سلام دوستان نازنینم
می شه از سایت خود ماکروسافت واسه ویستا تم گرفت
اصلا واسه ی ویندوز اورجینال به جز اپدیت چه کارای دیگه ای می شه از سایت ماکروسافت انجام داد؟
Printable View
سلام دوستان نازنینم
می شه از سایت خود ماکروسافت واسه ویستا تم گرفت
اصلا واسه ی ویندوز اورجینال به جز اپدیت چه کارای دیگه ای می شه از سایت ماکروسافت انجام داد؟
سلام.نقل قول:
امکان این کار وجود نداره.این تم هایی هم که هست همگی مال شرکت های دیگه هستن.
این آدرس سایت مایکروسافته فارسیه خودتون نگاه کنید:
[HTML]http://www.microsoft.com/Downloads/Search.aspx?Displaylang=Fa[/HTML]
موفق باشید.:11:
پس ویندوز اورجینال فقط به درد اپ دیت می خوره نه چیز دیگه؟
تقریبا بله.:46:
اره دوست عزیز
این ماکروسافت اصلا به کاربراش حال نمی ده برعکس مک
ولی ویندوز من قشنگ آپدیت میشه . تو Lord بودش . جمعا میشه گفت 1500 تومن پولشه . :31: دیگه نه 400 دلار .
1500 هزار منظورته؟
چجوری؟
با ریجستر؟
بله دیگه نه یورو ! :31:
اصلا موقع نصب سریال هم نخواست . کرک هم نکردم . برین Lord 2009 رو بخرین ببینین .
خودش اومد رو انداخت گفت می خوام آپدیت کنم . من هم گفتم خوب حالا که میگی باشه بیا بکن .
بعدش کرد و نوشت : Windows is up to date ....
:31::31::31::31::31::31:نقل قول:
سلام دوستان نازنینم
البته هر چی بیشتر پول بدی بیشتر اش می خوری
و سیستم شما از لحاظ امنیتی خیلی پایین تر از کسایی هست که به صورت قانونی خرید کردن
مثلا بيشتر تا چه حد ؟ از خود مايکروسافت بخريم ؟نقل قول:
ضمنا من از سيستم امنيتي خود سيستم عامل ها استفاده نمي کنم .
توی ادارات بیشتر یعنی فوق العادهنقل قول:
برای کسی که اطلاعات مهمی داره یا شخص برجسته ای هست بیشتر یعنی فوق العاده
ببین سیستم های امنیتی مثل در یه کوزه هستن که نمی زارن چیزی بره توش ولی اگر خود کوزه نشدی داشته باشه چی
از ماکرو سافت ویندوز
از اپل مک رو می شه خرید
بیشتر منظورم قیمت ویندوز بود . نمی دونم دیگه منظورتون از فوق العاده چیه .نقل قول:
ضمنا اون موضوع راجع به کوزه چیه ؟ یه کمی بیشتر توضیح بدین . فکر کنم دارین به من یاد می دین که سیستم امنیتی چیه ؟ :31:
راستی خوب شد گفتین مکینتاش مال اپله و ویندوز مال مایکروسافت . اصلا نمی دونستیم . :20:
منظورم از فوق العاده از لحاظ امنیتی بود یعنی خیلی تاثیر داره از لحاظ امنیتنقل قول:
:31::31::31::31:منظورم از کوزه رایانه هست و منظورم از در کوزه سیستم های امنیتی هست و منظورم از ترک کوزه همون ویندوزای تقلبی هست
حالا اگر خیلی مستعد باشی خم رو هم توضیح می دم:27:
جدی خوب عیب نداره حالا اینم بدون زکات علم اموختن ان است دوست گلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــم:10:
وقتي من ميگم از مايکروسافت بخريم منظورم ويندوزه چون اسم تاپيک هم ويندوز ويستا هست . ويندوز هم مال مايکروسافته . ديگه نمي دونم چه ربطي به اپل و مک داشت .
ضمنا وقتي من ميگم از سيستم امنيتي خود سيستم عامل ( در اين جا يعني ويندوز ) استفاده نمي کنم يعني يدونه Kaspersky نصب کردم و برام هم مهم نيست سيستم امنيتي خود ويندوز در چه حده .
ضمنا در بحث راجع به کوزه اين تيکه چي بود قبلا نوشته بودين ؟
نقل قول:
دوست نازنینم منظورم از اون قسمت این هست که اگر بشه به ویندوز نفوذ کرد حتی Kaspersky شما هم هیچ کارست چون (خشت اول چون نهد معمار کج/ تا ثریا می رود دیوار کج)نقل قول:
Kaspersky مثل در کوزست در حالی که کوزه مشکل داره
خوب از ماکرو سافت نخریم از کجا بخریم (ویندوز رو)
آخه من ميگم تو ايران مگه کسي هست که براي ويستا چند صد هزار تومن پول بده ؟ ( اينو جدي پرسيدم ها ! شما کسي رو سراغ دارين ؟)
1 من و کسای که لپ تاپ داریمنقل قول:
2 ادارات
3 بانک ها
4 کارخونه ها
5 کاربرایی که کارهای حساس و مهم می کنن
6 خیلی ها خیلی ها (فکر کردی این بیلی از کجا پول میاره):27::27::27::27::27:
دوستان دارید از موضوع اصلی تاپیک منحرف میشید...
لطفا اینگونه بحث ها رو در همون تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه بدید....
ممنون.
کرک کنید و آپدیت کنید راحت :
بعد از این کرک کردن راحت آپدیت میشه .کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=58&Title=WinXP%20Activator
2 نکته :
1. اگه فکر کردین که آپدیتای این ویندوزای کرکی با آپدیتای ویندوزای اصل فرق داره و امنیت اون یه چیز دیگست و ... باید بگم زهی خیال باطل ... اگه این شرکتا از این عرضه ها داشتن حال و روز امنیت سیستم ها از این بهتر بود . بیشتر هم تو آمریکا از امنیت کم ویندوز مینالن تا ما که اونا ویندوزاشون اصله . کوزه هم بیربط بود شما یه فایر وال درست نصب کنید حله . اگه دیال آپید که از امنیت حرف نزنید یه آنتی ویروس کارتونو راه میندازه .
2.با آپدیت هم آش دهن سوزی نمیشه ویندوز .
شما دوباره اون کوزه هه رو بخون ( به خاطر همین بیانات بود که از کوزه استفاده کردم )نقل قول:
بله بیشتر تو امریکا از امنیت ویندوز می نالند چون مک دارن و امنیتم یعنی مک
کرک چه واژه ی جالب و پر مفهمومی دوست خوبم
می دونی کار کرک چیه؟
می دونی چطور عمل می کنه؟
می دونی اصلا چرا ساخته شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شرمندتم می شه بحث رو انتقال بدی لطفا
اگرم ندی عیبی نداره چون تایپیک زیاد مهمی نیست و خودم زدمش
با تشکر
پس تقريبا تعداد خيلي معدودي ....نقل قول:
شما و من و کسايي که لپ تاپ دارند پول ويندوز ندادن !!!
ادارات و بانک ها و کارخانه ها به ندرت از ويستا استفاده مي کنن .
در مورد کاربرا هم نمي دونم منظورتون از کاراي حساس و مهم چيه که هي اين کلمات رو تکرار مي کنين .
ضمنا اگه به پست قبلي من رجوع کنين پرسيدم تو ايران !
اره به خاطر همین افراد معدود هست که ماکروسافت و بیلی دارن برشکست می شن :27::27::27:نقل قول:
خوب می گی اونایی که لپ تاپ دارن پول ویندوز ندادن مگه شما رو داس یا لینوکس سیستم رو تحویل گرفتی؟
اگر رو ویندوز تحویل گرفتی بد نیست بدونی برای اون ویندوز پول برداخت می شه در صورت خرید اینترنتی از شرکتا می تونی ببینی ( که اگر بدون ویندوز انتخاب کنی ارزون تر می شه ولی خیلی ها این کار رو نمی کنن چون به صرفه نیست) در غیر این صورت چند تا شرکتم تو ایران بدون ویندوز لپ تاپ هایی رو عرضه می کنن مخصوصا دل که اگر لازم داری بگم
اول بانک ها :بانک ها چون باید ضریب امنییتشون بالا باشه حتما از محصولات اورجینال استفاده می کنن حالا چون ایران از xp اورجینال استفاده می شه دلیل نیست کشور های صنعتی و جهان اول از vista استفاده نکنن
دوم ادارات : اداره ای که به ضریب امنیتش ارزش قایل باشه یا کارای حساس بکنه اطمینان داشته باش مثل گزینه ی 1 عمل می کنه
کارای حساس: مثلا برنامه نویسی به صورت حرفه ای و 1000 تا کار دیگه اخه مگه همه تو pc گیم بازی می کنن که کارشون حساس نباشه:19:
تو ایران چون خیلی از کاربران مثل شما اطلاع ندارن به همین علت نسبت به جاهای دیگه متفاوت هست
این قانون کپی رایتم که دست همه رو باز گذاشته
و اگر روزی من بشنوم که از فلان شرکت انقدر دزدی شد که می شه خیلی واسم طبیعی هست چون امنیت تو ایران یعنی کرک
بله من لپ تاپم رو رو داس گرفتم . ضمنا بله مي دونم اوني که رو لپ تاپش ويندوز هست اورجيناله و پولش هم پرداخت شده . ( ولي شما شخصا پرداخت نکردين ) بحث من اينه که اگه لپ تاپ شما مثل من سيستم عامل نداشت اين همه پول بي زبون مي دادي يه ويستاي به قول شما اورجينال بخري روش نصب کني ؟ هزار بار گفتم بحث من راجع به ايرانه . ايران ايران ايران . حالا شما هي گير ميدين دليل نمي شه کشورهاي صنعتي و جهان اول از ويستا استفاده نکنن .
اگر برای شرکت می گرفتم بله و چون چند تا ویستا گرفته بودم برای لپ تاپمم بلهنقل قول:
در کل به نظرم خرید پک اورجینال ارزش داره
مک و لینوکس اگه به اندازه ویندوز کاربر داشتن و مورد توجه هکر ها بودن هیچی ازشوننمی موند . امنیتشون پوشالیه .
تو امریکا 89 درصد مک دارن سازمان سیا از مک استفاده می کنه خود ماکروسافت چند وقته پیش اون رسوایی عکس های تبلیغاتیش رو به وجود اورد و معلوم شد برای حفظ اطلاعاتشون از مک استفاده می کنن اینا کمننقل قول:
مک رو نمی دونم ولی به امنیت لینوکس ایمان دارم .
خوب لینوکسو ضرب در 100 کن =مکنقل قول:
لطفا 8 دلیل قانع کننده برای بیارید تا از ویندوز ویستا استفاده کنم...
ویستا تا 3 ماه دیگه دورش تموم می شه ولی اگر بخوای می تونم چند تا دلیل واست بیارمنقل قول:
ممنون.منظورتون ویندوز 7 هست؟؟چون من میخواستم سیستمم رو عوض کنم و گفتم...نقل قول:
خوبنقل قول:
1 امنیت (خیلی مهم هست)
2 به روز بودن
3 کارایی بالاتر نسبت به xp &vista
4 هم خوانی با نرم افزار های روز
5 هم خوانی با گیم های روز
6 بهینه سازی سیستم از لحاظ مصرف انرژی بخصوص در لپ تاپ ها
7 زیبایی
8 تکنولوژی جدید
خیلی خیلی هستن من اینا واسم مهم هست و به یادم میاد:11:
منبع لطفاً! البته اگه نمی گی اینجا هم دست از سر ما برنمی داری!:20:نقل قول:
به نظر شما صبر کنه بهتره؟؟چون قراره باهاش قطعات جدیدی بیاد و...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من دوستت دارم ولی یه چیزی :31::31::31::31: من از صبح تا شب پای نتم و 1000 تا سایت روزانه می رم از من انتظار نداشته باش منبع ها رو یادم نگه دارم ولی این رو بدون هیچ وقت رو هوا چیزی نمی گم اگر ندونم می گم نمی دونم مثل همون جریان پسورد و کی بردنقل قول:
ولی خوب این امار کاملا واضح هست نه؟ نکنه شما می گی تو امریکا همه ویندوز دارن یا امار برعکس هستن
اتفاقا من هم صبح تا شب پای نت هستم ولی سعی می کنم اگه جایی حرفی می زنم منبعش رو هم ذکر کنم و از طرف دیگه هم سعی می کنم منابعی که انتخاب می کنم معتبر باشن اگر نه شمایی که صبح تا شب توی نتی بهتر می دونی که توی نت حرف چرت هم زیاد پیدا می شه!نقل قول:
من چون آماری ندارم حرفی نمی زنم اما وقتی شما می گی 89 درصد توی امریکا از مک استفاده می کنن یه کم تعجب آوره!
دوست عزیز فواید ویستا حتی بیشتر از 8 موردی هست که شما خواستین...نقل قول:
بارها و بارها در تاپیک های مختلف مطرح شده..
کافیه خوب سرچ کنید.
موفق باشید.