میخواستم بدونم قیمتش چنده و کاراییش برا کارای معمولی خوبه یا نه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
Printable View
میخواستم بدونم قیمتش چنده و کاراییش برا کارای معمولی خوبه یا نه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
نقل قول:
به شما این مدل رو پیشنهاد میکنم که از هر لحاظ عالیست:
CW-14F
2.2 2MB 800
4GB DDR3
320GB
Geforce GT230M
14.1 LED
DVD-RW
7
2.5
1 Toman
این مدل در چهار رنگ عرضه میشه و کارت گرافیک بسیار خوبی داره.
دوست عزیز میشه بگی فرق اینی که نوشتی با اونی که من نوشتم چیهنقل قول:
اگه منظورت cw -14 هست
اون قیمتش 1 تومن نیست فکر کنم بیشتره
مطمنی ؟؟!
راستی میشه بگی اصلا این راحت گیر میاد یا نه
(خواهشا راهنمایی کنید):41:
منم با اجازه یه سوال داشتم
هفته ی دیگه دارم میرم بگیرم
اول می خواستم nw 130j بگیرم اما حالا بین asus F81SE و cw-13 گیر کردم، شما کدوم رو پیشنهاد می کنین؟ (از نظر کیفیت قطعات هم اگه ممکنه راهنمایی کنین، یکی از دوستام یه ضربه ی آروم زد وسط کیبورد لپتاپ fw ش، 2 ماه رفت تو کما!!!!!! :دی)
نقل قول:
asus رو رفتم دیدم
امکاناتش نسبت به قیمتش زیاد خفن نبود
به نظر cw نسبت به قیمتش با امکاناتش خیلی بهتره
(گرفتی به مام بگو حتما)
دوستان خواهشا سوالاتتون رو فقط در یک تاپیک مطرح کنید.
پاسخ سوالات شما را در تاپیک های دیگر داده ام.
تفاوت CW13 و CW14 رو در تاپیک دیگر پاسخ دادم
.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=374947
تفاوت اصلی مدل 3 و 14 در کارت گرافیک هست ! به مشخصات بیشتر توجه کنید.
قیمت هم دارین؟ (asus رو میگم)نقل قول:
نقل قول:
تو سایتا دوروور 1200 تا 1300 زده بود
که معمولانم درست نیستن
نظرت دربارهی همون cw 14fx چیه؟
به شخصه cw 14 رو ترجیح میدم به asus,نقل قول:
نظرت دربارهی همون cw 14fx چیه؟
اگه خریدی درباره قیمتش و کاراییش وگارانتیش به ما بگو
البته یه فرق دیگه که تو cw 13 و 14 من دیدم دور هارد 13 7200 بود و مال 14 5200نقل قول:
خوب البته به کارت گرافیکش میارزه...
خوبه، قیمتی که من ازش داشتم 1 و 100 بود و حالا که دیدم 1 تومنه فکر کنم بهترین گزینه باشه
البته باید قیمت دقیق ایسوز رو هم گیر بیارم، چون من کارم با cpu زیاده و cpu ایسوزه خیلی سرتره و از نظر گرافیک هم تقریبا" یکی هستن، در کل اگه بیشتر از 1 و 100 باشه همون cw 14 رو می گیرم، انشاا... :دی
فقط من هنوز یه چیزو نفهمیدم، این trackpad ه cw مولتی تاچ هست یا نه؟ (تو مشخصاتش نوشته هست اما تو چند تا سایت خوندم نیست!)
من خيلي تحقيق كردم اگه كانفيگ مشابه تو خريد CW شك نكن
من ديروز ديگه زدم به سيم آخر بين اين همه مدل رفتم CW 16 FG خريدم :31:
عجب!نقل قول:
کیفیت بدنش خوبه؟ این قسمت trackpad ش مولتی تاچ هست یا معمولیه؟
چند گرفتی؟
خوب با اجازه ی دوستان امروز یک عدد خریداری شد!
مشکی :x
عجب باتریی داره! 85% بود که برای اینکه خالیش کنم مجبور شدم باهاش 2.30 کار کنم، در حالی که hp dv6 داداشم در کل 2.5 بزور نگه می داره!
خوب تقریبا" گرم هم نمی کنه!
درضمن این trackpad هم بلاخره فهمیدم که مولتی تاچ هست :دی
فقط اینکه زود لک میشه!
asus هم "هیچ" جا گیر نیاوردم!
فقط یه سوال: این فایل های ریکاوری رو اومدم با خود ویندوز رو dvd بزنم، 6 تای اولش که 4.1 گیگ بود رو ویندوز نتونست روی یک dvd بزنه و آخراش فول دیسک داد! با نرم افزاری مثل nero یا ... رایت بزنم حله؟
و سوال دیگه اینکه برای پارتیشن بندی از پارتیشن مجیک استفاده کنم؟ مشکلی نداره؟ محدود نیست هر کار خواستم می تونم بکنم؟ :دی
و سوال آخر اینکه این dvd های ریکاوری با ghost گرفته شده، تاحالا باهاش کار نکرده بودم، چجوریاست؟ اگه یه روز خواستم ریکاوری کنم چه به سر پارتیشن های جدید خواهد آمد؟
ممنون
نقل قول:
ای ول
چقدر خریدی؟؟؟
14 یا 13؟
گارانتیش چیه؟
14
980 بی گارانتی میداد، گارانتیش هم گارانتی شرکتی (مال خودشون) بود، اول نمی خواستم با گارانتی بگیرم ولی همینجوری گفتم حالا بی خیال! 30 تومن هم بابت گارانتی اومد روش
cw 14fxB گرفتم
مشکل داغ کردن نداره؟نقل قول:
از این نظر (لاقل نسبت به لپتاپ داداشم که از سری dv6 اچ پی هست) خیلی کمتر داغ می کنه، البته خروجی اصلی هواش هم کنارش هست که خیلی خوبه اما خوب زیرش هم خیلی سوراخ سوراخه!
دوست عزيز مباركه . اين مدل ريموت كنترل هم داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
فقط HP ها دارند.
درسته، ریموت نداره، کلا" از نظر مولتی مدیا خیلی از hp ها پایین تره، چه کیفیت صدا چه بلندی صدا
و کلیدی (نه مستقیم و نه فرعی) برای play/pause نداره
اما به طور مثال من بعد از چند ساعت کار کردن با trackpad فلزی hp تا چند روز سر انگشتم بی حسّه! اما این خیلی راحت تره!
اشتباه مي كني دوست عزيز !نقل قول:
اسوس و دل رو هم ديدم كه ريموت كنترل داره . حتي يكي از دوستام سوني سري n داره كه اونم ريموت داره !!!!
نقل قول:
ببخشید شما رشتتون چیه؟
مهندسی برق؟ برای چه کارایی از این نوت بوک استفاده می کنید؟
من خودم رشتم برقه و میخوام یه نوت بوک بخرم و بین این همه برند و ومدل های مختلف سر گیجه
گرفتم آدم نمی دونه چی باید بخره.
راستش من یه نوت بوکی می خوام که باطریش حد اقل 3.5 الی 4 ساعت کار کنه برای کارای مثل کار کردن با برنامه
های مهندسی برق و در حالت نور کم صفحه زمینه. و همین طور میزان رم هم برام مهمه.
به نظر شما می ارزه همین مدلی که شما خریدن رو بخرم؟
شما خودتون چقدر ازش رازی هستید؟
دوست عزیز شما توو چه رنج قیمتی میخوای؟نقل قول:
نرم افزارای برق هم که اصلا خفن نیستن رو هر سیستمی اجرا میشن
زیاد رم نمیخوان
ولی به نظر من رم 4ddr3 خیلی هم خوبه!
باتریشم که دوستان خیلی تعریف کردن
باتریش حدود 3.5 نگه می داره، کوچیک و جمع و جوره، رزولیشن صفحش هم بالاست! و توی نور هم خوب دیده میشه و مشکلی نداره
رم 4ddr3 واقعا" خوبه، من رشتم نرم افزار هست، بیشتر کارمم برنامه نویسی
در کل من خیلی راضی هستم اما اگه باز باطری بیشتری میخواین میتونید برید سراغ دل که 9 سلولی فراوون دارن مثل سری vostro دل که با همین قیمت (50 100 تومن بیشتر) یکی با کانفیگ خیلی خوبش و باطری 9 سلولی گیر میارین (البته من خودم از vostro بدم میاد!)
دوستان راستی میشه یه توضیح راجع به sleep تو لپتاپ ها بدین، مثلا" وسط install اگه باتری تموم بشه sleep میشه یا hibernate؟ که با روشن کردن مجددش از ادامه میاد...
حالا اگه دستی sleep یا hibernate کنیم (مثلا" وسط install) همینه دیگه؟
راستی دیشب با gparted (از اوبونتو) پارتیشن بندی کردم، حدودا" 3 4 ساعتی طول کشید، ولی خیلی عالی بود، هرکار خواستم باهاش کردم!!! نرم افزار خیلی مطمئنیه! پیشنهاد می کنم امتحان کنین!
من می خوام تا 1 میلیون خرج کنم.
می خوام یه چیز سبک باشه . بشه ببریش دانشگاه. باطری هم برام خیلی مهمه
اين مدل فينگر پرينتر هم داره ؟؟
در اين سري فقط مدل CW 1 BGN فينگر پرينت دارهنقل قول:
قيمتش چنده ؟؟ آمريكاييش گير مياد ؟؟؟؟نقل قول:
من مي خوام سري cw بخرم . برام فينگر پرينت و آمريكايي بودنش خيلي مهمه
نقل قول:
فكر نكنم گير بياري چون من از تو كاتالوگش پيدا كردم مگه اينكه بگي از خارج بيارن
حالا فينگر پرينت چرا اينقدر برات مهمه ؟
من امروز زنگ زدم به يكي از اين نمايندگي ها گفت آمريكايش هم هست . دوست دارم لپ تاپم تمام امكاناتو داشته باشه . چون دانشجو هستم و بايد لپ تاپم همرام باشه دوست ندارم هر كسي به اطلاعاتم دسترسي داشته باشه .به همين دليل فينگر پرينتر برام مهمه .خيلي دوست داشتم كه ريموت كنترل هم داشته باشه كه دوستان ميگن نداره .نقل قول:
منم اول فیتگر پرینت خیلی دوست داشتم ولی "هیچ" فرق با پسورد خود ویندوز نداره و به نظر منم کلا" چیز اضافه ای هست!
مودم دیال آپ هم نداره (البته من adsl دارم و مهم نیست برام)
ّّحالا pezhman جان شما این همه تعریف می کنی یه کمم از ایراداش بگو بدونیم؟؟؟
عجب
خوب پژمان رو فارسی می نوشتی دیگه :دی
می گم دیگه، مودم دیال آپ نداره، فول چینیه! در حال حاظر درایور geforce 250M ش برای لینوکس نیامده، دکمه های play/pause نداره، صداش خیلی کمه
[
خوب
می گم دیگه، مودم دیال آپ نداره، فول چینیه! در حال حاظر درایور geforce 250M ش برای لینوکس نیامده، دکمه های play/pause نداره، صداش خیلی کمه
(در حال حاظر درایور geforce 250M ش برای لینوکس نیامده) یعنی چی؟!!!:18:
الان تقریبا همه چینین مثلا vostro ها تو همین قیمت منظورت از فول چینیه چیه؟
امروز یه چیز دیگه دیدم خوشم اومد
Asus F81Se
اینو دیده بودی قبلا؟
نقل قول:
مودم ديال آپ خيلي وقته رو سري جديد گذاشته نميشه چون منسوخ شده .... مونتاژ چين به خصوص در لپ تاپ دليلي بر بد بودن اون نيست ... يه كم صبر كن مياد :31: ... اين لپ تاپ جز سري مولتي مديا نيست كه بخواد كليد و ريموت داشته باشه ... ولي با كم بودن صداش موافقم :8: