سلام
اولين كنسولي كه خريدين چي بوده....؟؟؟؟كدوم كنسولتون رو از همه بيشتر دوست داريد{در حال حاضر}:)
--------------------------------------------------------------------------
خواستم يه تنوعي ايجاد كرده باشم......لطفا" همكاري كنيد.:20:
Printable View
سلام
اولين كنسولي كه خريدين چي بوده....؟؟؟؟كدوم كنسولتون رو از همه بيشتر دوست داريد{در حال حاضر}:)
--------------------------------------------------------------------------
خواستم يه تنوعي ايجاد كرده باشم......لطفا" همكاري كنيد.:20:
من اولین کنسوم اتاری بود!! :دی اون موقع خیلی بچه بودم ، چیز زیادی ازش یادم نیست ! فقط اون دستش که شبیه سکتن هوا پیما بود با دو دکمه!! :دی
بعدش هم کنسول خاصی تداشتم تا play station 1که جدأ دوران بسیار خوبی باهاش داشتم(فکر کنم که اول راهنمایی بودم ، دقیق یادم نیست! :20: و بعدش هم ps2 (فکر کنم که سوم راهنمایی بودم) اون هم خوب بود ، ولی از اون جایی درس زیاد می خوندم و دسکتاپ خوبی هم تو خونه داشتیم ، دیگه کم کم بازی با اون رو کنار گذاشتم تا این که به یکی از دوستام فروختمش(اون موقع نمی دونستم که ps2 چه قدر خفنه و هر کسی که داشته باشدش می تونه کلی باهاش پز بده و احساس گیمر بودن و ..... داشته باشه !!:31:)
سوم و پیش دانشگاهی هم که فقط درس می خوندم (دسکتاپ داشتم ولی کارت گرافیکش جالب نبود) و بعد از کنکور (تابستان 87 ) یک سیستم دیگه با radeon4850 گرفتم که تا به امروز از بازی کردن باهاش لذت می برم!:20:
من اولين كنسول كه خريدم سگا بود !
خيلي هم با حال بود اون موقع
مخصوصا بازي شورش در شهر
يادش بخير ..
اولیش آتاری بود که بابام واسه یه کاری رفته بود بند عباس واسم خرید
دومیش سگا طلایی ( فک کنم ) که هنوز نخریده سوخته بود
سومی PS که مثه .... ازش کار کشیدم و الانم توی کمد افتاده ( البته صحیح و سالمه )
چهارمی PS3 که فقط 4 تا بازی بیشتر نتونستم واسش بخرم ( ورشکست شدم )
پنجمی رو که Ps3 رو فروختم و یه PSP 3004 خریدم که از این یکی هم خیر ندیدم چون مموری خراب بود و حال و حوصله تعویضشو نداشتم و فروختم به خود صاحب مغازه ای که ازش گرفتم
من توی اینا فقط ps1 رو خیلی خیلی بیشتر از بقیه باهاش حال کردم و حدود 200 بازی باهاش انجام دادم
اولیش سگا بود !!!نقل قول:
الان هم فقط x360
خب ما هم بگیم دیگه :31:
من که اولش آتاری گرفتم همونی که دکمه های Start و Select اش کجه و رنگ چهار تا دکمش مثل Xbox 360 هست.
اون موقع مدرسه نمیرفتم :31:
بعدش هم یه سگا گرفتم با پول خودم :31: خیلی با مورتال کومبتش حال کردم .
اینم سال سوم دبستان بودم .
بعد دیدم دیگه جواب نمیده این بازی ها و یه PS1 گرفتم که واقعا لذت دنیا رو باهاش اون موقع بردم !!
اینو هم سال پنجم دبستان گرفتم.
به مدتی گذت (2 سال) دیدم گرافیک بازی ها کلا عوض شده ! رفتیم یه PC خف خریدم و دقیقا خرید PC مصادف شد با حضور PS2
که دیگه نتونستم بگیرمش ! و با PC رفتم فضا :31:
اینو هم سال دوم دبیرستان بودم.
بعدش که اومدیم سال اول دبیرستان دیدیم بابا Xbox 360 میخواد بیاد !!! دیگه تو پوست خودم نمیگنجیدم !!
آقا اینم اومد همون اول تر زد تو حال ما !! خراب از آب در اومده بود !! ما هم بیخیال شدیم تا همین پارسال (اسفند 87)
که خریدمش و احساس میکردم بهترین کنسول بازی رو خزدیم واقعا تو حال خودم نبودم !! اولین بازیم هم Gears of war 2 بود !
(هرچی پول داشتم داده بودم واسه خوده دستگاه بازی رو هم به زور از یارو گرفتم :31:)
وای خدا چه گرافیکی , چه عظمتی !!
دقیقا یک سال بعدش هم (اسفند 88) PS3 گرفتم و تمام رویا های بچگیم که با PS1 داشتم برام تداعی شد.
تاپیک خوبیه محمد رضا جان ممنون.
منم اولش با آتاری عموم بازی میکردم همون دسته خلبانیا
بعدش اولیشو که خریدم یه میکرو بود البته اون موقع ایران نبودیم
بعدش سگا خریدم فکر کنم 40 دلار خریدمش
بعد اومدیم میهن ps خریدم
آخری هم x360
اولینش یه میکرو بود که از بندرعباس خریدم ... اینقدر با این دسته هاش خشن رفتار می کردم ، که هر دو ماه باید یه دسته جدید می خریدم :31:
اولی آتاری
آخری xbox360
میکرو(ما میگفتیم نینتندو)
وقتی بردمش خونه در قفل بود،این قد ذوقشو داشتم با چاقو باز کردم پنجرمونو رفتم تو، بعد بابام اومد
و... زد تو گوشم!گفت میبره پس میده ولی نداد:27::27:
منم میکرو داشتم 6 تومن خریده بودم. روش که ننوشته بود میکرو شایدم یه چیز دیگه بود:31: همونی که یک دکمه ی سیاه بزرگ وسطش داشت برای در اوردن نوار بازی . دوستان راهنمایی کنید:31:
من بچه که بودم یه میکرو با یه سگا داشتم دقیق یادم نیست کدومو زود تر خریدم :دی
بعدا رفتیم یه ps1 گرفتیم که روزی 3-4 ساعت پاش بودم !
با ps1 ام کشتی می گرفتم :دی یعنی من نمی گرفتم ، خواهرم کوچیک بود آخرم منفجرش کرد :دی انقد پاش خورد به اینور اونوره دستگاه که پکید :دی
بعدش یه ps2 گرفتم که با اونم خیلی حال کردم مخصوصاً با tekken 5 اش !
بعد از ps2 عید 87 بود که رفتیم با بابام و خواهرم بازار ! خواهرم گریه کرد بابام psp خرید :27:
الانم که با هزاران اصرار ( اول تابستون 88 ) یه xbox 360 خوشگل با یه هارد 120 گرفتم الانم دارم حالشو می برم :دی
البته با ps1 خیلی حال کردم مخصوصاً به این دلیل که منو با tekken آشنا کرد !!!( تکن 2 رو خیلی دوست داشتم ! )
میکرو و فقط سوپر ماریو:40: الان چند وقتیه pc قدیمیه ولی ارتقاش میدم که به زندگیم ادامه بدم
ایم عکس قشنگی هستش:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:09 AM ---------- Previous post was at 02:08 AM ----------
ایم عکس قشنگی هستش:40:
..................
من سگا داشتم
..................
به ترتیب:
NES
PS1
PSP
بهترین: PSP
به ترتیب
NES
PS1
PS2
xbox360
wii
psp
ps3
اولین کنسولم آتاری از این دسته خلبانی ها با اون دو تا دگمه قرمز رنگ (یادش بخیر).
بعدشم سگا سر بازی (شورش در شهر ) با پسر خاله هام کل مینداختیم.
بعدشم شد pc و اولین بازی هازو یادمه IGI+ SECRET SERVICE بودن که نصب کردن هر برنامه ای رو روی PC از همین دوتا بازی یاد گرفتم اون زمون.
الانم یه PC پوکیده دارم که فقط میتونم کارای معمولی رو باش انجام بدم.
الانم دوستدار xboX360 هستم اما قسمت نشده که بخرم.:20:
من هم
اول آتاری
بعد میکرو
بعدش سگا
بعد بعدش pS1
بعد بعد بعدش(که الان باشه) XBOX 360 Arcide
.
.
.
تابستون امسال هم تبدیلش می کنم به الیت:31:
نقل قول:
خوب خودتونم همکاری کنید دیگه!
شما که نگفتی
اتاری / میکرو / Ps1 / Ps2 / PSP .......
اولی tv game
آتاری و دسته خلبانی..
میکرو
سگا
پلی 1
پلی 2
psp
xbox
خیلی کم ps3 اما حوصلمو سر برد:20:
الانم که xbox دارم
1. میکرو :یادم میاد یه ماه نشد سوزوندمش:20:
2. PS1 :فقط کرش با هاروستمونش حال می داد ودر حال حاظر مسن ترین کنسولمه:20:
3.PS2: اوج اعتیادم به گیم بود و کم کم داشتم گیمر می شدم:5:
4.PSP phat: از این که خریدمش منصرفم.:13:و طی این مدت فقط با پی سی حال می کردم
5.XBOX 360:دنیای جدید من و افزایش ساعت بازیم به بالای 10 ساعت(البته این برای خیلیا چیزی نیس):40::40::40::31:
من اولش که میکرو خریدم با 6 تا فیلم هر کدوم 6 -7 لبه (به قول خودمون اون وقتها می گفتیم :20:) هنوز هم دارمش.. .البته یادمه هر یکی دو ماه 1 دسته و یک آداپتور باید براش می گرفتم:31: .
بعد از اون هم PS1 گرفتم که اوج بازی کردن من بود... این هم تصویر منه (اون موقع ها...) که دارم از مادرم خواهش می کنم اجازه بده یک ساعت دیگه بازی کنم ==> :42: ...................... :20:
آخرین کنسولی هم که خریدم و هنوز دارم PS2 بوده که به خاطرش PS1 ام رو فروختم :45::
در مورد بهترین کنسول هم PS1 بود که به نظر من PS2 هم به عنوان دنباله ی اونه و جفتشون رو دوست دارم.
میکرو و امثالهم
ps1
pc
دیگه کنسول نمیخرم:21:
Super Nintendo
Nintendo 64
PS2
XBOX360
PS3
الان 360 رو بيشتر دوست دارم اما كلا 2 كنسول اولم رو خيلي دوست دارم . هر كدوم جذابيت هاي خودشون رو دارن .
اول آتاری مخصوصا اون بازیه هواپیمایی
دوم میکرو
سوم سگا
بعدش هم یه کامپیوتر گرفتم
خب اولين كنسولم ميكرو كه برميگرده به 16 سال پيش و من 5 سالم بود....!!!
چون من و بردر دوقولوم بچه هاي آخر بوديم خيلي كم اجازه بازي بهمون ميدادند....فقط هم خونه سازي....!!!!
تقريبا" 2 سال بعد يه سگا گرفتند كه ما هم از فنچ بودن در اومده بوديم و بيشتر سونيك و تاز ماني و شينو بي بازي ميكرديم.....
3 سال بعد هم كه نوبت رسيد به ps one كه واقعا" در اون موقع لذت بخش بود....مخصوصا" mgs1 كه فكر كنم 7/8 باري تمومش كردم.....هنوز هم 120 تا از بازي هاش مونده رو دستم اما كنسولشو فروختم.
4 سال بعدش هم ps2 گرفتيم كه بازيهاش حرف نداشت و اون هم فروختم....!!! اما 100 تا از بازيهاشو به عنوان ياد بود نگه داشتم.....تا 3 ماه پيش هم كه x360 و ps3 رو با هم گرفتم.....
ps2 رو هم از همشون بيشتر دوست دارم......:20:
خوب ما هم نظر بدیم ::31:
==========================
1371 در سن 5 سالگی
Atari 2600
از نسل دوم کنسول ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Atari_2600
هم سنم کم بود هم چیزی حالیمون نبود و معروف ترین بازیش که یادمه همون river raid بود :31:
که چقدر ما کل انداختیم سرش :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://en.wikipedia.org/wiki/River_Raid
================================================== ==============
1373 در سن 7 سالگی
nintendo famicom
که باندل ژاپنی همون NES بود
از نسل سوم کنسول ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_Entertainment_System
که خدا چقدر ما بااین بازی کردیم
چقدر دسته خراب کردیم به خصوص سر بازی TARZAN
=============================================
1374 در سن 8 سالگی
sega genesis
از نسل چهارم کنسول ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Mega_Drive
خاطراتی که من با این کنسول دارم فراموش نشدنیه
بازی های مثل سری :
Street of the rage
Sonic
Mortal Kombat
و ...
و تک بازی های فوق العاده ای همچون:
Comix
Moon walker
Tiny Toon
و ....
که هنوزم emulator این کنسول با حدودا 574 بازی به صورت smd تو pc دارم و گاهی بازی میکنم
=============================================
سال 1377 در سن 11 سالگی
Sony Playstation
از نسل پنجم کنسول ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation
موفقیت های این کنسول رو همه میدونن
بهترین دوران gaming من هم با همین کنسول بود که تحول این صنعت رو رقم زد
با اون سیستم cd-rom و اون گرافیک و اون صدا و اون کنترل و اون library عظیم از اون همه بازیه بزرگ و شاهکار که اکثرشون همین الان با شماره های جدیدش ملت سرگرم هستن من نزدیک به 320 بازی موقع فروش این کنسول داشتم که بهترین بازی که روش انجام دادم و هیچ وقت یادم نمیره silent hill بود اونم ساعت 1 شب
=======================================
1380 در سن 14 سالگی
همزمان با اومدن نسل ششم کنسول ها
ما اومدیم سر وقت pc
===========================================
1383 در سن 17 سالگی
Sony Playstation 2 Slim
از نسل ششم کنسول ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_2
دیگه نخریدن Playstation 2 اجتناب ناپذیر شده بود با اون همه عنوان مخوف و گرافیک بالا و انحصاری
موقع فروش حدودا 330 تا بازی داشتم
=======================
1387 در سن 21 سالگی
Microsoft Xbox 360
از نسل هفتم کنسول ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
که واقعا مساوی است با زندگی
البته از اخر 87 سیستم رو هم برای compare و supportive بودن ارتقا دادم
================================================== =
1388 در سن 22 سالگی
Sony Playstation 3 Slim
از نسل هفتم کنسول ها
البته به صورت اشتراکی و صرف انجام معدود بازی های انحصاری :31:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3
============
اینم بود قصه 18 ساله ما :31:
من داستانم زیاد طولانی نیست :دی
اولین کنسولم میشه گفت کامپیوتر بود
در سن 4 سالگی
از اونا که فکر کنم اسم پردازندشون 386 بود یا یه همچین چیزی
بازی زیاد داشتم رو ولی بهترین بازی که اونموقع خیلی باهاش حال میکردم Prince of Persia بود
بعد دیگه اون کامپیوتر قدیمی شد و برای بازی به فکر یه سگا افتادیم کلاس پنجم بودم که برام خریدن البته اونموقع PS1 هم بود ولی از اونجایی که پدر اینجانب واقعا با بازی کردن با کنسول ها مخالفه همین سگا رو هم با 1000 بدبختی گرفتم :دی
بعدش یه PC گرفتم
بعدش دوباره این PC قدیمی و کند حساب میشد این PC جدید تر رو گرفتم
و دوباره بعدش وقتی دیدم که پول خرج کردن برای بالا بردن مشخصات کامپیوتر پول حروم کردنه و از اونجایی که دوستم همش تعریف 360 رو میکرد و میگفت که لذت بازی کردن با کنسول چیز دیگه ای هست و واقعا هم همینطوره حدود 3 ماه پیش 360 گرفتم و واقعا راضیم دیگه خیلی از دردسر هارو ندارم
اولین کنسولم اتاری بود
اولیش اتاری بود
سگا رو خیلی دوست دارم
داستان من کمی عجیبه...
انگار از وقتی به دنیا اومدم و خودم رو شناختم، زندگیم با بازی و کنسول گره خورده بود..
یادش به خیر.. اول از همه با اتاری بود؛ رفته بودیم خونه ی همسایه روبروییمون اتاری داشتن با هم این بازیه سفینه که خمیر دندون پرتاب میکرد رو بازی کردیم..بعدش سگا بود که خونه ی خالم همش بازی میکردم ... شورش در شهر ... یادم نمیره.. بعدش tv game بود که از صبح تا شب دستم بود... فقط تتریس بازی میکردم.. کنسول بعدی که میــکرو صداش میکردیم بود که باز هم از صبح تا شب ماریو بازی میکردم ... سیو هم نمیشد کرد از صبح تا شب بازی میکردیم سر مرحله ی آخر گیر میکردیم دوباره از اول ... :31::40:.
بعد هم خوره ی playstation 1 افتاد به جونم؛ گرافیکش داشت دیوانه ام میکرد... بالاخره یه دونه ژاپنی ترو تمیز خریدیم که تا همین چند وقت پیش هم داشتمش که متاسفانه دادمش رفت.. بعد هم Ps2 و الان هم x360....
تو زندگیم تقریبا با تمام کنسول ها کار کردم و میتونم بگم بهترینش کنسول ps1 هست؛ من خاطرات زیادی با این کنسول دارم...
چقدر زود میگذره این عمر لعنتی...
هی.. خوب شد نگاهی به گذشته انداختیم:20:
اولین کنسولی که داشتم ... micro genius بود 12 سال پیش یعنی 4-5 سالگی چه عشقی میکردیم با قارچ خور:31:
دومیش کنسول طلایی ps1 بود 8 سال پیش خریدمش
تو فوتبالش یه رقیب داشتم اونم داییم بود
یادمه یه بار از ساعت 10 شب تا 6 صبح فرداش با داییم soccer می زدیم:31:
سومیش pc بود. 6.5 -7 سال پیش خریدمش
اولاش زیاد باهاش بازی نمیکردم ولی از 4-5 سال پیش شروع کردیم به خوردن بازی های pc .الان هم یه pc اورکلاک شده دارم که 99 درصد بازیهارو روی کیفیت high میاره.
و
اخریش ..
از وفتی خریدمش بهم میگن معتاد بازی شدی:20:
psp رو یه سال پیش خریدم
از سال پیش تا حالا تقریبا 100 تا بازی رو تموم کردم:31:
.................................................. .............................................
.................................................. .............................................
هیچ موقع خاطرات ps1 رو فراموش نمیکنم..
اینم console story ما..
موفق باشید
من اولین کنسولی که داشتم آتاری بود، ولی قبل از اون با نسل اول کنسول ها هم بازی کردم(البته این دومی واسه پسر عموم بود. 24 یا 23 سال پیش، یادش بخیر یاد م....ن افتادم، داغ دلم تاز شد.)
الانم یه 11 سالی هست پی سی دارم.
10 سالی میشه که فقط با فوتبال های کونامی حال می کنم.
ضمنا تا حالا ps3 , xbox رو از نزدیک ندیدم.
تنها کنســـول من : MicroSoft XBOX 360 خرداد گذشته!
در کنارش هم PC از سنین بچگی (3-4 سالگی!)...خاطرات مبهمی از بازی های تحت DOC و ویندوز 3.1 و اینها هم دارم! ... ادامه اش فیفا 97 یادمه با بازی های شبیه سازی شده سگا (SMD) ... مکس پین ... Call Of Duty ... تا ایکس.باکس!
تو فکر یه PS3 هستم برای آنلاین بازی کردن!
اولين كنسول من دستگاه حرفه اي آتاري دستي بود همون پرتابل ها كلي حال ميداد 14 سال پيش
يكي دو سال بعد ميكرو با قارچ خور خريدم
بعدش سگا مورتال كمبات - فوتبال گزارشگر دار سونيك و................
بعدش كامپيوتر مكس پين 1 جنگهاي صليبي 9 سال پيش بود خيلي حال داد
بعدش سوني زياد بازي نميكردم مگه 99 يا مزرعه داران
در حال حاضر يك كامپيوتر با گرافيك 1 gb 4560 ati
و يك ps3 كه فعلا بدليل كسر بودجه فقط فيفا 09 با چند تا دمو
من اولين كنسولي كه خريدم آتاري بود ... كاش الان هم داشتم خيلي قشنگ بود
بعد سگا ، بعدش Ps1
الان هم Xbox360 دارم كه عاشقشم البته اونم عاشقمه :40: