دیگه نمیشه تو جیمیل ثبت نام کرد چون یه شماره تلفن میخواد . کسی میدونه چطوری میشه بدون شماره تلفن ثبت نام کرد؟
Printable View
دیگه نمیشه تو جیمیل ثبت نام کرد چون یه شماره تلفن میخواد . کسی میدونه چطوری میشه بدون شماره تلفن ثبت نام کرد؟
من هرکاری کردم نشد!نقل قول:
مشکلی نداره .راحت میشه ساخت
شما از کدوم قسمت ثبت نام می کنی؟
اصلا شماره تلفن نمی خواد
اگه مشکلی نباشه که بیخودی تاپیک نمیزد. گوگل جدیدا این کارو کرده و مثل سابق نمیزاره فله ای ثبت نام کنی.نقل قول:
این لینک صفحه ثبت نام جیمیل:
کد:http://mail.google.com/mail/signup
بعد از پر کردن فرم ثبت نام یک شماره تلفن می خواد که Verification Code رو به اون شماره بفرسته.
چون گوگل به ایرانیها لطف زیادی داره شمارشونو قبول نمی کنه. حالا باید چی کار کرد؟
تو اس ام اسی که میفرسته غیر از اون کد اطلاعات ثبت نام هم فرستاده میشه؟
بازم میگم مشکلی ندارهنقل قول:
اینم یه جیمیل برای شما که میگی نمیشه ساخت:
king.p30world@gmail.com
پسورد:
aaapppooo
موفق باشید
بذارین تا مشکلتونو حل کنم.
اگه با آیپی ایرانی(یعنی بدون چیز پی ان و چیزتز شکن و ...) وارد بشین چنین چیزایی ازتون نمی حواد.:31:
از من شماره نمی خواد هرکاری می کنم ثبت نام نمی کنه!
همه رو درست می زنم وقتی می خواد بره صفحه ی بعدی دوباره می یاد صفحه ی اول!!!!:41:
مشکل من که با جواب aminsm حل شد. من با ADSL وصل میشدم. از چیز شکنی هم استفاده نمیکنم. و این صفحه برام میومد. الان که امین این حرفو زدو با dial up وصل شدم و دوباره امتحان کردم. اینبار بدون دردسر ثبت نام شد.
در ضمن من IP هر دو تا رو با سایت ip2location.com چک کردم. هر دوتاشو تو ایران نشون میده.
من الان با چیز شکن هم که رفتم باز چیزی شبیه این نیومد ! شاید دارن تست میکنند و رندم میاد !
ای لعنت به جمیل
نمیدونم مشکل از کجاست جمیل یا ...
هر طرف هست لعنت بهش
1 ساعته Redirecting میزنه هیچی نمیشه
اههههههههه
ای پروردگار....
چرا یک مدت اینجوری شده؟!!
بیکارین ایمیل به این راحتی و بی دردسری رو ول میکنین میچسبین به گوگل شاسکول؟..........با همین ایمیل حال کنین تا کمتر حرص بخورین
نقل قول:
این بامبول گوگله .مثل اینکه به ما ایرانی ها بیش از حد لطف داره .من یه ماهه امتحان میکنم ولی اصلا نمیشه ثبت نام کرد.
به بامبول هایی که گوگل سر ایرانی ها درمیاره توجه کنید:
1-بعضی مواقع اصلا لینک ثبت نام رو نمیده
2-اگه بده ممکنه بگه فقط میتونی با ادرس ایمیل قبلی یه حساب درست کنی
3-اگه اینو نگه ممکنه دوباره همون صفحه ثبت نام رو بیاره .
4-اگه اینو قبول کردبا خواستن شماره تلفن جلوی ثبت نام ایرانی ها رو میگیره
برای بعضی ها ممکنه اجازه بده که نمیدونم دلیلش چیه ولی برای بعضی اصلا امکان ثبت نام نیست .خیلی از ماها هم به جیمیل نیاز داریم دوستان هرکس راه حلشو پیدا کرد به بقیه اعلام کنه
گوگل ما ایرانی ها رو ادم حساب نمیکنه وما رو تحریم میکنه چطوره ماهم گوگل رو تحریم کنیم .
خب اگر اینجوری می خواد بکنه می تونه جلوی بلاگر گوگل ویو و هزارن خدمات دیگرش رو بگیره!
چرا فقط رو جیمیل این کار رو کرده؟!
نقل قول:
فقط جیمیل نیست اینطوری جلوی همشون رو گرفته
نه دیگه!نقل قول:
فقط جیمیل نیست اینطوری جلوی همشون رو گرفته
الان فقط جلوی جیمیل رو گرفته!
الان چكار كنم نياز به جي ميل دارم
من امتحان کردم مشکلی نیست.از یه جایه دیگه امتحان کن مثلا کافی نت یا خونه دوستی آشنایی بعد برگرد از کامپیوتر خودت رمزش رو عوض کننقل قول:
ممنون با مرورگر خود گوگول امتحان كردم شد
یعنی مشکل از ip هست؟!نقل قول:
من امتحان کردم مشکلی نیست.از یه جایه دیگه امتحان کن مثلا کافی نت یا خونه دوستی آشنایی بعد برگرد از کامپیوتر خودت رمزش رو عوض کن
راستش من متوجه نشدو چرا شما به مشکل برخوردید اول گفتید شماره تلفن میخواد ولی اگر کشور را ایران بگذارید این مشکل نخواهد بود شاید شما درست توضیح ندادید شاید من متوجه نشده در هر حال وقتی تونستم یه ایمیل ثبت کنم نشون میده شما از روی کامپیتر شخصیت نمیتونی اینکارو بکنی حالا یا مشکل مرورگر یا isp یا هرچی.پس به۸تره فعلا اینجوری حلش کنی تا بعد ببینی مشکل چی بودهنقل قول:
جيميل مشكلي نداره واسه من كه. داره مثه هميشه كار ميكنه!!
حالا شما مگه هر روز میخوای اکانت بسازی ؟! خوب یه بار ساختی تموم شد رفت ! ایمیل به این قدرتمندی رو داره رایگان در اختیارت قرار میده !
بعد دوستان میگن چون ما رو تحریم کرده باید تحریمش کنیم ! واقعا فکر میکنی اگه ایرانی ها از گوگل استفاده نکنن انقدر گوگل به مشکل میخوره ؟!!!
اون مشکل شماره تلفن هم اگه شما کشور رو USA نزنی و به همین نزدیکی های خودمون مثل قطر قناعت کنی پیش نمیاد
آخه می دونی چیه؟!
من می زنم رو ثبت نام ایمیل که ثبت نام شد مشخصات کامل شد می زنم رو گزینه ی آخر بعدش دوباره ی صفحه ی ثبت نان می یاد!
ارور نمیده؟ مثلا بگه کد امنیتی رو اشتباه زدی؟نقل قول:
چون گوگل مشکلی نداره ، کوکی ها رو حدف کن و دوباره تست کن ،، با یه مرورگر دیگه هم تست کن
جیمیل که واسه من هیچ مشکلی نداره الان :دی
یعنی مشکل از کوکی هست؟
من با ie هم امتحان کردم!
بازم شند!
چیکار کنم؟
چجوری کوکی ها رو پاک کنم؟!
منم مشکلی ندارم می خواهید شما مشخصات کاربری تون رو برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید تا براتون یک ID بسازه بعد شما پسوردش رو عوض کنید.
نقل قول:
از کجا معلوم ID رو برنداره برای خودش؟
مواظب باشید .
من که نیازی فعلا به جیمیل ندارم!نقل قول:
از کجا معلوم ID رو برنداره برای خودش؟
دوستانی که تو پی سی هستن اهل این حرفا نیستن :دی
دزد که نیستم برادر:31: نمی خوای بده یکی دیگه بسازهنقل قول:
من همین الان یک اکانت ساختم بدون هیچ مشکلی!!!
چرا اتفاقأ... چه با پ -ر-و-ک-س-ی و چه بدون اون؛ در هر دو حالت شماره موبایل میخواد.
بهتره به جای پاک کردن یا بازی کردن با صورت مسئله، به فکر حل این مشکل باشید.
سلام
منم چند روزه ميخوام بسازم نميشه؟؟؟؟؟
با هيتلر شكن با چيز پي ان با ... و بدون همگي چك كردم نشد
همش ميگه وريافاي كن ولي اين قضيه طبق گفته خودش رندمه
كه از شانس من ظاهرا همش بايد بخوره به مننقل قول:
We sometimes require verification to help protect our users from spam or abuse.
نقل قول:
دوست عزیز قصد توهین نداشستم. منظورم این بود که دوستان به کاربر تازه وارد و ناشناس اعتماد نکنن که اون موقع پشیمونی فایده نداره
یک سرویس ایمیل مسخره که مبتنی بر بقیه سرویس ها بنا شده ارزش داره که اینقدر صفحات تاپیک بالا بره
شما از لینکی که معرفی میکنم ثبت نام کنید و این رو بدونید واسه هیچ کس هیچ چیز محدود نیست
در زمینه صحت و سلامت لینک ثبت نام به عهده خوتون و قصد من گذر از همه ی محدودیت هاست
لذت ببرید :کد:http://lru.ir/684
این سایت که فقط Url رو کوتاه میکنه. در ضمن مشکل ثبت نام در گوگل هنوز وجود داره و هنوز شماره موبایل میخواد.نقل قول:
به فکر حل مشکل شماره موبایل باشید.
هشدار:از این ادرس استفاده نکنیدنقل قول:
یکی واسطه میشه برای من یه اکانت جی میل درست کنه؟ البته حتمأ باید امین و راز دار باشه!! نام یوزر رو باید خودم انتخاب کنم.
به آقای [DrXoX] گفتم یه اکانت برام بساز اما جوابی ندادن.