سلام.
سلام از اونجا که محبوب تر از تیم ملی تو کشورمون تیمی دیگه ای نسیت.این تایپیکو زدم.
تمامی اخبار و حواشی رو که تونستم براتون اینجا مطرح میکنم بحثی هم بود که چه بهتر.
Printable View
سلام.
سلام از اونجا که محبوب تر از تیم ملی تو کشورمون تیمی دیگه ای نسیت.این تایپیکو زدم.
تمامی اخبار و حواشی رو که تونستم براتون اینجا مطرح میکنم بحثی هم بود که چه بهتر.
به عونان اولین بحث.
قلعه نوعی
!!!!!!!!!
طرح آمايش انقلاب ورزش ايران
دولت نهم در آيينه قهرمانى
حسن رشيدى
۲ سال ديگر وقتى عمر دولت نهم به پايان برسد، زمانى كه كارشناسان ورزش بخواهند عملكرد سازمان ورزش را ارزيابى كنند بدون شك ورزش قهرمانى يكى از حوزه هاى برجسته اى خواهد بود كه دولتى ها و على آبادى به عنوان رييس ورزش كشور
به آن خواهند باليد.
جايى كه با توجه به تأكيد معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدنى در راستاى توسعه كمى و كيفى ورزش به ويژه در بخش قهرمانى و بهره گيرى از تمامى ظرفيت هاى موجود در استان هاى كشور با توجه به استعدادها و نخبگان ورزشى، طرح آمايش سرزمين رشته هاى ورزشى(اولويت بندى رشته) اجرا مى شود.
كيومرث هاشمى معاون سازمان تربيت بدنى و رييس مركز توسعه ورزش قهرمانى كشور كه در دوره حضورش در ورزش برنامه هاى ويژه اى را براى بالا رفتن سطح كمى و كيفى ورزش انجام داده در يكى از بهترين برنامه ها طرح آمايش سرزمين ورزش كشور را تدارك ديده جايى كه بر اساس توانمندى هاى استان ها، سازمان تربيت بدنى سرمايه گذارى مى كند تا استعدادهاى پنهان شكوفا شود.
معاون سازمان تربيت بدنى و رييس مركز توسعه ورزش قهرمانى اين برنامه را انقلابى در ورزش كشور مى داند: « در صورتى كه اين برنامه اجرا شود مى توانيم شاهد انقلابى اساسى در ورزش باشيم. بر اين اساس در هر استان با توجه به استعدادهاى موجود، سرمايه گذارى مى كنيم تا بتوانيم در آينده شاهد شكوفايى استعدادهايى باشيم كه در كشور وجود دارند. به عنوان نمونه در اردبيل ما بر روى رشته هاى وزنه بردارى، بدمينتون، دوچرخه سوارى، واليبال و بسكتبال به طور ويژه سرمايه گذارى خواهيم كرد.»
با توجه به اين طرح كه از سوى دفتر استعداد يابى و قهرمان پرورى تهيه شده، شش گروه ورزش هاى پايه، ورزش هاى ملى و محبوب، رشته هاى ورزشى مدال آور، ورزش هاى شانس مدال، ورزش هاى منتخب طرح و ورزش ويژه هر استان در نظر گرفته شده تا استان ها منهاى چهار گروه مشترك در طرح، بر اساس ظرفيت ها و قابليت هاى موجود دست به سرمايه گذارى بزنند. نكته جالب در طرح اين است كه رشته هاى كشتى و فوتبال به عنوان تنها ۲ رشته ملى و محبوب در اين تقسيم بندى قرار گرفته اند و اين دو رشته ورزشى به لحاظ گرايش هاى مردمى در اكثر استان هاى كشور و همچنين كسب مدال هاى متعدد در مسابقات المپيك، جهانى و آسيايى در رشته كشتى، براى تمامى استان هاى كشور منظور شده است. همين يك نكته كافى است تا متوجه شويم كه اين برنامه با بررسى و دقت كامل نوشته شده و برنامه اى نيست كه تنها مانند دوره هاى گذشته براى « فرافكنى» افكار عمومى باشد.
جالب است كه با وجود نكات مثبت فراوان اين برنامه تاكنون كمتر رسانه اى به آن پرداخته و شايد اخبار حاشيه اى فوتبال، اين برنامه و راهبرد ورزش را تحت الشعاع قرار داده است. به هر حال آينده مشخص مى كند كه اين برنامه تا چه حد مى تواند « انقلابى» در ورزش باشد. در اين راه بايد از حمايت هاى مهندس على آبادى از مركز توسعه ورزش قهرمانى ياد كرد كه امكانات و ابزار لازم را در اختيار اين مركز قرار داده تا همچون گذشته اين مركز بتواند به عنوان قلب تپنده ورزش به حيات خود ادامه دهد.
يكى ديگر از اقداماتى كه مركز توسعه ورزش قهرمانى كشور فعلى را در مقايسه با دوره هاى پيشين متمايز ساخته تعامل ميان رؤساى فدراسيون ها و مديران كل تربيت بدنى استان هاست. ارديبهشت گذشته بود كه سمينارى با حضور معاونان سازمان تربيت بدنى و مديران ورزشى در مشهد مقدس برگزار شد. سمينارى كه در پنج كار گروه جلساتى را برگزار كرد تا نخستين قدم عملى براى نزديك شدن به مهمترين هدف سازمان كه تعامل بين رييسان فدراسيون ها و مديران كل تربيت بدنى استان هاست برداشته شود.
پس از اين جلسه بود كه كيومرث هاشمى اين اقدام را راهى براى رسيدن به چشم انداز مد نظر سازمان تربيت بدنى دانست و گفت: « براى رسيدن به چشم انداز مد نظر سازمان تربيت بدنى بايد تعاملى بين مجموعه مديريت هاى اجرايى در استان ها، مديريت هاى ستادى در سازمان تربيت بدنى و مديريت فنى كه در فدراسيون ها هستند، به وجود آيد كه اگر اين تعامل به شكل مطلوبى در اين سمينار انجام شود بدون ترديد به چشم انداز مطلوب ورزش كشور خواهيم رسيد. ما در اين برنامه باشگاه ها را به عنوان متوليان اصلى ورزش بسيار مورد توجه سازمان هستند و با توجه به تأكيدات مقام معظم رهبرى در راستاى اصل ۴۴ قانون اساسى، ميتوانيم در بخش خصوصى سازى در باشگاه ها، در كارگروه مورد نظر به دستاورهاى مهمى دست پيدا كنيم. ضمن آنكه مشكلات بخش هاى مختلف باشگاه ها و نحوه ارزيابى هيأت هاى ورزشى نيز در اين كارگروه مطرح خواهد شد.»
در حالى كه در دوره هاى پيشين سازمان تربيت بدنى يكى از نكات تاريك رابطه ميان مديريت كلان ورزش با فدراسيون ها ومديران اداره كل تربيت بدنى استان ها بوده اقدام مثبت مركز توسعه ورزش قهرمانى براى تعامل با روساى فدراسيون ها و مديران اداره كل تربيت بدنى مى تواند نقطه تحولى در ورزش كشور باشد كه چه بسا حتى پس از پايان اين همايش بزرگان و قديمى هاى ورزش كشور از جمله ناطق نورى و يزدانى خرم از آن به عنوان يكى از « بى نظيرترين» سمينارها ياد كردند.
كسب مدال هاى رنگارنگ از بازيهاى آسيايى دوحه يكى ديگر از نكات مثبت دوره فعلى سازمان تربيت بدنى است. ايستادن بر سكوى ششمى در معتبرترين رقابت ورزشى در قاره كهن از بهترين نتايج ورزش كشور در چند سال اخير بوده است. هر چند كه هيچ گروهى نمى تواند اين موفقيت را به نام گروه خود ثبت و ضبط كند اما بدون شك مهندس على آبادى و معاونش كيومرث هاشمى با سابقه و تحصيلات در مديريت ورزش يكى از رهبران رسيدن به اين موفقيت هستند و آنها در موفقيت هاى ورزش در چند سال اخير چه بر روى صحنه و چه پشت آن نقش بى بديلى داشته اند . هاشمى با نظارت دقيق بر برنامه هاى پنج ساله فدراسيون ها و حضور فعال در جلسات از پيش تعيين شده ورزش را به همان راهى مى برد كه نتايج اش در بازيهاى آسيايى دوحه و ديگر مسابقات ورزشى مشخص شده و روز به روز روند صعودى آن افزايش مى يابد.
حتى منتقدان عملكرد سازمان ورزش دولت نهم متفق القول بر اين نكته تأكيد دارند كه ورزش در كشور از حالت ديمى خارج شده و برنامه هاى مدرن ورزش جايگزين برنامه هاى سنتى سابق شده اند.
اين روزها همه بابت موفقيت هاى بسيار بزرگ بسكتبال، واليبال، دو وميدانى، جانبازان و معلولان و واترپولو به اهالى ورزش تبريك مى گويند . يكى رؤساى فدراسيون ها را عامل پيروزى ها مى داند ديگرى سخن از مربى داخلى و خارجى مى گويد و ... ، اما كمتر كسى از عامل مهمى چون حمايت سازمان تربيت بدنى و حسن انجام وظايف اين سازمان ياد مى كند. سازمان تربيت بدنى و حوزه تخصصى آن يعنى مركز توسعه ورزش قهرمانى با نظارت بر عملكرد و برنامه هاى فدراسيون ها به درستى آنها را به سمت اهداف تعيين شده هدايت كرده و نقش بسيارى در اين موفقيت ها دارد .
هاشمى با گفتن جملاتى مهمترين سر فصل هاى ورزش كشور را تشريح مى كند و همين جملات
مى تواند آينده ورزش را با افق روشن پيش رويمان قرار دهد: « گرفتن برنامه پنج ساله( برنامه محورى) فدراسيون هاى ورزشى، ارزيابى عملكرد فدراسيون ها و هيأت هاى ورزشى بر اساس نظام استعداد يابى، آيين نامه اجرايى باشگاه ها، برنامه عملياتى گوانگ جو ،۲۰۱۰ ايجاد روندى جديد در شيوه استعداد يابى، تعامل سازمان تربيت بدنى با دانشگاه ها و آموزش و پرورش، اجراى طرح آمايش ورزش كشور، نظام مند كردن ساختار ادارى و مالى فدراسيون ها و برگزارى مسابقات المپياد ايرانيان در كشور و توجه ويژه به بخش مالى از مهمترين سر فصل هاى كارى حوزه ورزش قهرمانى است كه در سازمان تربيت بدنى در حال اجراست.»
دو سال ديگر و وقتى عمر دولت نهم به پايان برسد، زمانى كه كارشناسان ورزش بخواهند عملكرد سازمان ورزش را ارزيابى كنند بدون شك به نكات برجسته اى بر خواهند خورد كه به خوبى گواه عملكرد مناسب سازمان ورزش در دولت نهم است. دولتى كه با حمايت هاى دكتر احمدى نژاد و تلاش هاى مهندس على آبادى به عنوان معاون وى و رياست سازمان تربيت بدنى انقلابى را در ورزش كشور ايجاد كرده است.
منبع:
iran-varzeshi
تا زمانی که قلعه نوعی تو تیم ملی هست تیم ملی برای من تعطیله و اصلا محبوب نیست....
یا حق
پس يه يك سالي بايد در تعطيلي به سر به بري! مورونيو جاننقل قول:
تا زمانی که قلعه نوعی تو تیم ملی هست تیم ملی برای من تعطیله و اصلا محبوب نیست....
یا حق
نه بابا..........نقل قول:
یه سال نمیشه:27:
با انتخاب رئیس جدید فدراسیون ( حدود دو ماه دیگه)قلعه نوعی از تیم ملی شوت خواهد شد:46:
یا حق
خدا كنه ولي اين بچه پورويي كه من ديدم به اين راحتي ها ول كن نيست شده پول بده تو تيم ملي ميمونه.نقل قول:
نه بابا..........یه سال نمیشهبا انتخاب رئیس جدید فدراسیون ( حدود دو ماه دیگه)قلعه نوعی از تیم ملی شوت خواهد شد
یا حق
برانكو كجايي
خدا كند بيايي
:31:
اقا تیم ملی ایران هم شده بچه بازی اخه من موندم چرا قلعه نویی؟
قرار بود اگه نتیجه نگیره بره چرا نرفت ؟؟؟؟
من خودم رو نگه داشتم ولی دیگه نمی تونم یعنی چی اخه
شما یه فک کنید ایران در جام ملت ها نتیجه گرفت؟
اخه برانکو هم مربی نیست یه نگاه دور و برتون بندازید
اخه این کشور های اسیایی چه مربی هایی می ارن بعد ما چی میاریم؟
افرين افرين. دقيقا موافقم برانكو هم اگه برانكو شد با ايران بود.نقل قول:
اخه این کشور های اسیایی چه مربی هایی می ارن بعد ما چی میاریم؟
اينجا كسي پول واسه فوتبال خرج نمي كنه تا ايران به جايگاه واقعيش برسه.
سریال طنز چارخونه که از شبکه سوم سیما پخش می شود فوتبال ایران را به باد انتقاد بست !
ناصر ابراهیمی در گفتگو با مهر:
منعی برای همکاری با تیم های باشگاهی ندارم / از قلعه نویی بی خبرم
مربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: با وجود اینکه در استخدام فدراسیون فوتبال هستم ولی منعی برای همکاری با تیم های باشگاهی ندارم.
ناصرابراهیمی با بیان این مطلب به خبرنگارمهرافزود: همکاری ام با فدراسیون فوتبال منافاتی با حضور درتیم های باشگاهی ندارد و با وجود اینکه کادر فنی اغلب باشگاه ها کامل شده است اما درصورتیکه پیشنهاد خوبی دریافت کنم، آن را بررسی خواهم کرد.
ابراهیمی اضافه کرد: تیم ملی تا چند ماه آینده مسابقه خاصی در پیش ندارد و شرایط قراردادی که با فدراسیون فوتبال دارم بگونه ای است که امکان همکاری با تیم های باشگاهی به مربیان تیم ملی در دوره فراغت از بازیهای ملی را می دهد و درست به همین دلیل آقای ابراهیم زاده در حال حاضر همکاری خود را با سپاهان از سر گرفته است.
وی درخصوص وضعیت ادامه همکاری امیرقلعه نویی با تیم ملی اظهار داشت: هیچ اطلاعی از قلعه نویی ندارم و بعد ازجام ملتها تماس چندانی با هم نداشتیم و درجریان تصمیم او برای ادامه همکاری با تیم ملی نیستم.
ابراهیمی پیرامون ارزیابی خود ازتیم پرسپولیس با توجه به تغییرات صورت گرفته درکادر فنی این تیم گفت : به عنوان مربی تیم ملی تمایلی برای اظهارنظر پیرامون همکاران باشگاهی ام ندارم و برای آنها آرزوی موفقیت دارم .
وی تنها این مورد را یادآورشد که امیدوارم باشگاه پرسپولیس و آقای حبیب کاشانی با حسن نیتی که دارند شرایط پرداخت بدهی بازیکنان و مربیان پیشین این تیم را فراهم کنند .
مربی تیم ملی درباره احتمال همکاری با علی پروین و تیم استیل آذین گفت: استیل آذین درحال حاضرازیک مربی خارجی سود می برد و به رغم دوستی نزدیکی که با علی پروین دارم ولی تصور می کنم این تیم علاقمند است تا برنامه های خود را برای فصل آینده با مربی خارجی ادامه دهد.
به نوشته روزنامه دنیای فوتبال، مذاکرات کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال ایران با مربیان خارجی برای انتخاب سرمربی جدید تیم ملی این کشور همچنان ادامه دارد و این کمیته پس از مذاکره با فیلیپ تروسیه، مربی فرانسوی، مذاکراتی هم با رود گولیت، کاپیتان سابق تیم هلند، داشته است.
به احتمال فراوان و اينجورك ه از شواهد پيداست.علي ابادي بي رقيبه و بدونه شك رئيس فدراسيون فوتبال كشورمون مي مونه.
و در نتيجه احتمال موندن قلعه نوعي نيز بالا مي ره!
چه قد بدم میاد ازاین علی آبادینقل قول:
:2:
الان قلعه نوعیی چه کارس
چه سمتی داره
برکنار شد؟؟
فعلا قراره علي ابادي(رئيس فدراسيون) بياد دربارش تصميم بگيرن!:2:نقل قول:
الان قلعه نوعیی چه کارس
چه سمتی داره
برکنار شد؟؟
علی ابادی تعطیل شد!:31:نقل قول:
فعلا قراره علي ابادي(رئيس فدراسيون) بياد دربارش تصميم بگيرن!
===================
ارتوز جرج نیز بنظر میاد اونم تعطیل شد و امکان حضور اون رو نیمکت نیست.
به امید لیپــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــی:5:
بهش می گم ........ آخه لیپی اصلا می دونه ایران کجاست؟ حالا که گفته دلش می خواد بیاد بارسلون یا یه تیمه دیگه که اسمش یادم نیست.نقل قول:
کی تعطیلش کرد؟ کمیته انتقالی که قبولش کرده بود..... البته خدا کنه نیاد
من خودم تو محله لیپی اینها کار میکنم!! کله پاچه ای محل میگفتش که اومدن 10000 دلار بهش بدن که توی غذای لیپی مغز خر بریزه ولی ایشون قبول نکرده، به همین خاطر لیپی عمرا به ایران بیاد:27:نقل قول:
نقل قول:
بهش می گم ........ آخه لیپی اصلا می دونه ایران کجاست؟ حالا که گفته دلش می خواد بیاد بارسلون یا یه تیمه دیگه که اسمش یادم نیست.
کی تعطیلش کرد؟ کمیته انتقالی که قبولش کرده بود..... البته خدا کنه نیاد
والله شواهد امر پیداست که دیگه خبری از جورج نیست.نقل قول:
من خودم تو محله لیپی اینها کار میکنم!! کله پاچه ای محل میگفتش که اومدن 10000 دلار بهش بدن که توی غذای لیپی مغز خر بریزه ولی ایشون قبول نکرده، به همین خاطر لیپی عمرا به ایران بیاد
اینجور که رفیقمونم می گه لیپی هم دیگه نمی یاد!
ببینیم کفاشیان چی کار می کنه.
تیم ملی فوتبال ایران برابر قطر متوقف شد
تیم فوتبال کشورمان در دیداری تدارکاتی برابر تیم فوتبال قطر به نتیجه مساوی رضایت داد.
به گزارش خبرنگارمهر، در این دیدار که امشب در ورزشگاه السد قطر برگزار شد، تیم فوتبال کشورمان برابر میزبان خود به تساوی بدون گل رضایت داد.
برپایه این گزارش، در ابتدای این دیدار تیم ملی کشورمان با ترکیب مهدی واعظی، هادی عقیلی، سید جلال حسینی، حسین کعبی، علیرضا واحدی نیکبخت، علی کریمی، مازیار زارع، مجتبی جباری، مهرزاد معدنچی، مهدی رجب زاده و محسن خلیلی وارد زمین مسابقه شد که در نیمه دوم علی سامره، مسعود شجاعی، حسین بادامکی، شیث رضایی، هادی شکوری و اسدی به عنوان بازیکنان جانشین برای تیم ایران به میدان رفتند. همچنین نیکبخت، کریمی و کعبی هم بازیکنان اخطاری ایران در این دیدار بودند.
این دیدار قرار بود از چند شبکه اماراتی، قطری و سوم سیمای ایران بصورت مستقیم پخش شود اما با مخالفت جورج فوساتی سرمربی اروگوئه ای تیم فوتبال قطر، این دیدار از هیچ شبکه تلویزیونی پخش نمی شود.
پیش از این هم در روز چهارم فروردین ماه سال جاری تیم ایران یک بار دیگر در دوحه به مصاف قطر رفت که آن مسابقه هم به خاطر مخالفت مسئولان قطری پوشش تصویری نداشت. ملی پوشان کشورمان آن دیدار را با تک گل علیرضا واحدی نیکبخت که در دقیقه 71 به ثمر رسید، به پایان رساندند.
تیم ملی فوتبال کشورمان هم پس از دیدار امشب با قطر، از دوحه به دبی سفر کرده و از این شهر به کیش می رود تا بدون بازگشت به تهران، مرحله سوم اردوی آماده سازی خود را از روزشنبه در این شهر پیگیری کنند.
این تیم روز یکشنبه 23/10/86 در سومین دیدار تدارکاتی خود در چارچوب برنامه های آماده سازی برای حضور در مرحله مقدماتی جام جهانی، در جزیره کیش با مالی دیدار می کند.
ضمن اینکه تیم فوتبال کشورمان روزچهارشنبه 26/10/86 در چهارمین دیدار تدارکاتی خود در تونس به دیدار تیم فوتبال این کشور خواهد رفت
به نقل از خبرگزاری مهر
اینم تیم ملیه ما داریم؟؟؟؟؟نقل قول:
قطر رو هم نتونست بزنه؟؟؟
حتما ملی رو میتونه!!!!!!!!!!!!!!
تونس رو هم نمیتونه ببره
دوستان : بازم رفتيم سر کار پستهاي جديد از مربيگريه تيم ملي
تهران IranSport.Net - خاوير كلمنته مربي اسپانيايي گفت: من در ايران زندگي نخواهم كرد. كلمنته گفته است: شرط من همان شرطي است كه از ابتدا گذاشتهام، يعني تنها مواقعي كه لازم باشد در ايران خواهم ماند و در روزهايي كه كاري نباشد به اسپانيا برميگردم. نميدانم كه قراردادم را با فدراسيون فوتبال ايران منعقد خواهم كرد يا خير اما ميتوانم بگويم كه هر زمان لازم باشد در ايران ميمانم.
تاريخ مخابره پيام:جمعه 10 اسفند 1386
حضور کلمنته در مقدماتی جام جهانی منتفی شدمهدی تاج با تاکید بر منتفی شدن حضور خاویر کلمنته در تیم ملی فوتبال کشورمان از معرفی گزینه داخلی برای هدایت این تیم خبر داد.به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که مسئولان فدراسیون فوتبال کشورمان از ابتدای هفته گذشته برای انتخاب سرمربی تیم ملی روی گزینه داخلی به توافق رسیده بودند و وی را نیز انتخاب کرده بودند اما به دلیل تماسی که از سوی واسطه های کلمنته با فدراسیون فوتبال صورت گرفت، معرفی گزینه داخلی را به تعویق انداختند.
مهدی تاج نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال با تایید این خبر از منتفی شدن حضور این مربی اسپانیایی تا پایان دور مقدماتی جام جهانی خبر داد و گفت: با شرایطی که به وجود آمده است فدراسیون فوتبال قطعا به دنبال کلمنته نیست و فردا پس از پایان نشست کمیته تیم های ملی ، گزینه داخلی خود را معرفی خواهد کرد.
تاج ادامه داد: از بین افشین قطبی و امیر قلعه نویی یا ترکیب مجید جلالی و محمدمایلی کهن یکی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان معرفی خواهد شد.
برخلاف شایعات مایلی کهن به خاطر علاقه به رییس جمهور از طرف هیات رییسه فدراسیون به عنوان سرمربی معرفی نشده است!
از سکوت رسانه ای تا اقدامات سازمانی!
علی عالی/خبرگزاری پارس فوتبال دات کام
همانطور که پیش از این در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کردیم هیئت رییسه فدراسیون فوتبال در شامگاه سه شنبه هفته گذشته بررسی گزینه های مختلف سرمربیگری ایرانی تیم ملی را در دستور کار قرار داد تا به نتیجه ای مشخص برسد اما انتخاب سرمربی آینده تیم ملی از میان گزینه های داخلی کار چندان آسانی نبود. آنچه که از جلسه هیئت رییسه فدراسیون فوتبال درز پیدا کرده است فشار عجیب سازمان تربیت بدنی برای انتخاب گزینه موردنظر خود بوده است که البته توفیق چندانی نیز پیدا نکرد. اعضای سازمانی هیئت رییسه اگرچه سه نفرند و هر سه گزینه، امیر قلعه نویی را بهترین فرد برای تصدی پست سرمربیگری تیم ملی می دانستند اما بدلیل تحلیل ضعیف برای این خواسته نتوانستند دیگر اعضا را مجاب به انتخاب کنند. یکی از اعضای هیئت رییسه در این باره می گوید:«با اینکه می دانستم کسی که به قلعه نویی رای داده هیچ اعتقادی به وی ندارد از او پرسیدم که چرا اینگونه رای داده است، پاسخ داد اگر بشنوند که من به قلعه نویی رای ندادم برایم بد می شود» از سوی دیگر موج رسانه ای همراه قلعه نویی نیز در هفته گذشته اخبار و گفتگوهای بسیاری را برای حضور سرمربی سابق تیم ملی به چاپ رساندند تا بدین شکل هیئت رییسه را تحت تاثیر قرار دهند اما خروجی جلسه آنها به گزینه ای جز «محمد مایلی کهن» ختم نشد تا سازمان در موقعیت آچمز قرار گیرد. هیئت رییسه با این انتخاب اگرچه استقلال خود را از سازمان نشان داد اما بنا بر گفته های برخی اعضای هیئت رییسه، سازمان تربیت بدنی بشدت با انتخاب این گزینه مخالف است و حتی کفاشیان را مجاب نموده تا روز جمعه مایلی کهن را بعنوان سرمربی اعلام نکند. از سوی دیگر اگرچه کلمنته نیز توسط واسطه هایش اعلام کرده که آمادگی از سرگیری مذاکرات را دارد اما پرونده ورود کلمنته به فوتبال ایران را باید مختومه دانست چراکه انتظارات و توقعات جدید او اگرچه از طرف هیات رییسه قابل پذیرش بود اما مبلغ درخواستی اش برای یکسال بهیچ عنوان قابل پذیرش نبود.
اما سازمان که مخالفت خود را با مایلی کهن به گوش کفاشیان رسانده پروژه عبور از وی را در دستور کار قرار داده و با ابزارهای خود سعی در وتوی تصمیم سازمان دارد. حتماً بیاد دارید که منتقد مهم علی آبادی در انتخابات فدراسیون فوتبال شخصی جز مایلی کهن از سازمان نشینان همیشه معترض نبود و حتی در اظهارنظری در خصوص کاندیداتوری علی آبادی گفت:« آقای علی آبادی عملاً ۱۵ ماه است كه رئیس فدراسیون فوتبال است و آقای هاشمی فقط عنوان سرپرستی را طی این مدت یدك كشیده است. به قول خود آقای علی آبادی فوتبال را طی این مدت با ۴۰ درصد توانش اداره كرده است. حالا من یك سئوال دارم؛ آیا اتفاقات ۱۵ ماه گذشته ملاك خوبی برای ارزیابی عملكرد وی به حساب نمی آید؟ ما به فدراسیون فوتبال گذشته انتقادهایی داشتیم اما آن زمان نه تنها ریالی از دولت گرفته نمی شد، بلكه در ۲ سال آخر این فوتبال بود كه به دولت كمك می كرد اما در طی این ۱۵ ماه چه اتفاقی رخ داد؟ دولت میلیاردها تومان به فوتبال تزریق كرد اما آقایان قدر سرمایه دولت را ندانستند. حتی به خودشان اجازه دادند كه در آن جلسه معروف به آقای رئیس جمهور اطلاعات غلط بدهند. آنجا كه آقای هاشمی ضمن ارائه اطلاعات غلط به رئیس جمهور گفت تیم ملی ۵۰۰ دلار پاداش گرفته است. در حالی كه تیم ملی طبق شواهد موجود ۱۰ هزار دلار پاداش گرفته بود» مقاومت سازمان در مقابل خواسته فدراسیون موجب شده که برخی از اعضای فدراسیون بدنبال گزینه دوم مربیگری بروند و چندان بر حضور مایلی کهن اصراری نداشته باشند. هر چند بر طبق صورتجلسه هیئت رییسه گزینه های سرمربیگری تیم ملی بترتیب محمد مایلی کهن، افشین قطبی و امیر قلعه نویی معرفی شده اند و شانس قطبی بیشتر شده است اما منابع نزدیک به سازمان همچنان بر حضور قلعه نویی اصرار دارند و حتی اعتراض خود را نسبت به مسابقه پیام کوتاه نود که قطبی و قلعه نویی را در کنار هم قرار داد اعلام داشتند.
آنچه که بر طبق اساسنامه تصویبی باید مورد توجه قرار گیرد اعلام رسمی نام سرمربی فقط از زبان رییس فدراسیون یعنی «علی کفاشیان» است، هیئت رییسه سه نام افشین قطبی، امیر قلعه نویی و محمد مایلی کهن را بعنوان رتبه های اول و سوم از لحاظ امتیازدهی بر مبنای برنامه هایی که داده اند مشخص کرده اند و البته سه نام محمد مایلی کهن، افشین قطبی و امیر قلعه نویی را بعنوان «اولویت های انتخاب» به رییس فدراسیون تحویل داده اند. به گفته یکی از اعضای هیئت رییسه فشار عجیبی برای عدم اعلام نام مایلی کهن توسط کفاشیان وجود دارد و گویی مذاکرات سازمان – فدراسیون همچنان ادامه دارد.
حال سه سه حالت را می توان در نظر داشت:
1- انتخاب مایلی کهن: شک نکنید که فدراسیون فوتبال از استقلال رای لازم برخوردار است و حتی قدرتی فراتر از فشارهای سازمان در پشت پرده برای ادامه کار آنان وجود دارد.در واقع برخلاف شایعات مایلی کهن به خاطر علاقه به رییس جمهور از طرف هیات رییسه فدراسیون به عنوان سرمربی معرفی نشده است!
2- انتخاب قطبی: استقلال فدراسیون زیر سئوال است چراکه برخلاف خواسته هیئت رییسه نتوانسته اند گزینه خود را بقبولانند اما آنقدرها هم وابسته نشده اند و گزینه ای خلاف قلعه نویی را برگزیده اند.
3- انتخاب قلعه نویی: در وابستگی فدراسیون تردیدی وارد نیست و از همه بیشتر رییس فدراسیون فوتبال در مظان اتهام است. آنان دقیقاً بنا بر میل سازمان عمل کردند و چندان قدرتی برای ادامه کار نخواهند داشت و انتظار روزهای سیاه و سپیدتری را باید انتظار داشت.
تاج:سه گزينه براي فدراسيون باقي ماند
قطبي ،قلعه نويي و يا تركيب جلالي – مايلي كهن
خبرگزاري فوتبال ايران – مهدي تاج نايب رييس فدراسيون فوتبال صبح امروز اعلام كرد كه مربي تيم ملي قطعل ايراني خواهد بود و از بين سه گزينه باقيمانده طي دو روز آينده نام سرمربي رسما اعلام مي شود.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران مهدي تاج ابتدا موضوع انتخاب كلمنته را منتفي دانست و تاكيد كرد كه اين مربي ديگر شانسي براي حضور در تيم ملي ايران ندارد. وي گفت: سرمربي تيم ملي ايراني است. با انجام بررسي هاي نهايي حتما طي دو روز آينده نام سرمربي اعلام خواهد شد. ديگر در اين موضوع تاخيري به وجود نمي آيد.
تاج اشاره مستقيمي به نام سرمربي نكرد و اظهار داشت: معرفي سرمربي با رييس فدراسيون است و آقاي كفاشيان نام مربي تيم ملي را اعلام خواهند كرد. من بايد مي توانم سه گزينه براي فدراسيون باقي مانده است. افشين قطبي ،امير قلعه نويي و يا تركيب جلالي – مايلي كهن سرمربي تيم ملي خواهند بود. به زودي نام سرمربي اعلام مي شود
کلمنته در گفتگو با مارکا :مسئولان ایران از ارسال فاکس دست نمی کشند/ در ایران نمی مانمخاویر کلمنته در تازه ترین اظهار نظر خود باز هم تاکید کرده است طبق توافق اولیه در ایران نمی ماند و تنها زمانی که نیاز باشد راهی این کشور خواهد شد.به گزارش خبرگزاری مهر، گزینه سرمربیگری تیم ملی فوتبال کشورمان در تازه ترین اظهار نظر خود بازهم بر قرار اولیه اش با مسئولان فوتبال ایران تاکید کرده است.
خاویر کلمنته روز پنجشنبه در مصاحبه ای با روزنامه مارکا به برخی حقایق مذاکراتش با مسئولان فدراسیون فوتبال ایران اشاره کرده است.
روزنامه مارکا در ابتدای گزارش خود آورده است:" کلمنته به دلیل اینکه حاضر نبود در ایران زندگی کند از هدایت تیم ملی سر باز زد اما مقامات ایرانی بتازگی اعلام کرده اند که دوباره با او پای میز مذاکره نشسته اند و این مربی اسپانیایی پذیرفته که به ایران بیاید. "
کلمنته در این خصوص به مارکا گفت: "ایرانی ها واقعا اصرار دارند که من به آنجا بروم و از ارسال فکس برای من دست نمی کشند. اما من نظرم همان است که در ابتدا گفتم و واقعا نمی دانم سرانجام قرارداد منعقد می کنم یا نه. من نه آدم بدبینی هستم و نه خوشبین. آنها(فدراسیون فوتبال ایران) می خواهند برای هرچیزی شرط بگذارند و برای من به میزانی که در نظر دارند مرخصی تعیین کنند حال آنکه از نظر من این چیزها ضرورتی ندارد.
وی افزود: من به آنها گفته ام فقط در روزهای بخصوصی به تهران می آیم و تا آنجا که برای شناخت فوتبال ایران نیاز باشد در آنجا می مانم.
در پایان گزارش روزنامه مارکا آمده است: " مسئولان فدراسیون فوتبال ایران پس از تساوی بدون گل تیم ملی برابر سوریه در چارچوب رقابتهای مقدماتی جام جهانی بسیار علاقمند هستند تا خاویر کلمنته را به عنوان سرمربی تیم ملی منصوب کنند
کلمنته منتفی شد؛ نفر بعدی کیست؟
در حالی که مسئولان فدراسیون فوتبال ایران با تأکید بر منتفی شدن حضور کلمنته در ایران از معرفی گزینه داخلی برای هدایت تیم ملی خبر می دهند، گمانه زنیها درباره شانس اول مربیگری تیم ملی مجدداً آغاز شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آفتاب: خاویر کلمنته امروز با تکرار شرایط قبلی خود برای پذیرش مربیگری تیم ملی فوتبال ایران اعلام کرد: من در ايران زندگي نخواهم كرد.
به گزارش خبرگزاریها كلمنته گفته است: شرط من همان شرطی است كه از ابتدا گذاشتهام، يعنی تنها مواقعی كه لازم باشد در ايران خواهم ماند و در روزهايی كه كاری نباشد به اسپانيا برمیگردم. نمیدانم كه قراردادم را با فدراسيون فوتبال ايران منعقد خواهم كرد يا خير اما میتوانم بگويم كه هر زمان لازم باشد در ايران میمانم.
به گزارش سرویس ورزش آفتاب، در حالی که مسئولان فدراسیون فوتبال کشورمان از ابتدای هفته گذشته برای انتخاب سرمربی تیم ملی روی گزینه داخلی به توافق رسیده بودند و وی را نیز انتخاب کرده بودند اما به دلیل تماسی که از سوی واسطه های کلمنته با فدراسیون فوتبال صورت گرفت، معرفی گزینه داخلی را به تعویق انداختند.
در همین حال مهدی تاج نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال امروز با تایید این خبر از منتفی شدن حضور این مربی اسپانیایی تا پایان دور مقدماتی جام جهانی خبر داد و گفت: با شرایطی که به وجود آمده است فدراسیون فوتبال قطعا به دنبال کلمنته نیست و فردا پس از پایان نشست کمیته تیم های ملی ، گزینه داخلی خود را معرفی خواهد کرد.
به گزارش مهر، تاج ادامه داد: از بین افشین قطبی و امیر قلعه نویی یا ترکیب مجید جلالی و محمدمایلی کهن یکی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان معرفی خواهد شد.
برخی رسانه ها شانس امیر قلعه نویی را برای بازگشت به تیم ملی بیشتر از سایر گزینه ها می دانند این در حالیست که گروهی دیگر از افشین قطبی به عنوان گزینه اصلی سرمربیگری تیم ملی یاد می کنند.
الان برنامه ورزش 2 گفت قطبی تقریبا شده مربی:31:
افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال شدساعت خبر: 15:14 - تاريخ خبر: 11/12/1386 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افشین قطبی پس از حضور صبح امروز خود در سازمان تربیت بدنی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان انتخاب شد. البته این دومین بار در چند روز گذشته است که انتخاب قطبی به عنوان سرمربی روی خروجی خبرگزاریها قرار گرفته و احتمالا پس از قطع امید کامل از کلمنته این بار این انتخاب قطعی و نهایی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از کش و قوس های فراوان و منتفی شدن حضور خاویر کلمنته در تیم ملی ، افشین قطبی به عنوان گزینه داخلی هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان را برعهده گرفت. قطبی صبح امروز پس از دیدار با علی کفاشیان راهی سازمان تربیت بدنی شد و در دیدار با برخی مسئولان سازمان تربیت بدنی رسما به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان معرفی شد.
اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال خواهد شد.
کفاشیان: سرمربی هنوز مشخص نشده استساعت خبر: 15:27 - تاريخ خبر: 11/12/1386 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درحالی که برخی خبرگزاری ها اعلام کرده اند افشین قطبی پس از حضور صبح امروز خود در سازمان تربیت بدنی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان انتخاب شد ه است ، علی کفاشیان ساعت 14 امروز در گفتگوی تلفنی با خبر نگار واحد مرکزی خبر تاکید کرد : سرمربی تیم ملی فوتبال هنوز مشخص نشده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش واحد مرکزی خبر ، رئیس فدراسیون فوتبال افزود : سرمربی تیم ملی تا امشب هم مشخص نخواهد شد.
وی گفت : موضوع کلمنته به علت تقاضای غیراصولی این مربی اسپانیایی تمام شده است و صرفا روی گزینه ایرانی کار می کنیم.
کفاشیان افزود : کلمنته در تماس هایی که دو روز گذشته با مسئولان فدراسیون فوتبال داشته است ، تقاضای مبلغ هنگفتی برای 5 بازی نخست ایران کرده بود .
وی مدعی شد : این حرفها را دلالان در زبان کلمنته گذاشتند که ما هم آن را قبول نکردیم.
پایان نشست قطبی و مسولان فدراسیون با هاشمی ساعت خبر: 15:41 - تاريخ خبر: 11/12/1386 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلسهی افشین قطبی و مسولان فدراسیون فوتبال با رییس مرکز توسعهی ورزش قهرمانی سازمان تربیت بدنی، بدون اعلام هیج نتیجهی مشخصی پایان یافت.
در حالی که افشین قطبی همچنان به عنوان یکی از گزینهی دارای شانس سرمربیگری تیم ملی ایران مطرح است، ظهر امروز با حضور در فدراسیون فوتبال با مهدی تاج دیدار و گفتوگوی کوتاهی انجام داد و پس از آن نیز به همراه عزیز محمدی و تاج برای برگزاری نشست با کیومرث هاشمی راهی سازمان تربیت بدنی شد. در این نشست که با حضور کفاشیان و به مدت یک ساعت به طول انجامید، طرفین درخصوص سرمربیگری تیم ملی فوتبال به مذاکره پرداختند. افشین قطبی نیز در این نشست گزارش کوتاهی از برنامههایش را ارایه و مسولان فدراسیون فوتبال و رییس مرکز توسعهی ورزش قهرمانی نیز در این باره مسایلی را مطرح کردند.
براساس این گزارش، این نشست درحالی به پایان رسید که هیچ نتیجهی مشخصی مبنی بر نهایی شدن حضور افشین قطبی در پست سرمربیگری تیم ملی حاصل نشد.
علی کفاشیان، ریس فدراسیون فوتبال نیز پس از پایان این نشست در گفتوگو با خبرنگار ایسنا تاکید کرد: گفتوگوهای خود با قطبی را ادامه میدهیم، ولی هنوز هیچ چیز به صورت قطعی مشخص نیست. پس از نهایی شدن مذاکرات، نام سرمربی را اعلام میکنیم.
این درحالی است که مسولان فدراسیون فوتبال از قطبی خواستند که پروازش به شیراز را لغو کند
آخوندي: سازمان از هرگزينه اي كه فدراسيون فوتبال انتخاب کند حمايت مي كندساعت خبر: 13:0 - تاريخ خبر: 12/12/1386 تهران / واحد مرکزي خبر / ورزشي 1386/12/12
سخنگوي سازمان با تاكيد بر اينكه سازمان تربيت بدني در انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال دخالتي ندارد افزود: سازمان از هرگزينه اي كه فدراسيون فوتبال انتخاب کند، حمايت مي كند.
به گزارش واحد مرکزي خبر؛ محمدآخوندي با اشاره به اخبار و تحليل هاي منتشر شده در برخي نشريات درباره نظر سازمان پيرامون سرمربيگري تيم ملي فوتبال گفت: پيش از اين بارها تاكيد شده است كه سازمان در موضوعات داخلي فدراسيون ها دخالت ندارد و فقط به بيان چارچوبهاي كلي ورزش كشور و نيز نظارت برعملكرد فدراسيونها ميپردازد و درعين حال از تصميمات صحيح فدراسيون ها نيز با تمام قدرت حمايت مادي و معنوي مي کند.
مديركل امور بين الملل و روابط عمومي سازمان به حضور مسوولان فدراسيون فوتبال و يكي از نامزدهاي مربيگري تيم ملي در سازمان اشاره كرد و گفت: سازمان تربيت بدني خانه همه اهالي ورزش كشور است و حضور مسوولان فدراسيون براي ديدار و گفتگو و رايزني و تعامل با مسوولان مركز توسعه ورزش قهرماني نمي تواند چيز عجيبي باشد. هر روز صدها نفر از اهالي ورزش در سازمان حضور مي يابند و مسوولان فدراسيون هاي مختلف درجلسات متعدد موضوعات فدراسيون خود را حل و فصل مي كنند. فدراسيون هاي ديگري هم پيش از اين با نامزدهاي مربيگري تيم ملي خود در سازمان حضور يافته اند و گزارش داده اند و نظرات كارشناسي مركز توسعه ورزش قهرماني را خواستار شده اند. عجيب است كه عده اي قصد دارند اين مسئله را به گونه اي ديگر تفسير نمايند و از آن موافقت يا مخالفت با فرد خاصي را تبليغ كنند.
سخنگوي سازمان تصريح كرد: همانگونه كه آقاي هاشمي هم در جلسه با مسوولان فدراسيون اعلام کر سازمان چارچوبهاي اصلي و سياستهاي كلان ورزش كشور را مدنظر دارد و موارد كارشناسي خود را در اختيار فدراسيون قرار مي دهد، اما قطعاً انتخاب سرمربي وظيفه مسوولان فدراسيون است و سازمان هيچ دخالتي در اين زمينه نمي كند. البته با توجه به اهميت فوتبال و توجه ويژه مردم، سازمان تاكيد کرده كه فدراسيون فوتبال بايد دركمترين زمان و به سرعت سرمربي را معرفي کند تا بيش از اين زمان از دست نرود.
وي افزود: عجيب است كه برخي افراد از اين جلسه مخالفت سازمان با يك گزينه يا موافقت با گزينه هاي ديگر را مطرح مي كنند. متأسفانه شاهديم كه جريان خزنده اي درحال ايجاد فضاسازي و جوسازي و تبليغات كاذب براي بوجودآمدن فضايي ناسالم است تا در آن به منافع خود دست يابد و با انتشار اطلاعات و اخبار غلط و جوسازي، اوضاع را به سود خود خاتمه دهد. قطعاً سازمان تربيت بدني از طريق مراجع ذيصلاح با اين افراد برخورد حقوقي و قانوني مناسب انجام خواهدداد.
سخنگوي سازمان در اين باره افزود: متاسفانه در فضاي غبارآلود، بحثهاي منطقي نميشود عده اي ازيك طرف بحث دخالت نکردن سازمان در فوتبال را مطرح مي کنند و ازسوي ديگر هر مشكلي در فدراسيون ها از جمله فوتبال پيش مي آيد مجلس، رسانه ها و مردم از سازمان تربيت بدني انتظار پاسخ دارند. از طرفي هم وقتي سازمان تاكيد بر دخالت نکردن و تنها نظارت دارد برخي اصرار دارند كه ثابت كنند سازمان با فلان مربي موافق يا مخالف است.
آخوندي از رسانه ها خواست درانتشار اخباردقت بيشتري کنند و با ارائه نقدها، پيشنهادها و تحليلهاي منطقي و بدور از حواشي خود مسوولان فدراسيون فوتبال را در اداره اين مجموعه ياري دهند.
از بچه ها خواسته بودم که اخبار رو یکجا بزارن تا بتونیم راحت تر دنبال کنیم ولی نمیدونم چرا بی توجهی میکنن
این تاپیک شخصی نیست . لطفا هر کی خبری اشت همینجا بزاره
شجاعي در گفتوگو با فارس خبر داد:
قرارداد مشروط مارتينا فوس با دويسبورگ آلمان
خبرگزاري فارس: گزينه سرمربيگري تيم ملي فوتبال بانوان ايران با تيم دويسبورگ آلمان قرارداد مشروط چهارماهه دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فريده شجاعي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: با مارتينا فوس مذاكراتي انجام دادهايم؛ اما به دليل آنكه قرار نيست از اين مربي آلماني در مسابقات مقدماتي جام ملتهاي آسيا استفاده كنيم، پس از مذاكرات اوليه همه چيز را به آينده موكول كرديم.
وي افزود: اين روزها همه چيز تحت تاثير انتخاب سرمربي تيم ملي آقايان است و ترجيح ميدهيم پس از مشخص شدن اين موضوع، كار بانوان را دنبال كنيم.
شجاعي ادامه داد: مارتينا فوس قرارداد موقتي با تيم دويسبورگ آلمان دارد و قرارداد او با اين تيم چهار ماهه است؛ اما در قراردادش ذكر كرده در صورتي كه تيم ملي فوتبال ايران مرا بخواهد از اين تيم جدا خواهم شد.
تيم ملي بانوان ايران از دوم تادهم فرورين ماه در مسابقات مقدماتي جام ملت هاي آسيا شركت خواهد كرد
كاشانى: اميدوارم مسئولان تكليف قطبى را زودتر مشخص كنند </SPAN>
تهران IranSport.Net - مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: اميدوارم هر چه زودتر مسئولان سازمان تربيت بدنى و فدراسيون فوتبال تكليف افشين قطبى را روشن كنند. حبيب كاشانى درباره مذاكرات افشين قطبى با مسئولان فوتبال براى هدايت تيم ملى ايران اظهار داشت: از بدو ورود قطبى به ايران، مانند يك مامور پيگير كارهاى وى بوده ام و از اينكه گزينه اصلى تيم ملى است، خيلى خوشحالم. وى ادامه داد: اميدوارم مسئولان فدراسيون فوتبال و سازمان تربيت بدنى هر چه زودتر تكليف وى را مشخص كنند تا تيم ملى و پرسپوليس زيان نكرده و از بلاتكليفى خارج شوند. مدير عامل پرسپوليس تصريح كرد: توانايى هاى قطبى را قبول داريم و شك ندارم مى تواند در تيم ملى كارنامه موفقى داشته باشد. عملكرد وى در پرسپوليس براى ما خوشحال كننده است زيرا در اين شرايط سخت به دليل عملكرد خوبش مورد توجه مسئولان قرار گرفته تا تيم ملى بزرگ ايران را هدايت كند. كاشانى با اشاره به جلسات امروز صبح با مسئولان فدراسيون فوتبال و سازمان تربيت بدنى تأكيد كرد: بحث هاى خوبى را مطرح كرديم؛ اما به درخواست آنها منتظر تماس دوباره بوديم كه عدم تماس از سوى فدراسيون فوتبال براى ما سوال برانگيز شده است. بعد از جلسه قرار شد آنها در مورد قطبى به ما اطلاع دهند كه تاكنون چنين اتفاقى رخ نداد. وى افزود: در باشگاه پرسپوليس شخص اول نيستم كه بخواهم در مورد حضور قطبى در تيم ملى اظهار نظر نهايى داشته باشم، زيرا سعيدلو به عنوان رئيس هيأت مديره تصميم نهايى را در اين زمينه اتخاذ مى كند. مدير عامل پرسپوليس در خصوص شرايط كادر فنى تيم پس از جدايى قطبى تأكيد كرد: حميد استيلى و عليرضا مرزبان از جمله مربيان توانايى هستند كه تاكنون در پرسپوليس عملكرد خوبى داشته اند؛ اما در صورت جدايى سرمربى، هيأت مديره درباره شرايط آنها تصميم گيرى خواهد كرد.
تاريخ مخابره پيام:يكشنبه 12 اسفند 1386
جملان تعجب آمیز :
دست نشان: قواره پيراهن تيم ملى به تن قطبى گشاد است! </SPAN>
تهران IranSport.Net - سرمربى تيم پگاه گيلان با اشاره به خبر احتمال انتخاب افشين قطبى به عنوان سرمربى تيم ملى فوتبال ايران گفت: درست است كه قطبى سابقه حضور در تيم هاى مطرح جهان و جام جهانى را در پرونده خود دارد اما به عقيده من قواره پيراهن سرمربيگرى تيم ملى به تن قطبى گشاد است! «نادر دست نشان» افزود: بايد اذعان كنم كه به نظر من قطبى براى مربيگرى تيم ملى بى تجربه است.
تاريخ مخابره پيام:يكشنبه 12 اسفند 1386
اختلاف نظر میان هیئت رئیسه و كمیته تیم های ملی
11 اسفند 1386 19:55
امروز قرار بود نام سرمربی تیم ملی ایران پس از جلسه میان اعضای هیئت رئیسه با مسئولان سازمان تربیت بدنی اعلام شود.
در این میان احتمال حضور افشین قطبی روی نیمكت هدایت تیم ملی فوتبال ایران بسیار محتمل به نظر می رسید ؛ اما باز هم اعلام نام سرمربی تیم ملی به تعویق افتاد .
یكی از مقامات فدراسیون فوتبال كه خواست نامش فاش نشود در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر با انتقاد از رسانه ها به علت مطرح كردن نام های مختلف گفت : هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال روی سه گزینه نظر مثبت دارد .
عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال افزود : هیئت رئیسه برای هدایت تیم ملی نخست محمد مایلی كهن ، دوم افشین قطبی و سپس امیر قلعه نوعی را در نظر دارد .
وی تاكید كرد : جلسات هیئت رئیسه فدراسیون برای انتخاب سر مربی تیم از میان این سه گزینه ادامه خواهد یافت .
این مقام آگاه ادامه داد : هیئت رئیسه انتخاب نهایی را به آقای كفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال واگذار كرده است .
عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت : در كمیته تیم های ملی فوتبال گزینه نخست برای هدایت تیم ملی فوتبال افشین قطبی ، دوم قلعه نوعی و سپس مایلی كهن مطرح شد ؛ ولی هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نظرش درباره سرمربی تیم ملی فوتبال متفاوت است .
وی تاكید كرد : انتخاب نهایی با آقای كفاشیان است ولی اختلافاتی در درون اعضای فدراسیون فوتبال وجود دارد.
ghatreh.com
در گفت و گو با فارس
سعيدلو: قطبي را به راحتي به تيم ملي فوتبال نميدهيم
خبرگزاري فارس: رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: با توجه به شايعات اخير، قطبي را به راحتي به تيم ملي نميدهيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علي سعيدلو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از عدم انتخاب سرمربي تيم ملي مثل عموم مردم ناراحت هستم؛ اما اين مورد را به علي آبادي كه معاون رئيس جمهوري است بارها به صورت حضوري اعلام كردهام.
وي افزود: با توجه به شايعات اخير كه 17 يا 18 بار اعلام شد و بالاخره كلمنته كه با حرفهاي عجيب نيامد، ما هم قطبي را به راحتي به تيم ملي نميدهيم؛ البته به فكر منافع تيم ملي و پرسپوليس خواهيم بود.
سعيدلو عنوان كرد: در صورت توافقات نهايي با كفاشيان، در يك تا دو روز آينده صحبت خواهيم كرد تا به نتيجهاي برسيم و فوتبال ايران از بلاتكليفي درآيد.
رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: رفتن قطبي نياز به جلسه هيئت مديره را دارد تا در اين شرايط حساس، تصميمات غيركارشناسي گرفته نشود.
وي گفت: حضور استيلي و مرزبان به عنوان جايگزين قطبي نيز تا كنون مورد بررسي قرار نگرفته است؛ ولي در صورت تغييرات، حتما كارشناسي خواهيم كرد.