اول، از همه ی اساتید اینجا به خاطر تعریف و تمجید هاشون و اینکه امیدوارم میکنن تا به کارم در مکس ادامه بدم...واقعا ممنون.
نقل قول:
در جاي چراغ يك پليگان سه ظلعي هست. اون رو بايد با cut چهار ظلعي كني........
دقیق متوجه نشدم کجاش رو گفتی،دوسته عزیز...همون سه ضلعی که سمته راسته چراغ هست؟
چهار ضلعی یا سه ضلعی بودن،تغییری ایجاد میکنه؟منظوزم در هموار تر شدنه پلن هاست...
نقل قول:
ما که زدیم گاراژ ....
اژدها وارد می شود با 5 روز سابقه کار (شوخی کردم به دل نگیر)
خیلی خوبه
ممنون:دی
همون طور که در پسته اول هم گفته بودم...هر نظر و پیشنهاد یا انتقادی از کارهام رو با کماله میل میپذیرم...اگه جدی هم گفته باشی به دل نمیگیرم دوسته من...
نقل قول:
اما باید جاهایی که بدنه از هم جدا میشه رو تو هم جدا کنی
و لبه هاشو ببری تو
ممنون هادی جان...یعنی اول قسمت هایی که میخوام تو بره رو با cut تعیین کنم...بعد هم از bevel استفاده کنم؟
آخه وقتی زوایایه دید رو تغییر میدم به دلیله اینکه پلن هستن و حجم ندارن...در زوایایه مختلف محو میشن.
نقل قول:
واقعا جالبه...قبلا با نرمافزار دیگه ای کار نمیکردی؟؟؟ آخه چطوری یهو تو پنج روز همه ابزارها رو یاد گرفتی و ماشین ساختی..خیلی عجیبه...ولی در مورد کارت بگم که خیلی خوب و تمیز ساختی....
اخرین کارم با یه نرم افزاره سه بعدی برمیگرده به سالهای اوله خریدن PC...که حدود 6 یا 7 سالی میشه...اونم poser بود..البته اگه درست نوشته باشم.
البته این رو هم بگم من یه چند مدتی کارهایه بچه های همین انجمن رو زیره نظر گرفته بودم.و پست های مربوط به ساخته ماشین رو تمومش رو خوندم...و همچنین یه آموزشه مالتی مدیا واسه ساخته ماشین رو دان کردم....همه اینها دخیل بودن.
نقل قول:
تعجب می کنیـــــــــــــــم !!!!!!!!!!
شما اگه تو 5 روز اینجوری مدل می زنی بهتره بری پیکسار یا دیزنی اونجا کار کنی :دی
جدی می گمــــــــــــــــــــــ
دوسته عزیزم ممنون از لطفت...همون طور که در پسته اولم گفتم...کارهای اساتید منو جذب کرد...یکی از اون اساتید شما هستین...با همون عکسه امضاتون.همچنین شهابه عزیز با هفتمین کارش در پسته اول.