:8:ONLY SAMSUNG MOBILE :8:
Printable View
:8:ONLY SAMSUNG MOBILE :8:
امروز عکس و مشخصات گوشی جدید سامسونگ منتشر شد .
مشخصاتی که تاکنون از این گوشی منتشر شده :
Quad-band در شبکه GSM با پشتیبانی فرکانس 850 / 900 / 1800 / 1900 مگاهرتز صفحه نمایش با وضوح QVGA و قابلیت نمایش 256 هزار رنگ پخش کننده موزیک رادیو FM دوربین 2.0 مگاپیکسل USB و بلوتوث نسخه 2.0 35 مگابایت حافظه داخلی قابلیت ارتقاء حافظه بوسیله کارتهای microSD در اندازه 13.9×48.0×99.9 میلیمترتاریخ معرفی گوشی به احتمال زیاد MWC 2009 در بارسلون .
مخلصیم .
سامسونگ و مدل ارتقاء شده B2700 .
Samsung B2100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکاناتی که تاکنون منتشر شده :
استفاده از تکنولوژی IP57 به منظور استفاده از این گوشی در زیر آب به عمق 1 متر به مدت 30 دقیقه صفحه نمایش 1.77 اینچی با رزولوشن 160×120 پیکسل دوربین 1.3 مگاپیکسل 10 مگابایت حافظه داخلی USB و بلوتوث نسخه 2.0 درگاه miroSD 3G دوربین دوم برای مکالمه تصویریتاریخ معرفی MWC 2009
قیمت احتمالی 120 دلار
مخلصیم .
سلام به همگی .
سایت MobileWhat مجری اصلی کنگره جهانی موبایل ( MWC ) امروز از معرفی گوشی جدید سامسونگ خبر داد .
این سایت با ذکر عبارت Samsung is going to announce its 'biggest release of the year' on February 9th نوشته که سامسونگ در روز 9 فوریه ( چند روز قبل از برگزاری MWC ) از گوشی جدید خودش پرده برداری میکنه .
به گفته این سایت سامسونگ یکی از بهترین ، کاملترین و زیباترین گوشی سال 2009 رو در 9 فوریه به نمایش میذاره .
به نظر شما چی میتونه باشه ؟
اسمارت فون جدید با سیستم عامل Android ؟ یا دوربین 12 مگاپیکسل ؟ یا پاسخی محکم به Apple ؟
بالاخره ماه فوریه ماه معروف کل کل کمپانی هاست و سامسونگ هم مطمئنا از بقیه سرتر خواهد بود...
به نظر من 12 مگاپیکسلی میتونه باشه !!! :دی
سلام به همگی .
به نظر من شاید این گوشی آخرین تکنولوژی رو نداشته باشه :دی .
مثلا شاید سامسونگ یه اینترفیس خیلی زیبا روی گوشیشهاش بخواد بزاره یا شاید گوشی معرفی کنه که با امکانات بالا قیمت پائینی داشته باشه .
به هر حال باید صبر کرد و دید .
مخلصیم .
من که میگم اصلا مهم نیست ..... اصلا مهم نیست که سامسونگ امسال چیزی معرفی بکنه یا نکنه.......!!
شاید گوشی معرفی نکنه ..... شاید سیستم عامل معرفی نکنه ..... شاید اینترفیس معرفی نکنه ........
اصلا اینا مهم نیست ...........
مهم اینه که سامسونگ هم هست....... :دي.
سلام
احتمالا 12 مگا معرفی میشه
ولی من Android میخوااااااااام
Samsung, the world will release the 12MP Cameraphone
the world's first megapixel camera phone in 12 will be next month
سایت کره ائی MoneyToday به نقل از سامسونگ اعلام کرد که سامسونگ اولین گوشی مجهز به دوربین 12 مگاپیکسل رو در MWC معرفی میکنه .
سامسونگ اعلام کرده دوربین گوشی از دوربین گوشیهای 8 مگاپیکسلی کوچکتر و کیفیت تصویر قابل مقایسه با دوربین دیجیتال های 12 تا 14 مگاپیکسلی امروزی هستش .
از امکانات این دوربین چیزی منتشر نشده ولی سامسونگ گفته حتما نسبت به امکانات INNOV8 پیشرفت داشته .
فروش اولین گوشی 12 مگاپیکسلی جهان از مارس امسال شروع میشه .
خب پس تا اینجا معلوم شد 9 فوریه 12 مگاپیکسلی معرفی نمیشه ! خب خدا میدونه 9 فوریه چی میخواد معرفی بشه !
در ضمن همین سایت به صورت نیم نگاهی گفته به احتمال زیاد سامسونگ در MWC امسال 12 مگاپیسکلی و 8 مگاپیکسلی + زوم اپتیکال و فلاش زنون رو در یک روز و یک ساعت معرفی خواهد کرد !!!
منبع : سایت MoneyToday
Translate :
مخلصیم .کد:http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.moneytoday.co.kr%2Fview%2Fmtview.php%3Ftype%3D1%26no%3D2009012914164280054%26outlink%3D1&sl=ko&tl=en&hl=ko&ie=UTF-8
خداکنه 12 مگاپیکسلی باشه تا دیگه حال همرو با این حرکتش بگیره ! حساب کنید همرو حیرت زده کنه با 5 ایکس اپتیکال زوم و فلاش زنون خیلی خیلی قوی در حد بندسلیگا و سیستم عامل ویندوز موبایل 7 یا سیمبین 9.4!
سلام به همگی .
هرچی به MWC نزدیکتر میشیم شایعات هم بیشتر میشه !
دیگه خبر اولین گوشی جهان با دوربین 12 مگاپیکسل و 8 مگاپیکسل + زوم اپتیکال کم کم داره تائید میشه .
امروز سایت telecomskorea سایت رسمی خبرگزاری الکترونیک کره جنوبی هم این خبر رو تائید کرد .
در مورد اولین گوشی دنیا با دوربین 12 مگاپیکسل اطالعات زیادی نیست ولی همین بس که این گوشی سیمبیان نداره .کد:http://www.telecomskorea.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6889&Itemid=2
در مورد اولین گوشی دنیا با دوربین 8 مگاپیکسل + زوم اپتیکال هم در خبرها اومده این گوشی نمونه ارتقاء یافته INNOV8 هستش یعنی سیستم عامل سیمبیان داره .
عکس بالا گوشی INNOV8 هستش که با فتوشاپ اونو به 12 مگاپیکسل تغییر دادن و نشون دهنده این هستش که سامسونگ سیمبیان با دوربین بالا رو حتما در MWC معرفی میکنه .
و اما اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android هم در MWC معرفی میشه .
گوشی دیگه سامسونگ هم تخت نام Samsung Omnia 16GB هم امروز لو رفت که باید دید چه تفاوتی با Omnia قبلی داره .
گوشی بعدی سامسونگ با 2 سیم کارت و نمونه ارتقاء شده D980 هم امروز منتشر شد .
کد:http://www.unwiredview.com/2009/02/02/samsung-to-present-the-worlds-first-12mp-phone-at-mwc-2009/
کد:http://www.electronicpulp.net/2009/02/02/samsung-to-launch-worlds-first-12-megapixel-cameraphone-at-mwc-2009/
کد:http://www.telecomskorea.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6889&Itemid=2
کد:http://74.125.79.100/translate_c?hl=en&sl=auto&tl=en&u=http://www.gsmhelpdesk.nl/read-rss.php%3Fid%3D3588&prev=_t&usg=ALkJrhhSHbrQoyCvaaJ443XZHDd4VwTi7Q
سامسونگ نسخه جدید گوشی Omnia :کد:http://www.phonearena.com/htmls/Well-see-a-12-megapixel-Samsung-at-the-MWC-article-a_3936.html
سامسونگ و اولین گوشی دنیا با دوربین 8 مگاپیکسل و زوم اپتیکال :کد:http://www.unwiredview.com/2009/02/02/samsung-omnia-16gb-samsung-android-phone-and-more-leaks/
سامسونگ با اولین گوشی Android خود :کد:http://www.unwiredview.com/2009/02/02/samsung-omnia-16gb-samsung-android-phone-and-more-leaks/
کد:http://www.unwiredview.com/2009/02/02/samsung-omnia-16gb-samsung-android-phone-and-more-leaks/
و این هم آخرین خبر امروز :کد:http://74.125.79.100/translate_c?hl=en&sl=auto&tl=en&u=http://www.gsmhelpdesk.nl/read-rss.php%3Fid%3D3588&prev=_t&usg=ALkJrhhSHbrQoyCvaaJ443XZHDd4VwTi7Q
سامسونگ و آماده برای تولید گوشی جدید خود با 4 اینچ صفحه نمایش OLED مولتی تاج بزودی !
مخلصیم .
مثه اینکه سامسونگ میخواد بزنه به سیم آخر
wmc همین 15 روز دیگست دیگه ؟؟
آخ چه حالی میده !! رقابت بین همه ی برندا داره همینجور تنگ تر و تنگتر میشه و گوشیها هم همه خفن خفن میشن
چه حالی میکنن مشتریها
چند روز پیش توی بی بی سی پرشین توی برنامه کلیک فارسی این گوشی سامسونگ با پروژکتور رو لایو لایو نشون داد
خیلی باحال بود !! کیفیت پروژکتورش عالی بود
مصاحبه گرش هم زنه ایرانی بود خیلی تعریف کرد !!! میگفت این تکنولوژی اصیلآ آمریکایی هست (پروژکتور رو میگفت) ولی کره ای ها اومدن و اونو توی موبایل بکار بردن
دمه آسیایی ها گرم
منتظر گوشیهای خفن سامسونگ هستیم :دی
سلام به همگی .
سایت gsmhelpdesk مدعی هستش که با سامسونگ به طور خصوصی مصاحبه کرده و نوشته گوشی سامسونگ با دوربین 8 مگاپیکسل + زوم اپتیکال از سیستم عامل سیمبیان استفاده میکنه .
گوشی سامسونگ با دوربین 12 مگاپیکسل هم از سیستم عامل جدید خود سامسونگ استفاده میکنه !
مخلصیم .
به نظر من رزولوشنش شده480 در 800 و رمش هم شده 256 !نقل قول:
گوشی دیگه سامسونگ هم تخت نام samsung omnia 16gb هم امروز لو رفت که باید دید چه تفاوتی با omnia قبلی داره .
دوست دارم ببینم شرکت های رقیب چی معرفی میکنن !
ممنون امیر جان
دوستان این s3500 ممکنه بالای 200 تومن باشه؟
خیلی خوشگله
اخبار رو به موبایلستان هم منتقل کردم !
سلام به همگی .
فاش شدن گوشیهای unannounced سامسونگ ادامه داره .
T-Mobile Samsung Memoir T929 هم بالاخره قبل از معرفی مشخصاتش فاش شد .
T-Mobile Samsung Memoir T929
مشخصات :Advanced Responsive Touch Screen
Quick Access Customizable Widgets
Real Web Browsing (web2goSM)
Supports POP3 Emails
Full QWERTY Touchpad
8.0 Megapixel Digital Camera
Multiple Messaging Options (Text Messaging, Picture Messaging, Video Messaging, Email, IM)
Bluetooth® Wireless Technology
Organizer: Alarm, Calculator, Calendar, Converter, Memo, Task List, Timer, Stop Watch,
Advanced Speech Recognition
Voice Memo
72-Note Polyphonic Ringtones
Volume Up/Down Keys
Vibrate Mode
Phonebook holds up to 1,000 entries
TTY (M3) capable
Graphic Format Support (BMP, PNG, BCI, JPEG,GIF, PMD)
Audio Format Support (MP3, AAC/AAC+, MPEG4, WAV, MIDI)
Video Format Support (MPEG4, H.263, H.264, WMV)
MegaTones and HiFi Ringers
myFaves® Capable
EDGE High-speed Data
GPRS
USB Interface
Games
Music Player (MP3)
Wallpaper
نسخه جدید گوشی F480 :
Samsung F480 La Fleur
8 گوشی ساده و ارزان قیمت از سامسونگ :
Samsung S5050
معرفی تمام گوشیها و وب سایت در MWC 2009
بچه ها من توی علاالدین اولین مغازه دست چپ (از در خیابان جمهوری) این امنیا که بالاش نوشته 16 گیگ رو دیدم !!!
نمیدونم جریانش چیه.
انقدر هم مغازش شلوغ بود که پشیمون شدم برم تو.
Wow !! اولیه چه چیز شاخیه !!! مرسی
البته قبل از معرفی امیر تو جی اس ام آرنا دیدم و بعد اومدم تو این تاپیک
امیر کی وارد بازار میشه این غوووول ؟؟؟
فقط خدا کنه فلاشش زنون باشه واقعآ :دی
فلاش زنون هست ولی خدا کنه مثل زنون های دیگه سامسونگ تزیئنی نباشه :31:نقل قول:
خبر داغ داغ !!!!
8 مگا پیکسلی جدید سامسونگ امکان ضبط ویدئو با رزولوشن اچ دی داره !!!!!!!
سیستم عامل سیمبین ورژن 9.4
HD video recording (1280 x 768 pixels), GPS and Wi-Fi connectivity, HDMI output and a 3.5mm audio jack plus DivX and DNLA certification
دمش جیز سامسونگ @!:31:
ماااااااااااماااااااااااا ااااااااااااااان
مععععععععععع
آقا سامسونگ یه تنه داره صنعت موبایل رو میترکونه
خداکنه اینم زنون داشته باشه (زنون خوب)
واییییی این گوشی خدااااااااست !!! همه چیز داره :o
باید ببینیم نوکیا و سونی اریکسون و الجی چه میکنن
منم منظورم همین بود دیگه ;)نقل قول:
فلاش زنون هست ولی خدا کنه مثل زنون های دیگه سامسونگ تزیئنی نباشه
سلام به همگی .
اولین سوالم با دیدن آخرین گوشی سامسونگ این بود که چرا تازگی گوشیهای سامسونگ اینقدر Leak میشن !
دومین سوالم هم این بود که سامسونگ چه سرمایه داری در زمینه تلفن همراه خودش کرده !!!
و اما i8910 همونطور که از اسمش علومه %100 اسمارت فون هستش چون سوی i سامسونگ هستش .
در مورد سیستم عامل هم هنوز مشخص نشده که سیمبیان هستش یا نه .
امکاناتی که تا الان از سایتهای مختلف در مورد این گوشی منتشر شده :
1. صفحه نمایش حداقل 3.8 اینچ با وضوح WVGA
2. دوربین 8.0 مگاپیکسل با ضبظ ویدیو HD ( واقعا تعجب میکنم از Full HD باشه !!!!!! ) یادتونه سونی اریکسون کی میخواست همچین گوشی معرفی کنه ! سال 2012 !!!
3. سیستم عامل سیمبیان 9.4 یا Andeoid
4. GPS
5. Wi-Fi
6. خروجی HDMI ؟؟؟؟؟؟ ( اگر اینو داشته باشه دیگه هیچی نمیتونم بگم !!!! )
7. خروجی 3.5 میلیمتری
8. DNLA
9. DivX
10. در دو نسخه 8 و 16 گیگابایت
شایعات عجیبی که مورد این گوشی منتشر شده :
1. استفاده از CPU مدل OMAP3 در i8910 !!!!!
2. استفاده از خروجی HDMI برای اتصال کارت Nvidia Tegra
4 روز دیگه تا 9 فوریه مونده ، همچنان داریم گوشیهای زیادی از سامسونگ میبینیم .
ولی ضخامت رو نگاه کنین!!!! واقعا سامسونگ مهارت خاصی توی عرضه گوشیهای ضخامت کم داره .
مخلصیم .
حمایت میکنیم ....:27:..نقل قول:
یادتونه سونی اریکسون کی میخواست همچین گوشی معرفی کنه ! سال 2012 !!!
شاید بنده های خدا .... تقویمشون رو گم کردن...:31:...!!!
تیکه میندازین :31:
باز سونی اریکسون طرحش هم داده و تازه 8 مگا هم زده ولی خیلی ها توی همین موندن :31:
ولی سامسونگ واقعا داره دنیای موبال متحول می کنه با این وضعیت تا 2 سال دیگه کی میخواد بره سراغ دوربین فیلم برداری و عکاسی
امیر جون اون اریکسون بود با دوربین 12 !! نه سونی اریکسون
ورودی HDMI خیلی شنیدم که ال سی دی ها دارن !! ولی هنوز نفهمیدم چیه و چه شکلیه !!!
سیستمش S60 5th هست !! یعنی همون سیمبین 5800 ن97
گوشی کاملی میشه !! منم یه سوال بزرگ واسم پیش اومده
سامسونگ نمیخواد گوشیهای قبلیش رو بفروشه ؟؟؟
من یه خبر خوندم که سونی اریکسون ری یه گوشی با صفحه نمایشxga و دوربین 12 مگاپیکسل و فیملبرداری hd رو سال 2012 معرفی میکنه :دی حالا شاید اریکسون بوده :دی
فکر کنم سامسونگ تو mwc حدود 100 تا گوشی معرفی کنه :دی
راستی این گوشی فلاش زنون داره .
مخلصیم .
منم تا اونجا که یادم هست اریکسون بودنقل قول:
ولی خدا کنه سونی اریکسون هم گوشی های تاپ معرفی کنه الان یکه تاز بازار سامسونگ هست و تو هر رده ای بهترین گوشی ها سامسونگ معرفی کرده
ولی با اومدن این گوشی باید بگیم خداحافظ ان97
تا اونجائی که من شنیدم حتی N98 یا همون کرولا هم امکاناتش به i8910 نمیرسه ! N97 که جای خود داره !
ولی چه شود MWC امسال ! S8300 و i8910 و 12مگا و 8 مگا با OZ !
فقط سامسونگ یه ویندوز موبایل تاپ با CPU 1GHz هم معرفی کنه دیگه تمام !
در مورد S3110 هم یه خبرهائی منتشر شده که خیلی خوشگله !
انتظار !
سلام به همگی .
دوستان ، Eldar هم سیستم عامل این گوشی رو سیمبیان 9.4 سری 60 تائید کرد .
مخلصیم .
سلام در مورد HDMI یک کابل ذوزنقه ای شکل که تصویر,فیلم یا هر چی رو با کیفیت Full HD نمایش می ده و توی این گوشی به جای کابل TV-OUT استفاده می شه و این تکنولوژی روی PS3 وجود داره یعنی PS3 برای نمایش روی تلوزیون با کابل HDMI به تلویزیون نصب می شه و با کیفیت ترین تکنولوژی ساخته شده هست به طوری که لپ تاپ ها به زور این تکنولوژی رو دارن :31:نقل قول:
چی بگم والا جز تعجب ؟ واقعا همش به این فکر میکنم که مردم ایران چی دارن میخرن ؟ یه مشت جنس چینی !! و از این همه تکنولوژی سامسونگ بی خبر و اینطوری میگن که سامسونگ بدرد نمیخوره ! یه روز میشه که سامسونگ پرفروشترین گوشی توی ایران میشه . مطمئن باشید !
ای ول 9.4 هم هک شدهنقل قول:
کاش سامسونگ ان گیج داشت :31:
s-gage نمیزاره رو گوشیش ؟!
تیکه میای به نوکیا ؟؟(اسمایلی چماق به دست !)نقل قول:
97 بیشتر یه گوشی با کاربری اینترنت هستش نه کمرافون هر چند که بازم امکاناتش رو کاغذ کمتره !
ولی باید سی پی یو 97 و این گوشی مشخص بشه ببینیم اوضاعشون چطوره ؟
اچ دی ام ای علاوب بر تمامی امکانات 2 نکته دارهنقل قول:
1.تمامی شرکت های مهم مثل سونی و سامسونگ و... ازش پشتیبانی میکنن !
2.بسیار سرعت بالای در ترنسفر دیتا داره !
به نظر سامسونگ خون جلوی چشماشو گرفته و زده سیم آخر !!:27:
البته نوکیا رو هم دست کم نگیرین امسال مسئولینش خیلی دور برداشته بودن باید ببینیم چی تو چنته دارن !
فکر میکنم امسال سال رقابت سامسونگ نوکیا جذابتر از باقی باشه !
شاید بهتر باشه بگیم خداحافظ نوکیا !!!!نقل قول:
ولی با اومدن این گوشی باید بگیم خداحافظ ان97
خیلی داره کار خطرناکی میکنه .... همین الان هم یه جورایی داره تاوانش رو میده (نمونش m8800 که هنوز دو ماه از ریلیزش نگذشته داره از رده خارج میشه و خیلی کم فروش داشته .... )نقل قول:
سامسونگ نمیخواد گوشیهای قبلیش رو بفروشه ؟؟؟
امسال نوکیا خیلی داره مشکوک میزنه ، یا واقعا جا موندن و چیزی تو آستین برای مقابله با سامسونگ ندارن ، یا اینکه یه سورپریز بزرگ خواهیم داشت ....نقل قول:
البته نوکیا رو هم دست کم نگیرین امسال مسئولینش خیلی دور برداشته بودن باید ببینیم چی تو چنته دارن !
شاید سیمبیان رو بخواد کنار بذاره و آندروید جاش بیاد یا شایدم یه سیستم عامل نوکیایی !!! (سیمبین سری 60 به نظر من نیاز به تغییرات پایه ای از لحاظ اینترفیس داره و یه جورایی از رده خارجه ...)
مرسی از بچه ها راجع به توضیح در مورد hdmi !!
من فک میکنم سونی اریکسون هم با توجه به گفته های حمید (بزرگ خاندان اس ای بازان) میخواد خفن بترکونه
این هیکارو که هی میگفتن و .... !!!
وای فک کنم امسال خیلی خیلی رقابت شدیده !! ولی فک کنم بازم سامسونگ پیروز بشه !!
آقا یک نصیحت از من نوکیا رو دست کم نگیرین اولا که تمام شرکتا در ظاهر با هم رقیب هستن ولی در اصل با هم متحد هستن برای اثبات حرفم اگر با هم نبودن وقتی اپل روی آیفون شتاب سنج قرار داد اون تکنولوژی خودش بود پس نمی بایست بقیه شرکت ها از اون استفاده کنن چون انحصاری اپل بود یا I8510 از N96 خیلی قوی تره ولی سمبین داره یا I8910 و سیمبین ماله نوکیا هست می بایست به سامسونگ سیمبین نمی داد ولی داره روز به روز یه گوشی های سیمبین سامسونگ اضافه میشه و نوکیا هیچ وقت از اندرود حمایت نمی کنه آخه رقیبشه هر وقت نوکیا ویندوز موبایل زد اندرود هم می زنه و قراره طی همکاری جدید سامسونگ با نوکیا سامسونگ یک گوشی بزنه مخصوص N-Gage و بازی
نوکیا اعلام کرده می خواهم سری N رو تموم کنم و برم روی یک سری دیگه و دنیا رو متحیر کنم به احتمال زیاد می خواهد سری M رو بزنه گفته هر وقت سری N شماره هاش تموم شد این کارو می کنم برای همین تند و تند داره سری N رو عین هم می ده بیرون دقت کنین همه یکی هستن فقط شکلشون فرق داره یا یکی هارد داره اون نداره و....
به امید روزی که نوکیا دوباره نوکیا بشه ولی خوبه که سامسونگ و نوکیا باهم متحد شدن
نوکیا که فعلا شاخ گوشی هاش ان96 هست و دیگه تیکه میخواد:27:نقل قول:
ان97 کیبورد داره که کاملا از این گوشی سامسونگ متمایز میشه
ولی بعید میدونن سی پی یو هایی که روی ppc ها به کار بره تو سیمبیان استفاده بشه و فکر نکنم سیمبیان به همچین سی پی یو هایی احتیاج داشته باشه
خدا کنه همه برندها گوشی های خفن معرفی کنن این جوری هم رقابت بهتر میشه و هم انتخاب هایی ما تو بازار بیشتر میشه
راستی سامسونگ گوشی با ویندوز 6.5 معرفی نمی کنه؟؟؟؟؟
بهراد این هیکارو هم آبروریزی هست و همون نسخه واکمن c905 هستش و طبق معمول qvga
با یه قسمتی از حرفت موافقم !! ولی حرف خودت حرف خودتو نقض میکنهنقل قول:
آقا یک نصیحت از من نوکیا رو دست کم نگیرین اولا که تمام شرکتا در ظاهر با هم رقیب هستن ولی در اصل با هم متحد هستن برای اثبات حرفم اگر با هم نبودن وقتی اپل روی آیفون شتاب سنج قرار داد اون تکنولوژی خودش بود پس نمی بایست بقیه شرکت ها از اون استفاده کنن چون انحصاری اپل بود یا i8510 از n96 خیلی قوی تره ولی سمبین داره یا i8910 و سیمبین ماله نوکیا هست می بایست به سامسونگ سیمبین نمی داد ولی داره روز به روز یه گوشی های سیمبین سامسونگ اضافه میشه و نوکیا هیچ وقت از اندرود حمایت نمی کنه آخه رقیبشه هر وقت نوکیا ویندوز موبایل زد اندرود هم می زنه و قراره طی همکاری جدید سامسونگ با نوکیا سامسونگ یک گوشی بزنه مخصوص n-gage و بازی
نوکیا اعلام کرده می خواهم سری n رو تموم کنم و برم روی یک سری دیگه و دنیا رو متحیر کنم به احتمال زیاد می خواهد سری m رو بزنه گفته هر وقت سری n شماره هاش تموم شد این کارو می کنم برای همین تند و تند داره سری n رو عین هم می ده بیرون دقت کنین همه یکی هستن فقط شکلشون فرق داره یا یکی هارد داره اون نداره و....
به امید روزی که نوکیا دوباره نوکیا بشه ولی خوبه که سامسونگ و نوکیا باهم متحد شدن
شما میگی همه با هم متحدن ولی بعد میگی نوکیا بخاطر اینکه با آندروئید رقیبه گوشی آندروئید دار نمیزنه و همچنین وین موب
اینم حرفیه :دینقل قول:
نوکیا که فعلا شاخ گوشی هاش ان96 هست و دیگه تیکه میخواد
ان97 کیبورد داره که کاملا از این گوشی سامسونگ متمایز میشه
ولی بعید میدونن سی پی یو هایی که روی ppc ها به کار بره تو سیمبیان استفاده بشه و فکر نکنم سیمبیان به همچین سی پی یو هایی احتیاج داشته باشه
خدا کنه همه برندها گوشی های خفن معرفی کنن این جوری هم رقابت بهتر میشه و هم انتخاب هایی ما تو بازار بیشتر میشه
بهراد این هیکارو هم آبروریزی هست و همون نسخه واکمن c905 هستش و طبق معمول qvga
ولی یه سری شایعات بود که میگفتن یه فول تاچ 12 مگایی با سیمبین میخواد بزنه
خدا کنه همه ی برندها همونطور که خودت گفتی گوشیهای خفن بدن !! اینجوری بنفه مشتری یعنی خود ماست !! چون واسه رقابت هم که شده قیمتاشون کم میشه
12 روز مونده !!! خداایااااااا زود تر بگذرون :دی
گفتم شرکت های موبایل مثل اپل, سامسونگ , نوکیا و.... نگفتم مایکروسافت , گوگل یا سیمبین
فعلا 16 تا از گوشیهای سامسونگ Leak شدن :دینقل قول:
از این 16 تا یکیش ویندوز 6.5 داره ، نسخه جدید i780 .
مخلصیم .
واقعا"درود به سامسونگ تو دوره ایی که حرف زدن از فرمت فیلمبرداری گوشی های سونی اریکسون _qvga_باعث آبروریزیه(حالا دوستان تعصبی سونی اریکسون نریزن سرم که یکی دوتا گوشی داریم یهذره بالاتر هم میگیرن) و برای نوکیا هم دوربین بالاتر از 5زدن چیزی در مایه عذاب الیم هستش گلی به جمال سامسونگ که بی خیال سیاست بازی داره گوشی های توپ معرفی میکنه .....واقعا" داره رو کم کنی میکنه ..دمش گرم ..