بی زحمت یکی کل گوشی هایی که دارای صفحه نمایش 16 میلیون رنگ هستند رو به من بگه ؟
Printable View
بی زحمت یکی کل گوشی هایی که دارای صفحه نمایش 16 میلیون رنگ هستند رو به من بگه ؟
سونی اریکسون هیچگونه گوشی 16 میلیون رنگی نداره!
اما نوکیا:
6131
6120
5700
5610
5310
ان76
ان82
ان81
انواع ان95
ان93 ای
اپل ایفون
فعلا اینها یادم اومدن!!اگه بود بازم میگم!!
به نظرم لیست کاملیه...
نمیدونم چرا سونی نمیخواد توو گوشی هاش از این نوع صفحه نمایش ها استفاده کنه ؟
e65
6500 slide
6300
n77
n92
e61i
e61
e90
اینام هستن که تو لیست رینی جون نیستن ...
لابد فکر میکنه نیازی نیست !!نقل قول:
نوشته شده توسط MaSoOd;1925341[COLOR=royalblue
اصلا سری e رو یادم رفته بود!!! مرسی آسفا
یعنی فقط نوکیا از این صفحه نمایش استفاده میکنه ؟ پس بقیه شرکت ها چی ؟ یعنی سامسونگ ، ال جی ، موتورولا و بقیه شرکت ها از این گوشی ها ندارند؟
عزیزم اینجا تاپیک نوکیاست اگه بقیه رو هم میخوای من بهت میگم ولی بهتره تو تاپیکای خودشون مطرح بشن ...
شرمنده asfa عزیز
چرا ؟؟نقل قول:
نه عزیز شرمندگی چیه دیگه فقط راهنمایی بود اگه بخوای اینجام میگم برای من که فرقی نداره فقط خواستم یه کم راهنمایی کرده باشم ...
سامسونگ ندارهنقل قول:
موتورولا داره
ال جی داره
سونی اریکسون نداره
ولی نوکیا تو این رده کیفیت بهتری رو داشته و پیشرفت بالایی داشته
ناگفته نمونه که شرکتهایی که توانایی تولید باتری مناسب برای این ال سی دی رو دارند از این ال سی دی استفاده میکنند!!اگر با باتری های گوشیهای سونی اریکسون بخواهیم یک گوشی ال سی دی 16 میلیون رنگی رو روشن کنیم ممکنه گوشی روشن نشه!!در ضمن سامسونگ نیز گوشی با ال سی دی 16 میلیون رنگ دارند!!البته برای الجی بعید میدونم که داشته باشه!!مدل گوشی ال جی که این نوع ال سی دی رو داره چیه ساسان جان؟؟؟
پس واسه همینه که باتری های نوکیا مثل ان95 زود خالی می شن؟
ببخشید اشتب شد:31:نقل قول:
منظورم از ال جی سامسونگ بود
خیر گوشی n95 از باطری ضعیفی استفاده میکنهنقل قول:
ولی گوشی های دیگه اینطور نیست
اگه توجه کنی فقط همین گوشی زود باطری خالی میکنه
درسته! ولی مدل 8گیگ که باتری 1200 میلی آمپری داره هم بازم تو باتری مشکل داره.کلا من همه گوشی های نوکیا که داشتم (6600،6680،ان73) همشون زود باتری خالی می کردن...
یکی از دلایلی که باطری گوشی زود خالی میشه مربوط به شبکه است
کسی میدونست؟؟؟
چرا! 6120 هم زود خالي ميكنه!:27:نقل قول:
اره اگه شبکه رو از حالت dual mode به gsm تغییر بدی عمر باتریتون مثل گوشی من 10 برابر میشه!!جالبه بدونید من امروز 5700 رو بعد از 4 روز روی شارژ گذاشتم!!!!روز جمعه ساعت 1 ظهر گوشی رو شارژ کرده بودم و الان هنوز یک خط داشت که گوشی رو زدم روی شارژ !!!!
و N95 8Gb هم 16میلیون هست...
حالا چطوری باید شبکه رو به gsm تغییر داد ؟ و ایا رو همه گوشی ها این امکان وجود داره ؟ (من گوشیم 5500sport میشه ؟ ) و از طریق گوشی باید این کار رو کرد یا شرکت مخابرات ؟ هزینه این کار چقدره ؟
اونم همون ان95 دیگه! میبینم که گوشیت رو دوست داری :31:نقل قول:
نمی دونم این تاثیر داره یا نه! ولی واسه تغییرش باید این راه رو بری:نقل قول:
tools>setting>network setting
n87 هم قراره بیاد؟؟؟؟؟توی اسم کاربری مجتبی جان ان87 نوشته شده!!!در ضمن اسلان جان نترس!!کسی با ان95 کاری نداره!!شما اسم دوربین بیار باید ان95 هم توی لیست باشه!!!شما اسم سی پی یو بیار اسم ان95 هم توشونه شما اسم 16 میلیون رنگ شما اسم چیپ گرافیکی شما اسم کیفیت صدا شما اسم حافظه بیار باز هم ان95 رو به صورت default توشون میبینی!!!ای کاش ان95(همه ی مدلهاش)صفحه ی لمسی هم میبودند!!اونوقت بقیه ی شرکتها بایستی شرکتهاشونو تعطیل کنند برن پیک نیک(منظورم با شخص رییس شرکت سونی اریکسونه!!دی:!!!الان سونی اریکسونیها میان اینجا!!)
آقا n83 اومده يا ميخواد بياد؟؟؟
از تعصب بیهوده بپرهیزید!!!!!نقل قول:
من که چیزی نشنیدم مگه شما شنیدی ؟؟؟نقل قول:
آقا ان83 کجا بوده! ان82 تازه اومده!!!
در ضمن، نوکیا اگه گوشی صفحه لمسی بده دیگه رقیبی نداره.واقعا بدون تعصب گفتم...!!!
مخلص بکس سونی اریکسون هم هستیم.یه وقت نیاید دوا !! :دی
اقا این شرکت های بزرگ چرا همیشه یه جای کار رو ناقص میذارن مثلا این نوکیا چرا صفحه نمایش لمسی با حال نمیزنه یا سونی اریکسون چرا صفحه نمایش 16 میلیون رنگ نمیزنه ؟
6300 هم يادتون رفته بود. ولي عمر باتريش واقعا عاليه. فكر نكنم ربطي به تعداد رنگ داشته باشه.
شنیدم که قلم نوری می خورن با بلوتوث وصل میشه... ولی نمی دونم می تونه مثل صفحه لمسی عمل کنه یا نه!نقل قول:
ای کاش ان95(همه ی مدلهاش)صفحه ی لمسی هم میبودند!!
آره بابا! خیلی The Best هست!نقل قول:
اونم همون ان95 دیگه! میبینم که گوشیت رو دوست داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کم توضیح میدی که باید چی کار کنیمنقل قول:
مشکلی تو شبکه GSM پیش نمیاد؟
ببخشید ولی یه چیزو ننوشتید یکی 6300 و دیگه 6301
من تنظیمات رو به gsm تغییر دادم.کارایی گوشی تغییری نکرده،تو عمر باتری هم تاثیری حس نکردم هنوز!
مجتبی جان لطفا توضیح بده که چی کار کردی
در ضمن هر وقت تغییرشو حس کردی بهمون بگو
منم هنوز فرق محسوسی ندیدم:41:...نقل قول:
تو قسمت setting-network setting گزینه dual mode رو به gsm تغییر دادم.گوشی خاموش و روشن شد و درست و سالم کار کرد.ولی تو باتری تغییری حس نکردم.چشم،وقتی تغییری دیدم حتما مطرح می کنم.
حالا اصلا gsm و dual mode چه فرقی با هم دارند ؟ یعنی مخابرات دو نوع سرویس میده ؟ چه جوریاست ؟
با توجه به تحقیقی که تو نت کردم، اپراتور های پیشرفته دنیا معمولا چند نوع سرویس دارن که یکیش همین gsm هست.ولی در ایران فقط جی اس ام ارائه می شه.با انتخاب گزینه dual mode گوشی قابلیت استفاده از چند سرویس مختلف رو داره.مثل 3g ,Umts ولی ما که فقط جی اس ام رو داریم می تونیم فقط همون رو انتخاب کنیم...
ولی من به شخصه فرقی تو عمر باتری حس نکردم.
منم تغییرش دادم تغییر خاصی نکرده ...
البته به نظر من که بی تاثیر نمیتونه باشه !!!
منظورم اینه که اگه آدمی هستین که تغییر مکان میدید براتون تاثیر داره مثلا جایی که آنتن ضعیف میشه گوشی هی سرچ میکنه یکی از این دو تا منبع رو پیدا کنه وقتی که رو یکیش تنظیم کنیم یعنی نمیخوایم از اون یکی منبع استفاده کنیم و همین سرچ نکردن بیخودی گوشی برای پیدا کردن آنتن خیلی روی شارژ تاثیر داره ...
لابد میدونید که قسمت عمده شارژ توسط سیم کارت مصرف میشه مثلا توی این سامسونگ جدید d880 که دو تا سیم کارت میخوره و از هر دو تا میشه بصورت همزمان استفاده کرد اگه باتری قوی ای مثل همینی که داره نداشت فکر کنم روزی دو بار به شارژنیاز داشت ...
خب حالا ما چرا گیر دادیم به تغییر دادن این شبکه به قول اقا مجتبی ما که اپراتورهامون فقط gsm دارن چرا باید تغییر بدیم ؟