سلام به دوستان
آقا من میخوام یه ضبط خوب تو مایه های 300 تومان واسه پرایدم بگیرم
چی بگیرم
اگه تا 400 هم رفت اشکال نداره
فقط یه چیز تووپ بگید
Printable View
سلام به دوستان
آقا من میخوام یه ضبط خوب تو مایه های 300 تومان واسه پرایدم بگیرم
چی بگیرم
اگه تا 400 هم رفت اشکال نداره
فقط یه چیز تووپ بگید
خوب چند تا سوال!!
شما فقط هد یونیت میخواین تا 400 تومن یا کلا با اسپیکر و آمپ و هد یونیت بشه 400 تومن؟
یه جفت باند میخواین یا 2 جفت؟
اینارو میپرسم تا فرشاد جان بیاد و با این قیمت حداکثر استفاده رو برای شما بگه!! :دی
امیر جان سوال هد یونیت توضیح میدی من درموردش اطلاعی ندارم
ولی میخوام ببینم با 400 تومان میشه یه سیستم صوتی خوب جمع کرد
چه ساب باشه چه آمپ
و اینکه ضبطش حتما از یو اس بی پشتیبانی کنه
هدیونیت همون پخش هست( به قول معروف ضبط!)
من امروز یه 6050 بستم 200 تومن با نصب
باند هارو نخریدم چون میخوام حتما با آمپ بخرم
قیمت باند ها برام خیلی جابل بود 6975(پایونیر) 120 تومن و jbl 953 رو میداد 95 تومن
از باند کنوود 718 هم خیلی تعریف شنیدم
فکر کنم بشه هدیونیت و 2 تا باند خوب و یه آمپ ببندی که یه خورده راضیت کنه
بقیشو نمیدونم تا 3 - 4 روز دیگه که احتمالا برم برای امپ و باند شایدم رینگ و لاستیک رو انتخاب کردم :دی
امیر جان ماشینت چیه؟
یه 6050 پایونیر با باند کنوود 718 و یه آمپ ببنید چند درمیاد؟
امیر جان ماشینت چیه؟
یه 6050 پایونیر با باند کنوود 718 و یه آمپ ببنید چند درمیاد؟
با نصب 350-370نقل قول:
سلامنقل قول:
ماشین یه پراید هاچ بکه!
واقعا از 6050 راضیم اولین پخشی هست که به دلم میشینه
یه چیز جالب برام پیش اومد امروز!!!
رفتم قیمت 6975 پایونیر و 953 jbl رو از چند جا پرسیدم!
یکی میگفت 6975 125 یکی میگفت 110 یکی برای دوستم بسته بود 100!
از همونی که گفت 125 پرسیدم jbl 953 دارین گفت نه اصلا نمیذاریم چون به درد نمیخوره!!!!!
همونی هم که میگفت 110 تومن jbl رو میداد 95 تومن!
بچه ها منم تا چند مدت ديگه پرايدم مياد خيلي تو كفم يك سيستم صوتي البته بدون ساب(نمي خوام زياد خركي بشه) بندارم كه تا 350 در بياد...
كسي مي دونه با اين مايه بهترين سيستمي كه ميشه بست چيه(پخش-1جفت باند-آمپلي)...
با تشكر حسين....
سلام
یه توصی به دوستانی که میخوان باند 6975 پایونیر ببندند دارم.حواستون باشه قیمت اصلی 135000 تومن هست.(corporation)بقیه قیمتها همه تقلبی هستند.یکی از شگردهاشون اینه که میان قسمت میدرنج و تیوتر رو باز میکنن وجاش متفرقه میبندن و بعد با قیمت بالا آب میکنن.
اگر کسی 6975 اصلی با گارانتی پایونیران خواست به من PM بده تا معرفیش کنم.
ارادتمند حمید
فرشاد سلام
به غیر از 6050 پایونیر تو این مایه ها چه چیز دیگه ای تو این رنج قیمت داریم؟ با همین کیفیت
باند هم همین طور و آمپلی
پخش: پایونیر 5050نقل قول:
باند: کنوود 718 یا jbl 953
آمپ: کنوود 350 وات دوکاناله که مدل دقیقش یادم نیست ولی برای این سیستم خوب جواب میده.
:12:
سلام.نقل قول:
توی این قیمتها شاید 4950 و 5950 هم باشه.
آمپ و باند منوظورت توی چه قیمتی هست؟
اینجا چون به پراید اختصاص داده شد:دی منم سوال هامو اینجا میپرسم
فردا میخوام یه جفت باند رو بخرم و 1 هفته دیگه آمپ رو میخرم :دی
حالا با 150 من چه باندی بخرم؟
محصولات آلپاین رو هم تعریفشو میکنن این بگم من بیس یه خورده برام اهمیت بیشتری داره :دی
سلام دوست من
اگر دنبال بیسی 953 خوب جواب میده.
فرشاد این باند کنوود خوبه
والا ما از هرکسی پرسیدیم گفت 6975 پایونیر بنداز کنوود خوب نیست
بعد
از این تصویری های که پایونیر زده اونا چطوره؟
فرشاد جان ميشه راجب امكانات پخش 5050 يكم توضيح بدي من زياد سر در نميارم(يكم انگار مدلش پايينه البته من زياد از پخش سر در نميارم اين با توجه به سريالش گفتم:31:)نقل قول:
اينو پيدا كردم خودشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اينكه كلن تو باند من خيلي صداي بيس برام مهمه از نظر شما استادان كدوم بهتره آخه اين فروشندها همش تبليغ مال خودشون رو ميكنن:13:......
بچه ها من تصاويري از سه باند زير پيدا كردم نمي دونم خودشون باشن يا نه ولي از دوستان مي خوام يكي مشخصات فني اين سه باند رو كه همه اسمشو ميگن بگه تا انتخاب راحتتر بشه:31:.........
فکر کنم 6975 بهتره (یعنی فکر نمیکنم 6975 بهتره :دی)نقل قول:
ولی خوب اختلاف قیمت وجود داره دیگه
هرکی برفش بیش بامش بیشتر !!(ایراد از ضرب المثل نگیرین خودم جا به جاش کردم)
پست 16-17 رو راهنمايي كنيد بچه ها منتظرم.......
من شنیدم یعنی همینجا برام گفتن که بیس 953 بهتر از 6975 هست (یعنی بیشتره)نقل قول:
6975 هم خیلی تقلبیش بیشتر شده
فکر میکنم اگه بتونی 6975 واقعی رو پیدا کنی اون بهتر جواب بده
البته هردو اینها بدون آمپ چیز زیادی نشون نمیدن
مرسي:11:.نقل قول:
يعني بدون آمپ اصلآ اين باندا رو نزاري بهتره:31:......
ميشه يكم راجب آمپ راهنماييم كني كه مثلآ چه جوري و طبق چه ملاكي يك آمپلي رو براي يك جفت باند انتخاب ميكنن و در اين بين پخش چه قدر موثره:10:.....؟؟؟؟
منم زیاد چیزی نمیدونمنقل قول:
اینو میدونم که هر آمپلی فایر خروجی هایی داره
مثلا 2 - 4 - 6 خروجی و شایدم بیشتر
و هر خروجی برای یک باند استفاده میشه
و اگه از ساب استفاده بشه 2 خروجی برای یک ساب استفاده میشه
آمپ ها قدرت های مختلفی دارن
مثلا من شنیدم هر کدوم از خروجی های آمپ برای 6975 باید 75 وات قدرت داشته باشن تا 6975 خودشو نشون بده (من اینطور شنیدم).
فرشاد همیشه خرید آمپ سوند استریم رو پیشنهاد میده چه 2 کانال چه 4 کانال که برای این باندها کافی هستن شایدم از سرشون زیاد باشه :31:
سلامنقل قول:
اولین ملاک برای انتخاب یک پاور آمپلیفایر مناسب هم خانی امپدانس آن با بلنگوی هست.دوم قدرت خروجی آمپ.البته فعلا به کیفیت ساخت و متریال کاری نداریم.
آمپلیفایرهای خودرو عموما در دوکلاس A/B و ِD (یا همان دیجیتال)ساخته و عرضه میشن.
آمپهای کلاس A/B بیشتر برای بلنگوها استفاده میشن و آمپهای کلاس D نیز برای ساب ووفرها.
اگر مایک جفت بلنگوی با امپدانس 4 اهم داشته باشیم و توان ورودی مثلا 80 وات RMS میتونیم حدودا تا 140 150 وات رو نیز به بلندگو بدیم.البته در این صورت گین آمپ رو زیاد باز نمیکنیم.
در ارتباط با خروجی پخش یا pre out هرچقدر ولتاژ بالاتر باشه بهتره و باعث کم شدن نویز میشه.
ادامه...
پس همیشه یادتون باشه آمپ قویتر به مراتب بهتر از آمپ ضعیف.
یه مثال براتون میزنم.شما باند 6975 رو مستقیم به پخش وصل کنید.صدا رو تا 3/4 اگر بالا ببرید میبینید که کیفیت صدا خراب میشه و اصطلاحا Distorshion بوجود میاد.حلا اونو به یک آمپ دوکانال با ----- بالاگذر(HPF) که هر کانالش 130 وات خروجی بده وصل کنید.(خروجی پخش 2 ولت) گین رو تنظیم میکنیم.
حالا میتونید ولوم پخش رو تا 90-95 درصد باز کنید و از موزیک بدون دیستورت لذت ببرید.
امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم.
نقل قول:مرسي دوست عزيز واقعآ مفيد بود و خيلي بهم كمك كرد:11:........نقل قول:
بچه ها هر كي ميتونه كمك كنه تا اونايي هم كه مثل من كه ناشين يه چيزي ياد بگيرن بشن:31:........نقل قول:
6975 رو که پیشنهاد میکنم اصلا بدون آمپ نبندین.نقل قول:
953 و 718 رو میشه بدون آمپ بست ولی با آمپ خودشون رو بیشتر نشون میدن.
راجع به آمپ هم که آقا حمید همه چی رو گفتن.
فرشاد جان اصولآ بستن يك پخش و آمپلي و يك جفت باند بدون تغيير تاقچه رو پرايد چند در مياد....
راستي اين كابلهاي رابطش چقدر ميشه....
شرمنده مي دونم كه ممكنه هر جا يك قيمتي بدن اما مي خوام بدونم ديگه اگه طرف خيلي هم بي انصاف باشه چقدر در مياد(منظورم دستمزد نصبه).....
پيشاپيش ممنونم.......
کابل رابطی که برای این جواب بده و خوب هم باشه 25 تومنی هست.
در مورد دستمزد هم یکی از دوستان جدیدا همینو بسته بود 25 تومن. ( تخته تاقچه و تخته آمپ رو داشت)
در مورد قیمت ها دقیق خبر ندارم. دوستان اگه کسی میدونه بگه لطفا.
منم گفتم درخاستمو اینجا مطرح کنم.تبدیلی واسه پراید هست که فلش مموری رو بهش وصل کنم بدون نیاز به عوض کردن ضبط؟قیمتش چنده؟
به طور مستقیم که نمیشه.نقل قول:
ولی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه
حقیقتش من شنیدم یه تبدیل هست که شبیه کاست هستش و میره تو ضبط و سرش یه پورت usb هست که فلش به اون وصل میشه.نمیدونم واقعا چنین چیزی هست یا نه
حقیقتش میخاستم n85 بخرم که با fm transmiterاش همینکارو بکنم اما منصرف شدم از خریدش
این fm transmiterها رو هم شنیدم کیفیت خوبی نداره و خیلی صدای هوا توش هست
شایدم همچین چیزی باشه و لی من یکی که تا الان همچین چیزی ندیدمنقل قول:
fm transmiter فکر کنم اگه یه چیز درست و حسابی بخری از این مشکل ها نداشته باشی و خیلی خوب هم برات جواب بده
مثلا من حدود یه هفته پیش توی یه تاکسی تلفنی نشسته بودم که رادیو پخش ماشینش موزیک سنتی پخش میکرد.
من داشتم پیش خودم فکر میکردم که عجب کیفیتی داره رادیو این ماشین انگار داره از روی cd یا چیز دیگه ای میخونه
توی همین حال هوا بودم بودم که به خودم گفتم رادیو 10 دقیقه موسیقی سنتی پخش کرد؟؟؟:18:
اونجا بود که به fm transmiter برخورد کردم
این همه داستان برای این بود که بگم انصافا کیفیتش عالی بود (در حد خودش ) ریموت هم داشت
fm transmiter های موبایل هم به نظرم خیلی به درد نمیخورن
یکی از دوستام n78 (فکر کنم همین مدل هست ) داره که اصلا fm transmiter به درد نمیخوره و نیزش خیلی زیاد هست
ممنون.خب حالا کسی آمار نداره قیمتش چه جوری.تصمیم گرفتم همین fm رو بگیرم.چون به هر ماشینی که بخام وصل میشه .یکبار برای همیشه
دوست خوبم فکر کنم بتونین با 25 تومن یه دونه خوبشو بگیریننقل قول:
ولی از من میشنوین به فکر یه پخش سی دی باشین
خیلی راحته به خدا
تایپیک کجا رفت؟؟!!!!!!!!
فرشاد جان یه پیشنهاد بده
هنوز نگرفتم
من دوتا از این fm... داشتم ، بد نبودند ولی نویز دارند و نمیشه خیلی خوب تنظیم گرد پ، توی ساعات مختلف بو جاهای مختلف ، چون ممکنه فرکانس های دیگه ای هم روش بیافته اذیت می کنه ، هر دوشون چینی بودند ، اولی رو از آشنا گرفتم از همون 25 تومنی ها بهم 17 داد خوب ، بود .
ولی بعد چند مدت سوخت ، نشون تعمیر کار دادم گفت ، چون مستقیم توی جا فندکی بوده موقع استارت زدن ولتاژ زیادی بهش ا.مده ، دومیش هم 9 تومنی خریدم بعدی یه مدتی خودش شکست و پیچ و مهر اش به f رفت .
از من هم میشنونی یه ضبط بگیر که هم رم ، فلش و سی دی یا دی وی دی بخوره . ، با 100 تومن میشه یه مارک نسبتا خوبی خرید
آخه بحث اینه من ممکنه ماشینم رو بخام چند ماه دیگه عوض کنم.واسه همین گفتم fm بگیرم که به همه ماشینها بخوره
آقا یه نفر بیاد یه آمار از ضبط های توووپ بازار رو بده
الان میگن ضبط دی وی دی خور اومده
یه ضب خوب پایونیر که هم یو اس بی و بلوتوث و سی دی و دی وی دی بخوره چه مدلی هست و قیمت چند؟
آقا یه نفر بیاد یه آمار از ضبط های توووپ بازار رو بده
الان میگن ضبط دی وی دی خور اومده
یه ضب خوب پایونیر که هم یو اس بی و بلوتوث و سی دی و دی وی دی بخوره چه مدلی هست و قیمت چند؟