با سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید چطور وارد منو مخفی سامسونگ
مدل LE32B650 شویم با تشکر:20:
Printable View
با سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید چطور وارد منو مخفی سامسونگ
مدل LE32B650 شویم با تشکر:20:
منو مخفي تلويزيونهاي سامسونگ به پنج روش زير است و شما بايد تست کنيد که کدوم مدل به تلويزيون شما ميخوره
بايد دقت کنيد که خيلي سريع اين کليدها رو فشار دهيد در غير اين صورت منو ظاهر نميشود :
مدل اول : ( Standby - Display - P.std - Mute - Power On )
مدل دوم : ( Standby - P.std - Help - Sleep - Power On )
مدل سوم : ( Picture Off - Sleep - P.std - Mute - Picture On )
مدل چهارم : ( Standby - P.std - Menu - Sleep - Power On )
مدل پنجم : ( Standby - Display - Menu - Mute - Power On )
ضمنا عملکرد از سمت چپ به راست است
مهمترينش كه براي سري 5 هست را يادت رفت بگي
info + menu + mute + power
از چپ به راست
این منو شامل چه چیزهایی هست و چه کمکی می کند ؟
سری 6 چطوریه؟
مدل های قدیمی تر چی ؟(غیر ال سی دی) مثل پلانو
LED ها هم به همین شکل هستند؟؟
ولي دوستان اگر با اين منو آشنايي نداريد بهتره كه وارد نشيد!
چون در صورت تغييرات اشتباه به تلويزيونتون آسيب ميرسه!
مدل 570 رو ميشه يه كاري كرد تا پورت يو اس بيش فعال شه/
سلام شهاب جان .نقل قول:
INFO , MENU , MUTE ,POWER ON
از چپ به راست .
مخلصیم .
[SERI 6 CHEJOORIYE?
هیچ کسی کد مخفی سری 6 رو نمی دونه ؟
خودم پیدا کردم تو فرومای خارجی بدون یک ریال نمی دونم چرا تو همه فرومای ایرونی واسه اسن کد ساده پول می خوان!
من واسه مدل b650 تست کردم.
1) Press ---> INFO-MENU-MUTE-POWER to access SERVICE MENU
2) Press return 10 secs, select OK, B650 carries out internal diagnosis and produces a report.
3) Press Exit 10 secs, select OK, B650 resets all settings to default values (caution TV has to be re tuned)
دوستان لطفا اگر اطلاعات کافی ندارید وارد منوی مخفی نشید بخصوص قسمت ADC/WB که توی قسمت آپشن هست. اگر تنظیمات این منو به هم بریزه خیلی باید دردسر بکشید تا بتونید درستش کنید
با سلام به دوستان
من یه تلویزیون سامسونگ LCD 40 D550 از بانه خریدم اما متاسفانه کانالهای دیجیتال آن فعال نیست کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری میشه وارد منوی مخفی آن شد و آنرا فعال کرد
2 تا پست بالاتر دوستان توضیح دادند.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6337976&postcount=13
سلام برای سری 3 سامسونگ هم میشه دیجیتالشو فعال کرد؟اگه میشه چه جوریه ؟
خیلی ممنون میشم از راهنمای تون
سلام من ال ای دی سامسونک مدل 40d6920 دارم از طریق usbفیلم نکاه میکنم ولی زیر نویسهای sub و idx را نشان نمیده چکار کنم در ضمن زیر نویس با مرمت srt را نشام میده ممنون
تلویزیونهای سامسونگ زیرنویس با فرمت sub idx را نشان نمیدهد.
راه حلی هم نداره!
سلام .سامسونک مدلی که گفتی فقط srt ساپورت میکنه نه فرمت دیکری شاید در اینده برنامش از طریق قسمت اپ دیت بشه و در ضمن الان سخت افزار ال سی دی تغیر نمیکنه اکر بکنه جزیی فقط رقابت بین گمپانیها نرم افزاری شده نه سخت افزاری و اینجانب بعد از 30 سال کار تعمیرات به همه دوستان پیشنهاد میگنم بهیچ عنوان در قسمت adjustment یا منوی مخفی نرن و فراموش کنن چون بهیچ عنوان شرکت سامسونک کره به شرکت سام سرویس و هیچ یک از خدمات اطلاعات تعمیرات یا جی تک کردن یا فلاش کردن ندادن فقط اکر ای سی فلش بی جی ای نباشد میتوان از روی یک فلش سالم ان را توسط اداپتور مخصوص فلاش کرد ممنون عطایینقل قول:
ua40d6000
مالزی
سه بعدی نمیشه
رنگش سبز شده
می خوام ریست فکتوریش کنم ولی جالبه نمیشه
منو اصلیشو می خوام اگه کسی برام بذاره
حالت استندبای چیه؟
چطوری باید این کارو کرد
samsung 21 inch D420
سلام میدونم اینجا نباید بپرسم اما ...
یا زحمت بکشید توضیح بدید با این کد مخفی چه کارهایی میشه کرد ؟
یا یه تاپیک معرفی کنید تا مطالبشو بخونیم ...
من می خوام lcd ya led سامسونگ بخرم ...
با توجه به امکاناتی که میشه با استفاده از کد مخفی انجام داد تصمیم گیری کنم ..
ممنون میشم جواب بدید ...
دوست عزیر منوی مخفی برای استفاده کاربران نیست و برای سرویس کاران هست. اگر شما تلویزیون خود را از نمایندگی سامسونگ بخرید با دستکاری توی منوی مخفی چیزی گیرتون نمیاد و در صورت خرابی ممکنه باعث باطل شدن گارانتی هم بشه. منوی مخفی رو بیشتر افرادی استفاده می کنند که تلویزیونشون ساخت ایران نیست و می خوان گیرنده دیجیتالشو فعال کنند و زبان فارسی را به آن اضافه کنند که این کار برای سامسونگ های مونتاژ داخل نیاز نیست.نقل قول:
تاپیک اختصاصی منوی مخفی اینجا هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افرادی بدون اطلاع از عواقب احتمالی توی منوی مخفی وارد شده و دستکاری کردند و باعث شده هزینه هنگفتی برای تعویض برد اصلی تلویزیونشون رو دستشون بذاره.
من یه ال ای دی 46 مدل d8000 از بانه گرفتم. با روشهای دوستان وارد منو مخفی میشم ولی در گزینه آپشن لوکال ست کمرنگ و غیرفعاله. خواهشن هر کی میدونه بگه که چطوری میتونم فعالش کنم. ممنون میشم
قبلا با نرم افزار میشد منوی مخفی رو Unlock کرد ولی الان فقط باید با ریموت دست ساز این کار امکانپذیره:نقل قول:
سلام دوستان من اشتباها وارد این منو شدم ADC/WB الان رنگ تلویزیونم کاملا بهم ریخته تو رو خدا کسی اگه میدونه کمک کنه که درستش کنم مرسی
دوست عزیز به این تایپیک برونقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
من یک سامسونگ 40ES6950 دارم برای تنظیمات اینترنت وارد منوی مخفی شدم و یک سری آیتم های دیگر را به هم ریختم مثل TYPE” and “FRONT COLOR حالا تلویزیون غیر قابل استفاده شده کسی هست راهنمایی کنه.
ممنون میشم:n03::n03::n03:
دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک بروید
با سلام خدمت دوستان گرامی
من چند روز پیش برای فعال کردن اینترنت TV به منوی مخفی رفتم به هوای اینکه ریست همه تنظیمات را به حالت اول بر می گردونه یک سری تغییرات دادم از جمله TYPE و FRONT COLOR حالا تصویر ترکیده و کاملا به هم ریخته حتی رفتم یک مدل مشابه هم پیدا کردم از منوی مخفیش عکس گرفتم و طبق اون تنظیم کردم و لی متاسفانه درست نشد.
1- آیا راه حلی برای حل این مشکل دارید؟
2- برای منوی مخفی نیز ریست کلی وجود داره؟
مدل TV هست SAMSUN UA40ES6950 که همون UA40ES6200 هست
ممنون می شم راهنمای کنید
با سلام خدمت دوستان
چه جوری بدون پورت USB کانال یابی دیجیتال در ال سی دی سامسونگ مدل LR32R71B را فعال کنم ؟ آخه پورت USB نداره!!؟؟ خواهش می کنم هرچه سریعتر هرکدام از دوستان می دونن جواب بدن؟
با تشکر پیشاپیش
با سلام خدمت دوستان
چه جوری بدون پورت USB کانال یابی دیجیتال در ال سی دی سامسونگ مدل LR32R71B را فعال کنم ؟ آخه پورت USB نداره!!؟؟ خواهش می کنم هرچه سریعتر هرکدام از دوستان می دونن جواب بدن؟
با تشکر پیشاپیش
سلام برای فعال کردن دیجیتالsamsung LCD 40 C 585 راهنمایی کنید لطفاً...تشکر میکنم
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما دیجیتال ندارد که بشود فعالش کرد
دوست عزیزنقل قول:
مطمئن هستید که مدل تلویزیونتان را درست نوشتید. چون من همچین مدلی را هیچ کجا ودر هیچ سایتی پیدا نکردم
با سلام من با وارد شدن به منو مخفی تلویزیون ال سی دی سامسونگ مدل la32a450c جهت فعال کردن تصویر در تصویر که متاسفانه به اشتباه بقیه گزینه ها رو تغیر دادام الان هم تصویر برعکس شده (که باید تلویزیون رو برعکس کنم ) هم کانال ویدیو غیر فعال شده از دوستان تقاضا میکنم در صورت امکان تنظیمات اولیه منو مخفی را به ادرس ایمیلم ارسال کنن خواهشآ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
از تمامی منوی مخفی عکس بگیرید و به ایمیلم ارسال کنید تا ببینم چگونه می شود راهنمایی تان کنم چون باید ببینم که آن گزینه هایی که مد نظرم است در منوی مخفی شما کجاست
سلام چجوري زبان فارسي و ديجيتال ال اي دي 46 اينج سري شش مدل اف رو فعال كنم
ua46f6400
روي كنترلش هم اينفو نداره
دوست عزیزنقل قول:
کاشکی عکس از کنترول می گذاشتی ولی این غیرممکن است که آن دکمه را نداشته باشد. ولی در هر صورت می توانی از کنترول های تلویزیونهای 2012 هم استفاده کنید در عملکرد فرقی با هم ندارند.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.