-
لینک مستقیم XP Black edition
سلام دوستان
اینم از لینک مستقیم ویندوز XP Black Edition
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:5: :8: :10: :40:
لینک ها ویرایش شد
-
تورنادو جان اين چند وقته حسابي تركونديها .
بابا ايول
-
نقل قول:
تورنادو جان اين چند وقته حسابي تركونديها .
بابا ايول
اولشه تا شبتر ببین چی کار می کنم
تا لحظاتی دیگه ببین چی کار می کنم
-
بابت لينكه ممنون.خيلي كمك كرد
-
خوب چرا توی تاپیک معرفی ویندوزها نزاشتید و تاپیک جدید ایجاد کردید ؟ به هر حال ممنون
-
نقل قول:
خوب چرا توی تاپیک معرفی ویندوزها نزاشتید و تاپیک جدید ایجاد کردید ؟
شاید از چشم بعضی ها بیفته یعنی متوجه نشند گفتم تاپیک بزنم !
-
بابا من كه خيلي مي خوامت!! ولي اين عكس مال اين ويندوز هست؟!!
-
نقل قول:
بابا من كه خيلي مي خوامت!! ولي اين عكس مال اين ويندوز هست؟!!
سلام
والا توی همون تاپیکی که معرفی شده بود این عکسش رو گذاشته بود
-
با تشکر از اينکه لينک اين ويندوز رو قرار دادي . من خيلي وقته دنبال اين ويندوز مي گردم. ولي يه سوال وقتي فايلها دانلود شد، بايد با اونا چيکار کرد؟
-
نقل قول:
ولي يه سوال وقتي فايلها دانلود شد، بايد با اونا چيکار کرد
معلومه
اکسترکت میکنی
راستی پسوندشونم
Rar
هست
-
راستی دوستان برای اینکه دانلود بتونید کنید آخر پسوند رو بزنید
.onj
!
نتونستم پست رو ویرایش کنم
اگه اینو آخرش نزارید میزنه
Not FOund
-
-
آقا ببخشید من اول پارت 1و2 را دانلود کردم ولی الان آخر پسوند رو هم onj.! زدم ولی باز پیغام not found را می دهد .
-
چرا لينکهاي 5 به بعد جواب نمي ده؟ بعد در مورد سوال قبلي اينکه من اين فايلها رو بدون پسوند مي گرفتم.
-
منم فایل های 1و2 را بدون پسورد گرفتم ولی از 3 به بعد رو نمی تونم دانلود کنم.
-
دانلود نميشه. هر كاري كردم با اين پسوند هم دانلود نشد.
نميشه با همون پسوند rar خودشون بذاري؟ آخه اين ديگه چه پسوندي هست. اعصابم خورد شد تا نصفه دانلود كرده بودم/
-
سلام چرا لينکهاي 4 به بعد کار نمي کنه؟ در مورد سوالم هم بگم که من فايل ها رو بدون پسوند دريافت مي کردم.
-
احتمالا فايلها از رو سرور پاك شده .
-
-
نقل قول:
يعني بي خيال شيم
نه بابا
بزار ببینم لینکهارو
-
دوستان ببینید
لینکها کاملا سالم هستند
فقط مدیریت سایت یه سری تغیراتی رو داده !
وقتی روی لینک کلیک کردید ! وارد سایت میشید که در اونجا هم همه ی این چیزارو معرفی کرده یعنی این ویندوز که از اونجا می تونید دانلود کنید
-
آقا روی لینک ها هم کلیک می کنی باز هم یک صفحه میاد توی صفحه چیزی نیست لطفا مشکل را حل کنید.
-
كل كاراي اين تورنادو اررور ميده اين از ويندوزش ، اون از فيلم تاكسيش ،... همشون اررور ميدن معلوم نيست با چه پسونديه ، يه بار Rar يه بار zip يه بار هم Onj .
اصلا فكر كنم شما آپلود نكنيد بهتره، همرو به مشكل مينــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـدازيــــــــــــي
-
نقل قول:
كل كاراي اين تورنادو اررور ميده اين از ويندوزش ، اون از فيلم تاكسيش ،... همشون اررور ميدن معلوم نيست با چه پسونديه ، يه بار Rar يه بار zip يه بار هم Onj .
اصلا فكر كنم شما آپلود نكنيد بهتره، همرو به مشكل مينــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـدازيــــــــــــي
مرسی از این همه محبتی که نصبت به من دارید
میتونید شما دانلود نکنید دوست من !
پسوندی که دانلود می کنید .onj هستش
و وقتی که دانلود تموم شد اونو به
.RAR
تبدیل می کنید
خیلی مشکله ؟
-
والا من الا لینک رو تست کردم جواب میده چه طوری برای شما جواب نمیده ؟
-
ببخشید میشه شما نحوه دقیق دانلود ازلینک ها را توضیح دهید .
-
اوکی
شما وقتی روی لینکی که دادم کلیک می کنید !
وارد سایت اونجا دات کام میشید
که وقتی وارد شدید میبینید اون سایت هم معرفی کرده این ویندوز رو و شما باید از طریق اون سایت ! برید دانلود کنید !
در غیر این صورت به هیچ وجه نمیتونید دانلود کنید !
یعنی وارد اون سایت میشید !
و سپس روی لینک کلیک می کنید و لینک دانلود میاد !
و بعد از اتمام دانلود
onj
رو به
rar
تغییر میدید
موفق باشید
-
داداش وقتی رو لینک کلیک می کنی error 404 میاد.
-
نقل قول:
داداش وقتی رو لینک کلیک می کنی error 404 میاد.
سلام دوست عزیز
آیا شما روی این لینک ها کلیک می کنید ؟
-
بله داداش ولی الان رفتم توی خود سایت لینک ها اصلاح شده بود و به قسمت های اول تا هشتم تبدیل شده است
می خواستم ببینم این همون لینکهاست ومن که پارت 1و2 را دانلود کردم قبلا الان از پارت 3 دانلود کنم اشکالی نداره ودو
پارت قبلی تغییری نکرده در ضمن از اینکه زحمت لینکها را کشیدید از شما تشکر می کنم.
-
نقل قول:
بله داداش ولی الان رفتم توی خود سایت لینک ها اصلاح شده بود و به قسمت های اول تا هشتم تبدیل شده است
می خواستم ببینم این همون لینکهاست ومن که پارت 1و2 را دانلود کردم قبلا الان از پارت 3 دانلود کنم اشکالی نداره ودو
پارت قبلی تغییری نکرده در ضمن از اینکه زحمت لینکها را کشیدید از شما تشکر می کنم.
ّبله دوست عزیز همون لینکا هستش ! اگه از همینایی که داده بودم دانلود کردید !
-
تو رو به خدا اگه چيزي مي ذارين لينك مستقيم و سالم بذارين تا همه استفاده بكنن
-
نقل قول:
تو رو به خدا اگه چيزي مي ذارين لينك مستقيم و سالم بذارين تا همه استفاده بكنن
سلام
پس این لینکا ناسالم و مستقیم نبود؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
لینک ها کاملا سالم هستند وقتی روی لینک ها کلیک می کنید به سایت oonja .com می روید و در قسمت
windows xp black روی ادامه متن کلیک می کنید ودر صفحه باز شده روی یکی قسمت های اول تا هشتم کلیک می کنید ودانلود شروع می شود.
-
دوست عزیز خوشحال شدم مشکل شما هم بر طرف شد
و مرسی از توضیحتون
-
وقتي به سايت oonja.com ميرم يه صفحه سياه ظاهر ميشه و ميگه شما قصد حمله به اين سايت رو داشتيد و ممنوع از ورود به سايت هستيد. اين اتفاق امروز يه دفعه افتاد نمي دونم چيكار باس بكنم . لطفا راهنمايي كنيد.
-
نقل قول:
دوست عزیز خوشحال شدم مشکل شما هم بر طرف شد
و مرسی از توضیحتون
ولي متاسفانه انگار سايت شما با دانلود منيجر مشكل داره.
من چون نمي خوام همه سرعتم براي دانلود بره فلش گت رو به كار مي برم و پهناي باند رو محدود كردم. حالا لينك ها رو كه داخل برنامه كپي مي كنم ريدايركت ميشه به سايت اونجا. البته اينو هم بگم كه من از سايت خودتون اقدام به دريافت مي كنم نه از اينك هاي اينجا. اگر با خود اكسپلورر باز كنم خوبه ولي با دانلود منيجر دانلود نميشه. لطفا بررسي كنيد من همين مشكل رو سر دانلود تاكسي 4 داشتم و آخرش هم بيخيال شدم.
-
نقل قول:
وقتي به سايت oonja.com ميرم يه صفحه سياه ظاهر ميشه و ميگه شما قصد حمله به اين سايت رو داشتيد و ممنوع از ورود به سايت هستيد. اين اتفاق امروز يه دفعه افتاد نمي دونم چيكار باس بكنم . لطفا راهنمايي كنيد.
میشه متن رو اینجا بزارید
و IP
خودتون رو بفرستید تا ازاد بشه
-
نقل قول:
ولي متاسفانه انگار سايت شما با دانلود منيجر مشكل داره.
من چون نمي خوام همه سرعتم براي دانلود بره فلش گت رو به كار مي برم و پهناي باند رو محدود كردم. حالا لينك ها رو كه داخل برنامه كپي مي كنم ريدايركت ميشه به سايت اونجا. البته اينو هم بگم كه من از سايت خودتون اقدام به دريافت مي كنم نه از اينك هاي اينجا. اگر با خود اكسپلورر باز كنم خوبه ولي با دانلود منيجر دانلود نميشه. لطفا بررسي كنيد من همين مشكل رو سر دانلود تاكسي 4 داشتم و آخرش هم بيخيال شدم.
ولی من با
Idm
اتفاقا همین رو تست کردم ولی بازم جواب میداد
-
نقل قول:
ولی من با
Idm
اتفاقا همین رو تست کردم ولی بازم جواب میداد
من فكر مي كنم لينك هاتون اون چنان هم مستقيم نيست! از رپيد بدتره! حتي ترنسفر هم نميشه كه حداقل از روي سرور خودم بگيرمشون!