با سلام
اقا من اطلاعاتی درباره این سیم کارتهای اعتباری تالیا و ایران سل و مخابرات میخام اگه میشه هر کس اطلاعاتی در این باره داره بگه ...
کدوم بهتره شرایتش و قیمتش و مزایاشو ...
ممنون
Printable View
با سلام
اقا من اطلاعاتی درباره این سیم کارتهای اعتباری تالیا و ایران سل و مخابرات میخام اگه میشه هر کس اطلاعاتی در این باره داره بگه ...
کدوم بهتره شرایتش و قیمتش و مزایاشو ...
ممنون
سلام دوست عزیز تالیا رو که خودتون میدونید شناخته شده هستش ولی ایرانسل 28 هزار تومان قیمت سیم کارت هستش و 8 هزار تومان شارژ آن هستش و هنوز امتحانشو پس نداده و معلوم نیست که چی از آب در بیاد
موفق باشید
من يدونه ايرانسل اعتباري گرفتم قيمتش 30 تومنه كه توش 5 تومن اعتبار داره تا همين الان كه آنتن دهيش عالي بوده ضمنا سيستم ْgps هم داره هرجا باشي مينيويسه كجايي
ممنون محمد جان
ببینم اعتبار اینا چقر هست ( 1ماه 2- 3 ... ) و ایا دایمی هست یا اگه شارژ نکنی سیم کارت باطل میشه ؟؟؟نقل قول:
ایا بازم خارج از شهر انتن نمیده ؟؟؟
از مزایای دیگشم بگو ...
در ضمن اطلاعاتی درباره این سیم کارتهای اعتباری که خوده مخابرات میده هم میخاستم ...
ممنون
تالیا و مخابرات شرایط و قیمتشون یکی
ایرانسل هم تعرفش کمتر هم شارژاش اعتبار زمانی نداره شار ژتم تموم بشه فقط نمیتونی زنگ بزنی شمارت باطل نمیشه
شماره فقط زمانی باطل میشه که شارژت تموم بشه و بعدش تا 90 روز نه کسی بهت زنگ بزنه نه اس ام اس بفرسته باطل میشه که اینم محال ممکنه
تواعتباری که شکی نیست 100 درص ایرانسل شرایتش بهتره
salam avalan ke bayad be arzetoon beresoonam gheymate simcard haye irancell,taliya&mci hich tafavoti ba ham nadaran va in farghe gheymati ke too bazar hast bekhatere farghe shrje mojood dar har simcarde masalan taliya 20 toman sharj dare mci 10 toman va irancell 5 toman ke ba in hesab gheymate hamashoon ba 20 toman sharj hamoon 45 tomane taliya mishe(albate sabtenami) va dovoman felan taliya kheyli be sarfe tare chon mokalemateshro bar hasbe saniye hesab mikone yani agar shoma 8 saniye sohbat koni poole hamoon 8 saniyaro midi vali irancell poole 1 daghighe yani 62 toman ro azatoon migire hala che shoma1 saniye sohbat koni che 1daghighe sevoman man alan khodam taliyamo foprookhtam raftam irancell kharidam va hala pashimoonam va be shoma ham tosiye mikonam felan irancell nakharid ta bebinim moshkelatesh hal mishe ya na masalan har kas be man az telephone sabet zang mizane shomarash nemiyofte ya bazi jaha ba inke antenesh fulle vali na mitooni tamas begiri na kasi mitoone bahat tamas begire vana mitooni sms befresti yani dar haghighat mobilet az dastres khareje(hata ba inke anten dare) bye
ممنون از راهنمایت اره من خودم دیدم این مشکلات رو داره به نکته خوبی اشاره کردی ولی خوب تالیا هم مشکلات خودشو داره ...نقل قول:
دیگران هم تالیا رو به ایرانسل ترجیح میدن ؟؟؟
از shamabady هم ممنونم اگه جوابی واسه این دوستمون دارید بگید ...
اولاً که اگه فارسی می نوشتی خیلی بهتر بود.نقل قول:
بعد هم دیگه از این ماه ایرانسل طبق دقیقه حساب نمی کنه، طبق ثانیه حساب می کنه!
مشکلشون حل شده و نرم افزارشون رو اصلاح کردن.
در مورد آنتن دهی هم من تا حالا به این مشکل بر نخوردم!
سیم کارت اعتباری ایرانسل بدون شک از همه بهتره چون محدودیت زمانی نداره و این از همه چیز مهم تر هست . من اگر خودم سیم کارت دایم ایرانسل نخریده بودم الان یک اعتباری آن را می خریدم که خیلی به صرفه تر بود .
ممنون از همه لطفا تو نظرسنجی هم شرکت کنید ...
هیچ کس از این مخابرات چیزی نمیگه ؟؟؟
در ضمن تعرفه این تالیا چنده ؟؟؟ یک دقیقه ؟؟؟