کین و لینچ دو مرد با دو گذشته تاریک (بخش دوم : ادامه داستان و حاشیه بازی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا لینچ ،کین رو نجات داد ؟
لینچ از ماجرای دزدی الماس ها باخبر شده و اومده تا با نجات دادن کین جای الماس ها رو بفهمه. اما لینچ تنها نیست در واقع این گروه هفت بوده که برای کمک کین اقدام کردن و اسباب و وسائل لازم رو در اختیار لینچ قرار دادن.البته لینچ دلیل دیگه ای هم برای این کار داره، گروه هفت بهش قول دادن که اگه بتونه در ماموریتش(نجات کین و پیدا کردن الماس ها) موفق بشه جای قبلی کین در گروه رو به او میدن. ممکنه بگین تو که گفتی از گروه هفت فقط کین زنده موند آره ولی من گفتم از میان اعضای گروه در اون ماموریت ،یعنی کسانی که در سرقت الماس ها با کین بودن کشته شدن ونه همه گروه وبعد از اون قضیه و از اون جایی که کین کسی رو لو نداده بود دوباره گروه انسجام قبلی خودش رو پیدا کرده.حالا چرا کین تا حالا دهنش بسته بوده و چه جور و چرا باید با لینچ همکاری بکنه. جوابش ساده است،چون اگه همکاری نکنه همسر و دخترش کشته میشن پس راه دیگه ای نداره. حالا کین و لینچ یه هدف مشتک دارن و اون پیدا و بدست آوردن الماس ها به هر قیمتی است .البته هدف های فرعی هم دارن و مثلا از طرفی کین می خواهد زن و دخترش رو نجات بده و لینچ میخواد بفهمه که واقعا زنش رو خودش کشته یا نه . :ohno:
خب این از داستان ولی بذارید یکم از حاشیه و جزییات این پروژه سنگین براتون بگم. بازی K&L:Dead Man یه بازی اکشن با داستانی زیبا ،پیچیده، نفس گیر و تا حدودی شبیه به برخی فیلم های سینمایی معروفه.مثلا وجود دو کاراکتر اصلی که یکی شوته و اون یکی عاقل تر مثل اسلحه مرگبار با بازی مل گیبسون و دنی گلاور البته با این تفاوت که در این یکی ، یکیشون خطرناک ودیگری وحشی و افسار گسیخته !!! .این بازی توسط خالق شاهکار HITMAN (بهترین بازی در سبک هیتمنی !!!) یعنی lO int است که حالا میخواد نشون بده که از نسل بعدی بازیها عقب نمیمونه. انتشار این بازی هم برعهده Eidos هست که البته هنوز تاریخ دقیق این بازی رو اعلام نکرده شما اگه خبر دار شدین به منم بگید. راستی یه چیزی بگم کفتون ببره ؟ یادتونه توی Hitman بین مراحل یه روزنامه هایی رو نشون میداد،آره همونایی که کارای شمارو مینوشتن .سازنده های بازی میگن که توی اون روزنامه ها خبرهایی از بعضی کارهای کین و لینچ هم نوشته شده البته من یادم هست که توی ستون های کناری یا اون پایین مایینا یه چیزایی یا خبرهایی که اصلا به بازی ربطی نداشت هم نوشته میشد ولی یادم نمیاد همچین خبری دیده باشم اگه شما یادتونه بگید(البته حتما هست چون مرض ندارن که دروغ بگن). پس یعنی هیتمن هم از کاراشون خبر داره!!!!! وای چی میشه اگه تو بازی هیتمن رو هم ببینیم .ولی خدا کنه مجبور به درگیری نشیم که من یکی جرات نگاه کردن تو چشمهای 47 رو ندارم:sad: . آهنگ ساز این بازی هم یسپر کاید(Jesper Kyd) که موسیقی هیتمن رو هم اون میسازه. این بازی حدود یک سال و نیم پیش شروع شده و Eidos سرمایه گذاری زیادی روی این بازی کرده .Eidos گفتخ این بازی رو فقط برای XBOX360 و PC عرضه میکنه و چیزی تا حالا درمورد ps3 نگفته.
درمورد گرافیک و روند بازی و فیزیک و این جور چیزا در مطلب بعدی توضیح میدم پس تا بعد ........