به نظر من مافيا
Printable View
به نظر من مافيا
مکس پین
بهترینه بدون شک
تو هم شک نکن
و تایپک های تکراری نزن
داستان واركرافت قشن ترين داستان بازيه دنياست ميگي نه برو داستانش رو بخون عمرا يه بازي همچين داستاني داشته باشه!
اینکه سوال نداره.
کام : فارنهایت
کنسول : متال گیر
البته از بین این دوتا متال گیر که فارنهایت رو می خوره.
god of war و prince of persia
بهترین داستان ها را دارند
سه گانه prince of persia بعلاوه god of war من که خیلی باحاش حال کردم
به نظر من بازی های فارنهایت_مافیا_هیتمن و سایلنت هیل
به نظر من onimusha 4 اخر نفهمیدم شخصیت اصلی یعنی خودمون مردیم یا نه؟؟؟؟
به نظر من که بهترین داستانها رو بازی های مکس پین1 و مافیا دارن.
پانيشر-رزيدنت اويل
مكس پين و most wanted
مافیا بهترینه ... هیچ وقت فراموش نمی کنمش
مکس پین هم خوب بود
پانیشر بد نبود
مافیا واقعا داستانش قشنگ بود
مکس پین 1 هم خوب بود
Kill-Switch هم داستان خوبی داره
یه سری رو یادم رفت بگم :
شاهزاده ایرانی ( هر سه نسخه ) مخصوصا سومیش
Most Wanted و Carbon
این که عالی بود ... تقریبا با مکس پین برابری می کرد ...نقل قول:
Kill-Switch هم داستان خوبی داره
عجب.....Kill Switch هم شد بهترین داستان بازی.....بله بله......باید یه فکری به حال خودمون بکنیم!!!!
:12:نقل قول:
:12:نقل قول:
شما زیاد سخت نگیر!:10:نقل قول:
به علاوه بالایی ها Shadow Of Colossus هم اضافه کنید دیگه زیاد چیزی یادم نمیاد:20:
مافیا هم که دیگه نیازی به گفتن نداره
Prince Of Persia 2
Fatal Frame 2 : Crimson Butterfly
ببخشید مزاحم میشم اما فکر کنم هیچکدوم ازشما به داستان بازی (محتواش) توجهی ندارین چرا یه تاپیک نمیزنین که در این مورد بحث کنید.
من همین Hitman رو بازی کردم و می تونم کلی رو داستانش بحث کنم.
به هر حال فقط یه پیشنهاد بود.
باید رفت تو داستان های بازی های RPG گشت.داستان های خیلی غنی تر و بهتری دارند.Star Wars Knights of The Old Republic 1 &2 بهترین و گیرا ترین داستان هایی رو داشتن تازه خیلی کار شده بود روی داستان.ما نمی تونیم بگیم تو کل بازی های کامپیوتری آخه مثلا مکس پین یه داستان ساده انتقام گیری داره که تو 2 یه کم داستان اضافه کردن Hitman هم که داستان پیچیدهای نداره توی شماره 4 بیشتر به داستانش پرداختن.حالا اینجا هر کی هرچی دوست داره میگه...اینجا هم همه تعصبی کار می کنن جریان Kill Zone PSP بود که یارو می گفت از Gears of War Xbox 360 بهتره.....
موافقم:12:نقل قول:
البته بستگی به علاقمون به داستان بازیها هم داره
مثلا بعضی ها افسانه ای میپسندن بعضی ها خفن تخیلی میپسندن بعضی ها واقعی میپسندن و ...
در کل همینطور که دوستمون اشاره کردن بازیهایه RPG به خاطره سبکشون داستانه پر فراز و نشیبی ر. دنبال میکنن و ممکنه در زمانه بازی داستان عوض بشه:10:
مافیا + فارنهایت + God Of War
بهترین داستان ها رو دارن
اويل 4 و خداي جنگ
مرسی داریوش جان:10:نقل قول:
dark earth, wc3 regin of chaos, resident evil, starcraft
مکس پین و مافیا
دریغ داستانهای واقعی ادامه ندارن ونمیشه بهشون اضافه کرد
Fainalfantazy مخصوصا سری 7و 8 و 10 .
Dvil may cry , Resident evil 4 , Castelvanua Curse of Darkness ( همه ی سری هاش )
به نظر من shadow of the colocius زیبا ترین داستان بازی رو داره خیلی بازیه قشنگیه
آخ ... آره خوب شد گفتی . پاک ازش یادم رفته بود . :10: اونم خیلی قشنگه .نقل قول:
مكس پين و متال گير ته داستانن
شادو اف ده کلوسیسو بهترین بازیه کسی ایکو رو بازی کرده ico اگه داری به من بگید
نقل قول:
من با این حرف تو موافقم فقط من تا حالا فینال 7 رو بازی نکردم میدون از کجا گیر بیارم
نقل قول:
سلام
من خودم خیلی شانسی پیداش کردم . اما کامپیوتر پایتخت حتما داره . چند وقت پیش رفتم اون جا داشت .
فاینال فانتازی 13 هم داره برای PS3 میاد . داستان اونم میگن جالبه .البته من خودم ندیدم .
راستی کسی از شما می دونه تو devil may cry 4 , برادر دانته ( vergil ) هست یا نه ؟
روم به دیوار فکر کنم The Black Mirror داستان بسیار جالبی داشت. به خصوص پایانش که من اصلا فکر نمی کردم این جوری باشه. واقعا زیبا بود. توصیه میکنم اگه تا حالا بازی نکردید حتما فارسیش رو بازی کنین.
ایمان...
همتون دارین بازیهای اسم و رسم دارو میگین ولی بازی که من هیچ جا اسمی ازش ندیدم و شانسی خریدمش به نظر من بهترین داستان رو داره.پیشنهاد میکنم که این بازی رو حتما گیر بیارین 1 CD بیشتر نیست ولی واقعا محشره
خورش میشین.
Second Sight
من خیلی اهل بازیم.مافیا رو بازی کردم.مکس پین 1 و 2 رو هم بازی کردم.ولی این بازی یه چیز دیگست
موافقمنقل قول:
واقعاً بازی عالی بود
آخرش خيلی قشنگ بود...وقتی ميره تو کليسا ميبينه مستخدمه داره يه چيز هايی ميگه!
بعد آخرش هم ....ديگه بقيش رو نميگم!
قشنکترین داستان بازی یکی شادو اف ده کلوسیوس یکی هم فینال و فارن هایت و گاد اف وار
سلام دوست عزیز سبک بازیش چی هست و سیستم لازم چی می خواد می خوام ببینم به سیستمم می خوره برم بخرمنقل قول:
و فارسیش گیر میاد
سلام ram1600 جاننقل قول:
فکر کنم به اين نوع بازی ها ادونچر ميگن(نميدونم دقيق)
ولی آخر بازيه!
خيلی خيلی قشنگه
اگه بدون "دفترچه" يا "راهنمايی کسی" بتونيد تا آخرش بريد واقعاً شاهکار کرديد...مخصوصاً تو قسمت قرار دادن گوی ها( کره ها) در جای خود در فاصله اي معين با خورشيد که به اطلاعات عمومی نياز دارد.
بازی رو مرتباً بايد Save کنيد.
داستانش فوق العاده قشنگه...مخصوصاً آخرش!
فارسيشو من خودم دارم.(مال شرکت دا....وس)
سيستم هم چيز زيادی لازم نداره...سيستم من که مال 5 سال پيشه خيلی روان اجرا ميشد...
منظورت خفن فکری هستشنقل قول:
God Of War 2