با سلام خدمت دوستان اگر کسی این کتاب رو به صورت الکترونیکی(فایل) داره خیلی خیلی ممنون می شم اگر به من برسونه.چون واقعیتش اینه که امتحان دارم بدجوری نیازش دارم.:19:
Printable View
با سلام خدمت دوستان اگر کسی این کتاب رو به صورت الکترونیکی(فایل) داره خیلی خیلی ممنون می شم اگر به من برسونه.چون واقعیتش اینه که امتحان دارم بدجوری نیازش دارم.:19:
salam
ketebe fogh ra tavanestid peyda konid?
mamnoon misham ettela bedid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
لطفا حل المسائل کتاب شبیه سازی سیستمهای گسسته را برایم ارسال نمائید.
با تشکر
سلام
اگر کسی از دوستان حل المسائل شبیه سازی دکتر محلوجی را داره امکان داره برای من بفرسته؟ ممنون میشم.
salam age kasi hale shabih sazio dare vase manam befreste
(it.usb85@gmail.com)
سلاماگر کسی از دوستان حل المسائل شبیه سازی دکتر محلوجی را داره امکان داره برای من بفرسته؟ ممنون میشم خيلي احتياج دارم
salam, manam be in ketabe halolmasa'ele shabih sazi ehtiaj daram. bekhosus bara tamrinaye fasle 3 ke bayad shabih sazi konim.
[fatemeh383@gmail.com]
حل المسائل و منم ميحوام.اگه داريد لطفا سند كنيد.مزسي.
حل المسائل شبيه سازي_m.moghadam85@gmail.com
نقل قول:لطفا جواب بدین
من هم حل المسائل شبیه سازی سیستم های گسسته پیشامد محلوجی را می خوام .
اگه کسی داشت اطلاع بده
سلام اسم نویسنده کتاب حل التمرین شبیه سازی گسسته پیشامدترجمه محلوجی اسمش چیه؟بگین تا پیدا کنم.arjin64@yahoo.com
سلامآدرس حل التمرین شبیه سازی رو دارم.ولی ترجه فارسی نیست.ادرس ایمیلتون رو بدید تا براتون بفرستم
سلام آدرس ایمیلتون رو بهم بدین تا براتون کتاب رو ارسال کنم.
سلام کتاب رو براتون ایمیل کردم.
سلام ایمیلتون رو بدین تا ارسال کنم.arjin64@yahoo.com
سلام من حل تمرینهای شبیه سازی رو میخوام . خیلی خیلی واجبه . دارید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل کنید.
سلام. من هم این تمرین رو لازم دارم
سلام،
لطفا حل المسائل کتاب شبیهسازی سیستمهای گسسته پیشامد آقای محلوجی رو برای من هم mail کنید.
خیلی بهش نیاز دارم.
مرسی
موفق باشید.
سلام
میشه لطفاً برای منم ارسال کنید
azimifard2000@yahoo.com
با سپاس
سلام دوستان
کتاب و حل المسایل رو برای من هم ارسال نمایید.
با تشکر
salam
man kheili fori hale masaele shabih sazi ro mikham .
lotfan baraye man ham bezarid.
سلام
خسته نباشید تو رو خدا برای من هم ارسال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
سلام ميشه براي منم اين كتابو ايميل كنيد( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگه ممکنه این کتاب(حل تمرین شبیه سازی) رو برای بنده هم ارسال کنید- خیلی فوریه 12تیر89 امتحانشو دارم.خیلی ممنون میشم...
آدرس ایمیل بنده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا واسه منم میل کنید شدید نیاز دارم
سلام
حل المسائل کتاب شبیه سازی سیستمهای گسسته – پیشامد اثر جری بنکس، جان کارسون ترجمه دکتر هاشم محلوجی
این کتاب بصورت فایل PDF و بصورت زبان اصلی (انگلیسی) و در ۶۹ صفحه می باشد و به تمرینات مهم هر فصل کتاب پرداخته است.
حجم:300 کیلوبایت
کد:http://www.4shared.com/file/h5NKz6LG/shabih_sazi.html
ممنون خيلي خوب بود
سلام من براي فردا نياز فوري به كتاب سيستمهاي گسسته پيشامد ترجمه دكتر محلوجي دارمplzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
لطفا به ايميلم ارسالش كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam.bara manam send konid.21/10*/89emtehan daraئ
lotf konin bara manam befrestin
mer30
خب میبینم که همه تو کف یه حل المسائل هستن و پیدا نمیکنن....:31:
بیا اینم لینک
برید حال کنین
کد:http://sanaye.co.cc/index.php/17-industrial/simulation/11-simulationmahlujivahidhazrati?hitcount=0
سلام
کسی اینجا خود کتاب Discrete-Event System Simulation
Jerry Banks
به زبان اصلی رو نداره ؟
ممنون میشم زودتر خبر بدین ، بدجوری لازمش دارم
سلام اگه کتاب حل تمرین شبیه سازی رو دارین برای بنده هم ارسال فرمائید ممنون
axar29@gmail.com
سلام اگر کسی از دوستان حل المسائل شبیه سازی دکتر محلوجی را داره امکان داره برای من بفرسته؟ ممنون میشم خيلي احتياج دارم
be khatere ketabe foqolade mofidetun mamnoon
سلام . هر یک از دوستان که حل المسائل شبیه سازی Discrete-event system simulation ، jerry banks را دارند لطفا برای من بفرستن. Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam
jawabe tamarin shabih sazi systemhaye gosaste pishamad fasl 4 , 3, 2, 5 ,6 ra mikham.farda emtehan daram.
bayad be ostad tahwil bedam.
mamnunam
سلام حل تمرین محلوجی رو میخوام خیلی زود خواهش میکنم
باسلام خدمت مهندسین محترم:46:
منم کتاب الکترونیکی حل المسائل شبیه سازی لازم دارم اگه کسی داره لطف کنید به میل من ارسال کنید
ممنون:11::20:
سسسسسسسسلام
ictkourepaz@yahoo.comبرای منم بفرستین با تشکر