استقلال با نتیجه 3 بر صفر قهرمان لیگ برتر شد.
تبریک به همه ی استقلالی های عزیز.
چه حالی داد این برد.
Printable View
استقلال با نتیجه 3 بر صفر قهرمان لیگ برتر شد.
تبریک به همه ی استقلالی های عزیز.
چه حالی داد این برد.
عجب جشن قهرمانی ای.کشتن خودشونو تا بتونن از پرسپولیسیا تقلید بکنن
بهتون تبریک میگم !
آخ چه قدر بعضی ها دارن میسوزن(آب سرد بیارم خدمتتون)؟
وقتی کسی جنبه نداره که تا تیمش قهرمان جام حذفی میشه دوباره شروع میکنه به کل کلای بی محتوا و تحریک بقیه که خیلی وقت بود شاهدش نبودیم بایدم جواب داده بشه بهش.نقل قول:
باید برای شما متاسف بود. خودتون رو خالی کنید تا نترکیدین.
من اتفاقا راضیم چون پگاه نمیتونست تو آسیا کاری بکنه ولی آدمای غیر منطقی همیشه در پی سواستفاده هستن
مجددا تبریک میگم !
به امید قهرمانی آسیا !
وااای!
تبریک می گم استقلالی های عزیز! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تبریک تبریک تبریک
only esteghlal
جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووون
چه حالي داد قهرمان شديم
به اميد قهرماني تو آسيا
تبریک به همه آبی پوشان
قهرمانی استقلال=جشن 4 سالگی p30world
چه روزیه امروز
خیلی جوگیر شدی:27:نقل قول:
استقلال قهرمان جام حذفی شد نه لیگ برتر
عین قبیله ریختین تو زمین میدویین این ور اونور که کار به جایی رسید که خود رادان بیاد مربی تونو نجات بده.:31:نقل قول:
----
کجاتون آخه ارزش تقلید داره؟
چه فرقی میکنه مگه یک نیم با قهرمانی در جام حذفی نمیره آسیا؟نقل قول:
فقط جام حذفی یک میانبر است.:10:
برای شما که بیش تر خفت بود که برای هر تماشاچی 5تا سرباز گذاشته بودند:27::27:نقل قول:
راستی تبریک هم میگم... ترکیدن یه عده !!
بچه ها توی این هفته نصف کاربرا اخراج میشن.
سلام و تبریک به همه استقلالیهای عزیز( از جمله خودم):11:
:7: :26: :26: :26: :8:
:33: بین همه تیمهای دنیا عشق :40: است استـقـلال :33:
تبریک...........
:27::27::27::27::27::31::31::31::31::20::20::20::2 0::20:
موقع جشن معلوم بود که تقلید میکنید یا نه.100 بار بازیکناتون شعارای مختلفو دادن ولی جالب همراهی نکردن تماشاگرا بود تا آخر به حرمت منصوریان که من قبولش دارم شعار دادن.نقل قول:
عین قبیله ریختین تو زمین میدویین این ور اونور که کار به جایی رسید که خود رادان بیاد مربی تونو نجات بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----
کجاتون آخه ارزش تقلید داره؟
ولی خداحافظی منصوریان هم خیلی غیر حرفه ای بود(البته کجای فوتبال ما حرفه ای هستش)خداحافظی یه شخصی مثل اولیور کان که تیمش قهرمان بوندس لیگا شد رو مقایسه کنید با خداحافظی بازیکنای ما(که منصوریان آخریش بود تا امروز ولی آخرین نمونش نخواهد بود)
چیه کم اوردی به جشن قهرمانی گیر دادی ؟ ول کن دیگه . جشن خودتون خیلی قشنگ بود باقری خوانندگی میکرد . بقیم میرقصیدن . قطبیم که اون وسط گم شده بود
آقا خواهشاً تموم کنین، خوب شد پرسپولیسیا تو لیگ برتر قهرمان شده بودن( با گل دقیقه 96 :puke:) وگرنه اینجا رو به آتیش می کشیدن
مرحبا به قلعه نویی و آفرین به علیرضا منصوریان بازیکن محجوب استقلال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسمان هنوز هم آبی است
پر افتخوارترین تیم لیگ برتر استقلاله تو اینم شکی نیست
اقا شانتاژ نکن!
با اینکه استقلال بسیار ----- هست ولی خوب شد.چون پگاه نمیتونه تو اسیا کاری کنه..فرض کنید مثلا اوراواردز بیاد رشت با پگاه بازی کنه :دی
تسليت ميگم.:27:
بين همه تيم هاي دنيا عشق است استقلال
خدا شاهده میدونستم اگه پگاه رو ببرن ( یعنی تیم 13 تیم 15
ایران رو ببره ) " اینو که دیگه نمیتو نین بگین نه " البته میتونین
همه کارهای پرسپولیس رو قرقره می کنن . بابا اینقدر کارای پرسپولیسو قرقره نکنین بچتون خیاط میشه ها . :31:
یه که به این مدیرعامل پرفسورتون بگین : آخه قربون اون خوش تیپیت برم
خوش سخن ! تو که مربی تیمای دیگه رو میدزدی بعد هم با قباحت تمام
میندازیشون بیرون .تو که ناصر حجازی رو نابود کردی بنده خدا الان در به در دنبال یه تیمه تا ببره دسته 2 چرا عزیزم او ن مخ فابریکتو کار نمیندازی
یه جور دیگه جشن بگیری؟ حتما باید شما هم شعر بخونین؟ بابا ! حداقل به
فیروز می گفتین یه شعر برا خودتون بگه ؟ شعر دزدی جرمه داداش من .
:18:
فقط استقلال.
عقاب آسیا.
منم تبریک میگم با اقتدار پیروز شدند
هر عملی عکس العملی داره.
وقتی اصلا بحث پرسپولیس نیست و شروع میکنید به توهین به ما,چی بگیم؟یه نگا به پستای اولیه بعد از قهرمانی بزنید.
اصلا این بحثا نبود ولی یه سری آدم معلوم نشد برا چی تا آبیا قهرمان شدن شروع کردن به حرفای ناشایست زدن
منم تبريک ميگم
به اميد درخشش استقلال در آسيا
only esteghlal
فکر کنم خود شما بودین که از همون پست دومِ این تاپیک ، این جنجال رو به پا کردین اینم نقل قول پست دوم که مربوط است به شما: (البته ممکنه بعداً بری ویرایش کنی ولی تاریخ ویرایش همه چیز رو معلوم خواهد کرد :31:)نقل قول:
مخلص همه استقلالیا مچگیری رو حال کردین :5:نقل قول:
بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال
قهرمانی حق استقلال اسیا بود
دم همه بچه های تیم گرم
عشق است داش علی
متاسفانه بايد بگم درسته توي تاپيك استقلالي ها اول به پرسپوليس متلك انداخته شد.نقل قول:
اما برديا اين دليل خوبي براي توجيه پست هاي شما نيست.
شما توي تاپيك پرسپوليسي ها كم به ما و استقلال بد و بيراه نمي گفتيد(منظورم كاربرهاي اونجاست)
و در ضمن شما هم بي ميل نيستيد براي كل كل.
در هر صورت اين جنگ فرسايشي رو خواهشا همينجا تموم كنيد. چون هيچ فايده اي نداره كه هيچ فقط خودمون رو خسته و بن مي كنيم.
لطفا دوستان استقلالي به خاطر برادر كوچكشون كوتاه بيان و همه موضوعات پيش اومده رو نديد بگيرن.
ممنون ميشم.
موفق باشيد:11:
منم تبریک می گم
زنده باد استقلال
خیر.شما پستای قبلیو نگاه کنید توی تاپیکای قبلی.اونوقت میبینید چی شد که شروع شد و چه جوری شروع شد.نقل قول:
از تاپیک بالا اومدن پیام به لیگ برتر و یا حذف شدن استیل آذین بحث شروع شد.منم اینجا شروع کردم به جواب دادن
پست قبلیو ببین.تاپیک حذف استیل آذینو ببین.تاپیک صعود پیامو ببین.اونجاها هم کم این چیزا گفته نشد.الان یه نقل قول برات میزارم از پست من قبل از شروع این بحثانقل قول:
این پیامیه که من توی پروفایل مریم پاییزی گذاشتم(البته تاییدش نکرده)قبل از شروع این بحثا.این یعنی من هیچ وقت دنبال این کارا نبودم.ولی وقتی جاهای مختلف پستای مختلف رو میبینم که به انحای مختلف حرفای ناشایست زده میشه طبیعیه که عکس العمل نشون بدمنقل قول:
سلام.من اومدم بهت بگم که با اجازت به بابک پی ام زدم تاپیک جن رو ترشی کنه.چون یه سری آدم مسخره اومدن با اسپم بازی خرابش کردن.امیدوارم که ناراحت نشی.
خودت توی ترش میتونی بعدا ببینی.الانم که گروهشو داریم.ناراحت نیستی از فضولی من؟
راستی قهرمانی تیمتونم تبریک
برديا جان اين در حيطه اختيارات ما نيست كه با بي انضباطي ها برخورد كنيم و...نقل قول:
نه من و نه شما و نه هيچ كاربر عادي ديگه نمي تونيم سر خود اقدامي خلاف قوانين انجام بديم.
هر چقدر هم توهين به يه تيم داريم شما نبايد خودت وارد عمل بشي.اين كه يكي از اصول پايه انجمن هستش.
در هر صورت ما خواستار و دوستدار صلح و گفت گوي مسالمت آميز هستيم تا كل كل و توهين.
ممنونم
اوکی.من دیگه این بحثو ادامه نمیدم
منم تبريك ميگم
ممنونم:10:نقل قول: