دوستان ای نظرسنجی برای انتخاب بهترین موتور بازی سازی است امیدوارم با شرکت در اون نتیجه ی خوبی بگیریم:20:
Printable View
دوستان ای نظرسنجی برای انتخاب بهترین موتور بازی سازی است امیدوارم با شرکت در اون نتیجه ی خوبی بگیریم:20:
پسر خوش فكر هر موتوري براي يك كاري خوبه اصلا نميشه مقايصه كرد
براي مثال خودتو بكش با Unreal يا unity نمي توني mario دو بعدي رو بسازي
برای ساخت بازی دو بعدی همان طور که احسان جان گفتند با unreal نمیشه ماریو ساخت عقیده من برای انتخاب موتور
ساخت بازی های دوبعدی =گیم میکر -Torgue Game Builder
ساخت بازی های سه بعدی به صورت یه نفره=3d game studio -Quest 3d - Untiy 3D
ساخت بازی های سه بعدی به صورت چند نفره و نوع بازی تجاری = UNREAL GAME ENGINE-Cry Engine
بهترین وجود نداره !! باید دید هر کس با کدوم موتور راحت تره و برای چه کاری می خواد.
پس Cry Engine کو؟
به نظرم Unity بهترین انجینه ...
البته تو نظر سنجی موتور ShiVa نیست ... اونم خیلی جالب بود.
این دو موتور بهترین موتورایی بودن که دیدم.
ولی Unity رو به ShiVa ترجیح میدم چون ShiVa سیستم فوق العاده ای میخواد.:20:
درسته نمیشه ماریو ساخت ولی اگر شما توجه کرده باشید ، امروز عصر عصرگرافیک و سه بعدی هست و روز به روز تکنولوژی داره پیشرفت میکنه ، چه طور انتظار دارید ، مردم هنوز بازی های دو بعدی و پیش پا افتاده رو بخرند !! بنابراین برای پیشرفت کشور ما هم باید به روز باشیم...نقل قول:
با تشکر از نظرات خوبتون:31::31::31:
درسته عصر عصر بازی های سه بعدیه اما دوست عزیز فکر نکن بازی های دو بعدی هیچ چذابیتی ندارند به نظر من شما گیم استدیو کار کن هم C++ خوب میشه . برای کمک هم تونی از خودم یا دوستان بپرسی در خدمتیم:31:
مثلا همین World Of Go یکی از بهترین بازیهایی بود که بازی کردم در صورتی که دو بعدی بود !
بازم یک حرف تکراری زده شد که چی دوست عزیز فرمودن که بازی های 2 بعدی طرفدار نداره و توهین به علاقه مندان این سبک کردن.
من خودم هم ماس افکت 2 رو با high بازی می کنم از اون طرف کنارش مکس و مداد جادویی رو هم بازی می کنم دلیل نمی شه که بسته به حس و حال گیم داره....
مثلا بازی های آقای مهدی فنانی که من خیلی باهاش حال کردم مثل سرزمین رویا و خط من
كاملا موافقمنقل قول:
بازم یک حرف تکراری زده شد که چی دوست عزیز فرمودن که بازی های 2 بعدی طرفدار نداره و توهین به علاقه مندان این سبک کردن.
من خودم هم ماس افکت 2 رو با high بازی می کنم از اون طرف کنارش مکس و مداد جادویی رو هم بازی می کنم دلیل نمی شه که بسته به حس و حال گیم داره....
بنظرم بهتیم انجین اونیه که بتونی باش کار کنی ، اونی که بزور بهش کار کنی کلیم کلافه بشی ، بازیسازی باید آدمو آروم کنه :دی
نه در به در این سایت اون سایت !
ولی بنظرم همون گیم استدیو واسه شروع خوبه ×
نه خوب بهترين انجين اونيه كه بتوني ازش خروجي رو كه دوست داري بگيري
خب منم منظورم همینه دیگه !!!
بتونی یه کار خفن در بیاری باش ، انجینم اذیتت نکنه .
دوستان بهترین انجینی که آدم اذیت نکنه !!!برای شروع فقط گیم میکر
اما درباره گیم استدیو زیادی آسون نیست ؟! و منبع باگه که آدم کلافه می کنه:31:
کی میگه با یونیتی نمیشه بازی 2 بعدی ساخت.میشه.خوب هم میشه.حتما یه سرچ بزنید و ببینید که اکثر بازیهای ساخته شده با یونیتی 2 بعدی هستن.
در مورد موتور هم اول باید سبک کارت رو مشخص کنی و توانایی های خودت و گروهت و بودجه و.... در نظر بگیری و بعد ابزار رو انتخاب کنی.و خیلی چیزهایه دیگه که الان وقتشو ندارم تایپ کنم.
موفق باشی.اما اینو بگم که از فکر A7 بیا بیرون.اصلا به درد نمی خوره.ساختار قدیمی داره و بیشتر programming oriented هست و باید تعداد برنامه نویس بالایی در گروه باشه و اخرش هم اونی که می خوای نمیشه.
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
در ضمن َA7 واسه شروع هم خوب نیست.البته این نظر منه.من حتی لایسنس این موتور رو هم خریداری کردم!!!!!
کاملا موافقم یه انجین خوب باید باعث خلاقیت بشه نه اینکه خلاقیت رو از آدم بگیره!!!!نقل قول:
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
بنده از شما یه سوال داشتم تا حالا چندتا بازیه دوبعدی خریدی؟؟ (نه اینکه دانلود کرده باشی)نقل قول:
من جند بازی دو بعدی خریدم همسایه های شیطانی ( دو بعدی بود!!!!) و چند بازی دیگه اسمشون تو ذهنم نیست بعد کی گفته A7 بدر نمی خوره شاید قدرت گرافیکی UNITY نداشته باشه بعد شما برو WILKPEDIA نگاه کن اکثر انجین زبون شون C++ هست و خیلی کم از آنها
vb.net و delphi زبون شون هست! به نظرمن همین ساختار باعث شدن انجین شده
و احسان جان اگرچه quest با سیستم کانال کشی خودش از اشکال های نحوی جلوگیری می کنه اما برنامه نویسی سختره کرده و رفع اشکال های نحوی که سخت نیست!
اصلا این حرفت رو قبول ندارم !!!:41:نقل قول:
حالا اونی که اومده GTA IV رو ساخته واسه من و تو چه فرقی کرده که داریم DVD رایتیش رو میخریم ؟!
اون که هیچ سودی نمیکنه از فروش بازیش تو ایران .
ببین اصلا بذار یه چیزی بگم ، بازی سازی رو بخاطر پول نرو دنبالش ، چون هیچی نمیشی !
بخاطر عشقت به هنر برو دنبالش !:40:
درضمن به هنرمندای 2بعدی کار هم بی احترامی نکن که ناراحت میشم ها !!! :13:
کاملا با امیر جان موافقم اگه بفمن تو ایران چطوری حقشون ضایع میشه سکته می کنن:31:
بازی سازی برات آب و نون نمی شه!:31:
هنرمندزیادی تو بازی 2 بعدی فعالیت می کنه مثل مهدی فنایی و محمد شباهنگ که کارشون واقعا خوبه
مثل اینکه اینجا من شدم ضایع کننده ی حقوق دوبعدی سازها من اصلا چنین قصدی نداشتم .نقل قول:
ضمنا اگر من به خاطر پول میخواستم بازی ساز شوم که خودم رو اینقدر به دردسر نمی انداختم که بازی سازی یاد بگیرم چون خودتون هم میدونید که یکی از چیزهایی که تو ایران درآمد کمی داره بازی سازیه پس بخاطر پول نیست:41:
نه داداش من تو ايران پول ساز ترين شغل اول بازي سازي بعد سينما بعديشو نميدونمنقل قول:
مثل اینکه اینجا من شدم ضایع کننده ی حقوق دوبعدی سازها من اصلا چنین قصدی نداشتم .
ضمنا اگر من به خاطر پول میخواستم بازی ساز شوم که خودم رو اینقدر به دردسر نمی انداختم که بازی سازی یاد بگیرم چون خودتون هم میدونید که یکی از چیزهایی که تو ایران درآمد کمی داره بازی سازیه پس بخاطر پول نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما كار فرما هاي ايراني چون فقط پول در اوردن براشون مهمه نه كيفيت بازي براي همين بازي ها خيلي تخ.. ساخته ميشن
یعنی به نظر شما پول سازترین کار تو ایران بازی سازیه اما مدیریت گروههای بازی ساز مشکل داره . ولی من خیلی از بازی سازها رو میشناسم که از کم درآمدی گله مندند.نقل قول:
من خودم بازي سازم اگه وسط كار جا نميزدم ( بنا به دلايل شخصي ) بعد از يك ماه كار 14 مليون من فقط در مياوردم بگذريم كه خود شركت بازي ساز بالاي 800 مليون در مياورد
ببینبد شرکت هنرهای پویا که یکی از بهترینها تو ایرانه به خاطر ساخت بازیه شمشیر نادر فقط 350میلیون تومان درآمد داشت که میشه حدود20هزار تا فروخته تازه اگر ما به این شرکتها هم برسیم ، حساب کنید چه مقدار به یک عضو این گروه میرسه؟؟نقل قول:
خيلي ساده اي ............نقل قول:
ببینبد شرکت هنرهای پویا که یکی از بهترینها تو ایرانه به خاطر ساخت بازیه شمشیر نادر فقط 350میلیون تومان درآمد داشت که میشه حدود20هزار تا فروخته تازه اگر ما به این شرکتها هم برسیم ، حساب کنید چه مقدار به یک عضو این گروه میرسه؟؟
جا داره تا گرگاي مملكتو بشناسي
بعد شمشير نادر بنظرت بازي خفني بود كه ميگي يكي از بهترين
امیر رضا جان ، تو هدفت رو بذار روی نهایت کیفیت و ....
هیچوقتم خودت ( فعلا بدرد تو نمیخوره ، واسه ماهایی که داریم کار میکنیم ) رو به کم قانع نکن که میشی مثل آقای......!!! ( ریش قشنگ :دی --> راهنماییش بود :دی :دی )
تو درست کار کن ، ببین چجووری پول در میاری !
شمشیر نادر واقعا پیشرفت خوبی بود ! اما یکم گرون بود! و فقط 5 نصب کردنش خیلی ذوق می زد البته حقم دارند
آخه من به غیر از اون رو که به بازار بیاد رو ندیدم ، اگر بازی هایی هم هست که بهتر از شمشیر نادر و نظایر اون هاست پس چرا به بازار نمی یاد؟؟؟نقل قول:
اولش يه پشت كلفت .....
دومش يه همايت كلفت از يه پشت كلفت تر ....
شمشير نادر به اين دليل خوب اسم در كرد كه پشتش .... بود
تا جايي كه اطلاع دارم 800 مليون تومن فقط كانون پرورشي فكري كودكان ازش اين بازي خريد تو بازار حد اعقل 1 ميليارد فروش كرده باشه نزديكه 200 مليونم حمايت گرفته ( به خاطر پشت كلفت ) و ........
احسان جان این بازی تو داستان و گیم پلی و گرافیک اول شد ولی تو زمینه کودکان رتبه ای نیاورد
اصلا هرچي شما ميگي
يعني انقدر حرف من نا مفهوم بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دارم ريسك ميكنم اين اطلاعاتو بهتون ميدم سرتون بي كلاه نمونه اونوقت شما ......
هرجور دوس داري باور كن اما به پشت گرم بازم دقت كن .....
واقعا من از اینا اطلاع نداشتم فقط اطلاعاتم از مجله ها و... بود:18::18:نقل قول:
احسان جان میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
کدوم شرکت بازی سازی این قدر درامد داشته؟:18:
ممنون.
خداییش UE 3 یه چیز دیگس.اما جای Cry engin 2 خالیه.
ببخشید یادم رفتcry engin 2 رو بذارمنقل قول:
حالا گرفتم احسان جون می گم گرافیکشم زیاد شاخ نبود (مثل بازی های سال 2004 ubisoft ( راستش نخریدمش به خاطر قیمت بالاش
احسان جان اشتباه می کنی عزیز. تو ویژه نامه دنیای بازی نوشته بود که اونها تنها از بنیاد ملی حمایت گرفتند که اونم فکر نکنم بیشتر از 50 میلیون باشه.نقل قول:
اولش يه پشت كلفت .....
دومش يه همايت كلفت از يه پشت كلفت تر ....
شمشير نادر به اين دليل خوب اسم در كرد كه پشتش .... بود
تا جايي كه اطلاع دارم 800 مليون تومن فقط كانون پرورشي فكري كودكان ازش اين بازي خريد تو بازار حد اعقل 1 ميليارد فروش كرده باشه نزديكه 200 مليونم حمايت گرفته ( به خاطر پشت كلفت ) و .......
کاملا درستهنقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]