سلام
میشه یه توضیحی درباره اش بدین؟
Printable View
سلام
میشه یه توضیحی درباره اش بدین؟
همون پراید هاشبگه با به اصطلاح اپشن!!!
فرمون هیدرولیک و abs و ....!! ( اپشن دیگه ای به ذهنم نرسید)
اهان راستی سپر عقبشم عوض کردن و اسمشم شده مروارید
مي شه يه دونه عكس از اين ماشين بگذاريد تا ببينيم؟
مي شه تصاوير زيادي از اين ماشين بگذاريد و در سايت سايپا همچين ماشيني وجود ندارد.
به نظر من اصلا دنبالش نرو چون ارزش نداره ( وقت خودتو تلف كردي )
تو نمایشگاه شیراز اینطور که مسئولش میگفت محدوده قیمتش از 8 میلیون تا 8.5 هست.به نظر ماشین جالبی میاد، استقبال خوبی ازش شد.
مانیتور داره رو پشت سریاش ؟
نخیرنقل قول:
فقط پراید ساده هست و از اینجور چیزا نداره
این رینگ و سر اگزوز و ... هم که میبینین موقع خرید ، ماشین از اینا نداره و کاملا ساده هست
فکر کنم اگرم داشته باشه اینقدر پراید کوچیکه که سرنشینا بخوان تو مانیتور نگاه کنن چشم درد بگیرننقل قول:
چه مسخره بازیه که آپشن های اضافی مثل رینگ اسپرت، سیستم تصویری،سراگزوز اسپرت و... رو برای نمایشگاه میذارن
میخوان با این کارشون چیو ثابت کنن؟!
مردمو بیشتر خر کنن تا ماشینو بخرن؟اینا واقعا فکر میکنن گوشای ملت درازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تازه آپشناش هم غیر فابریکه و کاملا واضحه که خودشون گذاشتن
واقعا که براشون متاسفم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی شما هم به این توجه کردین؟
کاری ندارم که این آپنا روش هست یا نه(که مطمئنم نیست)
اما میخوام بدونم این چیزی که عکس نشون میده واقعیه
یعنی تو پراید 111 پشت سری صندلی عقب گذاشتن؟
/اپشن منظورتون هست دیگه؟نقل قول:
نخیر
اگه به عکس های اول نگاه کنید که پراید 111 ساده هست متوجه میشه که پشت سری های کوتاه و ساده داره که متصل به صندلی هستن :46:
آره منظورم همونه:31:نقل قول:
/اپشن منظورتون هست دیگه؟
ای نامردا:2:نقل قول:
نخیر
اگه به عکس های اول نگاه کنید که پراید 111 ساده هست متوجه میشه که پشت سری های کوتاه و ساده داره که متصل به صندلی هستن :46:
حداقل این یکی رو میذاشتن روش مگه این چقدر هزینه میبره؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
آقا توروخدا عكس اين ناقص الخلقه رو نزاريد !!! وقتي ميبينمش مجبورم كفاره بدم !!!!
مگه يادت نيست ايرانخودرو هم وقتي رانا رو رونمايي كرد چه ضبطي گذاشته بود روش ؟؟؟
اينا هم تبليغاته !!!
راست میگه مگه این چیزا چقدر خرج برمیداره واسشون که زورشون میاد بذارن ؟!؟! نهایتا 10 هزار تومنم نمیشه ( موقع ساخت )
خصیصا
مرده شور همشونو ببرن با این فرغوناشون ( دور از جون فرغون :31:)
دوستان عزیز،من قبول دارم که این ماشینا در برابر تولیدات روز دنیا هیچ حرفی برای گفتن ندارند ولی اون طوری که مسئولش میگفت آپشن هایی مثل فرمان هیدرولیک،ترمز ABC ،رینگ آلومینیومی،رنگ متالیک و چیزایی که تو عکس میبینید رو این ماشین هست و قیمتش هم بیشتر از 8.5 نیست، با این اوصاف که طرف میگفت خوب می ارزه، ولی هممون میدونیم که این حرفها همش کشکه.
بله اگه این امکانات را بهش اضافه میکردن وقیمتش هم از 5/8 بالاتر نمیرفت واقعا نسبت به مدل قبلیش ارزش خریدداشت.
ولی حیف که نه این اپشناروداره ونه بااین قیمت ارزه میشه.:2:
الان همه جای دنیا خودرو ارزون شده با این بحران اقتصادی
اینجا ماشین تولید میکنن که تولیدش تو کره منقرض شده
پراید ورداشتن سانروف گذاشتن مانیتور و abs و هیدرولیک گذاشتن خوب که چی؟؟
این ماشین امنیت نداره واقعا نداره
فقط فقط تو شهر با سرعت 80 تا میخوره همین اونم تازه زیاده واسش
خدا آخر و عاقبت مارو به خیر کنه
ماشین های به روز و آخرین تکنولوژی دنیا رو فقط باید عکساشو دید
بابا سانروف داره ای ول!!!!!!!!!!!!!!:18:اینا که اول روش میزارن به عنوان اپشن یعنی میشه سفارش داد یعنی هنوز نمیدونین!!!
خجالت نميكشن حد اقل اون جلو داشبورد و بقل دراشو مثل 141 ميزدن يه قيافه پيدا كنه حالم به هم مبخوره از اون جلو داشبورد پرايد
بدنش ايراد داره كلا يعني واقآ نمي فهمن كه به اين بدنه اون چراغ نميخوره اون خط هاي كه رو بدنه گزاشتن خيلي زشت شده
موندم چرا اسم اينو نكردن مرواريد خودرو ملي از اين كارا اخه خيلي ميكنن :31:
هشت میلیونو نیم کجا بود؟ آمارشو داشتم هاچبک صفر به نه و نیم هم تا یکی دو ماه پیش رسیده بود!!!!!!هاچبک اطلسی خودم :40:8/700 مشتری داشت...شما قیمت این مراورید خانومو بالای 9 حساب کنید تازه شاید به 10 برسه.....
تنها با فرمون هیدرولیک میدادن 8/350 اونوقت یدستس به سرو گوشش کشیدن بیان 150 هزار تومن روش بذارن؟
هاچبک اطلسی شما به این خاطر گرون مشتری داشته که چند ساله دیگه تولید نمیشه و هواخواه خودشو داره.نقل قول:
الان هم سایپا چون دیده مشتری داره برداشته اینو زده حالا اسمشو به دلایلی عوض کرده و مده حدود 8/5.
امروز تو یه نمایندگی گفت دیگه ثبت نام نمیشه چون تقاضا زیاد بوده.
واسه همین هم است که الان داره گرون میده وگرنه همون 7/5 بیشتر نمی ارزه. البته وقتی تعدادش زیادتر شد کم کم میاد رو قیمت خودش وای میایسته.
شما هم اگه اهل فروش هستی بفروشش که تا چند ماه دیگه سایپاخیابونا را پر از این ماشین میکنه و کلاس کاریش میافته.
ماشینه شهری خوبیه نسبتا...برای تهران شلوغ مخصوصا همه دنبال ماشین جموجور سبک کم استهلاکن اینم که تازگی داره حتی اگه زشتم باشه مردم میخرند....
100%خیلی خاهان داره مخصوصا جوونا-عرضه بشه قیمتش افت میکنه
این که ماشین جدیدی نیست که شما اینقدر ازش تعریف میکنیننقل قول:
پرایده دیگه
بعدش قیمت کدوم محصول ایرانخودرو و سایپا گرون شده و بعد ارزون شده؟
داخل بازار رو نمیگم
فروش نمایندگی منظورم هست
خیلیهاشون. نه اینکه ارزون بشن. بلکه قیمت کاذبشون اومده پایین. مثل روآ وقتی اول بار تولید شد و ...نقل قول:
اه اه
لااقل شیشه های عقبشو برقی میکردند دیگه!!!!
خودش چیه که اپشن دارش میخوان بکنن!
اینجوریا هم نیستنقل قول:
قیمتش با هیدرولیک و رنگ غیر متالیک : 8450000
با فرمان هیدرولیک و رنگ متالیک : 8600000
آخه دیروز یکی ثبت نام کردم
هیدرولیک و رنگ نوک مدادی
abs دار هم داشتند؟نقل قول:
گفتند معلوم نیستنقل قول:
و باید تا خرداد که دعوت نامش میاد صبر کنی اونجا مشخص میشه که چی داره
اگه هم نخواستی پولتو پس میده با سودش
یا میتونی با یه مدل دیگه عوض کنی خلاصه تا شهریور که خودرو بیاد
این یعنی چی موقعی که ماشین رو نمایی میشه یه سوپر اسپرت به تمام معناست ، ولی اونی که دست مشتری میرسه از پیکان هم بدتره ...
رینگ اسپرت ، سراگزوز ، ضبط سی دی با مانیتور سر صندلی !
اینا رو میذارن که بگن سایپا هم میتونه مثل مرسدس و بی ام و از این چیزا نصب کنه...
ولی دوست نداره کاری کنه که اونا نا امید بشن.
رفیق من هفته پیش ثبت نام کردمنقل قول:
اما گفت نه هیدرولیک هستش نه abs
گفت چون ماشین لیزینگی خریدین
گفت ولی آخر خرداد که دعوت نامش اومد معلوم میشه که امکان داره این ماشین هرو با فرمون هیدرولیک و ترمز abs هم بصورت لیزینگی بدن که پولش میاد روش
ما 3.5 اول دادیم گفتن 2 تومن وام میدیم اگه 2 تومن وام رو نخواستین قبل خرداد خودتون 2 تومن رو ریختین 1 مرداد ماشین رو میتونین تحویل بگیرین
وگرنه 20 شهریور تا 25 شهریور
واسه رنگ هیدولیک هم 180 تومن باید اضافه داد
از نزدیک که دیدم ماشین قشنگیه مخصوصاً از بغل یا عقبش را خوب فیس لیفت شده.چطوره که 141 دیگه هیدرولیک نمیذاره.یعنی ABS و هیدورلیک با هم اصلاً نمیزنه!! کپسول گاز را هم نمیذار
بعد چطوره که 111 را میگی هم ABS هم هیدرولیک؟ نه اشتباه میکنی همچین چیزی توی نمایندگی نگفت
اگه قرار به انتخاب شد یوقت به حرف آدمای سر تا پا بیسواد که میگن هیدرولیک بهتره نکنی.حالم بهم میخوره از مردمانی که نمیفهمند ABS یک معجزه ی تمام عیار.چقدر جونهایی که نجات داده
[/COLOR]اونم با ترمزهای فاجعه ای که پراید داره و 90 درصد علت تصادفای پراید سیستم ترمز فاجعشه.فقط ABS میتونه جبران این فاجعه باشه و بس
به چند نفر نادون که سنی هم ازشون رفته بود موقع ثبت نام نمایندگی برخوردم که میگفتن هیدورلیک خوبتره از ABS :18:
وقتی واسشون توضیح دادم ABS چیه تازه دوزاریشون افتاد چقدر ابله بودن و خبر نداشتن:2:[COLOR="Silver"]
آقا چرا توهین میکنی به کسایی که به جای ABS هیدرولیک رو انتخاب میکنن؟نقل قول:
من شخصا هیدرولیک رو ترجیح میدم:13:
ای بی اس پراید معلوم نیست چی از اب در بیاد شاید خدای نکرده بدتر باشه .....باید 20سال پیش که اومد تو ایران کره ازمایش میکرد روش!50ساله خارج ای بی اس دارند اینا به زور تازه تعداد محدودی میزارن!!
در ضمن گفته میشه فقط 2 چرخ پراید مجهز به ای بی اس هست اینو اکثر مهندسها میگن
132دوگانه بهتره با این وضع بنزین...
دادشای گلم چرا در مورد این ماشین های ایرانی بحث میکنن.
اینجا ایرانه بیشتر از این نباید ازشون توقع داشته باشید.
مردم شدن مسخره ی اینا:تا حالا چند نمونه پراید زدن؟:31:
هر سال میان چراغاشو عوض میکنن با یه اسم دیگه.
کجای دنیا دیدید که یه ماشینی با 50 تا اسم و نمونه ی مختلف((منظورم چراغاشه)) باشه؟
ولی به نظر من 132 قشنگتره.اگه از گوشه نگاه کنید متوجه میشید.
من خودم 132 دارم ولی فک کنم بدنشو از سطل اشغالی حلبی خا درست کرد.
اگه با سرعت 20 تا یه موتور یا ماشین بزنه به گلگیر جلو متوجه میشید.
حالا این 111 هم همینجوریه:41:
ABS روی دو چرخ نیست که چی مگی؟؟ مگه دوچرخس؟!!نقل قول:
ABS دو شکل داره: دو کاناله و 4 کاناله
دو کاناله اکثراً روی کامیناست و روی محور چرخهای عقب و جلو عمل میکنه.ماشینای سواری هر چرخ حسگر مستقل داره و 4 کاناله است.اون به اصطلاح مهندسایی که ازشان نقل قول کردی توی گاری سازی افغانستان مشغول کارند؟:13:
سیستم ترمز ای بی اِس ABS یکی ازبهترین راهها برای ایمن ساختن ترمز وسایل نقلیه موتوری با سیستمهای ترمز هیدرولیک است.ترمز ای بی اس دستگاهی الکترونیکی است که در هنگام ترمزگیری با کنترل فشار (قطع و وصل کردن فشار) هیدرولیک در کسری از ثانیه ارتباط لِنت را با دیسک یا کاسه برقرار و قطع میکند. تکرار سریع و مداوم این عمل باعث از میان رفتن حالت بلوکه کردن یا قفل کردن ترمزها میشود.
سیستم ترمز مجهز بهای بی اس قادر است وضعیت ایمنتری را برای خودرو ایجاد کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترمز ای بی اس بر روی موتورسیکلت
کاهش خط ترمز، افزایش پایداری خودرو در جادههای لغزنده، افزایش کنترل فرمان، کاهش اثر شرایط متفاوت جاده روی لاستیکها، کاهش مقدار لرزش لاستیک و سیستم تعلیق در ترمز و پایداری خودرو در جادههای ناهمگن به هنگام ترمز شدید از فواید این سیستم است.
اهمیت این گونه ترمزها بیشتر در سطوح خیس و لغزنده یا ترمزگیری در سرعتهای بالا بیشتر نمایان میشود. در این گونه موارد راننده از کنترل کامل روی وسائل نقلیه خود برخوردار است. در خودروهایی که فاقد ترمز ABS میباشند وقتی راننده پای خود را روی پدال ترمز بطور ناگهانی فشار دهد در صورتی که جاده لغزنده باشد، خودرو تعادل خود را از دست خواهد داد اما سیستم ترمز ABS این نقص را برطرف کرده و اجازه قفل شدن کامل به چرخ را نمیدهد.
این سیستم باعث میشود که خودرو هم تعادل خود را از دست ندهد و هم سریعتر ترمز کند و بایستد.
نکته منفی در مورد ترمزهای ای بی اس صدای نسبتا شدید آنها در هنگام ترمزگیری روی سطوح بسیار لغزندهاست.
در شرایط بحرانی (مواجه شدن با موانع) فورا پدال کلاچ را گرفته و با تمام نیرو به طور مداوم روی پدال ترمز فشار دهید. در این زمان ای بی اس شروع به کار کرده و راننده قادر خواهد بود خودروی خود را در مسیر دلخواه هدایت کرده و از برخورد با موانع جلوگیری کند.
اجزای سیستم ترمز ABS:
واحد کنترل الکترونیکی یا ECU، واحد کنترل هیدرولیکی یا HCU، پمپ، سیلندر اصلی، سلونوئیدها، انبارها اکومولاتورها، سنسورهای سرعت، سایر تجهیزات ورودی واحد، کنترل الکترونیک.