هلند برای نخستین بار در تاریخ بازی های جام جهانی دیدار نهایی را برگزار خواهند کرد. این دیدار روز یکشنبه آینده برگزار خواهد شد.
تنها دیدار اسپانیا و هلند در مرحله نهایی یک جام، به بازی های المپیک سال هزار و نهصد و بیست باز می گردد. این دو تیم هیچگاه در بازی های یورو یا جام جهانی با هم روبرو نشده اند.
تنها باری که آنها با هم روبرو شدند در جریان بازی های مقدماتی یورو سال هزار و نهصد و هشتاد و چهار بود که بازی رفت را اسپانیا در خانه خود با یک گل به پیروزی دست یافت اما بازی برگشت را با نتیجه دو بر یک از دست داد.
---------------------
اینم می بریم ایشالله ... بازی های دوستانه هم 6 تا بوده 3 تاشو نارنجی ها بردن . دوتا اسپانیا . یکی مساوی .
برد اسپانیا هم مال اون دوران قدیم بود .
کلا بازی جالبی میشه ... ولی بدونین این جام رو هلندی ها از دست نمیدن ... اسپانیا یورور رو گرفت بسش بود . شانس اورد اون موقع با هلند نخورد .
راستش از نظر من زیاد مهم نیست کدوم تیم قهرمان بشه چون تا به حال به اکثر چیزهایی که خواستم رسیدم . اول اینکه جام تو اروپا بمونه دوم اینکه یه تیمی جامو ببره که اصلا تا حالا نبرده که هردو تیمی که تو فینال هستن توی این موقعیت هستن . با این حال دوست دارم هلند ببره چون دوبار حق مارو تو فینال خوردن و اینکه خوب طرفدارشم .
اگه اسپانیا بخواد بازی دیشب مقابل آلمان رو مقابل هلند تکرار کنه من یکی که tv رو آف میکنم:2:
یه فینال یه طرفه که نه این تیم (بخونید اسپانیا ) گل میزنه نه میزاره اون تیم (بخونید هلند ) یه کاری تو زمین بکنه آخرش هم سر یه ضربه ایستگاهی به گل میرسه و تمام :2:
در ضمن اونایی که معتقدند اسپانیا زیبا بازی میکنه اسپانیا تا اینجایه جام فقط 7 گل زده درصورتی که هلند تا اینجا 12 گل زده و تمام بازیاشم برده
سبک بازی اسپانیا=سبک مورینیو
هلند از الان حشن قهرمانی رو داره برکزار میکنه
Armin Van Burren
Dj Tiesto
بهترین دی جی های جهان برای هلند هستند
اینو خوب اومدی تو فیس بوک تیستو برو بیبین چه خبره:27:نقل قول:
سلام.
بطرز عجيبي تيمهايي که تا فينال اومدن هيچ برترياي نسبت بهم ندارن. اگر هلند دوبار تا فينال اومده و از ميزبانها شکست خورده، اسپانيا هم دوبار قهرمان اروپا شده.
ولي اگه بخوام از لحاظ فني تيمها رو بررسي کنم - با اطلاعاتم کمم - ميتونم بگم دو تيم تابحال فوتبال مدرنيو بازي کردن. البته اسپانيا مدرنتر. شما در هلندهاي قبلي شاهد توتال فوتبالي بوديد که خيلي به دفاع فکر نميکرد. هلند امروز چنان نيست. با بازيکنان کمتر حمله ميکند، در دفاع بستهتر است، و به سانتر، شوت و شروع مجدد دل ميبندد.
ولي اسپانيا مثل هلند شناور دفاع نميکند. بلافاصله پس از لو دادن توپ حريف را پرس ميکنند تا دوباره توپ را بگيرند. و از هلند هم کمتر به حريف اجازه بازي بخصوص در يکسوم خودي ميدهند. در حمله هم اگرچه هردو تيم با ساختن مثلثها (حرکات ترکيبي سه نفره) و پاسهاي کوتاه به دروازه حريف نزديک ميشوند، اما بناي حمله اسپانيا بر نزديک شدن در جريان بازي است و بيشتر سعي ميکنند موقعيت بسازند تا شوت کنند و سانتر.
اينست که احتمال کشيده شدن اين بازي به وقت اضافه زياد است. ضمن اينکه فينال است و امروزه همه تيمها ترجيح ميدهند در فينال دفاع کنند تا حمله.
با اين همه من هلند را قهرمان ميدانم. چون بازيهاي قبلي نشان دادهاند اين تيم خط حمله زهردارتري دارد اما دفاع شناور اين تيم - ميتواند مثل ادوار گذشته - کار دستش دهد.
اينم از آخرين بازي... :46:
خبر هاشو دارمنقل قول:
قراره واسه قهرمانی دیگه بترکونن
من از اول هم گفته بودم اسپانیا قهرمان میشه !
امیدوارم جدا از نتیجه بازی قشنگی باشه ...
داداش يه چيزي بگو بگنجه :31:نقل قول:
سبک بازی اسپانیا=سبک مورینیو
بابا شما چي از فوتبال ميدوني مياي اين نظرات كارشناسانه ميدي :31:
موافقم ... خود مربی هلند سبک بازی هلند رو یکم از حمله ای در اورده ... چون میخواست مثل یورو نشه . همه رو 4 ، 5 تا میزد ... یه بازی رسید به تیمی که می دونست چطور با هلند مقابله کنه و 3 تا خورد .نقل قول:
اما این هلند امسال نقطه ضعفی من توش نمی بینم . همه چی تکمیله . به نتیجه برد فکر میکنن. من فکر نکنم هلند اجازه بده بازی برسه به وقت اضافه .
اسپانیا هم یه افتی داشت تو این جام نسبت به یورو . ولی بازی اخر رو بد نبود. مطمئنا اونا روحیه خوبی دارن .
دوست عزیز اولا قرار شد به نظراتم همدیگه احترام بزاریم :11:نقل قول:
ثانیا ممکنه تا یه حدودی متفاوت باشن اما در اصل یکی هستن
تیم هایه تحت رهبریه مورینیو بیشتر فضا ها رو پوشش میدن (بازی ایتر -بارسا ) و تمام فضاهایه حیاتی رو میبندن
حالا اسپانیا هم به شکلی دیگه این کار رو انجام میده پرسینگ از 1 سوم دفاعی تیم حریف
در نتیجه گیری هم که مثل همن (برد 1 صفر)
حالا شما دلیل بیار که اینطور نیست
به غیر از اینی که گلاتون هم مشکوک بوده:27:
میگم که شما طرفدار تیمتون هستید و دوست دارید به هرشیوه ممکن به پیروزی بسه ولی برایه کسی که عاشق فوتباله ،دوست داره بازی زیبایی رو ببینه
اگر این سبک بازی متنج به ایجاد موقعیت خطرناک و گلهاییه فراوان بود(سبک بارسا ) باهات موافقم اما این سبکی که اسپانیا بازی میکنه 1 هشتم بارسا نیست (شما خودت بگو دنی آلوز با راموس یکی هست ؟ مسی با پدرو یکی هست ؟ و...)
اولا که پدرو تو بارسلون هم هست. دوما راموس درسته تو کارهای هجومی ضعیفتر از الوز هست ولی تو کارهای دفاعی و رو توپهای هوایی بهتره.نقل قول:
(شما خودت بگو دنی آلوز با راموس یکی هست ؟ مسی با پدرو یکی هست ؟ و...)
از این گذشته بارسلونا بازیساز قهاری مثل ژابی الونسو و بهترین گلر دنیا یعنی ایکر کاسیاس رو نداره. تازه ویا رو هم اضافه کن. گرچه سال دیگه میره بارسلون ولی امسال که تو بارسلون نبود که.
مقامات آمستردام اعلام کردند که حدود یکصد هزار شهروند هلندی مسابقه فینال جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی را در میدان موزه آمستردام مشاهده خواهند کرد.
به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مقامات هلندی اعلام کردند که استقبال مردم هلند بیشتر از آن جهت است که تیم ملی فوتبال این کشور پس از ۳۲سال موفق شده است تا در فینال رقابت های جام جهانی حضور یابد.
گفتنی است هرچند که تیم ملی هلند تا کنون دو بار در سال های ۱۹۷۴ و ۱۹۷۸ به فینال رقابت های جام جهانی رسیده است ولی هرگز موفق نشده است تا به مقام قهرمانی نائل شود.
از سوی دیگر مقامات هلندی نگران هستند تا تمایل شهروندان این کشور به تماشای مسابقه تیم ملی هلند در فینال مسابقات جام جهانی، یکی از بزرگترین فستیوال های موسیقی در اروپا را که قرار است با حضور هنرمندان بین المللی در روتردام برگزار شود، تحت الشعاع خود قرار دهد.
دوست عزیز اینو میدونم اما سیستم بازی اسپانیا به کل با بارسا متفاوته بارسا 4-3-3 بازی میکنه و دیگه نیازی به ژابی آلونسو نیست بوسکتس ژاوی و کیتا که ترکیب عالی هستنقل قول:
بعدشم تو این ترکیب اسپانیا پدو دقیقا همون جایی بازی میکنه که مسی برایه بارسلون بازی میکنه حالا به نظرتون اینا مثل همن
من هنوز جوابمو نگرفتم
نقل قول:
ثانیا ممکنه تا یه حدودی متفاوت باشن اما در اصل یکی هستن
تیم هایه تحت رهبریه مورینیو بیشتر فضا ها رو پوشش میدن (بازی ایتر -بارسا ) و تمام فضاهایه حیاتی رو میبندن
حالا اسپانیا هم به شکلی دیگه این کار رو انجام میده پرسینگ از 1 سوم دفاعی تیم حریف
در نتیجه گیری هم که مثل همن (برد 1 صفر)
حالا شما دلیل بیار که اینطور نیست
به غیر از اینی که گلاتون هم مشکوک بوده
سطح تمام تيمهايي که به اسپانيا خوردن به خصوص از نظر مربي! بالا بوده و بايد بگم من مورينيو رو ميکشم :دي ديگه همه ياد گرفتن! هرکي ميرسه به اسپانيا سبک بازيش رو عوض ميکنه و دفاع ميکنه! حتي آلمان هم ديشب خيلي دفاعي تر از حالت عاديش بازي ميکرد. و به خاطره همين اسپانيا همش 1 هيچ بازياشو ميبرهنقل قول:
ما یان دوتا تیمو دوست داریم و پیش بینیم هم این بود که این دوتیم فینالیست میشن
ولی بیشتر دوست دارم اسپانیا قهرمان شه تا هلند
چی میگین شما؟!
اصلا بازیو نیگا میکنین؟!
اسپانیا قشنگ بازی نمیکنه؟!:31:
عجـــــــــب!
زیبا بازی کردن مسلما به تعداد گل نیست ! اسپانیا دیشب یه گل زد چندین تا رو نزد !!نقل قول:
در ضمن اونایی که معتقدند اسپانیا زیبا بازی میکنه اسپانیا تا اینجایه جام فقط 7 گل زده درصورتی که هلند تا اینجا 12 گل زده و تمام بازیاشم برده