خشن ترين بازي به نظرتون چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كمتر چنين بازي هاي رو كردم
ميشه شما معرفي كنيد
Printable View
خشن ترين بازي به نظرتون چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كمتر چنين بازي هاي رو كردم
ميشه شما معرفي كنيد
خشنترین رو نمیدونم! ولی بعنوان یک نمونه فعلا Manhunt به خاطرم میرسه!نقل قول:
اوف اون چيزي ديگه بود خفه كردن ها و....:2: :2: :2: :41: :41: :18: :18:نقل قول:
The Punisher
آقا این من هانت انقدر وضعش خرابه؟ پسرخاله 12 ساله من دیروز بازیشو گرفته بود برم جلوشو بگیرم تا بچه از دست نرفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا بازي خيلي خفيه!!:18:نقل قول:
ولي چه بهتر كه با معرفي چند بازي اين شكلي يه نظر سنجي هم مي گذاشتين؟
اخه هنوز بازي كافي براي نظر سنجي نداريم يعني ندارمنقل قول:
آره يه چند تا خوبش رو معرفي كنيد تا ما هم بفهميم بازي يعني چي
Just -----> The Punisher
Man Hunt
Punisher
یعنی واقعا اینطوری بگم خدمتتون که محشر بود این پانیشر ...
مخصوصا اون جاهایی که عکس جمجمه و دود بود ککه باید یارو رو به یه شیوه ی منحصر به فرد شکنجه میدادی ...
خشن ... اگه از دوستان کسی خشن تر سراغ داره معرفی کنه لطفا
باید شکنجه بدی و ازش حرف بکشی نه که بدبختو بکشی! ولی خداییش اصل خشانته!نقل قول:
مخصوصا اون جاهایی که عکس جمجمه و دود بود ککه باید یارو رو به یه شیوه ی منحصر به فرد شکنجه میدادی ...
quake3 خیلی خشنه واسه زمان خودش
quake 4 رو یه جا دیدم روی پکش زده بود +18 !!! خودم بازی نکردم ... اما گویا خشنه !
کم خشن نیست :27:نقل قول:
يه ليست از بازي ها ي خشن رو بگيد تا نظر سنجي بزارم
Punisher رو بزار در صدر لیستت دوست عزیز
يه ليست ميخواهمنقل قول:
quake4 بنظرم خشته يه جاي بازي اينقدر دل و روده ديدم كه ديگه حالم داشت بهم مي خورد در ضمن فضاي باز و
تنوع بيش از حد رو هم بهش اضافه كن خلاصه بازي باحاليه gta5 هم خشنه مخصوصا اون قسمت كه يه نفرو زنده به
گور مي كنه
بازی خشن می خوای، Fear . مخصوصا وقتی با اون اسلحه خفنه میزدی به کسی میپاشید . یا وقتی دست و پاشون قطع میشد. بازی 300 هم که دارم بازی میکنم خشنه . همش سر و دست و پا و بدن تیکه تیکه :27: ....
خشن ترين فقط ManHunt. همين. هنوز رو دستش نيومده. واقعا وقتي بازيش ميكني، دشمنات رو با تمام وجود ميكشي. بعضي ها رو با ضربه ي يه دستگاه چكش توي مغز و متلاشي كردن مغز ميكشي :18: نخاع بعضي ها رو با يه فروند داس قطع ميكني و از پخش شدن خونشون لذت ميبري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بعضي ها رو با قبضه دستگاه پرتاب ميخ (كه Cash مثل اسلحه ازش استفاده ميكنه) ميكشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بعضي ها رو اول با پرتاب يه عدد سر بريده ي رفيقشون ميترسوني و بعد سر وقت حسابشون رو كف دستشون ميذاري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (به ياد اون روزا)، بعضي ها رو هم...
اينا براي يه بازي ترسناك بس نيست؟ من The Punisher رو هم بازي كردم. جلوه هاي ويژه داره اما اصلا لايق مقايسه كردن با ManHunt هم نيست چه برسه به اين كه بخواي بگي Estaghferollah بالاتر از ManHunt... زبونت رو گاز بگير! Quakeها رو من بازي نكردم، اما وقتي اسم هاشون(!) رو مقايسه كردم ديدم ONLey ManHunt. از سازنده ساخته نشده بازي كه بخواد رو دست ManHunt بلند شه.
ضمنا 18+ تا وقتي معتبره كه رسانه هاي آمريكا (كه همه ميدونيم خشن ترين كشور دنياست) از دست يه بازي شاكي نباشن و از رئيس جمهور تا رفتگر يه مملكت بسيج(!) نشن كه نسل يه بازي رو منقرض كنن. دوستان الكي خامتون نكنن. اگه دوست دارين در آينده يه قاتل موفق و سربلند باشين، ManHunt بهترين گزينه براي تمرين اين شغل شريف و بهترين انتخاب براي تشويق به اين كار مقدسه! توي اين اصلا شك نكنين.
يادتون باشه ONLey ManHunt
ايمان...
contract jack
year:2003
نظر سنجي اضافه شد
از اعتراضهایی که همه جا به خاطر خشونت Manhunt به وجود آمد هم مشخصه که Manhunt تو این زمینه (خشونت) جز برترینهاست!
من quake ها رو بازی نکردم ولی تو نت سروصدایی از خشونت این بازی ها نشنیدم!
Punisher هم تو این زمینه جالب بود اما در مقابل Manhunt کمی فانتزیه!
Fear هم که بیشتر ترسناکه تا خشن!
دروغ چرا! Estaghferollah و contract jack را هم تا حالا ندیدم!
البته هر کی سلیقه خودش رو داره! ولی من اون موقع با Manhunt خیلی بیشتر حال کردم (از نظر خشونت!)
Manhunt
خیلی باحال آدم میکشه
با تیریپ خفه کردنش با نایلون خیلی حال میکنم
سلام
من میگم Manhunt
ولی Postal رو یادتون رفته ;)
Manhunt+خون اشام
اوفی اصل بازیه :27:
از شما آقایون خشن ها بعیده که در این میان نامی از GTA نیاوردید! GTA هم در بسیاری از کشور ها از فروشگاه ها جمع شد و تا حالا باعث شده که خیلی ها ازش الهام بگیرن و قتل انجام بدن.نمونه اش همین اواخر که یه بنده خدا سایه پوسته یه مدت San andreas بازی میکرده بعد رفته تو اداره پلیس 3 تا پلیس رو کشته! (حتما بعدش هم با 3 تا ستاره تخلف مواجه شده!:31: )
خشونت به این نیست که باید چاقو گرفت، کله های رو به دیوار زد، کله ها رو ترکوند!دست و پا قطع کرد و...نقل قول:
نمونه اش همین اواخر که یه بنده خدا سایه پوسته یه مدت San andreas بازی میکرده بعد رفته تو اداره پلیس 3 تا پلیس رو کشته!
راستی چطور؟ کشورهای آزاد بازی جمع نمیکنن از توی مغاه ها.
من ميگم
devil may cry3
ولي تو اونا نيست
این بازی از این نظر که کاراکتر بازی نهایت آزادی عمل رو داره و هر کسی رو اعم از پلیس و زن و مرد رو میتونه با انواع اسلحه قتل عام کنه خشن شناخته میشه.نقل قول:
punisher خیلی خشن و خفنه اگه برای wii هم بسازنش که محشر میشه. تصور کنید شکنجه های بازی با کترل wii!!!!!!!!!!!!!!!!
ضمنا potal یادتون نره
بازي خشن (به معناي واقعي) وجود نداره.
اندکی Fear انسان را پاپیون میکرد
همچین می گی انگار خیلی کیف کردی وقتی بازیش کردینقل قول:
به نظر من که کسایی که می تونن چنین بازی هایی بسازن مشکل روانی دارن یه مدتی حتما باید بستری بشن براشون لازمه
شماها هم که می رین این بازی ها رو می کنین خودتونو به یه روان شناس نشون بدین بد نیست ( جمله ام کلی بود شوخی هم نکردم)
قرصهاتون هم یادتون نره:
صبح قرمز، شب آبی
عجب!!!!نقل قول:
من ميگم
devil may cry3
ولي تو اونا نيست
دیگه زیادی لطیفی!!!!
كلي گفتم .
The Punsiher
The punisher مخصوصا اون موقعي كه يترو رو از شيشه پرت كرد نوك نرده ها خورد تو شكمش و از اون ور بيرزون اومد
The punisher مخصوصا اون موقعي كه يارو رو از شيشه پرت كرد نوك نرده ها خورد تو شكمش و از اون ور بيرزون اومد