لطفا براي جلوگيري از ترجمه تكراري ابتدا نام فايلي را كه ميخواهيد ترجمه كنيد را بفرستيد و سپس بعد از ترجمه فايل همان پست خود را ويرايش نماييد به اين ترتيب فايل هاي اين بازي به ترتيب و پشت سر هم ترجمه خواهند شد. با تشكر
Printable View
لطفا براي جلوگيري از ترجمه تكراري ابتدا نام فايلي را كه ميخواهيد ترجمه كنيد را بفرستيد و سپس بعد از ترجمه فايل همان پست خود را ويرايش نماييد به اين ترتيب فايل هاي اين بازي به ترتيب و پشت سر هم ترجمه خواهند شد. با تشكر
Leon : Hunnigan. اميدوارم كه صدام رو داشته باشي.
Hunnigan : من Ingrid Hunnigan هستم. در اين ماموريت پشتيبان تو خواهم بود.
Leon : صاف و رسا صدات رو دارم. يه جوري فكر ميكردم كه پيرتر از اين باشي.
Leon : اسم مورد هم Ashley Graham هستش، درسته؟
Hunnigan : كاملاً صحيحه.
Hunnigan : اون دختره رئيس جمهور هستش. بنابراين مواظب رفتارت باش، باشه؟
Leon : اين گروه هر كي هستند، مطمئناً دختر نامناسبي رو براي دزديدن انتخاب كردن.
Hunnigan : همچنين من سعي خواهم كرد كه مدام اطلاعات بيشتري رو در موردشون پيدا كنم.
Leon : بسيار خوب. تا بعد. تمام.
* تغييرات تنظيمات دستة كنترل در اينجا منعكس نشده است. لطفاً به عملكرد دكمهها توجه دقيق نماييد.
1. شليك كردن : دكمه B6 را نگه داشته و سپس از جهتها و يا آنالوگ چپ براي تنظيم ليزر استفاده كنيد.
2. جنگ با چاقو : دكمه B5 را فشار داده و نگهداريد تا چاقويتان آماده شود. سپس دكمه B1 را براي حمله با چاقو بزنيد.
3. دكمههاي عملياتي : با فشار دادن دكمههاي مقتضي كه بر روي صفحه نمايش ظاهر ميشوند، شما قادر خواهيد بود كه عمليات مختلفي را اجرا نماييد.
4. دوربين : شما ميتوانيد زاويه دوربين را با استفاده از آنالوگ راست تغيير دهيد.
اولین پیغام هانیگان به لئون که یک چیز دیگه ست! اصلا توی ورژن پی سی خودش رو معرفی نمیکرد. مطمئنی درسته؟
درسته منم يادم نمياد اينا رو گفته باشه (دو هفته پيش بازي رو شروع كردم) بيشتر داشت موقعيت ---- رو براش توضيح مي داد و اين كه بايد چيكار كنه از كجا بره.نقل قول:
مواظب رفتارت باش دختر رييس جمهوره؟!! :18:
اسم : Ashley Graham
دختر رئيس جمهور آمريكا
او در راه بازگشت از دانشگاه به خانه، توسط گروه ناشناسي دزديده شده است. انگيزه آدمربايان هنوز ناشناخته است. اگرچه اطلاعات موثقي مبني بر اينكه فرد آدمربا خودي هست، وجود دارد. تنها عده كمي از مردم از اين آدمربايي مطلع هستند. مخفي كردن اين مسئله بيشتر به اين دليل ميباشد كه ما هنوز شخص خائن را شناسايي نكردهايم. به گفتة ماموران اطلاعات و بر اساس اطلاعات معتبر اشلي در اروپا ديده شده است. ولي تا زماني كه ما شخص خائن را شناسايي كنيم، من نميدانم كه چه چيزي را بايد باور كنم و احتمال اين هست كه حقه باشد. ما سرنخهاي بسيار كمي راجع به محل اشلي در دست داريم. ولي تمامي اعضاي خدمه و كساني كه با اشلي در ارتباط بودند توسط بازپرسان مورد بازجويي قرار گرفتهاند. حتي جاسوسان فعال در حال تحقيق براي هر گونه اطلاعاتي در اين زمينه ميباشند. فقط مشكل زمان وجود دارد قبل از اينكه فرد آدمربا رسوا شود.
* تغييرات تنظيمات دستة كنترل در اينجا منعكس نشده است. لطفاً به عملكرد دكمهها توجه دقيق نماييد.
1. پر كردن خشاب : در حالي كه دكمه B6 را نگه داشتهايد، دكمه B1 را فشار دهيد تا به اسلحهتان خشاب بزنيد.
2. لگد زدن : با نزديك شدن به دشمناني كه در اثر ضربه تعادل خود را از دست دادهاند و يا بر روي زانو نشستهاند، و با زدن دكمههاي عملياتي ---- خواهد توانست به آنها لگد بزند.
3. سوييچ كردن بين صفحههاي فهرست موجودي : براي سوييچ كردن بين صفحههاي Weapons/Recovery و Keys/Treasure از دكمههاي B5 و B6 استفاده نماييد.
ممنون کراوز جان.
من بیصبرانه منتظر ترجمه ی اون فایلی که در مورد رفتار مردم دهکده ست هستم.
به تازگي خبر رسيده كه يك عامل دولت ايالات متحده در دهكده مشغول تحقيق و بررسي ميباشد. به اين عامل آمريكايي اجازه ندهيد كه با زنداني ارتباط برقرار كند. به اطلاع كساني كه هنوز نميدانند ميرساند كه زنداني در يك خانه قديمي و در پشت مزرعه نگهداري ميشود. به محض اينكه آماده شويم زنداني را به محل امنتري در دره انتقال خواهيم داد. تا اطلاع ثانوي زنداني در آنجا خواهد ماند. در اين اثنا به عامل آمريكايي، اجازه نزديك شدن به زنداني را ندهيد. ما نميدانيم كه دولت آمريكا چگونه در مورد دهكده ما باخبر شده است. ولي ما در حال رسيدگي به اين مطلب هستيم. با وجود اين، من احساس ميكنم كه اين فضولي در اين زمان حساس اتفاقي نيست.همچنين من احساس ميكنم كه گروه سومي هم بجز دولت آمريكا در اين مسئله درگير هست.
ياران من، گوش به زنگ باشيد!
از طرف رئيس بايترز مندز
Krauser جان کارت خیلی درسته .
اگه میشه میخواستم فایل Chief's Note رو بذارم.:worried:
نقل قول:من با اینکه خیلی وقت پیش اینو بازی کردم ولی یادمه که اول خودش رو معرفی میکرد .:27:نقل قول:
15 مدال آبي....
7 تا در مزرعه و 8 تا در گورستان.....
براي كسي كه 10 تا يا بيشتر را از بين ببرد پاداش داده خواهد شد...
(ادامه متن ناخوانا هست)
دوستان هدف تون از ترجمه این بازی چی هست الان یه نسخه در سایت دارینوس هست که می گه فارسی شده.
البته صدا گذاریش افتضاهه
دوستان من یادم هست نسخه 1 این بازی رو داشتم فارسی می کردم اون موقع اصلا پس ورد نبود!
اما واقعا صدای من خوبه یعنی صدا برای شخصیت خوب در میارم!
دارینوس فقط و فقط گرفته سینماتیکهای وسط بازی رو فارسی کرده. نه فایلهانقل قول:
دوستان هدف تون از ترجمه این بازی چی هست الان یه نسخه در سایت دارینوس هست که می گه فارسی شده.
البته صدا گذاریش افتضاهه
دوستان من یادم هست نسخه 1 این بازی رو داشتم فارسی می کردم اون موقع اصلا پس ورد نبود!
اما واقعا صدای من خوبه یعنی صدا برای شخصیت خوب در میارم!
باباجان اینه اولین پیغام هانیگان:(البته تا جایی که یادم میاد)
هانیگان: همه چیز مرتبه لیون؟
لیون: نه. ی مرد بهم حمله کرد و من جز دفاع چاره ی دیگه ای نداشتم.
این دو خط اولش بود. البته دومیش یادم نیست.
نخیر این دومیشهنقل قول:
باباجان اینه اولین پیغام هانیگان:(البته تا جایی که یادم میاد)
هانیگان: همه چیز مرتبه لیون؟
لیون: نه. ی مرد بهم حمله کرد و من جز دفاع چاره ی دیگه ای نداشتم.
این دو خط اولش بود. البته دومیش یادم نیست.
نقل قول:
اين متن دقيق اولين تماس هانيگان با ---- كه همين الان بازي كردم و در آوردم: فارسي و انگليسينقل قول:
Huningan: Is everything Okay?
Leon: There was a hostile local;
I had no Choice but to neutralize him.
There are still others surrounding the area.
Huningan: Get out of there and head toward the village
Take whatever measures necessary to save the subject.
Leon: Understood !
End of communication log #1
هانينگان: همه چي رو به راهه؟
----: به يه روستايي مهاجم برخوردم؛
چاره اي جز كشتنش نداشتم.
ولي هنوز بقيه هستن و منطقه رو محاصره كردن.
هانينگان: از اونجا خارج شو و راه بيفت برو به سمت روستا.
هر اقدامي لازمه براي نجات مورد انجام بده.
----: دريافت شد !
پايان متن تماس شماره 1
..................
همونطور كه مي بينين در نسخه ي پي سي biohazard اولين تماس نه هانينگان خودشو معرفي مي كنه و نه خيلي مفصل راجع به اشلي بحث ميشه.
ولی پس چرا من یادمه هانیگان اول خودشو معرفی کرد؟؟؟
شما بزار تا من واست ترجمه کنم .نقل قول:
15 مدال آبي....
7 تا در مزرعه و 8 تا در گورستان.....
براي كسي كه 10 تا يا بيشتر را از بين ببرد پاداش داده خواهد شد...
(ادامه متن ناخوانا هست)
قبلش فکر کنم یه گفت و گوی دیگه بود .نقل قول:
اين متن دقيق اولين تماس هانيگان با ---- كه همين الان بازي كردم و در آوردم: فارسي و انگليسي
تایید میشه .نقل قول:
ولی پس چرا من یادمه هانیگان اول خودشو معرفی کرد؟؟؟
مطمئن باشين نبود !!! من خودم بعد از ظهري بازي كردم منبع به اين موثقي !!!!!!نقل قول:
متني رو كه بالا گذاشتم عينا و جمله به جمله هست صحبتي از معرفي توش نبود.:20:
آقا چرا چسبيدين به اولين تماس هانيگن با ----. بقيه فايل ها رو بچسبين. تازه شما به من شك دارين. مطمئن باشين كه من اگه مطمئن نباشم چيزي رو اينجا نميزارم اونم توي تاپيكي كه خودم شروع كردم.
ببينيد بچه ها در كل سي تا فايل وجود داره( اگه بيشتر باشه بهم بگين) كه اولينش هم، همين اولين تماس هانيگن با ---- هستش. البته بعد از هر تماس آخرين تماس رو نگه ميداره و قبلي ها رو حذف ميكنه.
به هر حال هدف من ترجمه فايل هاي بازي هست كه 30 تا هستند نه ترجمه تماس هاي هانيگن با ---- كه زياد هستند.
راستي از بس توضيح دادم اصل كاري يادم رفت : اگه ميخايين اولين تماس هانيگن رو با ---- ببينين يه كمي حوصله به خرج بدين و از ابتداي بازي كه لود يا نيو گيم رو ميزنين به هيچ چيز دست نزنين حتي توضيح اول بازي رو حذف نكنين و بعد از پياده شدن ---- از ماشين ميتونين اولين تماسش رو با هانيگن تماشا كنين. البته من به اكثر شما حق ميدم كه يادتون نباشه.
موفق باشين
کسی ترجمه اولین دموی بازی را بلده.یعنی همون دمویی که لیون درباره راکون سیتی حرف میزنه.لطفا اگر کسی بلده ترجمه کنه.
اين هم از ترجمه :نقل قول:
----: 1998 هيچ وقت يادم نميره همون سالي كه اون قتل هاي وحشتناك در كوههاي آركلي اتفاق افتاد خبر گذاريهاي سراسر جهان علت و آزمايشه ويروسي توسط تشكيلات دارويي آمبرلا معرفي كردند ويروس در نزديكي شهر كوستاني راكون پخش شد و اون شهر آروم رو با موج ويرانگرش نابود كرد ما كاملا نااميد شده بوديم برنامه ي احتياطي رو براي شهر راكون در نظر گرفتيم تا اونجا رو از وجود ويروس پاكسازي كنيم
كشور هاي مختلف رابطه ي تجاري خودشونو با شركت آمبرلا تا مدت نامحدودي قطع كردند سهام آمبرلا سقوط كرد كمپاني با شكست روبرو شد
ممنون مگی جان
چی شد؟ ول شد این تاپیک؟
من فکر کردم تا حالا نصفه اش کردین رفتم از اون جلوتر ها یه فایل ترجمه کردم که دوباره کاری نشه مثلا!!!
capture luis sera
متوجه شدم که sera وارد قلعه شده. چرا باید موقع فرارش برگرده؟علت این کارش برام سوال شده ولی در حال حاظر باید بگیریمش. بعد از اینکه sera رو دستگیر کردیم دنبال اون دو تا آمریکایی می ریم. بنظر می رسه اون وقتی داشته Sample رو می دزدیده چندتا واکسن هم برداشته. بدون واکسن ها مشکلی نداریم اما Sample رو باید پس بگیریم اون خون زندگی ماست. احساس می کنم یه نفر دیگه هم از یه گروه دیگه درگیر ماجراست. اگه Sample بدست اون کسای دیگه بیفته دنیایی که می خوایم داشته باشیم بدست نمی یاد. باید هرچه سریعتر sera رو بگیریم.
چه خوب ترجمه کردی من به این خوبی نکرده بودمنقل قول:
----: 1998 هيچ وقت يادم نميره همون سالي كه اون قتل هاي وحشتناك در كوههاي آركلي اتفاق افتاد خبر گذاريهاي سراسر جهان علت و آزمايشه ويروسي توسط تشكيلات دارويي آمبرلا معرفي كردند ويروس در نزديكي شهر كوستاني راكون پخش شد و اون شهر آروم رو با موج ويرانگرش نابود كرد ما كاملا نااميد شده بوديم برنامه ي احتياطي رو براي شهر راكون در نظر گرفتيم تا اونجا رو از وجود ويروس پاكسازي كنيم
كشور هاي مختلف رابطه ي تجاري خودشونو با شركت آمبرلا تا مدت نامحدودي قطع كردند سهام آمبرلا سقوط كرد كمپاني با شكست روبرو شد
دستت درد نكنه آرام جاننقل قول:
فقط Sample منظورش همون "نمونه" هست.
يعني نمونه انگل پلاگاس.
ممنون:31: اگه خواستيد بازم ترجمه ميكنم:46:نقل قول:
اينم يه نمونه ديگه از ترجمه :
ترجمه ي گزارش هايAda اولين گزارش:
Ada : تنها چيزي كه من ميدونم فقط همينه سدلر بنيان گزار لوسيوميناتوسه اونا يه جور بافت انگلي ايجاد ميكردن كه به اون لاس پلاگاس ميگن مطمئنم كه سازمان در مورد اين موضوع اطلاعات داره هر چند فعاليتهاي سدلر هم ارزش فعاليت و سرمايه گزاري داره خانواده ي سالازار ... نسلهاست كه توانايي مقابله با لاس پلاگاس رو دارن فرضيه ي سازمان اينه كه از يه فركانس خاص از امواج صوتي كه تنها به وسيله ي اين موجودات احساس ميشه براي كنترل اونها به كار گرفته ميشه اين نكته با بررسي بافتي كه بدست آورديم مشخص شد بافت شامل بخشيه كه احتمالا براي دريافت امواج صوتي ازش استفاده ميشه من ديدم كه افراد گروه عصاي خواصي رو با خودشون حمل ميكنن و حدس ميزنم كه منشع اصلي اين امواج همون عصاست البته اين فقط يه فرضيس . سازمان به نمونه هايي از اين افراد نياز داره تا اين فرضيه رو ثابت كنن اين مهمترين هدف ماموريت منه و تنها راهيه كه ميتونم وفاداريم رو به سازمان ثابت كنم اولين حركتهاي اين بازي شطرنج انجام شده و ديگه راه بازگشتي نيست
راستی کسی ترجمه اولین دموی قسمت The Another Order را بلده.
می خواستم بدونم اون چیزی که شبیه فشارسنجه چیه که ادا دنبالشه.
اينم ترجمه
Ada : تنها دليلي كه باعث شد اين ماموريت رو بپذيرم رسيدن به هدفم بود مهم نيست چه اتفاقي مي افته نميتونم اجازه بدم دست كسي به اون برسه روش من اين نيست كه خودم رو مخفي كنم بايد خودم رو بهش نشون بدم و باهاش صحبت كنم
اوني كه شبيه فشار سنجه همون نمونه ي لاس پلاگاسهنقل قول:
باز هم ممنونم Maggy_p
به نظر من اين قدر خودتو زحمت نده چون نسخه ي فارسي اين بازي خيلي وقته منتشر شده
آره ولی Sample شیک تره!نقل قول:
دستت درد نكنه آرام جان
فقط Sample منظورش همون "نمونه" هست.
يعني نمونه انگل پلاگاس.
مگه چشه؟نقل قول:
به نظر من اين قدر خودتو زحمت نده چون نسخه ي فارسي اين بازي خيلي وقته منتشر شده
داریم تازه کیف می کنیم
نشد ديگه !!!!!نقل قول:
فارسي را بايد توي ترجمه پاس بداريم يا هر كلمه اي انگليسيش به نظرمون "شيك" تر بود اونو بذاريم ؟!:31::27:
باشه! حالا که اینطوره رزیدنت اویل نه : ساکن شرارت!!نقل قول:
فارسي را بايد توي ترجمه پاس بداريم يا هر كلمه اي انگليسيش به نظرمون "شيك" تر بود اونو بذاريم ؟!
اشتباه گفتي !!نقل قول:
اهريمن ساكن
يا
اهريمن درونزاد
يا
اهريمن خانگي :46:
درسته evil می شه اهریمن ولی این اسم ساکن شرارت رو وقتی اولین بار می خواستم رزیدنت اویل رو ترجمه کنم روش گذاشتم فکر کنم 9 سال پیش بود!!! زبانم زیاد خوب نبود اون موقع ! الان یادم افتاد خنده ام گرفت!
دیگه همین اسم یادم مونده بود بعنوان نماد رزیدنت اویل!
به هر حال دیگه حق نداری بگی رزیدنت اویل!!!
اينم ترجمه فايل اطلاعات درباره اشلي:
(من خودم تازه فهميدم 20 سالش بوده اين بنده خدا !! خداييش شخصيتش رو يه جوري ساختن آدم تو سنش مي مونه)
Info on Ashley:
Pictures: Ashley, Village trails
Name: Ashley Graham
Daughter of the United States President.
She was kidnapped by an unidentified group
while on her way home from her university.
The kidnapper's motives are still unknown.
Although there's reliable information that
the prepetrator is an insider.
Only a handful of people know about this
kidnapping. It's been kept under wraps mostly
due to the fact that we can't determine who
the traitor is.
The guys in intelligence say they have reliable
information that Ashley's been sighted somewhere
in Europe. But until we find out who the insider is,
I don't know what to believe. It could be a ploy.
We have very few leads as to the whereabouts
of Ashley. But members of the Secret Service
and anyone else related to Ashley are being
questioned by an investigative team.
Even active agents are being investigated for
any information. It's just a matter of time
before the kidnapper is exposed.
اطلاعات مربوط به اشلي
عكس پس زمينه: اشلي، جاده هاي روستايي
نام: اشلي گراهام
دختر رييس جمهور ايالات متحده
وي هنگام بازگشت از دانشگاه و در راه منزل توسط گروه ناشناسي ربوده شد.
انگيزه هاي آدم ربايان از اين اقدام هنوز ناشناخته است. با اين وجود اطلاعات موثقي وجود دارد كه مقدمات اين عمليات توسط فردي از نيروهاي خودي انجام گرفته است.
تعداد كمي در جريان اين آدم ربايي هستند و اصل ماجرا بيشتر به اين دليل مخفي نگاه داشته شده است كه ما هنوز نمي توانيم هويت شخص نفوذي را آشكار كنيم.
افراد ما در سرويس هاي جاسوسي اطلاعات موثقي به دست داده اند كه مكان اشلي نقطه اي در اروپا مي باشد. ولي تا وقتي نفوذي خودي شناسايي نشده به طور دقيق نمي توان به اين حدس و گمان ها اعتماد كرد.
سرنخهاي بسيار كمي از محل اختفاي اشلي در دست است ولي در همين لحظه اعضاي سرويس مخفي و همه ي افرادي كه به نحوي با اشلي در ارتباط بوده اند در حال بازجويي توسط يك تيم بازرسي مي باشند.
حتي ماموران فعال هم براي دستيابي به هر گونه اطلاعاتي بازرسي مي شوند و فقط به كمي زمان نياز هست تا هويت رباينده مشخص شود.