سلام بچه ها.
به نظر شما دوربین کدوم یکی از این گوشیا N95 N958Gig N82 K850 سر تره؟؟
من دنبال این هستم که از برگه کاغذ عکس بگیرم و بعدا بتونم به راحتی روی اون عکس زوم کنم و اونو بخونم.
Printable View
سلام بچه ها.
به نظر شما دوربین کدوم یکی از این گوشیا N95 N958Gig N82 K850 سر تره؟؟
من دنبال این هستم که از برگه کاغذ عکس بگیرم و بعدا بتونم به راحتی روی اون عکس زوم کنم و اونو بخونم.
این که سوال نداره k850 واسه عکس از هر شرایط و n95 هم واسه فیلم گرفتن
دوست عزيز از اين نوع تاپيك ها يه 30 40 تايي وجود داره
آخرش هم دعواست
پس بيخالي طي كن
موفق باشي
من اصلا قصد کل یا دعوا رو ندارو.
من این سوالو پرسیدم چون خودم جوابشو نمیدونم.همین.
در ضمن من نمیدونم تعصب واسه چی؟؟؟شرکت نوکیا و سونی اریکسون که هیچ نسبتی نه با من دارن نه با کشورم که بهشون تعصب داشته باشم. مهم کیفیته نه اسم و برند. در ضمن از بقیه دوستان که اطلاعات دارن میخوام که راهنمایی کنن.
در تمام ریویوها سونی اریکسون کا850 یک شکست خورده ی محض بوده و یا چهارم شده و یا با تکماده و تبصره سوم شده!در اون سوی میدان ان95 8 گیگ و ان82 و جی800 سامسونگ برتر بودن!البته ان82 بالاتر از جی 800 و ان95 8 گیگ قرار گرففته چه از لحاظ عکاسی و چه از لحاظ فیلمبرداری!کا850 سونی اریکسون حتی یک فیلمبرداری خوب هم نداره که ادم دلش رو به اون خوش کنه!:11::11::20:نقل قول:
100% تایید میشه
به نظرم N82
بهتر بود یه حالی هم از G800 سامسونگ می پرسیدید ....!!!
اگه اشتباه نکنم اون سامسونگ صفحش 262000 و به کار من نمیاد. ولی اگه از نظر کیفیت خوب باشه و ایان هم اومده باشه چرا که نه.
چرا دعوا بشه؟ اينجا كيفيت عكسها رو مقايسه كنيد راحت .ببنيد كدوم بهتره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تو آدرس زیر مقایسه 5 مگا پیکسلیهای برتر رو میتونید ببینید
نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/grand_five_megapixel_shootout-review-206.php
نقل قول:
سلام.
اونی که در Gsmarena نوشته بیشتر نظرات مردم بوده.
آخرای صفحه یک سری مقایساتی رو انجام داده. اگه عکسها رو ببینید متوجه میشید که N95 که اصلا تعطیل. بین K850 و N82 هم 50-50 یکی این خوبه یکی اون
اول اینکه ان95
علاوه بر اینکه تو نظرات اول شدن بلکه
تو مقایسه رو در رو هم اول سدن
ضمنا تو هیچ ریویویی من ندیدم کا850 حتی دوم باشه
چه برسه به اول !!!
اخه کا 850 هم شد گوشی؟؟؟فقط ان95...
البته موقعی که عکس های رو که این گوشی ها از یه جای تاریک گرفتن رو مقایسه میکنیم میفهمیم برنده ی واقعی هیچ گوشی جز N82 نیست! (بالاخره اگر توجه کنید 12 ساعت هر روز 12 ساعت هم شب داره (تاریکی) پس همون قدر که عکس برداری در روز مهم هست عکس برداری در شب هم مهمه!!)
فیلمبرداری تو تاریکیه n82 که تعطیله!! حالا بزار 600*800 بگیره. باز حداقل k850 میشه باهاش تو تاریکی فیلم گرفت!نقل قول:
چه از لحاظ فیلمبرداری!کا850 سونی اریکسون حتی یک فیلمبرداری خوب هم نداره که ادم دلش رو به اون خوش کنه!
به قول pcbase روز 12 ساعت تاریکی داره دیگه!!!!!!!!!
مهندس جون این gsmarena و phonearena هر کدوم 3-4 تا ریویو گذاشتن همشونم با هم فرق داره نتایجشوننقل قول:
چه از لحاظ فیلمبرداری!کا850 سونی اریکسون حتی یک فیلمبرداری خوب هم نداره که ادم دلش رو به اون خوش کنه!
عزيزم دوربين 95 با 82 هيچ فرق اونچناني نداره.نقل قول:
فيلمبرداري به اون اندازه خودتم قبول داري كه تعطيل تره.نقل قول:
فیلمبرداری تو تاریکیه n82 که تعطیله!! حالا بزار 600*800 بگیره. باز حداقل k850 میشه باهاش تو تاریکی فیلم گرفت!
به قول pcbase روز 12 ساعت تاریکی داره دیگه!!!!!!!!!
از نطر من باید این 5مگاپیکسلی هارو در دست بگیری و امتحان کنی و می دونم تنها گوشی که این تنظیمات برای گرفتن عکس از کاغذ داره هم فقط K850 است
موفق باشی...
دوستان اگر بخواهید از نظر دوربین حساب کنید فقط k850 سونی اریکسون . چرا چون تو تشخیص رنگها از نوکیا خیلی بالاتره و وضوح تصویرش بیشتره. و اینکه نوکیا رنگها رو قاطی میکنه و تاریک میکونه ولی k850 فوقولادست تو عکاسی . :31:
مهندس درست میگه من اون صفحه رو قبلآ خوندم در کل میگم k850 حداقل از لحاظ دوربین بالاتر از بقیه
گوشیاست در ضمن خودم هر 2تاشونو داشتم و تست کردم تا حالا از لحاظ دوربین گوشی بهتر از k850
ندیدم اگه 1 عده نخوان دعوا راه بندازن
جالبه اينو تا حالا نشنيده بودمنقل قول:
بله اينم يه نكته است. مود ماكرو به درد اين رفيقمون ميخوره پس شايد بشه گفت مناسب تره براشنقل قول:
با احترام به نظر همه دوستان خوشبختانه یا متاسفانه باید بگم N82 سرور همشونه .
میگید نه ؟!!!!
اینم دلیل محکم :
اگه بازم میگید نه از بی انصافیتونه !!! :46::21:
این فقط یه توضیح کامل در مورد خود گوشی بود ....
نمونه عکساشو که با گوشیهای دیگه مقایسه نکرده که شما اینقدر تند میری .....
بابا این دوستمون گفت میخوام از کاغذ عکس بگیرم
من K800 داشتم که تو تنظیماتش یه حالت داشت واسه عکس گرفتن از نوشته (همون کاغذ) که واقعا عالی میگرفت
پس حتما k850 هم داره
ولی N95 ی که داشتم این چیز رو نداشت.N82 رو نمیدونم
همین
حالا این قضیه با اینی که شما میگی فرق میکنه که بهترین 5 مگاپیکسلی چیه.
تو سونی اریکسون حالت ماکرو وجود داره
تو نوکیا کلوز آپ
تنظیم دیگه ای هم هست که من خبر ندارم ؟؟
اگه کلوز آپ همون کار رو انجام میده پس نوکیا هم داره
آخه موقعی که N95 گرفتم یه دوربین عکاسی هم داشتم.واسه همین هیچ وقت با تنطیمات عکسش ور نرفتم
پایین همون آدرسی که دوستمون گذاشته عکسهای زیادی هست که با گوشی های دیگه مقایسشون کرده.نقل قول:
کد:http://www.mobile-review.com/review/nokia-n82-en.shtml
کلا تو تمام ریویوها ان95 و ان82 تو حالت ماکرو یا همون کلوز آپ از همه بهتر عکس گرفتن
ولی کا800 هم تو ماکرو خوب عکس می انداخت و 100درصد کا850 هم باید خوب عکس بندازه
نقل قول:
قربون اون چشای خوشگلت برم یه خورده دقت کن .
مقایسه عکسای N95 - W850 و N82 رو وسطای صفحه میبینی :13:
من هر دو گوشی نوکیا رو همین الان تو خونه دارم :5: شک نکنید N82 به دلیل فلش زنون حرف اول رو تو همه گوشی های 5 مگی میزنه
بهترین دوربین عکاسی 5 مگا پیکسلی جی 800 سامسونگ شناخته شده
بهترین فیلمبرداری هم ماله یه مدل ال جی هست که مدل خاطرم نیست
قویترین فلاش هم ماله ان82 هستش
در مجموع امتیازات عکاسی و فیلمبرداری ان82 از باقی 5 مگا پیکسلی ها بیشتره
نقل قول:
اره قبول دارم...البته بایدG810 سامسونگ رو هم بهشون اضافه کنیم..کم کم...
من از میون گوشی هایی که تو بازار بودن
نظرم رو گفتم
فکر می کنم 5 مگا پیکسل ی های جدید سونی اریکسون هم بد نباشن(حداقل بهتر از کا850)
مگه سونی بجز کا850 گوشی 5مگا دیگه ای هم دارهنقل قول:
البته فکر میکنم اینده باشه که تا اون موقع معلوم نیست هنوز 5 مگا بالاترین دوربین باشه
بلهنقل قول:
C902
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c902-2250.php
بهترين 5 مگاپيكسلي(كاملترين)
نوكيا n82
پرفسور حالا خوبه گفته بودم احتمالا برا اینده اسنقل قول:
شما هم بر داشتی اطلاعات کامل خود را در منظر عموم قرار دادی این گوشی شما هم coming soon هست
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::2 1::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
من خودم 82 دارم و قویا میگم این گوشی برترین دوربین رو داره .میگید نه؟اینجا رو ببینید.:8:
کد:http://www.phonearena.com/htmls/GSM-Cameraphone-Comparison-Q4-2007-review-r_1889.html
ما هم تاييد ميكنيم.:46:نقل قول:
بله
منم تایید میکنم
چند روزه به یه ان 82 دست پیدا کردیم
عجب فلاشی داره !!!!!!!!!!!!!
آره فلشش خیلی توپه و از کا850 خیلی پرنور ترهنقل قول:
ولی چون نور محیط حذف نمیکنه تو محیط خیلی بهتر از کا850 عکس میندازه
در عوض وقتی می خوای از portrait تو شب عکس بندازی کا850 بهتر عمل میکنه چون نور محیط حذف میکنه و عکس بهتر میشه