Strategic Objectives نوعی سناریو هست که توانایی هایی مثله گونه ی جدیدی از Game Play بازی رو داره ،
مجموع 3 سناریو که روی هردو ورژن AOE III و AOE TWC اجرا می شن و در اون قابلیت هایی مثله Capture
کردن یونیت و بیلدینگ های خاص ، ساختن Fixed Gun در هر نقطه از نقشه رو به شما می ده
در ضمن از 15 مارچ تا 6 آوریل 2007 به کسی که Normal و / یا Hard این سناریو ها رو ببره از طرف ESO جایزه
دریافت میکرده!
Scenario versions
-----------------
دز اینجا 3 مرحله ی جداگانه بین تمدنهای مختلف با3 Level سختی وجود داره ، روی هم رفته 18 ورژن !
Ottoman VS Russia – the story version
Spanish VS British - skirmish
Germany VS Spain - skirmish
ببینید چی پیدا کردم واستون !!!
فقط 19.97 مگابایت هست که من با مودم 56K حدود یه ساعت واسه DN علاف شدم ولی واقعا ارزشش رو
داشت ، من تظمین می کنم . نکنه دانلود نکنی ! تازه می فهمی فرضی یعنی چی . مخصوصا
واسه اونهایی که فکر می کنن بازیشون خوبه .
همون Easy مخصوصا وقتی دوزاریم نیوفتاده بود باید چی کار کنم و تو کف بودم که این کامپیوتر نکبت اون همه
یونیت از کجا میاره ، واسم کافی بود . خدای نکرده فکر نکنی Defeat شدم ، ولی اوایلش دهنم سرویس شد ،
یه پیشنهاد بهت می کنم ، برو تو کار کپچر کردن ... فقط همین ...
Installation Instructions for AOE: TWC
-------------------------------
Copy all the “Xstrat Obj….age3Xscn” files to
"My Documents/My Game/Age of Empires 3/Scenario"
Copy all the "HomecityX…….XML" files to
"Program Files/Microsoft Games/Age of Empires III/Campaign/War Chief"
Copy the music files to the C:\Program Files\Microsoft Games\Age of Empires III\Sound
Installation Instructions for AOE 3: Vanilla
-----------------------------------
Copy all the "Strat Obj…….age3scn" to
"My Documents/My Game/Age of Empires 3/Scenario".
Copy all the "Homecity_……XML" files to
"Program Files/Microsoft Games/Age of Empires III/Campaign/Blood Ice Steel"
Copy the music files to the C:\Program Files\Microsoft Games\Age of Empires III\Sound
اگر با نحوه ی Insallation مشکل دارین یا جایی واضح نیست حتما بگین تا واستون توضیح بدم