فکر میکنید چه جوری از اب در میاد>>>
Printable View
فکر میکنید چه جوری از اب در میاد>>>
قشنگه چون من مهران مديري رو خيلي دوست دارم و مطمئنم ايندفعه هم گل ميكاره !
چون مهران مدیری توش بازی میکنه و خودشم کارگردانه مطمئن باشید عالی میشه بازم یه گل کاریه دیگه از این کارگردان توپ
من ندیدم هنوز ... چند قسمتش پخش شده و ساعت چند میزاه ؟
ای بابا ، چرا ؟!!!:41:نقل قول:
دوقسمتو داده
ساعت 11 شبکه سه
خوب دیگه نشده بود ببینم ... ممنون هادی جان ... اینطوری که می گین باید جالب باشه
بابا اين خيلي توپه..امشب ديگه اشكم در اومد از بس خنديدم ...دم مهران مديري گرم روحمونو شاد كرد...
فعلا که روال عادی رو پيش برده تا ببينيم بعدش چی ميشه
كارهاي مهران مديري مگه ميشه بد بشه! مطمئنم خوب تموم ميشه!
اون دو تا پسرا ... بچه های عمه کتایون باحال بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... مخصوصا اونکه داشته تخصص می گرفته قاطی کرده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب واقعا ترکوند فعلا بهترین قسمتش بود!
به نظره من که خیلی معمولی پیش میره
قسمت امشب خیلی جالب بود.
بد نبود ولی من که اصلا خنده ام نگرفته تا حالا
این که دیدید همه خانواده دکتر بودند فکر نکنید واقعی نیست ...
دقیقا این اتفاق توی خانواده ما افتاده ... 4 تا دختر عمو و 3 تا پسر عمو و 2 تا پسر عمه و 3 تا پسر دایی و 2 تا پسر خاله یکی هم خواهر و پدر و مادر .... ایشالا خودم هم می شم ... سر جمع 16-17 تا :d
تازه داماد و فامیل هاشون را فاکتور گرفتم ... :D
ولی در کل قراره سریال قشنگی بشه :31:
اصلا دو قسمت گذاشتن.نقل قول:
به نظر منم تازه استارتشه. هنوز حتی باعث نشده من لبخند بزنم....
كارهاي مديري هميشه عالي بوده و هست بزاريد يه چند قسمت بگذره به يك حساب بپزه بعد من كه ميگم خوب از كار در مياد
هنوز ابتدای کار هست ، باید یه کمی دیگه جلوتر بره تا بشه در موردش نظر داد
روند داستان تا حالا بد نبوده و قسمت 3 سریال نسبت به بقیه بهتر بود و روند سریال تا حالا که خوب بوده :
1 --> 2 --> 3 --> ... امیدوارم سیر صعودی سریال ادامه پیدا کنه
فقط یه کمی بخشهایی که مربوط به فال حافظ هست یه کمی دلگیرم کرد ! :41:
به هر حال بگذریم ...
شاد باشید :20:
عالی بوده تا الان.
سلام دوستان تا اینجا که خیلی عالی بوده مخصوصا پدر و مادر مهران مدیری خیلی باحالن مخصوصا مادرd:
کارای مدیری همیشه همینطوره یواش یواش داره بهتر میشه. دیشب یه خورده بامزه تر شد.
بچه ها میشه خلاصه قسمت اول رو بگین؟
ممنون
کارای مدیری همیشه همینجوریاس. چون چند قسمت اول رو یه ک شخصیت پردازی میکنه طول میکشه تا رو غلطک(؟!؟!) بیفته. اما روندش رو به رشده. امشبش قشنگ بود.
آقا امشب تو این قسمت اون جایی که مرده چاقه رو داشت معالجه میکرد من انقدر خندیدم هنوز شکمم درد میکنه !
[ امشـــــب عـــــــالـــــــي بــــــــود ]
واقعا كه مرد طنز ايران بي شك مهران مديري هست!!
تا این جا که عالی بوده
دیشب مهران مدیری تنظیم خانواده پیشرفته رو خیلی خوب اومد
دوستان اون قسمتی که میخواست به زانوی یارو چکش بزند
را دیدید
از خنده رو ده بر شدم
اونجا هم که پسره هی بوق میزد دربان بهش گفت ابله بوق نزن هم خنده دار بود .... در کل هر شب خنده دار تر میشه
خوش به حالتون من نمیتونم ببینم!!!یک نفر لینک دانلود بده!!!!!!!!!!!!!!!1
خیلی کاراشون جالبه ، خنده های سیامک خیلی جالبن . . . وقتی میخنده منم روده بر میشم
کلا فیلم تیکه های خیلی خوشگلی داره
لامصب وقت شروع میشه
بمب ساعتی خنده رو به کار می اندازه
ولی
این داستان یک داستان امریکای هست (اسم فیلمو نمی دونم ولی دیکاپریو بازی کرده بود )
و شخصیت شصت چی بر داشت شده از یکی از شخصیت های داخلی است (حتما فهمیدید)
عمدی یا به قصد نمی دونم
ولی دیشب که فیلم نصفه پخش شد
تا سا عات از روز هم تبلیغ پخشش رو نداده بود (داده بود مردان آهنین 22.50 و خبری از مرد هزار چهره نبود )
منظورتون فیلم " اگه می تونی منو بگیر هست " ( Catch Me If You Can ) دیگه ...نقل قول:
لامصب وقت شروع میشه
بمب ساعتی خنده رو به کار می اندازه
ولی
این داستان یک داستان امریکای هست (اسم فیلمو نمی دونم ولی دیکاپریو بازی کرده بود )
و شخصیت شصت چی بر داشت شده از یکی از شخصیت های داخلی است (حتما فهمیدید)
عمدی یا به قصد نمی دونم
ولی دیشب که فیلم نصفه پخش شد
تا سا عات از روز هم تبلیغ پخشش رو نداده بود (داده بود مردان آهنین 22.50 و خبری از مرد هزار چهره نبود )
خدا رو شکر توی عید امسال مهران مدیری رو داریم ... از اون سه تا که نا امید شدیم مونده همین مرد هزار چهره که داره خوب پیش میره ...
از کاراکتر سیامک و پدربزرگه خوشم اومد ... سیامک انصاری تو کارهای مهران مدیری خیلی قشنگ کار میکنه ...
به سايت iransima مراجعه کنيد.نقل قول:
من دیشب اولین بار بود که دیدم قشنگ بود . میشه برام تعریف کنین که داستان سریال چه چوری شروع شد . یه خلاصه از قسمت های قبل رو اگه بگین ممنون میشم .
با مهران مدیری حال می کنم.
دیشب هم وقتی این بچه مثل کنه می چسبید به مهران جالب بود ، کلی خندیدیم.
مهران مدیری یک هنرمند است چون خندوندن مردم کار آسونی نیست!
سلام
بازم دم مهران مديري گرم كه يه كمكي آبروداري كرده:2:و اسم طنزشو 1000 چهره گذاشته!
قربونه آدما برم كه هزار چهره واسه يه لحظشونه:13:...
اون جریان آئورت شاهکار بود ! :31:
خدا وکیلی خیلی به من حال داد .. امشب خدائی دلم درد گرفت ... بابا خیلی پایه خنده است .... دمش گرم
به نظرتون چهره بعدیش چیه؟